روند در کدام گروه است؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : روند در کدام گروه است؟

به نظر میاد اگر روندی در بازار شکل بگیره این روند از گروه پالایشی شروع بشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دارم نگاه می‌کنم بسیاری از شاخص‌ها برعکس چند وقت پیش که همه روی مقاومت بودند، اکنون روی حمایت هستند!

از بین گروه‌های بزرگ:
      کانه فلزی + فراورده نفتی + فلزات اساسی (تا حدودی) + شیمیایی (تا حدودی)

از بین گروه‌های کوچک هم:
      لاستیک + زغال‌سنگ + زراعت + حمل و نقل + اداره‌بازار (اندکی) + انبوه‌سازی (اندکی) + فنی‌مهندسی (اندکی) + بیمه

اینها هم روی مقاومت هستند و خطرناک (تا زمانی که از مقاومت رد شوند) :
      محصولات فلزی

البته برخلاف بار گذشته که مقاومت‌ها «اساسی» بود، اکنون حمایت‌ها آن‌چنان جان‌دار نیست. آنهایی هم که مانند محصولات فلزی روی مقاومت هستند مقاومتشان زیاد قوی نیست. (چندتای دیگر هم بود که این‌قدر مقاومتهایشان اصطلاحا زپرتی بود که دیگر نیاوردم./.:biggrinsmiley.:/)
      باز یک مقدار حالت گیجی وجود دارد. حالت ناآشکاری. (این ناآشکاری از سوی من تحلیلگر نیست. از سوی خود بازار است.)
      بهترین پیشبینی‌ای که می‌توانم برای خودم داشته باشم این است که یک مدت کوتاهی این نمادهای بزرگ یک حرکتی بزنند، سپس باقی بازار دوباره یک مقدار شل بشود و از این صف‌های فروشش بیافتد. سپس در کل بازار حالت ناآشکاری و کج‌دار و مریزی پیدا شود (هر کدام چند روز) و حالا دوباره بنشینیم بررسی کنیم و بازار هم بنشیند تصمیم بگیرد که چه‌کاره‌ایم؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دارم نگاه می‌کنم...
        فولاد و خساپا و خودرو هم نگاه می‌کنم روی حمایت هستند!
        ولی از سوی دیگر حقوقی‌ها هم‌چنان روی مثبت فروشنده هستند و بازارگردانی (بخوانید نوسان‌گیری) کوتاه‌مدت می‌کنند. اجازه نمی‌دهند بازار جان بگیرد.
        احساسی که من می‌کنم این است که می‌خواهند تا پیش از برداشتن قانون احمقانه محدودیت دامنه، بازار را یک‌لنگه‌پا نگه دارند و اجازه ندهند رشد یکباره‌ی عالی داشته باشد. (افت هم البته همچنین.) و سپس قانون را تصویب کنند و بگویند دیدی این خوب بود! :) (این صرفا یک نمایشنامه است. محتمل‌ترین نمایشنامه‌ای که به ذهنم می‌رسد.)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

یکی از دوستان می‌گفتند ۲۴ هزار میلیارد دارند تزریق می‌کنند به بازار. گفتم این خبر مهم است. ولی حرف است. باید دید در «عمل» چه می‌کنند.
          البته امروز در عمل بد کار نکردند.
          صف‌های فروش بزرگ را جمع‌آوری کردند. حقوقی‌ها خریدهای بدی نکردند، انصافا خوب خرید کردند. (باز هم هماهنگ شده!!!)
          --------------------
          خریدهای بزرگ حقوقی:
          بانکی‌ها و پتروشیمی‌ها و پالایشی‌ها و کانه‌فلزی
          به دید نماد:

(در برکت و شپنا حقیقی نفروخته.)
          ---------------------------
          باز هم حرکت آغازین در نمادهای بزرگ بود. نمادهایی که افت خودشان را انجام داده بودند.
          پس از مدتی احتمالا این حرکت به نمادهای کوچک نیز منتقل خواهد شد.
          حقیقی امروز پای کار آمد. جالب است. نمی‌دانم برای چه؟ به خاطر بحث نطنز (و احتمال تعویق مذاکرات و بالا رفتن دلار) بود؟ یا به خاطر خبر ۲۴ هزار میلیاردی... یا چه؟ به هر حال حقیقی امروز پای کار آمد. و باید ببینیم دوباره حقوقی تو سرش می‌زند و ازش نوسان‌گیری کوتاه‌مدت و میان‌مدت می‌کند یا نه؟
          نشانگرها امروز آمادگی برگشت دارند. (این مهم است.) اصلا بگذارید عکسش را بگذارم:

و

(همان‌گونه که می‌بینیم چند روز پیش (یعنی حدودا دهم یازدهم همین ماه ۱۴۰۰۰۱۱۸) نشانگرها پیشنهاد فروش داده بودند که من متاسفانه به حرفشان گوش نکردم.)
          البته! این برگشت می‌تواند موقت و کوتاه‌مدت باشد یا بلند مدت. به هر روی.
          از سوی دیگر، نمادهای بسیاری هم هستند که روی حمایت هستند و آمادگی برگشت از روی خط روند را دارند.
          در گذشته به چندتای آنها اشاره داشتیم. (آنها هنوز حمایت خودشان را نشکسته‌اند.) باز هم بر شمار این نمادها افزوده شد. وپارس، شپدیس، خساپا و غیره. (خودرو و حکشتی را گفته بودم؟)
          -----------------------------
          خوب. به رسالت اصلی این جستار بپردازیم. روند کجاست؟ فعلا هیچ‌جا. (پس: کسی که روند محور است به هیچ وجه اکنون نباید خرید کند.)
          خریدهایی در گروه‌های بزرگ انجام شده. ولی نه در مثبت. بلکه صرفا جمع‌آوری صف‌های فروش بوده. که البته همین هم بسیار عالی و فوق‌العاده است. ولی فعلا روندی (روند افزایشی‌ای) ایجاد نشده.
          ------------------------------
          اگر بخواهم بروم سراغ جمع‌بندی؛ باید بگویم؛ قطعا به یک کف نسبی رسیده‌ایم. کسی که می‌خواهد نوسان‌گیری کند می‌تواند خرید کند. (حتی همان چند روز پیش هم می‌توانست خرید کند و تا اینجا هرچند سه/چهار/پنج درصد می‌رفت در زیان، ولی باز آنجا هم خرید معقول بود. برای کسی که می‌خواهد در کف خرید کند.)
          ولی!
          باز دوباره اول و آخر مسئله حقوقی است. که اگر بازار دوباره خواست یک کم جان بگیرد نیایند بزنند توی سرش.
          امروز در برخی نمادها حقوقی فروشنده بود! خیلی جالب است. در کف!
          دو حالت دارد. اگر کد به کد حقیقی نباشد این کار معنی زیاد جالبی ندارد.
          حقوقی ای که در کف می‌فروشد (زمانی که پیش از این هم می‌توانست بفروشد) یعنی پول لازم نیست. یعنی: تمایلی به رشد سهام ندارد.
          مثلا آریا یا فولاد را نگاه کنید. حقوقی برای چه باید زمانی که هنوز روندی شکل نگرفته این همه بفروشد؟ (دارم نگاه می‌کنم... هرجا مثبت شده تقریبا حقوقی شروع کرده به فروش!/:.ph34r-smiley.://:.nono.:/) هیچ کدام صف خرید هم حتی نشده‌اند که بگوییم حقوقی بازارگردان بوده! پس؟ (یا کد به کد است یا این که باز دوباره تمایل دارند بازار را: مدیریت کنند! بازارگردانی (!) کنند! نوسان‌گیری کنند! پایین نگه دارند!)
          نتیجه این که:
          ۱- در یک کف نسبی هستیم (این کف هم می‌تواند کوتاه‌مدت شود و هم می‌تواند بشکند و هم می‌تواند گل کند.) ۲- باید به رفتار حقوقی (به‌ویژه فروشش در مثبت‌ها) نگاه کرد و با این کار تخمین زد که رشد آینده کوتاه‌مدت است یا بلند مدت یا اصلا در نطفه خفه خواهد شد.
          (باقی مسائل هم همه کشک هستند. نطنز و وین و کره جنوبی و بوئینگ و رنو و غیره. تا زمانی که حقوقی‌های دولتی نخواهند اهمیتی ندارند. نه اهمیت مثبت نه منفی.)
          ویرایش: آهان! این هم مهم است. حجم هم هرچند اندکی افزایش پیدا کرده (نسبت به میانگین هفته‌ی گذشته) ولی هم‌چنان کم است. تا زمانی که رشد نکرده باشد بالای آن‌چنانی هم برای ما متصور نخواهد بود. پس... فعلا به یک رشد بلند مدت درست و حسابی امیدوار نیستیم. تا زمانی که حجم هم همراهی کند. و این درست نمی‌شود به‌جز با نفروختن (نوسان نگرفتن) حقوقی‌ها در مثبت و دلگرم شدن بازار به مثبت‌ها و وارد کردن پول‌ها به بازار.
          یک چیز دیگر: نگاه می‌کردم در نمادهای شبه‌بانکی (صندوق‌های ثابت) حقیقی‌های درشت داشتند پول وارد می‌کردند. امیدوارم اشتباه کرده باشند.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/04/12, 22:54.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام.
            خیلی جالب است!
            دقیقا حقوقی‌ها همان کار را کردند! و همان شد!
            آدم گاهی خنده‌اش می‌گیرد که چگونه این‌قدر آشکارا و هماهنگ کار می‌کنند.
            یک نمودار هم جناب عطایی از تارنمایشان گذاشته بودند که ببینم پیدایش می‌کنم... قرار دهم...
            اینجا است:
            در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post

