روند در کدام گروه است؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abed
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 426

پاسخ : روند در کدام گروه است؟

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    هر دوی این بررسی‌ها درست است.
    ولی باید دید چه چیزی برای (جیب) ما مهم است. (بررسی ما در بورس باید حول این نقطه باشد. باقی باید فرع باشد و این اصل.)
    مهم این است که دو غول (سیل نقدینگی و حذف اعتبار به همراه عرضه‌های شدید دولتی) دارند با هم می‌جنگند.
    این جنگ از آغاز سال آغاز شده.
    و باید (هر روز) پایش کنیم کدام چقدر پیشرفت کردند و غلبه در آخرین لحظه با کیست.

شاید مهمتر از همه باید تخمین زدکه اعتبارات چه مقدار است و یا چند درصد کل پول حقیقیها است. ایا بنطر با روند کاهشی ان از ۴۵٪ تا ۲۵ میتوان نتیجه گرفت چون بازار چندان از این منظر متاثر نشد پس مقدارش انقدر زیاد نیست که روند منفی بیافریند.؟ اما نشانه هایی که قبلا بوده (سد های مختلف از هنگی سیستم و بازگشاییهای شک دارو...) همگی به این نکته اشاره میکند که قصد در پایین اوردن رشد سهمها ( نه روند منفی کردن) هست و عزمی وجود دارد تا سهمها رشد بی مهابا نداشته باشند. یک دلیل ان هم میتواند ماندگاری نقدینگی در سهمها باشد و هر چه طولانی تر بهتر برای جلوگیری از دامن زدن بیشتر به تورم منجمله نرخ ارز باشد. بیشتر کنترل ممکن است منظور باشد

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دوستان روند کجا رفته؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

نقل قول
        در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
        چه شود خساپا 2 نیم میلیارد حدودا حجم زده خودرو 1نیم صادرات 1 بنظر میاد دوباره نقدینکی برگشت بیا بیا تو بیا /:.yead.:/
        البته از مصوبه وزارت نفت در مورد پالایشی ها هم نباید غافل شد سود پالایشی ها با این مصوبه به طور وحشتناک بالا میره شاید ناظرم به همین خاطر همشونو بست
        داشتم تالار بورس رو نگاه میکردم همه تو شادی بودن
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

دوستان روند کجا رفته؟
          الان الان این 100 سهم بهترین ها(جذب پول) بودن (چیزی از این ها در می آید ؟ )

1 وآيند 26 ودي 51 وتوس 76 شپديس
          2 اخابر 27 واتي 52 وساپا 77 وسبحان
          3 وپارس 28 سفارس 53 خودرو 78 حسير
          4 شستا 29 حكشتي 54 فوكا 79 وآذر
          5 غويتا 30 تايرا 55 رمپنا 80 فملي
          6 وملل 31 پارسان 56 البرز 81 پترول
          7 خبهمن 32 فولاد 57 شيران 82 شفارس
          8 ثعمرا 33 بركت 58 زاگرس 83 كي بي سي
          9 سيتا 34 ماديرا 59 فسپا 84 رانفور
          10 بساما 35 قنيشا 60 خپارس 85 كاوه
          11 زدشت 36 ورنا 61 غزر 86 وبرق
          12 كرمان 37 شفن 62 فولاي 87 اپرداز
          13 وشهر 38 بترانس 63 زشگزا 88 فلوله
          14 فاراك 39 ارفع 64 وغدير 89 افق
          15 خكمك 40 تيپيكو 65 پتاير 90 همراه
          16 كشرق 41 وبانك 66 ستران 91 ثتران
          17 قثابت 42 ومعادن 67 هاي وب 92 بموتو
          18 فخوز 43 حفاري 68 فزرين 93 غپاك
          19 وگردش 44 سفاسي 69 تملت 94 قشكر
          20 فجر 45 خمحور 70 غبشهر 95 وصنعت
          21 ثنوسا 46 تكشا 71 ونوين 96 خساپا
          22 واحيا 47 فروي 72 ولشرق 97 سمگا
          23 نوري 48 وهور 73 نطرين 98 غمارگ
          24 فخاس 49 حتايد 74 بورس 99 شسپا
          25 كاما 50 سامان 75 وپاسار 100 خكرمان
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بازار قدرت این را دارد که تا دو ماه یک رشد عالی دیگر داشته باشد.
            (به عبارت دیگر با بررسی گذشته‌ی نمودارها چیزی شبیه ۹۹/۳/۶ و ۹۸/۱۲/۲۶ به وجود آمده. که هر بار حدود ۴۰ روز کاری و هفتاد هشتاد درصد مثبت داشته‌ایم.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              الان الان این 100 سهم بهترین ها(جذب پول) بودن (چیزی از این ها در می آید ؟ )

