روند در کدام گروه است؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 1260

پاسخ : روند در کدام گروه است؟

کت رو مجدد باید تن خودرو کرد از شنبه?

نظر

• afsaneh25287
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 56

با سلام
      روند در هر گروهی بجز غذایی لاستیکی سیمانی بیمه ها دارویی برقی ....باشه احتمال ریزش دارند محطاط عمل کنید .

نظر

• morteza220
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 226

در اصل توسط afsaneh25287 پست شده است View Post
        با سلام
        روند در هر گروهی بجز غذایی لاستیکی سیمانی بیمه ها دارویی برقی ....باشه احتمال ریزش دارند محطاط عمل کنید .
        چطور به این تحلیل رسیدی؟؟؟میشه واضح تر توضیح بدی؟؟

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8689

روند موج 5 نزولی بلند است.

یعنی یک سقوط مضاعف.

نظر

• afsaneh25287
            عضو عادی
            • Sep 2020
            • 56

با سلام
            شرکتهایی که مدنظرمن هستند بیشترفروششون داخلی واگرهم فروش خارجی داشته باشند طرف خریدار جزع شرکتهای بین المللی نیست که از تحریم بترسند بنا براین وجه فروش راحت قابل برگشت به داخله در بین شرکتهای پترویی فولادی هم چنین شرکتهایی هستند .
            در اصل توسط morteza220 پست شده است View Post
            چطور به این تحلیل رسیدی؟؟؟میشه واضح تر توضیح بدی؟؟

نظر

• morteza220
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 226

در اصل توسط afsaneh25287 پست شده است View Post
              با سلام
              شرکتهایی که مدنظرمن هستند بیشترفروششون داخلی واگرهم فروش خارجی داشته باشند طرف خریدار جزع شرکتهای بین المللی نیست که از تحریم بترسند بنا براین وجه فروش راحت قابل برگشت به داخله در بین شرکتهای پترویی فولادی هم چنین شرکتهایی هستند .
              با ابن حساب نیروگاهی ها هم که وام های ارزی دارند و هم ممکنه دری به تخته ای بخور و راه صادراتشون باز بشه هم می تونند جای رشد داشته باشند توی بازار...ولی بیشتر شرکتها برا اساس ارزش جایگزینی ارزش سهامشون بالا رفته حالا چه دلاری باشه چه ریالی...بازم معلوم نیست که سیاست کلی در مورد بورس چی میتونه باشه...

نظر

• محمد1339
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 582

دارویی ها بررسی شود

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

روز بدی نبود.
                  انتظار بدتر از این بود ولی بد نشد آخرش.
                  دلار مهمترین مشخصه بررسی ما است این روزها. روی ۲۳ تومان (و نیما ۲۶ تومانی) ایستاد. مهمترین چیزی که در دلار ما به دنبالش می‌گردیم نه گرانی است و نه ارزانی بلکه «ثبات» است. و بعدش اگر ارزان بود سهام ریالی و اگر گران بود سهام دلاری. ان‌شاءالله روی ۲۰ تومان برای مدت‌ها قفل شود و تمام بازرگانان از نوسان‌گیری روی آن منصرف شوند. (بیایند این‌ور!/.:blushsmiley:./)
                  ------------------------
                  ایران‌خودرو و سایپا امروز منفی بودند. احتمالش را می‌دادیم... البته بازار اگر بتواند برگردد اینها هم ممکن است برگردند. با این که برگشت بازار نشان می‌دهد روی نمادهای کوچک و گروه‌های کوچک بوده و اینها بزرگ هستند.
                  -----------------------
                  آری. گروه‌های کوچک و نمادهای کوچک امروز به شدت مورد توجه قرار گرفتند. من در خاطر ندارم در چند ماه اخیر (از زمان ریزش بررگ یعنی آغاز موج چهارم) نمادهای کوچک خودی نشان داده باشند. همواره بازار دست گروه‌های بنیادی بزرگ بود. این اولین خودی بود که نشان دادند.
                  -----------------------
                  امروز به شدت گروه دارویی مثبت شدند. یک روز روند مثبت ثبت کردند.
                  اما - اما - اما... باید دید (اگر سازمان بورس به خاطر سفته‌بازی دست‌جمعی باطلشان نکند) حقوقی‌ها با آنها چه می‌کنند...
                  حقوقی‌ها احتمالا فردا از خواب بیدار می‌شوند. و اگر قرار باشد اقدامی کنند از فردا خودی نشان می‌دهند و معلوم می‌شود که بازی دست کیست (حقیقی‌های سفته‌باز یا حقوقی‌های فروشنده).
                  امروز هم حقوقی‌ها البته یک مقدار فروختند. ولی احتمالا فروش عادی بوده. نه فروش مقابله با سفته‌بازی.
                  موضوعی که در این گروه کمک‌کننده است افت‌های عالی‌ای است که اینها انجام داده‌اند. البته با توجه به رشدهای افسارگریخته‌ای که در سال گذشته انجام داده‌اند در مجموع همچنان رشد کرده‌اند. آن هم یک رشد خوب نسبت به جاهای دیگر بازار! ولی در مجموع «بسیار» رشد کرده‌اند!!!
                  (من رشدهای این گروه را فهرست می‌کنم در جستار خودشان قرار می‌دهم که دستتان بیاید رشد چقدر بوده! بیشترینش مال دلر بوده با ۴ هزار درصد رشد و کمترینش دتوزیع و هجرت و دسینا با زیر ۳۰۰ درصد رشد. باقی بالای ۳۰۰ درصد رشد داشته‌اند. و تقریبا نیمی از اینها هم بالای ۱۰۰۰ درصد رشد داشته‌اند!)
                  به هر روی... ما این گروه را این‌گونه می‌خوانیم: رشد یک روزه عالی و روند گرفتن تا زمانی که حقوقی‌ها حال‌گیری نکرده‌اند.
                  --------------------------
                  گروه‌های کوچک دیگر هم امروز خودی نشان دادند... گروه غذا و سیمان را نگاه می‌کردم (به خصوص سیتا خانم که رفتارش کلا در بازار جالب است و هر از چند گاهی زمانی که بازار خسته است می‌آید یک خودی نشان می‌دهد. وسپهر هم یک مقدار این‌گونه بود... صبا نیز همین‌جور... البته همه‌شان یک سرنوشت را داشتند تقریبا... آریا و شگویا و نوری... اینها را هم به یاد می‌آورم...)
                  گروه کاشی نیز که مدتی است روند گرفته. ولی ما کاری به آن نداریم. خطر دارد. کوچک است. بازیگر تعیین تکلیف می‌کند. یک روز بلند می‌شوی می‌بینی جا تر است و بچه خیس. قمار است. بگیر نگیر دارد.
                  گروه زراعت هم با نمادهای ده درصدی‌اش جالب است. (کاش تمام بازار ۲۰-۲۵ درصدی می‌شد.) اینها با بازه بزرگ تغییراتشان می‌توانند یکی دو روزه اصلاحشان را تمام کنند.
                  گروه رایانه هم با خریدهای عالی حقوقی در رانفور جالب شده است.
                  --------------------------
                  در مجموع ولی من فعلا خرید نمی‌کنم و اگر شد فروش هم انجام می‌دهم. فعلا با گروه‌های کوچک هم کاری ندارم. هر چقدر خواستند بروند بالا بازی کنند. مگر این که دیگر خیلی بازار خوب شده باشد! دقیقا یعنی کی؟ یعنی زمانی که نیمی از نمادهای بازار سبز باشند. یا در کل زمانی که ببینم ثبات در بازار و گروه‌های بزرگ ایجاد شده است.
                  دقیق‌تر: تا زمانی که دلار تعیین تکلیف شود و آرام گیرد و بازار هم آرام گیرد و رفتار هیجانی (فروش هیجانی) در بازار تمام شود و همه آب‌ها از آسیاب بیافتد. که گمان کنم این موضوع یک مقدار زمان می‌برد. دست کم بالای یکی دو هفته.
                  که با توجه به موضوع دلار حدس می‌زنم بازار دوبار آرام بگیرد و نیمی‌اش سبز شود. یک بار در کوتاه مدت (مثلا پس‌فردا) و یک بار هم در میان‌مدت/بلندمدت مثلا بالای دو هفته دیگر.
                  ----------------------------
                  با بازی جالبی که امروز راه افتاد احتمالا صف خرید و فروش‌ها در بازار یک مقدار متعادل خواهد شد و خرید و فروش ممکن و توانایی تصمیم‌گیری بهتر.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• عادل عطایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 331

خلاصه معاملات گروه های مختلف در بازار امروز
                    groups-2020-11-08.JPG - Google Drive
                    اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• عادل عطایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 331

خلاصه معاملات گروه ها تا ساعت 10:00 مرتب سازی شده بر اساس ارزش معاملات

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                        خلاصه معاملات گروه ها تا ساعت 10:00 مرتب سازی شده بر اساس ارزش معاملات
                        جناب عطایی عزیز،
                        این که گذاشتید خیلی عالی است.
                        خیلی.
                        ممنون.
                        (من متاسفانه خودم اکنون همچنین چیزی ندارم و می‌خواستم دیروز پریروز اتفاقا شبیه این را بنویسم. خیلی ممنون که این اطلاعات را قرار می‌دهید. لطفا در جستار نبض بازار هم قرار دهید.)
                        این عالی است. ولی اگر می‌شود تفسیرش را هم بفرمایید.
                        روند کجاست؟
                        ولو شده در مورد همین امروزش را بفرمایید.
                        --------------------------------------------
                        این جستار می‌تواند جستار بسیار بسیار بسیار عالی‌ای باشد. اگر خودم وقت بکنم بیشتر این جستار را پیش می‌برم. اگر دوستان هم مشارکت کنند به نفع خودشان و بقیه می‌شود.
                        در مورد این جستار و این‌که چرا خوب است...
                        خوب درک کردن مسئله نیمی از راه حل است. (به قول حضرت مصطفی(ص) خوب پرسیدن نیمی از دانش (پاسخ) است.)
                        این جستار هیچ کاری نکند این بخش خوب پرسیدن را درست می‌تواند بکند. اوضاع را شفاف می‌تواند بکند.
                        این که امروز برای ما شفاف باشد و بفهمیم امروز چه خبر است خود به خود بیشتر راه را رفته‌ایم و می‌توانیم بفهمیم فردا چه خبر است. حدودا.
                        ----------------------------------------------
                        برای این که این نوشته حالت اسپم نداشته باشد و به موضوع ربط داشته باشد یک مقدار در مورد روند اکنون و دیدگاه خودم در این مورد بنویسم...
                        دیروز دارو را خوب خریدند. امروز نمی‌دانم چه شد که هیچ شد.
                        امروز خپارس و رانفور را خوب می‌خرند.
                        رانفور هم احتمال دارد به سرنوشت دارویی‌ها گرفتار شود. دیروز حقوقی خوب می‌خرید و امروز خوب می‌فروشد!
                        خپارس اگر بتواند چند روز مقاومت کند ممکن است جایگاه خودرو را بگیرد! /:.ph34r-smiley.:/ (تکرار می‌کنم من باز هم ترجیح می‌دهم نگاه کنم. این بازار را زیاد دوست ندارم.)
                        از سوی دیگر دیدیم که حقوقی‌ها در برخی نمادها خیلی خوب خرید می‌کنند. من‌جمله فولاد.
                        همان‌گونه که گفتیم قیمت‌ها خیلی پایین آمده در بازار. خیلی جاها تمایل به فروش تقریبا از بین رفته. فروشنده دیگر اگر می‌خواست فروش بزرگش را انجام دهد از دو سه ماه پیش (که آقای روحانی شیرفلکه را باز کرد و اعتبارها را حذف کردند و بورس سقوط کرد) تا امروز باید فروشش را انجام می‌داد! دیگر احتمالا از آن فروش‌ها و فروشندگان خبری نیست. ولی خریداری هم نیست. پول بزرگ فعلا حرکتی نزده و منتظر است. (به یاد بیاوریم پارسال پیارسال را که مدام می‌گفتیم یک پول گنده آمده! منظور این که... اگر کسی سوال دارد که آیا پول بزرگ آمده یا نه؟ پاسخش این است که نه. نیامده. اگر آمده بود یک جوری بود که همه بدون تردید می‌فهمیدیم. نیازی به بررسی ماشینی یا کاری خاص نبود. تابلو بود. اکنون نیست.)
                        آری... داشتم می‌گفتم... حقوقی (بخوانید دولت) در نمادهای بزرگ همچنان دارد همان کار گذشته را می‌کند. در منفی‌ها خرید می‌کند و اگر یک کوچولو بخواهد بازار مثبت شود سریع عرضه‌های سنگین می‌کند و نمی‌گذارد روندی پیدا شود و جان بگیرد. حقیقی‌ها هم از بازارهای موازی همانند پارسال پیارسال حمله نکرده‌اند به بازار که با آن قدرت وصف‌ناپذیرشان بزنند تو دهن حقوقی‌ها.
                        انتظار ما این بود که یک مثبت در یکی دو روز داشته باشیم و یک مثبت هم در میان مدت. شاید همین مثبتی که امروز شد و فروکش هم کرد همان بود که انتظارش را داشتیم. به هر روی. این خیلی عالی است که فعلا بازار متعادل شده و البته منفی. صف فروش کم شده. این خیلی عالی است.
                        برخی گروه‌ها امروز وضع خوبی دارند. نیروگاه و رایانه و کاشی (یک قمدار هم لیزینگ و هتل) خوب هستند ولی در کل بازار بیشتر دست تک‌نمادها است. کلیت بازار فعلا همان حالت متعادل و منفی را دارد.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          جناب عطایی عزیز،
                          این که گذاشتید خیلی عالی است.
                          خیلی.
                          ممنون.
                          (من متاسفانه خودم اکنون همچنین چیزی ندارم و می‌خواستم دیروز پریروز اتفاقا شبیه این را بنویسم. خیلی ممنون که این اطلاعات را قرار می‌دهید. لطفا در جستار نبض بازار هم قرار دهید.)
                          این عالی است. ولی اگر می‌شود تفسیرش را هم بفرمایید.
                          روند کجاست؟
                          ولو شده در مورد همین امروزش را بفرمایید.
                          --------------------------------------------
                          این جستار می‌تواند جستار بسیار بسیار بسیار عالی‌ای باشد. اگر خودم وقت بکنم بیشتر این جستار را پیش می‌برم. اگر دوستان هم مشارکت کنند به نفع خودشان و بقیه می‌شود.
                          در مورد این جستار و این‌که چرا خوب است...
                          خوب درک کردن مسئله نیمی از راه حل است. (به قول حضرت مصطفی(ص) خوب پرسیدن نیمی از دانش (پاسخ) است.)
                          این جستار هیچ کاری نکند این بخش خوب پرسیدن را درست می‌تواند بکند. اوضاع را شفاف می‌تواند بکند.