البته!
            انگار این برای سه‌شنبه است و روز بعدش (چهارشنبه) این‌گونه شده:

(این تصویر دوم علاوه بر بحث اصلی این را می‌رساند که حقوقی‌ها چهارشنبه «عجیب» خرید داشته‌اند! این خوب است. در این بازار.)

به هر روی.
            موضوع این است که:
            تا اطلاع ثانوی، حقوقی‌ها در نمادهای بزرگ، به صورت هماهنگ، در مثبت می‌فروشند و در منفی می‌خرند.
            این ۱.

۲- بعد این که این هم از نشانگرها:

۳- بعد هم این که... این هم از نشانگرهای با میانگین‌گیری بیشتر:

۴- بعد هم این که... یک مروری بکنیم روی اخبار...
            الف) همتی گفت این که می‌گویند ایران فلان میلیارد دلار پول دارد الکی است.
            ب) کشتی ایرانی و صهیونیستی را داشتیم و نطنز را.
            پ) حاج بایدن هم (که پس از شهادت سردار سلیمانی گذاشتند رئیس جمهور) قرار است عید فطر را تو کاخ سفید جشن بگیرد! (موضوع جشن گرفتن نیست! موضوع این است که سیاست‌های خارجی آمریکا از سوی ایران دارد می‌رود به سوی چین و اندکی هم روسیه. به آشکارا.) و احتمال برداشته شدن تحریم‌ها و پس دادن بخش‌هایی از پول‌های بلوکه شده (دزدیده شده) از ایران هست. هرچند... دولت این‌قدر پول‌های بی‌پشتوانه چاپ کرده و اوراق بدهی بدون حساب بیرون داده که... (نمی‌دانم حساب نکرده‌ام ولی ممکن است زیاد تاثیرگذار نباشد.) به هر روی... این موضوع‌ها اگر از دید تورم و ارزش ریال تاثیرگذار نباشد ولی برای «کوتاه‌مدت» بازار از دید «روانی» تاثیرگذار می‌تواند باشد!!!
            ت) کشتی کره‌ای هم آزاد شده و قول دادند پول ما را هم آزاد می‌کنند.

۵- باز هم روند هیچ‌جا نیست.

۶- شایع شده که از خرداد می‌خواهند به بازار حال بدهند. پس از رفتن دولت حاضر و پیش از استقرار کامل دولت جدید. که اوضاع یک مقدار کشکی و در هم برهم است و اصطلاحا بورس «بی‌صاحب» رها شده.

-----------------------------

در نهایت برویم سراغ بخش خوب داستان: جمع‌بندی.
            طبق نشانگرها اینجا کف نسبی است. حقوقی هم که همین را می‌گوید. پس تا زمانی که نشکسته اوضاع خوب است. هرچند حقوقی‌ها یک روز بزنند تو سرش و یک روز بزنند زیرش. (زیر و رو بکشند.) و شکست هم انرژی زیادی می‌برد. پس فعلا همین‌جاها بد نیست. اخبار منفی و مثبت فعلا دارند همدیگر را خنثی می‌کنند و تاثیر کوتاه‌مدت زیادی روی بازار نمی‌گذارند.
            در کل این که: اوضاع اکنون ناآشکار، نوسانی، ولی در یک کف نسبی کوتاه‌مدت است. که قابلیت تبدیل شدن به کف میان‌مدت و بلند مدت را هم دارد. ما هم با فرض همین وضع خرید و فروش می‌کنیم. یعنی با فرض این که هم‌چنان اوضاع ناآشکار و نوسانی و در یک کف نسبی کوتاه مدت هست و خواهد بود.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یک نکته در مورد حجم بگویم؛
              (کلا حجم و قیمت و آمار حقیقی حقوقی را ساده نباید بررسی کرد. بلکه مانند دستگاهی با چند معادله چند مجهولی آن را دید. حالا عرض کنم منظورم مشخص می‌شود.)
              حجم این روزها کم است.
              این داده‌های زیادی می‌تواند برای ما داشته باشد.
              ولی:
              نه!
              ...
              این حجم حجم واقعی نیست.
              این حجم به صورت طبیعی ایجاد نشده (کم نشده).
              بلکه به خاطر قوانین من‌درآوردی کم شده!
              پس بی‌خاصیت و کم‌تاثیر است. (این داده به‌درد نمی‌خورد فعلا.)
              (البته زیاد شدنش نه! حالا آن دوباره واقعی می‌شود! باز به خاطر مسخره بازی جدیدی که درآورده‌اند و دامنه را «نامتقارن»! کرده‌اند!/:.wacsmiley.:/)
              (عجب گیری کرده‌ایم‌ها! /:.mellowsmiley.:/)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دارم شاخص‌ها را نگاه می‌کنم...
                اینها هم الحمد لله مانند نشانگرها همه کفی نسبی را نشان می‌دهند.
                تا زمانی که بالای این کف‌ها هستیم اوضاع خوب است و شکستنش انرژی می‌برد.

