درود
با شما موافقم و اخبار بسیار ضد و نقیضه، اما سیگنالهای جانبی جالبی هم داره صادر میشه که من با کمک اونها میخوام یک احتمال جدید هر چند غریب رو مطرح کنم.
ظریف: بعضی دوستان به امریکا «گرا» می دهند
دوستان به امریکا گفته اند این ها در قدرت نمی مانند
اول از همه دقت کنید که فخری زاده به نظر اکثریت، فردی مرموز و مهم بوده، پس کشته شدنش لا اقل میتونست تا روشن شدن تمام ابعاد ماجرا، یا کم کمش به خاطر حساسیت های فعلی، به این سرعت رسانه ای نشه. پس رسانه ای شدنش به این نحو، خودش یک سیگنال بوده.
من فکر میکنم این ترور یک جور خود زنی بوده برای برنده شدن جناح اصولگرا تو انتخابات 1400
مخصوصا حالا که میگن مهاجمین اصلا حضور فیزیکی نداشته اند و به شیوه ای بیسابقه و با کمک کنترل از راه دور اسلحه خودکار این مهم روی داده. یعنی عملا میگن، هیچ سر نخی از فرد مهاجم نمیتونیم داشته باشیم (و با همین بهانه از زیر مواخذه در رفتن بابت اینکه هیچ درگیری ای هم رخ نداده و تلفاتی از مهاجمین نگرفته اند)، جز اینکه گمانه زنی کنیم و چه متهمی دم دست تر از اسراییل؟ وقتی مدرک جرمی در محل وقوع جنایت نباشه، چه چیزی بلندتر از دیوار حاشا؟؟؟؟؟ آیا یک خودی از بیم لو رفتن نیست که اینچنین ماهرانه تدارک چنین تروری رو دیده که هیچ شانسی از به رد گذاشتن هیچ اثری در محل درگیری از خودشون باقی نذارند با این ترفند؟
بوک مارک ها