کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
۱۶ شرکت در صف عرضه اولیه قرار دارند. این شرکتها عبارتند از:
پلیمر آریاساسول با نماد آریا، سرمایه گذاری تامین اجتماعی با نماد شستا، مجتمع صنایع لاستیک یزد با نماد پیزد، رایان هم افزا با نماد رافزا، شیر پاستوریزه پگاه گیلان با نماد غگیلا، لیزینگ پارسیان با نماد ولپارس، توسعه مسیر برق گیلان با نماد بگیلان، ایمن خودرو شرق با نماد خیمن، پتروشیمی بوعلی سینا با نماد بوعلی، تولید نیروی جنوب غرب صبا با نماد بصبا، ترانسفورماتور توزیع زنگان با نماد برانسفو، پتروشیمی ایلام با نماد شایلام، پتروشیمی مروارید با نماد شمروارید، پالایش نفت جی با نماد شجی، راه آهن حمل و نقل با نماد حرآهن و صنایع چوب خزر کاسپین با نماد چخزر.
سعید محبیفر معاون مالی و سرمایهگذاری هلدینگ خلیج فارس :
وی از دو هدیه خوب برای مردمی که از امروز سهامدار پتروشیمی بوعلی سینا شدند، خبر داد و افزود:
نخست اینکه ارزش افزوده پتروشیمی شهیدتندگویان در ارزشگذاری سهم بوعلی لحاظ نشده است بنابراین همین امروز دو هزار میلیارد تومان ارزش افزوده این سهام به سهامداران عزیز تقدیم میشود.
هدیه دوم این است که سود حاصل از پروژه شیرینسازی روی سود سال آینده و چند ماه پیش رو، در ارزشگذاری لحاظ نشده و اثرات این سود هم به سهامداران میرسد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
آمار تا این لحظه:
۷ میلیون حجم به ۱۰۰ میلیون صف
احتمالا کارش به یک هفته نمیکشد. و متعادل میشود.
(مبنا ۱٫۴ م سهم.)
باید از دید بنیادی ارزشش را دارد یا نه؟ (دیگر عرضه اولیه زورش را زد. از این به بعد به بنیاد مربوط میشود.)
من امسال عرضه اولیه هام و نفروختم بد اشتباهی کردم. به جز 4 تاش بقیه همه رسیدن به قیمت روز اولی که عرضه شدن.
به نظرتون بوعلی و متعادل که شد بفروشیم یا نگه داریم؟؟؟؟؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من امسال عرضه اولیه هام و نفروختم بد اشتباهی کردم. به جز 4 تاش بقیه همه رسیدن به قیمت روز اولی که عرضه شدن.
به نظرتون بوعلی و متعادل که شد بفروشیم یا نگه داریم؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدانم. من بنیادی حالیام نمیشود. جناب بابک صفحه پیش یک خبر گذاشته بودند. ولی در نهایت یک بنیادیکار باید بیاید بگوید ارزش با قیمت تابلو همخوانی دارد یا کمتر است یا بیشتر.
ولی... من میفروشم.... به خاطر ۵۰۰ تومان باید همهاش چشممان به این باشد... بعد که صف فروش میشود هم باز باید صبر کنیم ببینیم کی آزاد میشود... نه... من میفروشم. چند روز دیگر میفروشم. (وارد هم نمیشوم. چون وارد شدن بنیادی خوانی نیاز دارد.)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر