تحلیل فاندامنتال سهام با سجاد محمدی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • siwan
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 520

تحلیل فاندامنتال سهام با سجاد محمدی

با سلام
    سجاد محمدی هستم
    مدرس و تحلیلگر فاندامنتال بازار سرمایه
    اشنالله بنا دارم با توجه به فقر تحلیل در انتخاب سهام در میان اکثر تازه واردان به بازار سرمایه
    در حد سواد خودم در معرفی و تحلیل سهام در این تایپیک تجربیات پانزده ساله خودم رو به اشتراک بزارم
    آخرین ویرایش توسط siwan؛ 2020/05/23, 02:31.
    سجاد محمدی
    علاقه مند به دانش اقتصاد
    تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
  • ali_nostro
    ستاره‌دار (34)
    • Feb 2017
    • 863

پاسخ : تحلیل فاندامنتال سهام با سجاد محمدی

سلام جناب siwan
    بسیار تاپیک خوبی خواهد بود
    ممنون میشم یه براوردی داشته باشید که اگر ارز 4200 برای بهپاک حذف بشه، چقدر امکان سودسازی داره؟
    چیزی که عنوان میشه حدودا 200 تومان سوده.
    نظر شما رو میخواستم بدونم.

نظر

• siwan
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 520

حتما صورت های مالیش رو برسی میکنم و برآوردم رو از پیشبینی سودش اعلام میکنم
      اما این روز ها بیشتر بهپاک بابت بحث تجدید ارزیابی و مرغوبیت املاک و زمین شرکت که میزان درصد تجدید ارزیابی شرکت رو بالا میبره مطرح هستش
      سجاد محمدی
      علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• یوناس
        عضو عادی
        • May 2020
        • 48

درود
        جناب siwanممنون میشم اگه ستران راهم بررسی بفرمایید
        باتشکر

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 550

با درود و عرض خير مقدم با توجه به افزايش نرخي كه نيروگاهي ها گرفتند كداميك جهت سرمايه گذاري مناسبترند ممنون

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
            با سلام
            سجاد محمدی هستم
            مدرس و تحلیلگر فاندامنتال بازار سرمایه
            اشنالله بنا دارم با توجه به فقر تحلیل در انتخاب سهام در میان اکثر تازه واردان به بازار سرمایه
            در حد سواد خودم در معرفی و تحلیل سهام در این تایپیک تجربیات پانزده ساله خودم رو به اشتراک بزارم

سلام و وقت به خیر خدمت جناب سیوان

ممنون از زحماتی که میکشید منتظر حضور پر رنگتون هستیم
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• siwan
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 520

دوستان عزیزم در انتخاب صنعتی که بنا دارید سرمایه گذاری کنید بسیار دقت کنید
              بازار سرمایه اینده سهام رو میخره نه گذشته و حال
              دو سال پیش وقتی حق تقدم پخش البرز 30 تومن بود و سهمش 130 تومن در کانالم و در فروم پخش البرز در تالار بورس مدام به این سهم و ارزندگی باور نکردنیش اشاره میکردم
              اما دوستان از ضرر سی تومن اون سال برام مینوشتن
              حتی به مدیر حسابداری پخش البرز بارها زنگ زدم و از تحول شگرفی که داره در این سهم اتفاق میفته میگفتم و منتظر یه راهنمایی یا اشاره ای از ایشان بودم اما بنده خدا با اینکه انسان بسیار مودب و خوبی بودن خیلی متوجه تغییرات نبودن
              الان پخش البرز ظرف مدت دو سال با احتساب افزایش سرمایه و افزایش تعداد سهام حدود 90 برابر شده!!!
              90 برابر!!
              و این برتری محسوس و باور نکردنی تحلیل و خرید بنیادی و صبر روی یک سهمه
              اینده پژوه باید بود
              و اینده سهام رو باید پیش بینی کرد
              در فروم بوتان 290 تومنی 2 سال پیش که اینم 20 برابر شده در تالار همسایه
              یا در فروم غشصفا 300 تومنی دو سال پیش که الان با احتساب افزایش سرمایه حدود 60 برایر !!!! شده و در کانالم و فروم غشصفا در تالار همسایه هم بارها بهش اشاره کردم میتونید مطالب و استدلال های منو بینید
              دوستانی که به سهام سیمانی اشاره میکنن
              لطفا به این فکر کنند که اینده بازار صنعت سیمان رو چطور میبینند
              ایه کشور به علت سیاست گذاری های غیر قابل باور با مازاد شدید عرضه و کاهش تقاضا روبرو هست یا نه
              ایا ساخت و ساز وارد دوران شدید رکود در ساخت و کاهش بیش از پیش تقاضا وارد شده یا نه
              ایا هزینه صادرات و هزینه حمل و انتقال پول بیشتر شده یا نه
              ایا بازار های مصرف خارجی در کشور های همسایه در رقابت شدید با برند های ترک و چینی و کارخانه های تازه ساز همون کشور هستند یا نه
              من اینده روبه رشد برای این صنعت متصور نیستم
              و علاقه دارم وقتم رو روی تحلیل و انتخاب صنایعی که در اینده حرف های بیشتری برای گفتند دارند صرف کنم
              صنایعی که از لحاظ قیمتی سرکوب و از لحاظ تقاضا بازار رو به رشدی دارند
              مانند صنعت خودرو و قطعه سازی
              صنعت برق
              بعضی از شرکت های دارویی
              شرکت های خرده فروشی و استارتاپی
              صنایع غذایی دانش بنیان
              و انشالله پرسپولیس و استقلال که به زودی وارد بازار میشن
              این مورد اخر شاید براتون جالب باشه که اینا مگه چی دارن بجز بدهی و ضرر
              ولی انشالله به موقع خودش یه گنج که میتونه پول دارتون کنه رو با دلایلش براتون توضیح میدم
              فعلا خیلی زوده