ان‌شاءالله حجم هم زیاد می‌شود و یواش یواش از این حالت هم در می‌آییم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35710

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  دارم شاخص‌ها را نگاه می‌کنم...
                  اینها هم الحمد لله مانند نشانگرها همه کفی نسبی را نشان می‌دهند.
                  تا زمانی که بالای این کف‌ها هستیم اوضاع خوب است و شکستنش انرژی می‌برد.

ان‌شاءالله حجم هم زیاد می‌شود و یواش یواش از این حالت هم در می‌آییم.
                  جناب محمدحسن ! چند وقتی هست که از شما خبری نیست !

امیدوارم که سالم و سلامت باشید و البته بازهم در تاپیکهای مختلف از پست ها و نظرات شما استفاده کنیم !

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام.
                    می‌خواستم به عنوان پیشنهاد برای تغییرات مسابقه این موضوع را عنوان کنم که یک همچنین چیزی در کنار مسابقه ماهانه قرار دهیم...
                    یا در کنار مسابقه شاخص...
                    یا در کنار مسابقه پایه...
                    ولی هم اجرای آن زمان می‌برد و هم ایده‌اش خام بود... و هم اینکه یک حالت توصیفی داشته باشد بهتر است و نیز اینکه حالت برد و باخت (مسابقه) نداشته باشد.
                    -------------------------------------
                    دید هم دید حال استمراری است.
                    پیشبینی کنیم گروهی را که.... اکنون روند داشته باشد. و در آینده هم روندش ادامه دار باشد.
                    آینده‌ی یک هفته‌ای تا یک ماهه.
                    ----------------------------------------
                    در مورد گروه هم محدودیتی نیست...
                    • گروه‌های صنعتی بورسی رایج (مانند دارو و سنگ‌آهن و اداره‌بازار و بانک...)
                    • و یا بخشی از اینها... (مانند داروسازانی که مواد اولیه می‌سازند یا فراکاب (از اداره بازار) یا بانک‌هایی که سپرده ارزی زیادی دارند...)
                    • و یا انتخاب ارزها (دلار و یوان و بیت‌کوین...)
                    • و نیز انتخاب زر (سکه - گرم - آب شده...)
                    • و حتی مسکن (مانند متوسط قیمت یک متر خانه در تهران)
                    • و یا حتی سپرده‌گذاری در بانک‌ها...
                    • یا حتی گروه‌بندی‌های شخصی (غیر رسمی) در بورس... (مانند بازارپایه‌ای‌های بورس... یا تجدید ارزیابی‌دارها...)
                    • ووو

خلاصه اینکه معرفی هر چیزی که بتوان به آن گفت گروه (گروهی برای سرمایه‌گذاری) که اکنون روند به آنها وارد شده و در آینده (کوتاه‌مدت/میان‌مدت) روندشان ادامه‌دار خواهد بود.

درود بر محمد حسن ...

لطفا یک حاضری بزنید ....

تحلیل های شما را می خواندم ...

خوب بودند .... خوب
                    .

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

اگه حذف ارز4200 تومنی واقعیت داشته باشه ،دارویی ها به چشم خواهند اومد و همین طور غذایی ها

نظر

• سهامدار خرد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 2323

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                        اگه حذف ارز4200 تومنی واقعیت داشته باشه ،دارویی ها به چشم خواهند اومد و همین طور غذایی ها
                        و همینطور بیمه ای ها

نظر

در حال کار...
                        X