*** دربی استقلال ... پرسپولیس ***
Collapse
X
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postاس اس
سه تا میزنه
ای جان چه حالی میده دیدن قیافه پس پسیا بعد از باخت سه بر صفر
>:D<
میگم رونالدو و بالوتلی یادته :D
از خاطره پرتغال عبرت بگیر
تازه اون پرتغال بود
این که استقلال (کیسه) هست =))افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postسلام آریو جان
میگم رونالدو و بالوتلی یادته :D
از خاطره پرتغال عبرت بگیر
تازه اون پرتغال بود
این که استقلال (کیسه) هست =))
سلام بهنام جان
نکنه میخوای بگی پس پس اسپانیاست
آی چه حالی میده بعد بازی اینجا ببینمت
رو به رو آماده باش
پس پس سوراخه :D
=))ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postسلام بهنام جان
نکنه میخوای بگی پس پس اسپانیاست
آی چه حالی میده بعد بازی اینجا ببینمت
رو به رو آماده باش
پس پس سوراخه :D
=))
بعد از بازی می بینمت
فعلا که 10000 تا صدرا به من بدهکاری :x
امروزم 10000 تا فاذر ازت میگیرم ;)
راستی بازی ساعت چنده ؟
شی شی
شیش تایییا =))
استقلال سوراخهههههههههههههه :Dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
ما هم که بچه بودیم طرفدار استقلال بودیم ..ولی خوب خیلی وقته دیگه تعصب معصب ندارم ........ولی خوب الان هم میگم استقلال (-:///
نظر
-
این کشور بابا همه چیزش دستوریه ......فوتبالش هم دستوریه ؟ چرا ؟ چون تماشاچیا بعد بازی زیاد خسارت نزنن واسه همین میگن مساوی بشن .......
ما که از نیمه دوم بازی رو دیدیم ........:D حیف میتونستم 45 دقیقه توپ بخوابم ...شاید هم یه خواب درست درمون میدیدم میومدم در تاپیک خواب هایی که من دیدم تعریف میکردم ....هاها...الکی 45 دقیقم هدر درفت .........:D///
نظر
-
-
دستشون درد نکنه همه چیزو فراهم کردن واسه 4 امین قهرمانی متوالی سپاهان ;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postاستقلال واقعا تو قوطی بود فقط 1 حمله داشت ک اونم فرهاد خانتون ...... :دی
شانس آوردید
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدستشون درد نکنه همه چیزو فراهم کردن واسه 4 امین قهرمانی متوالی سپاهان ;)لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
نظر