سجاد محمدی
              1399/03/03
              آخرین ویرایش توسط siwan؛ 2020/05/23, 11:26.
              سجاد محمدی
              علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• rezasatari
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 550

سلام صنايع غذايي دانش بنيان و اون محدود دارويي ها رو ميشه حداقل يه سهم ازشون نام ببرين ضمنا بجهرم رو هم نفرمودين چجوريه از لحاظ بنيادي ممنون از توضيحاتتون

نظر

• siwan
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 520

در صنعت برق کشور من روی وسنا که کاملا از چشم بازار دور بود در قیمت های سیصد تومن بسیار مساعد بودم و در کانال هم بهش اشاره کردم
                  البته الان که یازده برابر شده پیشنهادی ندارم
                  ولی در کل شرکت های صنعت برق کشور به ترتیب
                  وخارزم
                  ونیرو
                  بجهرم
                  وسنا
                  در صورت واقعی تر شدن قیمت برق رشد های بهتری رو براشون متصور هستم
                  تا اخر هفته احتمالا مطالعاتم در مورد این صنعت تمام بشه و ارزنده ترین رو اینجا معرفی خواهم کرد
                  یکی از فاکتور های برسی این صنایع میزان استفاده از صندوق ذخیره ارزی برای تکمیل پروژهاست
                  فاکتوری که از دید دوستان تحلیل گر بنیادی دور مونده اما بسیار مهمه
                  چراکه پارسال جناب اقای جهانگیری با بخش نامه ای مبلغ ریالی وام های ارزی این صنعت رو دلار 4400 تومنی و یورو 5000 تومنی در نظر گرفتن و بجای واقعی کردن نرخ برق که منجر به مصرف منطقی تر جامعه و همچنین رغبت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این صنعت میشد تصمیم به بذل و بخشش اینگونه ثروت ملی گرفتند
                  متاسفانه مسئولین کشور هنوز بعد از چهل سال در حال ازمون و خطا و ابداع راهای جدید برای حل بحران با کمترین نظر کارشناسی هستند
                  سجاد محمدی
                  علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 520

با توجه به شفاف سازی زیر مجموعه های خودرو مبنی بر درخواست ایران خودرو برای ارسال وکالت نامه فروش ظاهرا داستان طولانی فروش بانک پارسیان توسط ایرانخودرو داره به پایان میرسه
                    از کنار این اتفاق نباید به سادگی رد شد
                    پارسیان با توجه به ارزش فروش بلوکش میتونه تمام و یا تقریبا همه زیان انباشته خودرو رو صفر کنه!!
                    اونوقت خودرو میمونه و افزایش نرخ های مجددی که در خرداد ماه اتفاق میفته و حذف محصولات ارزانقیمت و زیان سازی مثل 405 و جایگزین شدن محصولات جدید و گرانقیمت و تولید روزانه 2500 دستگاه و صفر شدن و یا کاهش نزدیدک به صفر هزینه تامین مالی با توجه به عدم تخصیص سود مشارکت به فروش های جدید
                    یعنی شرگتی با ارزش بازار 43 هزار میلیارد تومن و فروش 70 هزار میلیاردی و 150 هزار میلیاردی در تلفیق!!
                    با توجه به نداشتن بار مالی از 150 هزار میلیارد حداقل ده درصد حاشیه سود خالص خواهد داشت!!
                    یعنی پی بر ای زیر سه بدون محاسبه افزایش نرخ های مهر و دی ماه!
                    در تئوری این شدنی هست
                    در عمل هم با توجه به اینکه صنعت خودرو موتور پیشران صنعت کشور در رکود و تحریم هاست حمایت همه جانبه دولت رو خواهد داشت میشه به سمت یک انقلاب در این صنعت حرکت کرد
                    به اینده صنعت خودرو بنده شخصا بسیار خوشبین هستم

سجاد محمدی
                    1399/03/03
                    آخرین ویرایش توسط siwan؛ 2020/05/23, 16:03.
                    سجاد محمدی
                    علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

