اولین مقاومت سهم 295 و دومین 350 و سومین 430
گروه بهمن ( خبهمن )
Collapse
X
-
-
-
كسي ميدونه اين حقوقي چرا اين حجم رو عرضه كرد؟[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
نظر
-
حیف که سهم دست حقوقیهای اینجوریه
همه بازار چند برابر شدن اونوقت خبهمن که وضعش خوبه و ب پرتفوی خوب غیر خودرویی و بهبود اوضاع خودروییها برا سال بعد اینجور عرضه میکنن
اگر حقوقی خوبی داشت قیمت سهم خیلی بالاتر بود با اینحال جزو سهمهای کمریسک بازارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postا یجون خبهمن چه کولاکی به پا کرد امروز فکر کنم دیگه ترمز دستی رو کشید که بره حالا حالاها تا اون بالاها لااقل به قول دوستان تا 300/:.yead.:/
ما که سعی خودمونو کردیم نفروشن
اما
اینا دارن همه چی رو پای پالایش گاهی ها قربانی میکنند!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postنور دنا سهمشو فروخته و مقداری سر غدیر
ما که سعی خودمونو کردیم نفروشن
اما
اینا دارن همه چی رو پای پالایش گاهی ها قربانی میکنند!احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
-
خبهمن سنگین از قبل داشتم که امروز باز هم اضافه کردم ، سال آینده 60 تومان راحت سود میسازه که با قیمت 240 تازه پی به ای تحلیلی 4 گرفته و به نظر من با توجه به وقایع اخیر بازار در حال افزایش پی به ای می باشد یعنی بزودی باید پی به ای خبهمن به 5 ارتقا یابد که با سود 60 تومانی می شود 300 تومان . فعلا تا 300 تومان با سهم می مانم .
در ضمن وقتی خودرو و سایپا فروشنده نداشته باشند پولها میاد به سمت خبهمن .
نظر
-
زامياد داره به 250 ميرسه، با P/E= 73 و EPS 29 بعد واقعا ارزش گروه بهمن با اين همه دارايي و سرمايه و سرمايه گذاري 250 تومنه؟ خدايا اين فعالين بورس ما را به راه راست هدايت فرما[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
نظر
نظر