                          این که امروز برای ما شفاف باشد و بفهمیم امروز چه خبر است خود به خود بیشتر راه را رفته‌ایم و می‌توانیم بفهمیم فردا چه خبر است. حدودا.
                          برای این که این نوشته حالت اسپم نداشته باشد و به موضوع ربط داشته باشد یک مقدار در مورد روند اکنون و دیدگاه خودم در این مورد بنویسم...
                          دیروز دارو را خوب خریدند. امروز نمی‌دانم چه شد که هیچ شد.
                          امروز خپارس و رانفور را خوب می‌خرند.
                          رانفور هم احتمال دارد به سرنوشت دارویی‌ها گرفتار شود. دیروز حقوقی خوب می‌خرید و امروز خوب می‌فروشد!
                          خپارس اگر بتواند چند روز مقاومت کند ممکن است جایگاه خودرو را بگیرد! /:.ph34r-smiley.:/ (تکرار می‌کنم من باز هم ترجیح می‌دهم نگاه کنم. این بازار را زیاد دوست ندارم.)
                          از سوی دیگر دیدیم که حقوقی‌ها در برخی نمادها خیلی خوب خرید می‌کنند. من‌جمله فولاد.
                          همان‌گونه که گفتیم قیمت‌ها خیلی پایین آمده در بازار. خیلی جاها تمایل به فروش تقریبا از بین رفته. فروشنده دیگر اگر می‌خواست فروش بزرگش را انجام دهد از دو سه ماه پیش (که آقای روحانی شیرفلکه را باز کرد و اعتبارها را حذف کردند و بورس سقوط کرد) تا امروز باید فروشش را انجام می‌داد! دیگر احتمالا از آن فروش‌ها و فروشندگان خبری نیست. ولی خریداری هم نیست. پول بزرگ فعلا حرکتی نزده و منتظر است. (به یاد بیاوریم پارسال پیارسال را که مدام می‌گفتیم یک پول گنده آمده! منظور این که... اگر کسی سوال دارد که آیا پول بزرگ آمده یا نه؟ پاسخش این است که نه. نیامده. اگر آمده بود یک جوری بود که همه بدون تردید می‌فهمیدیم. نیازی به بررسی ماشینی یا کاری خاص نبود. تابلو بود. اکنون نیست.)
                          آری... داشتم می‌گفتم... حقوقی (بخوانید دولت) در نمادهای بزرگ همچنان دارد همان کار گذشته را می‌کند. در منفی‌ها خرید می‌کند و اگر یک کوچولو بخواهد بازار مثبت شود سریع عرضه‌های سنگین می‌کند و نمی‌گذارد روندی پیدا شود و جان بگیرد. حقیقی‌ها هم از بازارهای موازی همانند پارسال پیارسال حمله نکرده‌اند به بازار که با آن قدرت وصف‌ناپذیرشان بزنند تو دهن حقوقی‌ها.
                          انتظار ما این بود که یک مثبت در یکی دو روز داشته باشیم و یک مثبت هم در میان مدت. شاید همین مثبتی که امروز شد و فروکش هم کرد همان بود که انتظارش را داشتیم. به هر روی. این خیلی عالی است که فعلا بازار متعادل شده و البته منفی. صف فروش کم شده. این خیلی عالی است.
                          برخی گروه‌ها امروز وضع خوبی دارند. نیروگاه و رایانه و کاشی (یک قمدار هم لیزینگ و هتل) خوب هستند ولی در کل بازار بیشتر دست تک‌نمادها است. کلیت بازار فعلا همان حالت متعادل و منفی را دارد.
                          این اطلاعات رو از روی سایتم میذارم که پریروز لینکش رو براتون فرستادم . البته اون موقع یه کم مشکل داشت بالا نیومد. میتونید از تو صفحه خودم لینکش رو ببینید. تو وبسایت من تفسیری بر این آمار ننوشتم ولی قطعا کاربران خودشون راه درستش رو پیدا میکنن.