جناب محمدی نظرتون رو درباره شستا و شبندر هم بگید ممنون میشم و اینکه واقعا الان هم سهم هایی هستند مثله پخش البرز ؟
                      من واقعا میخوام همچین سهمی با این بازدهی بخرم و دو سال اصلا بهش فکر نکنم
                      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• siwan
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 520

شستا رو در این قیمت ها من ارزنده میبینم
                        حقوقی ها و صندوق ها مگه احمق باشند که حداکثر ده درصد پایین تر این سهم رو جمع نکنند
                        با شفافیت در این ابر هولدینگ صنعت کشور و مشخص شدن اعضای هیئت مدیره ها و شیوه هزینه کرد و مدیریت زیر مجموعه ها میتونه به سود های بسیار بالایی برسه
                        و قابلیت نقد شوندگی بالایی هم داره
                        اما شبندر قضیش متفاوته
                        بیشتر از قیمت جهانی نفت درصد کرک اسپرد این صنعت مهمه که من فعلا دورنمای خوبی ازش ندارم
                        البته با مفت فروختن و حراج سهام هایی با ارزش جایگزینی بالا اونهم در شرایط تحریم و عدم امکان ساخت مگا پروژه های مثل شاه بندر مخالفم
                        و حقوقی های بزرگ و نفتی بازار قطعا به این نکته که ارزش جایگزینی شبندر الان چند میلیارد دلاره توجه دارند
                        اما پیشنهاد میکنم مجددا
                        قبل از ورود به یک صنعت ببینید چه دورنمایی از اینده اون صنعت رو متصور هستید و تو این نکته بیشتر از مبحث انتخاب شرکت مورد نظر وسواس بخرج بدید تا خدایی نکرده متحمل ضرر نشیدا
                        ینکه امروز خودرو زیان ده صف خرید میشه و شبندر و شپنای سود ده صف فروششون رو کسی جمع نمیکنه اتفاقی و شانسی نیست
                        پول های بزرگ اینده یک صنعت رو میخرند
                        سجاد محمدی
                        علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

جناب محمدی ممنون از راهنماییتون و اینکه شستا هم ارزشش به دلار بستگی داره یا خیر
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• SANA90
                            عضو عادی
                            • May 2019
                            • 194

سلام جناب محمدی ممنون از تحلیل های خوبتون.
                            در کانال تلگرام هم فعال میشید یا فقط از همین تاپیک تحلیلهای شما رو دنبال کنیم؟
                            نظرتون در مورد دماوند هم بفرمایید ممنون میشم. با توجه به اینکه گفتید صنعت برق آینده خوبی میتونه داشته باشه.

نظر

• اشکان2010
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 684

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
                              در صنعت برق کشور من روی وسنا که کاملا از چشم بازار دور بود در قیمت های سیصد تومن بسیار مساعد بودم و در کانال هم بهش اشاره کردم
                              البته الان که یازده برابر شده پیشنهادی ندارم
                              ولی در کل شرکت های صنعت برق کشور به ترتیب
                              وخارزم
                              ونیرو
                              بجهرم
                              وسنا
                              در صورت واقعی تر شدن قیمت برق رشد های بهتری رو براشون متصور هستم
                              تا اخر هفته احتمالا مطالعاتم در مورد این صنعت تمام بشه و ارزنده ترین رو اینجا معرفی خواهم کرد
                              یکی از فاکتور های برسی این صنایع میزان استفاده از صندوق ذخیره ارزی برای تکمیل پروژهاست
                              فاکتوری که از دید دوستان تحلیل گر بنیادی دور مونده اما بسیار مهمه
                              چراکه پارسال جناب اقای جهانگیری با بخش نامه ای مبلغ ریالی وام های ارزی این صنعت رو دلار 4400 تومنی و یورو 5000 تومنی در نظر گرفتن و بجای واقعی کردن نرخ برق که منجر به مصرف منطقی تر جامعه و همچنین رغبت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این صنعت میشد تصمیم به بذل و بخشش اینگونه ثروت ملی گرفتند
                              متاسفانه مسئولین کشور هنوز بعد از چهل سال در حال ازمون و خطا و ابداع راهای جدید برای حل بحران با کمترین نظر کارشناسی هستند
                              سلام...سپاسگزارم ازبه اشتراک گذاشتن تحلیل های بسیارخوبتون...
                              باتوجه به ارزش بازارفعلی وفاکتورهایی همچون ظرفیت تولید ودارایی ها شخصادماوندروبه بجهرم ترجیح میدم.
                              خوشحال میشم دلیل تون برترجیح بجهرم نسبت به دماوند رو بفرمایید.آیاصرفابخاطربازارگردانی ضعیف
                              وتاحدودی مخرب سهامدارعمده دماونده یادلیل بنیادی داره که ازچشم من دورمونده...
                              البته همچون شماصنعت پیشروکشوروبهترین گروه برای سرمایه گذاری
                              روگروه خودرو وقطعات دونسته و 85 درصدسبدم خودروست وبقیه اش هم سهامدارعمده دماوند یعنی بانک دی!

نظر

در حال کار...
                              X