1 وآيند 26 ودي 51 وتوس 76 شپديس
              2 اخابر 27 واتي 52 وساپا 77 وسبحان
              3 وپارس 28 سفارس 53 خودرو 78 حسير
              4 شستا 29 حكشتي 54 فوكا 79 وآذر
              5 غويتا 30 تايرا 55 رمپنا 80 فملي
              6 وملل 31 پارسان 56 البرز 81 پترول
              7 خبهمن 32 فولاد 57 شيران 82 شفارس
              8 ثعمرا 33 بركت 58 زاگرس 83 كي بي سي
              9 سيتا 34 ماديرا 59 فسپا 84 رانفور
              10 بساما 35 قنيشا 60 خپارس 85 كاوه
              11 زدشت 36 ورنا 61 غزر 86 وبرق
              12 كرمان 37 شفن 62 فولاي 87 اپرداز
              13 وشهر 38 بترانس 63 زشگزا 88 فلوله
              14 فاراك 39 ارفع 64 وغدير 89 افق
              15 خكمك 40 تيپيكو 65 پتاير 90 همراه
              16 كشرق 41 وبانك 66 ستران 91 ثتران
              17 قثابت 42 ومعادن 67 هاي وب 92 بموتو
              18 فخوز 43 حفاري 68 فزرين 93 غپاك
              19 وگردش 44 سفاسي 69 تملت 94 قشكر
              20 فجر 45 خمحور 70 غبشهر 95 وصنعت
              21 ثنوسا 46 تكشا 71 ونوين 96 خساپا
              22 واحيا 47 فروي 72 ولشرق 97 سمگا
              23 نوري 48 وهور 73 نطرين 98 غمارگ
              24 فخاس 49 حتايد 74 بورس 99 شسپا
              25 كاما 50 سامان 75 وپاسار 100 خكرمان
              حقیقی حقوقی لحاظ نشده؟
              یک ایده این است که از بین اینها آنهایی که نسبت حقیقی حقوقی شان خوب نیست حذف شوند.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

یک سری از افراد که احتمالا سواد و علم و پول خوبیم دارن ، دارند نقد می کنن از هرجا که قابلیت نقد شدن داشته باشه که برن چیزی بخرن ،

ی چیز 100 درصد تضمین شده و پر سود حتی از سود بانکی هم تضمین شده تر و معتبر تر

کسی میدونه اونچیز چیه ؟ خودم فکر می کنم طلاس

نظر شما چیه اقا محمد حسین ؟ ان چیز چیه که از بانک تضمین شده تره و از بورس سود ده تر ؟

چنتا سهم خوب هم معرفی کنم (از غذا و کشاورزی هم فاصله بگیرین بنظرم .... برای این میشه علتی پیدا کرد ؟ که چرا غذا و کشاورزی اخ شدن ؟)

بیمه ای ها چنتشون خوبن احتمالا (نیاز به برسی) مثل
                بخاور
                اتکام
                خکرمان
                قرن
                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/08/18, 14:23.
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

یک سری از افراد که احتمالا سواد و علم و پول خوبیم دارن ، دارند نقد می کنن از هرجا که قابلیت نقد شدن داشته باشه که برن چیزی بخرن ،