نظر

• دیباج
                            ستاره‌دار (۹)
                            • Aug 2018
                            • 855

کف بعضی از سهمها برای ورود مشخص نمودم ( البته دلیل بر خرید نیست ) ورود زمانی مناسب است که کف رو حتمی بزنه - امیدوارم سود خوبی ببرید .
                            ردیف نماد ورود قیمت اصلی
                            ۱ وثخوز-ت 20270 33450
                            ۲ بشهاب-ت 45690 66240
                            ۳ سفار-ت 84779 91220
                            ۴ داراب-ت 2061 3165
                            ۵ فنرژي-ت 7826 10856
                            ۶ واحصا-ت 14965 20462
                            ۷ كالا-ت 34555 37090
                            ۸ ذوب-ت 3546 4669
                            ۹ ماديرا-ت 21253 25700
                            ۱۰ بمپنا-ت 72763 82688
                            ۱۱ ساينا-ت 107691 170096
                            ۱۲ فسپا-ت 30432 42640
                            ۱۳ گكوثر-ت 111002 120293
                            ۱۴ كاوه-ت 12312 18650
                            ۱۵ زقيام-ت 22874 26663
                            ۱۶ ثپرديس-ت 9076 11495
                            ۱۷ هاي_وب-ت 18599 22290
                            ۱۸ فاسمين-ت 12146 13240
                            ۱۹ دكپسول-ت 30860 36268
                            ۲۰ وحافظ-ت 52882 59562
                            ۲۱ بايكا-ت 38431 41159
                            ۲۲ خاهن-ت 19960 33120
                            ۲۳ قزوين-ت 28866 37510
                            ۲۴ دامين-ت 11910 12300
                            ۲۵ دسبحا-ت 14083 16740
                            ۲۶ دسبحان-ت 15865 17010
                            ۲۷ دماوند-ت 52866 68908
                            ۲۸ درازك-ت 25694 32230
                            ۲۹ غصينو-ت 17475 33533
                            ۳۰ نوين-ت 4013 6162
                            ۳۱ غگلستا-ت 9976 15337
                            ۳۲ غپونه-ت 14167 16126
                            ۳۳ كرازي-ت 13087 16310
                            ۳۴ زكشت-ت 23309 27960
                            ۳۵ وساخت-ت 29280 49410
                            ۳۶ فلامي-ت 70766 34040
                            ۳۷ فپنتا-ت 143183 397570
                            ۳۸ ولراز-ت 17806 24368
                            ۳۹ دابور-ت 37089 42420
                            ۴۰ قشرين-ت 13735 15370
                            ۴۱ داوه-ت 13061 16781
                            ۴۲ بركت-ت 9821 11660
                            ۴۳ بزاگرس-ت 12223 14749
                            ۴۴ ثزاگرس-ت 13719 40550
                            ۴۵ پلاست-ت 29188 43169
                            ۴۶ بالاس-ت 33931 48146
                            ۴۷ كصدف-ت 8540 19181
                            ۴۸ هرمز-ت 8144 11858
                            ۴۹ تليسه-ت 4070 4065
                            ۵۰ حپترو-ت 18557 30970
                            ۵۱ خكرمان-ت 3152 4272
                            ۵۲ ددام-ت 11120 13460
                            ۵۳ درهآور-ت 23080 30667
                            ۵۴ رنيك-ت 18707 21836
                            ۵۵ زفكا-ت 34791 42705
                            ۵۶ زپارس-ت 44561 61130
                            ۵۷ سمازن-ت 6901 8310
                            ۵۸ سيمرغ-ت 11824 14630
                            ۵۹ غشهد-ت 4397 6190
                            ۶۰ كفرا-ت 36456 47650
                            ۶۱ كهمدا-ت 8403 9440
                            ۶۲ لوتوس-ت 11689 13620
                            ۶۳ پخش-ت 26265 30358
                            ۶۴ حتوكا-ت 8026 19290
                            ۶۵ حخزر-ت 19010 21772
                            ۶۶ حرهشا-ت 50658 62242
                            ۶۷ حسير-ت 24973 27499
                            ۶۸ شمواد-ت 58667 64751
