طبق شنیده ها صبا تامین در برنامه عرضه اولیه فرودین 99 قرار گرفته است
سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)
Collapse
X
-
پاسخ : سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)
معاون بازار شرکت فرابورس به بورس پرس اعلام کرد:
"صبا" با ۱۲ درصد چهارشنبه عرضه اولیه می شود/ برنامه واگذاری ها در فصل بهار
معاون بازار شرکت فرابورس با اعلام واگذاری ها در فصل بهار از قعطی شدن عرضه اولیه ۱۲ درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری صبا تامین در چهارشنبه جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، افسانه اروجی با اشاره به آخرین پیگیری ها برای عرضه اولیه یکی از دو شرکت سرمایه گذاری صبا تامین یا آریاساسول در هفته جاری به بورس پرس گفت : طبق رایزنی های نهایی دیروز ، مقرر شده 12 درصد از سهام سرمایه گذاری صبا تامین چهارشنبه این هفته 20 فروردین در بازار اول معاملات فرابورس عرضه شود.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
-
در اصل توسط iligal پست شده است View Post[I][B]سلام به هر کد ۸۱۲ سهم رسید حدود ۹۸۰ هزار تومان
تعداد کل حاضرین در عرضه ۱ میلیون و ۹۳۰ هزار و هشتصد و سی و هشت کد معاملاتی!!!![[/B]/I]
نظر
-
در اصل توسط Niloofar پست شده است View Postسلام، من امروز به خاطر شرایط کارم امکان ثبت سفارش نداشتم، الان دیدم خریدم، مگر چنین چیزی ممکن است/:.grlim:./
برخی کارگزاریها هم هستند که حتی مانده ریالی هم نمیخواهند و خودشان برایتان اگر پول نداشته باشید اعتبار تخصیص میدهند و خودشان میخرند و بعد از مدتها هم خودشان میفروشند! /.:biggrinsmiley.:/ (مبین سرمایه را شنیدهام اینگونه است.)«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط Niloofar پست شده است View Postسلام، من امروز به خاطر شرایط کارم امکان ثبت سفارش نداشتم، الان دیدم خریدم، مگر چنین چیزی ممکن است/:.grlim:./همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط iligal پست شده است View Post[I][B]سلام به هر کد ۸۱۲ سهم رسید حدود ۹۸۰ هزار تومان
تعداد کل حاضرین در عرضه ۱ میلیون و ۹۳۰ هزار و هشتصد و سی و هشت کد معاملاتی!!!![[/B]/I]
اد همین دفعه که من 900 تومن سفارش گذاشتم بیشتر تخصیص داده شد.
هر چند مهم هم نیست. امروز داشتم یه نگاهی به عرضه اولیه های سبدم مینداختم دیدم به درد هم نمیخورن بعضیاشون اصلا حجم مبنا رو پر نمیکنن . اینجوری پیش برن تصمیمات بهتری واسه پولام میگیرم. چیه اونجا گیر بیوفته. خیلی از سهام دارن شارپی میرن بالا.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postحالا همیشه نصف پولم برگشت میخوردا
اد همین دفعه که من 900 تومن سفارش گذاشتم بیشتر تخصیص داده شد.
هر چند مهم هم نیست. امروز داشتم یه نگاهی به عرضه اولیه های سبدم مینداختم دیدم به درد هم نمیخورن بعضیاشون اصلا حجم مبنا رو پر نمیکنن . اینجوری پیش برن تصمیمات بهتری واسه پولام میگیرم. چیه اونجا گیر بیوفته. خیلی از سهام دارن شارپی میرن بالا.
اما به طور کلی عرضه اولیه سال قبل حدود 7 میلیون سرمایه نیاز داشته و حدود 11 میلیون سود داده اندهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
فردا بریم سرخطی توکارش بخاطر عرضه اولیه خیلیها ردش میکننبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
به اطلاع مي رساند؛
در راستاي ماده 5 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران و مديريت سفارشات موجود در سامانه، معاملات در نمادهاي معاملاتي شرکت پتروشيمي تندگويان (شگويا1) و شرکت سرمايه گذاري صبا تامين (صبا1)
فردا چهارشنبه مورخ 1399/01/27 صرفا از ساعت 12:35 تا ساعت 13:30 به صورت حراج پيوسته انجام خواهد شد.
لازم به تاکيد است جلسه معاملاتي فردا چهارشنبه مورخ 1399/01/27 در نمادهاي مذکور بدون برگزاري پيش گشايش خواهد بود. مدير عمليات بازار فرابورس ايرانوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
نظر