ی چیز 100 درصد تضمین شده و پر سود حتی از سود بانکی هم تضمین شده تر و معتبر تر

کسی میدونه اونچیز چیه ؟ خودم فکر می کنم طلاس

نظر شما چیه اقا محمد حسین ؟ ان چیز چیه که از بانک تضمین شده تره و از بورس سود ده تر ؟

چنتا سهم خوب هم معرفی کنم (از غذا و کشاورزی هم فاصله بگیرین بنظرم .... برای این میشه علتی پیدا کرد ؟ که چرا غذا و کشاورزی اخ شدن ؟)

بیمه ای ها چنتشون خوبن احتمالا (نیاز به برسی) مثل
                  بخاور
                  اتکام
                  خکرمان
                  قرن
                  ممنون بابت معرفی نماد/سهام.
                  --------------
                  من چیزی را قبول ندارم.
                  به نگر من اکنون به نقطه‌ای رسیده‌ایم که هیچ سرمایه‌گذاری‌ای ارزشمند نیست.
                  بانک کم سود است.
                  بورس و ارز و زر خطر دارد. خطر بسیار زیاد.
                  من نمی‌دانم چرا دوستان خیلی با قوت می‌گویند حتما دلار می‌رود بالا؟؟؟ دلیلش چیست؟ محاسبه‌ی پشت اعداد و ارقامی که اعلام می‌کنیم (مانند ۳۰ تومان و ۴۰ تومان و ۵۰ تومان!) چیست؟
                  من در حال حاضر علت خاصی نمی‌بینم که ارز و زر (تورم) برود بالا.
                  تمام سرمایه‌گذاری‌ها سود خودشان را از تورم برده‌اند. و در نقطه‌ی خطرناکی به سر می‌برند.
                  بورس هم خدا را شکر ۱۵ درصد روی شاخص و بیشتر از آن در جیب مردم ریزش داشت... البته اگر بیشتر بود مطمئن‌تر بود... ولی همین هم بد نیست.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

ممنون بابت معرفی نماد/سهام.
                    --------------
                    من چیزی را قبول ندارم.
                    به نگر من اکنون به نقطه‌ای رسیده‌ایم که هیچ سرمایه‌گذاری‌ای ارزشمند نیست.
                    بانک کم سود است.
                    بورس و ارز و زر خطر دارد. خطر بسیار زیاد.
                    من نمی‌دانم چرا دوستان خیلی با قوت می‌گویند حتما دلار می‌رود بالا؟؟؟ دلیلش چیست؟ محاسبه‌ی پشت اعداد و ارقامی که اعلام می‌کنیم (مانند ۳۰ تومان و ۴۰ تومان و ۵۰ تومان!) چیست؟
                    تمام سرمایه‌گذاری‌ها سود خودشان را از تورم برده‌اند. و در نقطه‌ی خطرناکی به سر می‌برند.
                    بورس هم خدا را شکر ۱۵ درصد روی شاخص و بیشتر از آن در جیب مردم ریزش داشت... البته اگر بیشتر بود مطمئن‌تر بود... ولی همین هم بد نیست.
                    سلام و عض ادب آقا محمد حسین جان

بانک از چه کم سود تر است ؟ تورم ؟ خرید و فروش و پخش و توزیع ؟ تولید و صنعت ؟

تنها چیز کلاهبرداری هست سود تضمین شده و کم ریسک (در تاپیک مهندس جمالی چندین سطر نوشته بودم بعد دیدم بد آموزی دارد ، چندینشیوه کلاهبرداری قانونی و شرعی ! پیدا کردم ، عرفا هم دارد اجرا می شود ولی وجدانن کلاهبرداری بنظر می آید و به هرکس پیشنهاد می دهم قبول نمی کند همکاری کند تقریبا تمام افراد معمولی جامعه هنوز وجدان دارند و این خیلی خوبه همین ، منظورم دزدی خرد و اینا نیست اینا رو داریم ، منظورم جرایم و دزدی های سازمان یافته اس کاملا قانونی و شرعی ، قبول نمی کنن )