                            ۶۹ غبهار-ت 34572 37566
                            ۷۰ غمينو-ت 6408 18561
                            ۷۱ افق-ت 64283 71000
                            ۷۲ اتكام-ت 6563 7959
                            ۷۳ اوان-ت 40170 51946
                            ۷۴ تابا-ت 14796 32744
                            ۷۵ تاپكيش-ت 9657 13789
                            ۷۶ توريل-ت 14693 17176
                            ۷۷ تيپيكو-ت 41983 49080
                            ۷۸ ثزاگرس-ت 23101 40550
                            ۷۹ ثعتما-ت 21749 32089
                            ۸۰ ثنظام-ت 32604 43853
                            ۸۱ جم_پيلن-ت 67038 76920
                            ۸۲ حآسا-ت 10860 16294
                            ۸۳ حتوكا-ت 14591 19290
                            ۸۴ خفولا-ت 21109 26979
                            ۸۵ خودرو-ت 1665 3350
                            ۸۶ دارو-ت 46855 53460
                            ۸۷ دتماد-ت 36982 42660
                            ۸۸ دفارا-ت 58220 65120
                            ۸۹ دلر-ت 25681 98770
                            ۹۰ دماوند-ت 65131 68908
                            ۹۱ دي-ت 38848 42981
                            ۹۲ دپارس-ت 83638 104380
                            ۹۳ زاگرس-ت 130147 144387
                            ۹۴ زشگزا-ت 84527 94725
                            ۹۵ سباقر-ت 13242 14831
                            ۹۶ سدشت-ت 32623 38040
                            ۹۷ سدور-ت 6961 8030
                            ۹۸ سصفها-ت 98629 133440
                            ۹۹ سفاسي-ت 9729 11864
                            ۱۰۰ سفانو-ت 27161 30700
                            ۱۰۱ سهگمت-ت 14310 19610
                            ۱۰۲ سيدكو-ت 5481 6400
                            ۱۰۳ سيستم-ت 23440 27830
                            ۱۰۴ شرانل-ت 23822 27950
                            ۱۰۵ شزنگ-ت 76259 116163
                            ۱۰۶ شصفها-ت 76125 87499
                            ۱۰۷ شغدير-ت 35598 47001
                            ۱۰۸ شفا-ت 51067 60280
                            ۱۰۹ شفارا-ت 4446 5319
                            ۱۱۰ شمواد-ت 49676 64751
                            ۱۱۱ شمواد-ت 21455 64751
                            ۱۱۲ شپارس-ت 13114 14740
                            ۱۱۳ شپلي-ت 4687 5664
                            ۱۱۴ غبشهر-ت 21534 23080
                            ۱۱۵ غبشهر-ت 18424 23080
                            ۱۱۶ فايرا-ت 15372 18780
                            ۱۱۷ فرابورس-ت 41108 49207
                            ۱۱۸ قاسم-ت 11726 13167
                            ۱۱۹ كبافق-ت 25571 33770
                            ۱۲۰ كساوه-ت 35594 51680
                            ۱۲۱ كفرآور-ت 17353 20449
                            ۱۲۲ كوير-ت 11513 13710
                            ۱۲۳ كپشير-ت 13519 17750
                            ۱۲۴ لابسا-ت 26908 30920
                            ۱۲۵ لخانه-ت 37940 58587
                            ۱۲۶ ملت-ت 9353 12000
                            ۱۲۷ نوري-ت 133588 164740
                            ۱۲۸ وآوا-ت 10387 11301
                            ۱۲۹ وتوس-ت 23087 33830
                            ۱۳۰ وثخوز-ت 28462 33450
                            ۱۳۱ وجامي-ت 9906 14654
                            ۱۳۲ وصنا-ت 8735 10430
                            ۱۳۳ وملل-ت 10538 14447
                            ۱۳۴ ونوين-ت 3492 4090
                            ۱۳۵ پرداخت-ت 35584 42430
                            ۱۳۶ پسهند-ت 38408 50330
                            ۱۳۷ چدن-ت 21021 26630
                            ۱۳۸ آپ-ت 12427 14770
                            آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2020/11/09, 12:42.
                            روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

