پمپ سازی ايران ( تپمپی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

پمپ سازی ايران ( تپمپی )

خب من این سهم رو به عنوان زیر خاکی معرفی کردم امیدوارم دوستان در موردش بیشتر بررسی کنند......اما دلیایلم برای ایجاد تاپیک برای این سهم را در زیر بیان میکنم.....این مطالب نه از جایی کپی شده و نه برای تبلیغ است بلکه برای بررسی بیشتر دوستان..........

**اولا باید به این نکته اشاره کنم که خیلی از دوستان تپمپی رو به عنوان یه سهم تولید کننده پمپ میشناسن و اینکه فقط یک شرکت تولیدیست اما نفوذ به گزارشات این شرکت چیز دیگری میگوید و گزارش آخر سهم ارزش این سهم و سرمایه گذاری هایش را بیشتر برایم روشن کرد.......
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

اقا مهران تو ثاخت رو خوب اومدي حتما هم اين يكي سهم خوبيه.
    نظرت در مورد ادامه روند ثاخت چيه؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

دوست عزیزم به من لطف داری تو معرفی خودم گفتم دنبال سهام قوی میگردم 1 ماه اینور و اونور واسم فرقی نداره یاد صف فروش 260 تومانی ثاخت بخیر در مرحله اول 400 رو حتما حتما میبینه اما با مسئولاش یه کوچولو صحبت کردم گفتن بعد از باغمیشه آ س پ میاد من تو تحلیلی که ثاخت رو در یابید گفتم هدف تا مجمع رو 600 عنوان کردم...اما فعلا به نظرم تا 450 با سهم بمانیم....

اما تپمپی.....خوب و ظریف و با دقت گزارشش آمار فروش خودش و زیر مجموعه هاش...سود انباشته زیر مجموعه هاش...طرح های توسعه ای زیر مجمو عه هاش...بانک و بیمه سامان موجود در سبدش با بهای تمام شده هر سهم 84 تومان و ....یه خبر دیگه که تا مطمئن نشم نمیگم.....در هر صورت به نظرم تپمپی زیر 300 یک خرید استثنایی و ناب هست...

نظر

• بابک خان
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 246

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
        دوست عزیزم به من لطف داری تو معرفی خودم گفتم دنبال سهام قوی میگردم 1 ماه اینور و اونور واسم فرقی نداره یاد صف فروش 260 تومانی ثاخت بخیر در مرحله اول 400 رو حتما حتما میبینه اما با مسئولاش یه کوچولو صحبت کردم گفتن بعد از باغمیشه آ س پ میاد من تو تحلیلی که ثاخت رو در یابید گفتم هدف تا مجمع رو 600 عنوان کردم...اما فعلا به نظرم تا 450 با سهم بمانیم....

اما تپمپی.....خوب و ظریف و با دقت گزارشش آمار فروش خودش و زیر مجموعه هاش...سود انباشته زیر مجموعه هاش...طرح های توسعه ای زیر مجمو عه هاش...بانک و بیمه سامان موجود در سبدش با بهای تمام شده هر سهم 84 تومان و ....یه خبر دیگه که تا مطمئن نشم نمیگم.....در هر صورت به نظرم تپمپی زیر 300 یک خرید استثنایی و ناب هست...
        مهران جان
        الان چند بخریم خوبه من قیمتشو ندارم؟
        منظورم اینه که چرا آخرین تاریخ خریدوفروشش 2.14 هستش؟ (2813)
        من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

دوست عزيز به دليل اينكه نه فروشنده حاضر به فروش در منفي كامل است خريدار هم فك كنم به جز خودم وجود نداره كه منم بعد از اينكه تعداد سهامم به تعداد دلخواه رسيده ديگه رو مثبت بر نميدارم...بازار هم هنوز به ارزشش پي نبرده....در هر صورت من با اطمينان تمام حرف از بازده بالاي 70% در 7-8 ماه ميزنم ديگه دوستان بهتر صلاح ميدونن......من امروزم خواستم رو همين 278 تا 285 هرچي ميده بردارم اما فعلا نقد نيستم انشا الله هفته آينده....راستي چرا واسه كسي هيجان نداره بره يه نگاه به گزارشش بكنه يكي از دوستان زحمتشو ميكشه يا خودم حساب كنم....