البته بورس شاید این کمک رو بکنه و مردم حریص تر بشن

پی به ای کل بورس چنه ارزش کل مارکت ها و سودشون ، وقتی خیلی سریع تر از خود شرکت پول در میاریم یعنی داریم از جیب یکی دیگه بر میداریم دیگه (چیزی که تولید نشده ، اضاف نشده )

شاید بگین بخاطر تورم قیمت ماشین الات و زمین ها رفته بالا .... بله

اما خود تورم دزدی از جیب مردم هست (اینو قبول دارین ؟ )

البته تورم برای کشوری که نیروی کار (جوان) داره ی چیز واجیه ... ولی خوب دزدی هم هست

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

نکته جالبش اینجاس که با این تورم بالا تو کشور یک فرد بیکار هم نباید باشه

مثلا با 2 درد تورم سالیانه 2 میلیون شغل ایجاد می کنند در کشورهای پیشرفته (اصل قضیه تورم برای همین اشتغال زایی (تولید) هست در علم اقتصاد)

ولی در کشور ما با 20-30-40-50- درصد تورم سالیانه و ماهانه چیزی از تعداد افراد بیکار کم نمیشه (یعنی ی جای کار ایراد داره بقول محسن رضایی )

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

بنظرم ابتدا باید ی دید کلان نسبت به مشکلات کشور و برنامه های پیش رو کشور داشته باشیم تا بهتر متوجه بشیم کجا سرمایه گذاری کنیم

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2938

من نمی‌دانم چرا دوستان خیلی با قوت می‌گویند حتما دلار می‌رود بالا؟؟؟
                          دلیلش چیست؟
                          محاسبه‌ی پشت اعداد و ارقامی که اعلام می‌کنیم (مانند ۳۰ تومان و ۴۰ تومان و ۵۰ تومان!) چیست؟
                          سلام بر محمد حسین عزیز

نمیدانم انتخابات ایالات متحده را دنبال میکنید یا نه
                          ولی موضوع به جاهای باریکی دارد میکشد.
                          در مدت باقی مانده تا انتخابات ترامپ به این نتیجه رسیده که چند برگه رو کند
                          در حوزه اقتصاد و اشتغال و از این موارد معافیتهایی دارد در نظر میگیرد برای صنایعی که در بیرون از امریکا به تولید پرداخته اند
                          مخصوصا در چین. اینقدر این پیشنهاد به صرفه است که شنیده ام اپل هم دارد بررسی میکندبرای انتقال
                          با این کار اشتغال که چند وقت اخیر به دلیل کرونا صعودی شده بود بی شک کاهش قابل تاملی میکند
                          این در عرصه ی اقتصاد

اما در عرصه ی سیاسی، گویا ایران پروژه شده
                          ببینید برای دیپلماسی کاخ سفید محرز بود که قطعنامه اخیر رای نمیاورد
                          ولی با کمال تعجب این کار را کردند و مخصوصا آوردند صحن علنی تا رای نیاورد
                          مکانیزم ماشه هم میدانند رای نماورد چرا که هم روسیه و چین و هم اروپا گفته اند که شما که بیرونی، موضوعیت ندارد که مکانیزم داخل برجام را فعال کنید
                          ولی با این اوصاف دارد مخصوصا اینکار را میکند!!!

به نظرم دارد یک اجماعی را به دفاع از ایران درست میکند که بعد از شکست دادن این اجماع حسابی سر و صدا ایجاد کند
                          چونکه ایران به تنهایی در جامعه ای امریکا چندان تاثیری ندارد. ولی وقتی ایران روسیه چین آلمان فرانسه در یک اجماع مقابل قرار بگیرند- انوقت یک اجماع عالی خواهد بود برای شلوغکاری انتخابات

شکست دادن اجماع میتواند به چند طریق باشد که میگذریم

همه این اوضاع بحرانی نتیجه اش هر چه باشد تاثیرش بر رشد دلار در ایران مثبت ارزیابی میشود
                          و ارقامی که اشاره کردید محتمل است.