فلز
                              خودرو
                              شیمیایی
                              دارو

امروز خریدن که نسبت هاش هم خوب نیست (در واقع نمیشه گفت خریدن ! )
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                مهم:
                                اعتبار را انگار ۳۵٪ کردند!
                                https://i.vgy.me/Trr9ms.jpg
                                مورد بالا بسیار مهم است.
                                یادتان باشد ما گفتیم با همین چیزها بورس را عامدانه پایین کشیدند.
                                اکنون یواش یواش دوباره اعتبار را بردند بالا.
                                دقیق یادم نیست چه چیزهایی بود و کجا نوشته بودم. ولی این اعتبار یکی از مهمترین‌هایش است!
                                ----------------------------------------------------------------
                                چندتا که یادم می‌آید را فهرست کنم:
                                ۱- اعتبار را آورده بودند پایین.
                                ۲- حقوقی‌ها سنگین می‌فروختند.
                                ۳- شستا و صبا و دارا یکم و چند تا چیز بزرگ را عرضه کردند.
                                ۴- سهام عدالت را باز کردند... و به ویژه این که در یک روز خاص هم دو تا از کارگزاری‌هایشان با هم شدید فروختند. که اگر اشتباه نکنم آن روز همان روز سقوط بزرگ بود!
                                ۵- میزان خرید صندوق‌ها را کاهش دادند.
                                (باز هم بود... وضع جوری بود که تابلو بود دارد دولت رس بازار را می‌کشد و از زیر پایش نردبان را می‌کشد...)
                                --------------------------------------------------------------
                                از موارد بالا:
                                ۱- اعتبار را تا نصفه برگردانده‌اند... (اگر اشتباه نکنم از اول ۶۵ درصد بود که رسید به ۱۰ درصد و اکنون شد ۳۵ درصد)
                                ۲- حقوقی‌ها تا خرخره (یعنی دقیقا تا خرخره!) در کف سهام مردم را خریدند. (همان سهامی که در سقف به مردم فروخته بودند. به قول آقای فریدون: همه چیز را به بورس بسپارید!) (به عنوان پانویس/پی‌نوشت این را هم در نگر داشته باشید... که بسیاری از دوستان این آمار خرید حقوقی را به عنوان آمار خروج پول قلمداد می‌کنند! نتیجه تقریبا همین می‌شود... ولی اصلا درست نیست. و این غلط مصطلح یک جا کار را می‌تواند خراب کند.)
                                ۳- میزان خرید صندوق‌ها را انگار افزایش دادند. (خبرش را خودم در جستار اخبار یا خبرهای مهم گذاشتم ولی اکنون جزئیاتش یادم نیست و نمی‌دانم به میزان سابق برگشته یا نه؟ و نمی‌دانم صندوق‌ها در این مدت چه کردند؟ آیا مانند حقوقی‌ها یواش یواش خرید کردند؟ یا این که صبر کردند؟ یا اصلا نتوانستند خرید کنند؟ یا چه؟...)
                                ---------------------------------------------------
                                این وسط بالارفتن دلار تا ۳۰ تومان و بعد پایین آمدن یک روزه تا ۲۰ تومان و بالا رفتن دوباره تا ۲۵ (۲۷) تومان را هم داشتیم... که ممزوج شد به انتخابات آمریکا...
                                و این... همچنان... مهمترین عامل خطر برای ما/من است. (من دیگر تاکید نمی‌کنم. خودتان به جای من تاکید کنید!)

(یک چیز بی‌ارزش دیگر هم داشتیم و آن حذف نوسان‌گیری روزانه بود که برگرداند... البته این کار عاقلانه‌ای نبود... ولی گمان کنم تاثیر زیادی نداشت.)

دیگر چه؟
                                دیگر این که... منتظر رشد هستیم...به ویژه به واسطه همین قانون اعتبار... دولت دارد بازار را آماده می‌کند برای جشن خداحافظی (Goodbye Party)! (بخوانیم: جشن بیرون انداختن آقای فریدون و دولت محترم که بهترین خدمات را به مردم ارائه دادند.)
                                ولی این که... ۱- در آغاز روند یک مقدار جنگ و درگیری و بالا پایین هست... و ۲- بازار احتمالا این مدت دو دسته است و تک‌نمادها می‌درخشند و کار مقداری سخت خواهد بود. (طول می‌کشد که رفتار گله‌ای مستقر شود.) و ۳- حتی امکان دارد یک افت دیگر داشته باشیم که در نوشته‌های پیشین به آن اشاره شد به ویژه با توجه به خطر اصلی که عرض شد چشممان بیشتر به آن است...

پیشنهاد با توجه به وضع حال حاضر (که با توجه به برگرداندن بخشی از اعتبارها کاملا متفاوت شده) چیست؟ این که... تنها روی نمادهای مطمئن (تاکید می‌کنم: بسیار مطمئن و قوی ?) سرمایه‌گذاری کنیم و چشممان هم به خطر مهم باشد. ان‌شاءالله از چند وقت دیگر اوضاع درست می‌شود. به فضل خدا.

---------------------------------------------------
                                ویرایش 990824: سود بانکی هم بود. این را هم یادم آمد. سود بین بانکی را هم بالا پایین کردند.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/11/14, 10:29.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X