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

مهران من و امید نشستیم حساب کردیم...حدودا 800 تومن ارزش ذاتی داره
            در بدبینانه ترین حالت 450 رو میبینه...
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

راستش 4-5 روزی بود از امید بی خبر بودم....فقط امروز زنگید گفت هر چی داری ثاخت بخر گفتم چشم و اینکارو کردم....اگه زحمتی نیست حساب کتابتو بذار د.وستان بهره ببرن به قول امید تپمپی 270 تومنی مثل ثاخت 270 تومنیه.....

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

باشه...بزودیخواهم گذاشت
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

پرتفوی تپمپی اومده رو کدال بخونید حالشو ببرید.....

57 میلیون بانک سامان
                  80 میلیون پمپیران
                  21 میلیون نوید موتور
                  2 میلیون بیمه سامان......

اینا فقط بخشی از پرتفوی تپمپی هست...............سرمایه گذاری سپه شدیدا دنبال این سهمه...............

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

تعداد کل سهام این شرکت 100 میلیون سهمه و تعداد سهام موجود در پرتفوش 209 میلیون سهم.....جدا در عجبم چرا بازار به این سهم توجه نداره....

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است
                      عجب سوت و کوره تاپیکه این زیر خاکی البته دوستان حق دارند انقد ...سهم های بزرگتر هست که این گمه.....اما اولین نیمچه خبر خوب اینه....گزارش 9 ماهه با 30% تعدیل مثبت......

این سهم بیش از 600 تومان باید قیمت روزش باشه.....به خدا تبلیغ نیست برید با دقت گزارششو بخونید...
                      انگار تنها خریدار این سهم تو کل بازار بورس خودمم.....ok هرچی بده خودم برمیدارم....اما دوستان توصیه های من به خرید سهم نه از نوع تبلیغه نه سفته بازی .....معامله بلوکی هم ظرف 10 روز آینده در پیش داریم ببینیم دوستان باز هم ارادت خود را در رفتن به صف خرید نشان خواهند داد یا نه....البته این نکته هم هست که سرمایه گذاری سامان هم خوب داره با سهم بازی میکنه و سهامداران خرد را گول میزنه اما تا کی؟؟؟

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

ببخشید این تاپیکو از خاک درآوردم..میخوام بدونم چرا دیگه کسی یادی از این سهم نمی کنه ؟! یعنی همه خریدن انداختن یه گوشه ؟! تحلیلی ! نظری؟! :-s

تپمپی الان یک اصلاحیه در کدال زد. به این بهانه آوردمش اینجا نظر بدبد ..تا الان که این سهم حرکت جالبی نکرد! :(
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                          ببخشید این تاپیکو از خاک درآوردم..میخوام بدونم چرا دیگه کسی یادی از این سهم نمی کنه ؟! یعنی همه خریدن انداختن یه گوشه ؟! تحلیلی ! نظری؟! :-s

تپمپی الان یک اصلاحیه در کدال زد. به این بهانه آوردمش اینجا نظر بدبد ..تا الان که این سهم حرکت جالبی نکرد! :(
                          :)
                          آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2011/08/23, 21:22.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                            :)
                            مصطفی راستشو بگو اول چی نوشتی بعد ویرایش کردی ؟! :d
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                              مصطفی راستشو بگو اول چی نوشتی بعد ویرایش کردی ؟! :d
                              اول نوشتم ، ولی بعد شک کردم همشو بگم
                              از لبخندی که گذاشتم دریاب که همه چی آرومه .......;;)

نظر

در حال کار...
                              X