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

امروز عراق 10 میلیارد دلار قرارداد با امریکا امضاء کرد

ترامپ علارغم مخالفت اسرائیل از احتمال فروش جنگنده اف 35 به امارات خبر داد

ترامپ تو هر چیزی بی تجربه باشه تو تجارت هیچکس به گردش نمیرسه

در شرایط بحرانی هم بهترین قراردادها میبنده

اینها همه یعنی اشتغال در آمریکا و جی دی پی مثبت
                            آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2020/08/21, 22:13.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              سلام بر محمد حسین عزیز

نمیدانم انتخابات ایالات متحده را دنبال میکنید یا نه
                              ولی موضوع به جاهای باریکی دارد میکشد.
                              در مدت باقی مانده تا انتخابات ترامپ به این نتیجه رسیده که چند برگه رو کند
                              در حوزه اقتصاد و اشتغال و از این موارد معافیتهایی دارد در نظر میگیرد برای صنایعی که در بیرون از امریکا به تولید پرداخته اند
                              مخصوصا در چین. اینقدر این پیشنهاد به صرفه است که شنیده ام اپل هم دارد بررسی میکندبرای انتقال
                              با این کار اشتغال که چند وقت اخیر به دلیل کرونا صعودی شده بود بی شک کاهش قابل تاملی میکند
                              این در عرصه ی اقتصاد

اما در عرصه ی سیاسی، گویا ایران پروژه شده
                              ببینید برای دیپلماسی کاخ سفید محرز بود که قطعنامه اخیر رای نمیاورد
                              ولی با کمال تعجب این کار را کردند و مخصوصا آوردند صحن علنی تا رای نیاورد
                              مکانیزم ماشه هم میدانند رای نماورد چرا که هم روسیه و چین و هم اروپا گفته اند که شما که بیرونی، موضوعیت ندارد که مکانیزم داخل برجام را فعال کنید
                              ولی با این اوصاف دارد مخصوصا اینکار را میکند!!!

به نظرم دارد یک اجماعی را به دفاع از ایران درست میکند که بعد از شکست دادن این اجماع حسابی سر و صدا ایجاد کند
                              چونکه ایران به تنهایی در جامعه ای امریکا چندان تاثیری ندارد. ولی وقتی ایران روسیه چین آلمان فرانسه در یک اجماع مقابل قرار بگیرند- انوقت یک اجماع عالی خواهد بود برای شلوغکاری انتخابات

شکست دادن اجماع میتواند به چند طریق باشد که میگذریم

همه این اوضاع بحرانی نتیجه اش هر چه باشد تاثیرش بر رشد دلار در ایران مثبت ارزیابی میشود
                              و ارقامی که اشاره کردید محتمل است.
                              سلام.
                              من اخبار داخلی آمریکا را دنبال نمی‌کنم و نمی‌دانم احتمال این که فرمودید چقدر است و هر نمایش‌نامه چقدر قدرت دارد و چند درصد احتمال و غیره...
                              ولی حتی به فرض صد در صد همین باشد که شما می‌فرمایید...
                              اما باز ما باید ببینیم همین چقدر می‌تواند تاثیر گذار باشد...

ببینید...
                              ما در بورس «پیش خور شدن» داریم... (همه‌ی اینها را شما و دیگر عزیزان می‌دانند و صرف یادآوری می‌گویم.)
                              موضوعی داریم به عنوان تاثیر اخبار در قیمت سهام...
                              گاهی تلخ‌ترین اخبار می‌آید و قیمت سهام خم به ابرو نمی‌آورد...
                              گاهی بهترین اخبار می‌آید و یکی پیدا نمی‌شود پشت سهام در بیاید!
                              منظور اینکه... صرف وجود اخبار بد یا خوب یک طرف... تاثیرگذاری آنها هم یک طرف.

