دوستان صف خريد رو تبريك مي گم ، خيلي آروم و پرحجم بالا ميره ، دست حقوقيش درد نكنه
کاشی سعدی ( کسعدی )
Collapse
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postتو کاشی ها همه یک طرف
این کسعدی یک طرف
نه تنها پایین نمیره
بلکه روز به روز داره کف خودش را بالاتر هم میاره
البته روندش ارامه
نکته جالب اینه تا صف خرید میشه
فروشنده ها غیب میشوند و برای حجم مبنا باید انتظار کشید
عجب بازار جالبی دیارم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
هم اکنون که سهم برای عرضه تشنه است سخاوت کنید
تا فردا روزی
در صف فروش.....
واقعا عجب بازاری داریم
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postای کسانی که بر روی 230 عرضه میکردید
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
هم اکنون که سهم برای عرضه تشنه است سخاوت کنید
تا فردا روزی
در صف فروش.....
واقعا عجب بازاری داریم
خب اگه قرار بود اونایی که توی اون قیمتها عرضه کننده بودند الان وجود داشتند که مطمئنا اون موقع عرضه کننده نداشتیم ;):dتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
مهران جان دمت گرم
این آخری رو هم شما دادی؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postجالبه دیروز برای پر کردن حجم مبنا کلی تلفن رد و بدل شد
امروز طرف روی منفی 6 فردا هم میفروخت
این دیگه نوبره
حالا فردا روزی دوباره صف خرید میشه
باید التماس کنیم برای عرضه
خرید مقدار کسعدی را امروز به پرونده بنده اضافه کنیددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
یکی نیست بگه بابا تو که میخواستی بفروشی چرا 2800 نفروختی؟
یعنی آدم رو بجایی میرسونن که بیخیال همه چی بشی یک مشت . . . . . . نثارشون بکنی.
مطمئنم اینها همونایی هستند که دیروز قشکر و قنیشا رو دادن به صف فروش و باز امروز دارن از صف خرید برمیدارن.
بابا اگه پول مفت داری یا در نهایت عقل نداری با پولت یک ماشین بخر بده به یک بدبختی تا باهاش زندگی شو بچرخونه آخر ماه که شد هم یکی دعات میکنه هم یک پولی گیر تو میاد.
آخی راحت شدم
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postیکی نیست بگه بابا تو که میخواستی بفروشی چرا 2800 نفروختی؟
یعنی آدم رو بجایی میرسونن که بیخیال همه چی بشی یک مشت . . . . . . نثارشون بکنی.
مطمئنم اینها همونایی هستند که دیروز قشکر و قنیشا رو دادن به صف فروش و باز امروز دارن از صف خرید برمیدارن.
بابا اگه پول مفت داری یا در نهایت عقل نداری با پولت یک ماشین بخر بده به یک بدبختی تا باهاش زندگی شو بچرخونه آخر ماه که شد هم یکی دعات میکنه هم یک پولی گیر تو میاد.
آخی راحت شدم
خصلت احساسی معامله کردنه دیگه همشهری;;)
حالا بالاخره رد کرد یانه :d
نظر
-
رضا جان امروز انتظار داشتم با جو منفی که بر گروه حاکم شد حداقل 200 هزارتا صف فروش ببینیم اما نیومد این آخریه هم واسه فیلم این اردر 30 تاییه رو گذاشت فروشنده بود زودتر میداد. روزی که حجم مبنا پر کردیم 95% حجم مبنا رو دوستان عزیز خودم<بچه های سایت + یکی از دوستان> دادن ...سهم ارزندست و قطعا فروش در این قیمت ها اشتباه است اما خب یک عده سهم بهتری سراغ دارند...یک عده میفروشند به امید خرید در قیمت های پایینتر<مثلا 240 تا 250> یک عده هم که دیروز -6% میفروختند به اونا من ارادت خاصی دارم ...فعلا شکیبایی بهترین گزینه است فقط یک نکته دوستان روز شنبه که با بدبختی حجم مبنا جور شد بسیاری از دوستان تماس گرفتن یا اس ام اس دادن که تعدادم اونقدری نیست که بدم یا نتونستم به اندازه بخرم توصیه میکنم این -4% ها را بخرید که فرداهایی بتوانید کمکمان کنید...
دوستون دارم....
یا حق....
نظر
-
-
محسنی جان خوش خبر باشی . باز یکشنبه باید دنبال فروشنده بگردیم :d تا حجم مبنا پر بشهلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
نظر