عامل اصلی ضرر در بورس،از نگاه شما؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورث
    ستاره‌دار (۶)
    • Sep 2013
    • 263

پاسخ : عامل اصلی ضرر در بورس،از نگاه شما؟

با سلام
    برنامه سال 99 این بود که تا شهریور فول سهم و سپس خروج چند ماهه داشته باشم. همان فروردین می دانستم باید ابتدای شهریور گریخت. اما طمع....

عامل زیان از سود سال 99 :
    - شتاب جهش چهار ماهه اول سال موجب شده تا زمان خروج را جلو بیاندازد ولی من متوجه موضوع نشدم و غافلگیر شدم
    - ورود مجدد در میانه اصلاح هم مزید برعلت شد.
    درسی که از دوران اصلاح گرفتم تقویت روحیه پذیرش در زمان فروش بود.( که ارزشمنده و گرون تموم شد)
    ***امیدوارم همگی درس خوبی گرفته و در سال 1400 بهینه اجرائی کنیم...***
    نوروز خجسته
    ایام بکام

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

پاسخ : عامل اصلی ضرر در بورس،از نگاه شما؟

در مورد خودم کل امسال یدونه شستا یک به پنج گرفتم اصل پول رفت بیرون برای رمز ارز... الباقی هم تک سهمی توو اصلاح زمانی گیره گیریم اگه خدا قبول کنه!
      /:.yead.:/ ضرر خاصی نکردم دلیلشم این بود که شاید به پمپ و دامپ تا حدودی آشنا بودم. چون زیاد این اتفاقات در کریپتو میوفته.

دوستان اگر مایلید یک حرکت کانتر ترند هم بزنیم !!! اگر کسی سود خوبی هم برده به موقع خارج شده و موج دو رو هم گرفته لطفا از نشانه هایی که باعث شد این تصمیمات درستو بگیره برای آماتورهایی مثل خودم هم بگه تا چراغ راهی باشه .البته یک عده ای که با نماد خودرو رستگار شدندو مدت هاست نمبینم در فروم.../.:biggrinsmiley.:/ پس یادداشت میکنم یکی از راههای رستگاری نماد خودروست.../:.coolsmiley02:./
      تو بازاریکه شستا رو میبندند سی درصد پایینتر باز میکنن و خودرو را میبندن و صد در صد بالاتر باز میکنن بیشتر باید کانتر ترندی برخورد کرد!!!
      آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/03/20, 01:09.
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

در حال کار...
      X