اکنون بدترین و بهترین اخبار بیاید چه قدر تاثیر روی ارز دارد؟

قیمت ارز چند وچه دارد...

۱ و ۲ - خرید وارد کنندگان بزرگ. و قاچاقچیان. و دیگر مصرف‌کنندگان ارز.
                              فروش پتروشیمی‌ها و فولادی‌ها و دیگر صادرکنندگان و تولید کنندگان ارز.

۳ و ۴ - سرمایه‌گذاری روی ارز (به خاطر در امان ماندن از تورم ایران). منظور نهنگ‌ها هستند نه اکبرآقاها.
                              احساسات عمومی که گاهی فعال می‌شود و یک باره هجوم می‌آورند به بازار ارز.

آن دو بخش بالایی اصل هستند و من نمی‌دانم اکنون در چه حالتی هستند و گمان نکنم صحبت شما پیرامون آن دو باشد.

اما در مورد سرمایه‌گذاری روی ارز و احساسات عمومی...
                              اکنون چقدر احتمال دارد با وجود اخبار بد یک نفر بیاید سرمایه‌گذاری عظیم روی ارز بکند؟
                              من نوعی مثلا مدیر یک شرکت سرمایه‌گذاری. من اگر امروز خبر بازی‌های ترامپ را خواندم چقدر احتمال دارد بیایم ۳۰ درصد دارایی‌های شرکتم را روی ارز سرمایه‌گذاری کنم؟
                              من به عنوان یک نهنگ (ابر پولدار که کوتاه‌مدت و میان‌مدت کار نمی‌کنم و انتقال سرمایه و جابه‌جایی بین بازارها برایم هزینه دارد.) چقدر احتمال دارد پولم را از بورس و بانک بکشم بیرون و بیایم با آن دلار بخرم؟ به خاطر شلوغ‌کاری ترامپ مثلا...

در مورد احساسات عمومی هم...
                              آری. احساسات عمومی می‌تواند از اخبار تاثیر بگیرند و تاثیر بگذارند روی قیمت‌ها . ولی تنها زمانی این تاثیر به چشم می‌آید که پشتش آن موارد دیگر (عرضه و تقاضا و همراهی سرمایه‌گذاری بزرگان) باشد. وگرنه کف روی آب است. بازار از احساساتشان نوسان می‌گیرد و خداحافظ.

------------------

اکنون که مقداری دارم می‌اندیشم... در مورد عرضه و تقاضای اصلی... دو موضوع به ذهنم می‌رسد...
                              ۱- آیا از این حالتی که اکنون در آن هستیم هم وضعی بدتر متصور است؟ جوری که صادرات و واردات کمتر شود؟ دسترسی به دلار کمتر شود؟ بالاتر از سیاهی رنگی هست؟ آمریکا گلوگاه ارزی ایران را بیشتر ببندد؟
                              ۲- دولت آقای روحانی (هر چند اصلا به راست‌گویی‌شان معتقد نیستم) یک چیزهایی دارد می‌گوید... یک خبرهای خوشی از یک گشایش‌هایی دارد داده می‌شود... (منظورم نفت نیست.) یک نویدهایی از گشایش اینستکس و fatf و سوئیفت و غیره پس از مطرح شدن توافق ایران و چین و ترسیدن اروپا از این قضیه به گوش دارد می‌رسد. (قابل توجه سهامداران وبصادر و وبملت.) اگر این‌گونه شود افت قابل ملاحظه‌ای در نرخ ارز خواهیم داشت.
                              همین دو مورد علاوه بر اینکه خودشان اصل هستند و تاثیر اصلی را روی نرخ ارز می‌گذارند روی مورد سوم (سرمایه‌گذاری نهنگ‌ها) و چهارم (احساسات عمومی) هم تاثیر می‌گذارند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام و عض ادب آقا محمد حسین جان

