گروه بهمن ( خبهمن )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

جناب آريو به نظرت خريد خبهمن با منفي فردا عالي نيست؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        جناب آريو به نظرت خريد خبهمن با منفي فردا عالي نيست؟

نمودار میگه

کف کانال خبهمن 182 تومان هست ... خرید در آن نقطه و نزدیک به آن با دید سهامداری مناسب است

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

خبهمن 5 درصد بانک تجارت رو داره و 2.5 درصد لیزینگ رایان سایپا رو هر دو تعدیل مثبت عالی دادن ...
          ستران و شخارک هم از سرمایه گذاری های خبهمن تعدیل مثبت دارند

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

nav و براورد سود گروه بهمن در سال 92

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

خبهمن معلوم نیست از چی تاثیر میبینه
              نه از بانک تجارتش
              نه از سیمان
              نه از سرمایه گذاری و نه از خودرو !!!

نظر

• axy
                ستاره دار(21)
                • Jul 2012
                • 692

آقا کسی نمیدونه تکلیف 5% بانک پارسیانش چی شده ؟

الان به نام شرکت تک آوران شرقه که زیر مجموعه خبهمن هم نیست .

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

جهت اطلاع ، 5 درصد ستران برای خبهمنه .

نظر

• شطرنج باز
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 169

سلام دوستان اگر صفحات مربوط به 3 ماه قبل را ببینید من همیشه از خبهمن حمایت میکردم تا اینکه تحلیلی خواندم در باره بعضی شرکت های سرمایه گذاری و اینکه سیاست اینگونه شرکت ها سود کلان برای سهامداران عمده و خسته و فراری دادن سهامداران خرد در دراز مدت میباشد و با توجه به اینکه خبهمن در حال تبدیل به هلدینگ میباشد ظاهرا از همان سیاست پیروی میکند من از زمانیکه خارج شدم و سهم دیگری (اشاره نمیکنم تا کسی گمان نکه که می خواهم سهم دیگر را تبلیغ کنم) خریدم حدودا 36 درصد سود کردم ولی قیمت خبهمن هنوز ....... .وجدانا سهمی مثل خبهمن با ان سود انباشته بالا و eps مناسب و با پورتفوی کم نظیر با این قیمت خنده دار نیست اما همان سیاستی که عرض کردم مانع از رشد قیمت می شود در هر حال ارزوی موفقیت برای دوستان را دارم.
                    سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• nesvatb
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 69

در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Post
                      سلام دوستان اگر صفحات مربوط به 3 ماه قبل را ببینید من همیشه از خبهمن حمایت میکردم تا اینکه تحلیلی خواندم در باره بعضی شرکت های سرمایه گذاری و اینکه سیاست اینگونه شرکت ها سود کلان برای سهامداران عمده و خسته و فراری دادن سهامداران خرد در دراز مدت میباشد و با توجه به اینکه خبهمن در حال تبدیل به هلدینگ میباشد ظاهرا از همان سیاست پیروی میکند من از زمانیکه خارج شدم و سهم دیگری (اشاره نمیکنم تا کسی گمان نکه که می خواهم سهم دیگر را تبلیغ کنم) خریدم حدودا 36 درصد سود کردم ولی قیمت خبهمن هنوز ....... .وجدانا سهمی مثل خبهمن با ان سود انباشته بالا و eps مناسب و با پورتفوی کم نظیر با این قیمت خنده دار نیست اما همان سیاستی که عرض کردم مانع از رشد قیمت می شود در هر حال ارزوی موفقیت برای دوستان را دارم.
                      کاملا درست میفرمایید
                      البته نوسانهای مناسبی بین 180 و210 میکنه وخرید در180 برای فروش بالای 200 بدنیست
                      بعضی سهام علیرغم اموال وپتانسیلهای زیادی که دارند حالی به سهامدار خرد نمیدهند شاهد نوع دیگر این جور سهام است

نظر

• mirzaei,s
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 77

كدخبر: ۱۰۹۱۸۰
                        تاريخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۲
                        نسخه چاپي
                        ارسال به دوستان

سناتور فرانسوی در ایران خودرو: از تحریم رنج بردیم
                        یک سناتور فرانسوی در دیدار با مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو گفته است که کشورش از تحریم های ضد ایرانی رنج برده و آماده از سر گیری روابط خودرویی با ایران است.

به گزارش ایکوپرس، سناتور لوكونت، روز سه شنبه در ديدار با هاشم یکه زارع، همچنین، از تمايل بسياري كشورها به بهره گيري از فرصت هاي ايجاد شده در راه توسعه همكاري هاي خودرويي با ايران سخن گفت.

اين نماينده سناي فرانسه كه براي ديدار با فرانسويان مقيم ايران به تهران سفر كرده ،‌ افزود: از تابستان امسال چشم انداز جديدی در روابط دو كشور پيش روي ماست و بي صبرانه منتظريم تا هر چه زودتر اين كار را عملي كنيم.

يكه زارع نیز در اين ديدار اظهار اميدواري كرد كه وقفه ايجاد شده در همكاري هاي خودرويي ايران و فرانسه به زودي برطرف شود و روابط توسعه يابد.

وی خواستار دقت ويژه نسبت به شرايط و فرصت هاي جديد شد و گفت: بازار ايران براي صنايع خودروسازي دنيا بكر است و شركت هاي بسياري به اين بازار علاقه دارند؛ لذا بايد قدر اين فرصت ها را بدانيم.

مدير عامل ايران خودرو در ادامه با اشاره به جايگاه گروه صنعتي ايران‌خودرو به عنوان بزرگ ترين خودروساز خاورميانه، اظهار كرد: اين گروه صنعتي مايل است، شركت هاي پژو و رنو را به عنوان شركاي اصلي در كنار خود داشته باشد.

وي اظهار اميدواري كرد تا سال ديگر پژو و رنو در خط توليد ايران خودرو حضور داشته باشند.

سناتور لوكونت در پايان با تاكيد بر لزوم خروج از شرايط بحران گفت: نتيجه ديدار با مديرعامل ايران خودرو را به اطلاع دولت و نهادهاي قانوني فرانسه خواهم رس

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

ستران تعديل مثبت اره و جالب اين كه خبهمن از سهامداراي اصليش است/:.yead.:/
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• axy
                            ستاره دار(21)
                            • Jul 2012
                            • 692

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                            سهم بسیار ارزنده است اما سهامدارای عمده اون بلا نسبت خیلی دیو... هستند .

سود تقسیمی کم و مخفی بودن عملیات سود سازی و حساب سازی کار همیشگی اینا است .
                            نگفتم این حروم زاده ها حسابسازی میکنن .

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

گروه بهمن پیش بینی سود هر سهم خود برای سال مالی 92 را بدون تعدیل مبلغ 425 ریال اعلام کرد که در 6 ماهه واقعی تنها 54 ریال آن را که معادل 13 درصد می شود را پوشش داده است
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• building-future
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 78

خوب با اين اطلاعيه هايي كه اومد مثه اينكه بالاخره بازار متوجه ازشمندي خبهمن شد.
                                جالبه اينايي كه اسم خودشون رو گذاشتند بورس باز! فقط بلدند برن تو صف خريد يا فروش!
                                حيف كه پول لازم شده بودم و مجبور شدم با فروش نصف سهمهاي خبهمن نقد بشم...
                                [LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
                                [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]

نظر

در حال کار...
                                X