بانک از چه کم سود تر است ؟ تورم ؟ خرید و فروش و پخش و توزیع ؟ تولید و صنعت ؟

تنها چیز کلاهبرداری هست سود تضمین شده و کم ریسک (در تاپیک مهندس جمالی چندین سطر نوشته بودم بعد دیدم بد آموزی دارد ، چندینشیوه کلاهبرداری قانونی و شرعی ! پیدا کردم ، عرفا هم دارد اجرا می شود ولی وجدانن کلاهبرداری بنظر می آید و به هرکس پیشنهاد می دهم قبول نمی کند همکاری کند تقریبا تمام افراد معمولی جامعه هنوز وجدان دارند و این خیلی خوبه همین ، منظورم دزدی خرد و اینا نیست اینا رو داریم ، منظورم جرایم و دزدی های سازمان یافته اس کاملا قانونی و شرعی ، قبول نمی کنن )

البته بورس شاید این کمک رو بکنه و مردم حریص تر بشن

پی به ای کل بورس چنه ارزش کل مارکت ها و سودشون ، وقتی خیلی سریع تر از خود شرکت پول در میاریم یعنی داریم از جیب یکی دیگه بر میداریم دیگه (چیزی که تولید نشده ، اضاف نشده )

شاید بگین بخاطر تورم قیمت ماشین الات و زمین ها رفته بالا .... بله

اما خود تورم دزدی از جیب مردم هست (اینو قبول دارین ؟ )

البته تورم برای کشوری که نیروی کار (جوان) داره ی چیز واجیه ... ولی خوب دزدی هم هست
                                تورم دو جنبه دارد. گاهی مصنوعی است و گاهی طبیعی.
                                گاهی ایجاد می‌شود و گاهی ایجادش می‌کنند.
                                گاهی می‌تواند مولد اشتغال باشد و گاهی تاثیر کمی می‌تواند داشته باشد.

ببینید... پس از آقای هاشمی رفسنجانی... عملا درب تولید و اشتغال در ایران بسته شد. (نه در دوران آقای خاتمی و نه در احمدی‌نژاد و نه روحانی کاری برای تولید انجام نشد. به خصوص دولت آقای روحانی.)
                                خوب...
                                حالا برگردیم به تاثیر تورم در اشتغال...
                                چه زمانی افزایش تورم باعث افزایش اشتغال می‌شود؟ زمانی که جنس خارجی گران شود و تولیدکننده داخلی توان رقابت بهتری پیدا کند.
                                ولی زمانی که عملا تولید کننده‌ای نیست... حتی همان یک مقداری هم که از زمان احمدی‌نژاد مانده بودند یکی یکی در زمان رکود آقای طیب‌نیا پر پر شدند...
                                دیگر چه کسی می‌خواهد از تورم نفع ببرد؟ کدام صنعت می‌خواهد از این مزیت ایجاد شده سود ببرد؟
                                بلی... برای کشوری مانند چین... با یک تورم (تورم مصنوعی) چنان اشتغالی ایجاد می‌شود که بیا و ببین...
                                ولی زمانی که ۹۰ درصد اقتصاد یک کشور نفت محور است و تولید کننده‌ای عملا در کشور نیست و همه سر سفره‌ی نفت هستند... زمانی که همه دلال هستند و هیچ کس تولید کننده نیست... زمانی که تنها دغدغه‌ی کشور این است که یک پولی از خارج به واسطه‌ی فروش نفت بیاید و تنها موضوع نحوه‌ی گردش آن پول در مملکت است... دیگر تورم چه تاثیری دارد؟ اینجا تنها تاثیر این است که برای جیب مردم وضع بد می‌شود. همین!
                                (البته ناگفته نماند که چه دولت بخواهد و چه نخواهد... باز هم حتی تورم بسیار بالایی که اکنون داشتیم می‌تواند باعث جان گرفتن صنایع بشود! شما نگاه کن... دیگر حتی تولید در داخل به صرفه‌تر شده از واردات از چین... در برخی موارد ساده البته. امروز یک نفر یک چیز ساده را در ایران تولید کند ارزان‌تر در می‌آید...)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X