بورسی, ورزش و ....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshar
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1039

پاسخ : بورسی, ورزش و ....

کارزاری فیس‌بوکی خواستار دعوت از مدافع تیم شهرداری یاسوج به تیم ملی فوتبال ایران شده است. مبتکران این کارزار حرکت خبرساز مجید نجاتی در دیدار با نساجی مازندران را برای مهار لیونل مسی در جام جهانی کارساز می‌دانند.
    مجید نجاتی، مدافع تیم شهرداری یاسوج، اخیرا در چارچوب مسابقات دسته اول لیگ باشگاهی ایران حین گرم کردن خود پشت دروازه تیمش، به یکباره به زمین پرید و توپ مسلم گل حریف را با سر دفع کرد.

نساجی مازندران – حریف شهرداری یاسوج – با وجود این در نهایت با حساب ۲ بر صفر در این مسابقه به پیروزی رسید.
    مجید نجاتی در پاسخ به خبرنگار پایگاه اینترنتی "پیام نو" در مورد اقدام خود گفته است: «چیزی خاطرم نیست. فقط می‌دانم که یکهویی تصمیم گرفتم این کار را بکنم و کردم. مطمئنم شما هم جای من بودی این کار را می‌کردی».

این مدافع ۳۰ ساله شهرداری یاسوج تصریح می‌کند که "در آن لحظه فکر" نکرده و با تمرکز بر این نکته که نباید دروازه تیمش فرو بریزد، به خود گفته است: «مجید اجازه نده دروازه باز شود».
    از شهرت جهانی تا تحلیل فوتبال لیونل مسی

حرکت نجاتی به حدی عجیب بود که تصاویر آن در رسانه‌های خارجی هم بازتاب یافت. پایگاه اینترنتی "گازِتا دلو اسپورت" ایتالیا از اقدام نجاتی در نجات دروازه خودی به‌عنوان "حرکتی خارق‌العاده در ایران" یاد کرده است. روزنامه‌های "دیلی‌میل" و "گاردین" نیز به این خبر پرداخته‌اند. فیلم این صحنه از دیدار دو تیم در پایگاه اینترنتی یوتیوب هم منتشر شده است.

مجید نجاتی در گفت‌وگو با خبرنگار "نگاه نو" تصریح می‌کند که اگر به تیم ملی دعوت شود، در جام جهانی لیونل مسی، اعجوبه آرژانتینی باشگاه بارسلونا را مهار می‌کند: «من خودم یک مدافعم و همه بازی‌های مسی را به دقت نگاه می‌کنم. هم شیوه بازی او را می‌شناسم و هم تمامی تکنیک‌هایی که در بازی به کار می‌گیرد. اگر باور نمی‌کنید به کی‌روش بگویید دعوتم کند تا حرفم را ثابت کنم. البته نه اینکه مهار مسی کار ساده‌ای باشد، ولی من این توانایی را در خودم می‌بینم».

نجاتی در عین حال پیش‌بینی کرده که تیم ایران "اگر خوب باشد سه گل از آرژانتین خواهد خورد". ایران برای صعود از گروه ششم جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل با آژانتین، نیجریه و بوسنی و هرزگوین رقابت خواهد کرد.
    اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

قهرمانی تیم ملی کشتی کشورمان در مسابقات جام جهانی کشتی 2015 لس انجلس امریکا را خدمت دوستان بورسی تبریک عرض مینمایم.:.thumbsupsmileyanim

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35706

قطر، اولین حریف تیم ملی در انتخابی جام‌جهانی ۲۰۱۸ + برنامه کامل

تراز: تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ایران در نخستین دیدار خود در انتخابی جا‌م جها‌نی به مصاف قطر می‌رود.

به گزارش تراز ،قرعه‌کشی رقابت‌های مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در منطقه آسیا در هتل ماندرین اوریانتال کوالالمپور مالزی برگزار شد و تیم ملی ایران در گروه A با تیم های ملی کره‌جنوبی، ازبکستان، چین، قطر و سوریه همگروه شد.

گروه‌بندی مسابقات به شرح زیر است:

گروه A: ایران، سوریه، قطر، چین، ازبکستان، کره‌جنوبی

گروه B:استرالیا، تایلند، عراق، امارات، عربستان، ژاپن

پس از قر‌عه‌کشی ر‌قا‌بت‌های انتخابی جا‌م جها‌نی برنامه این ر‌قا‌بت‌ها اعلام شد و در نخستین مصاف تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ایران یازدهم شهریور ماه در تهران به مصاف تیم ملی قطر می‌رود و پنج روز بعد در چین به مصاف تیم ‌ملی این کشور خواهد رفت.

پس از آن تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ایران در پانزدهم مهر ماه در ورزشگاه تاشکند مهمان ازبک‌ها است و پنج روز بعد باید در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل کره جنوبی به عنوان دیگر مدعی اصلی صعود به جا‌م جها‌نی از این گروه برود.

تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ایران ۲۵ آبان ماه نیز میهمان تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل سوریه خواهد بود.

دور برگشت

دیدارهای تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ایران در دور برگشت از تاریخ سوم فروردین سال ۹۶ کلید می خورد.

ملی‌پوشان فو‌تبا‌ل ایران در این روز میهمان تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل قطری‌ هستند پس از آن شاگردان کارلوس کی‌روش پنج روز بعد در تاریخ هشتم فروردین ماه در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل چین خواهند بود.

پس از آن تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ایران ۲۳ خرداد ماه سال ۹۶ میزبان تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ازبکستان خواهد بود. پس از آن نهم شهریور ماه شاگردان کی‌روش میهمان تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل کره جنوبی هستند.

در نهایت و در مسیر ر‌قا‌بت‌های مرحله نهایی انتخابی جا‌م جها‌نی ملی‌پوشان فو‌تبا‌ل ایران ۱۴ شهریور ماه سال ۹۶ در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل سوریه خواهند بود.

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

تبریک میگویم به ذوب آهن ....اولین بار بود که از برد اصفهانی ها خوشحال شدم :)
          .

من به شخصه خیلی خوشحالم که استقلال نتوانست جام بگیرد ....نه به خاطر تیم استقلال , تنها به علت ضایع شدن سید مهدی رحمتی که امیدوارم دیگر این اواخر دوران بازیگریش فهمیده باشد یک من ماست چقدر کره میدهد ...
          و باز هم صد مرتبه آفرین به هوش و ذکاوت و شعور کیروش که اسیر جو رسانه و غیره نشد و رحمتی را به تیم ملی راه نداد !
          .

به نظر من در پنالتی ها غیر قابل بخشش رفتار میکرد ....بجای اینکه به بازی تمرکز کند که چه شخصی میزند , چپ پاست یا راست ...کجا بازی میکرد ....چه سابقه ایی در ذهنش دارد ...
          آقا پشت میکرد به همه و مردم , ورد و حاجت و جادو جنبل میکرد, نه یکبار و دو بار و در همه ضربات این کار را تکرار میکرد....و خوشبختانه تا برمیگشت و چشمش از سیاهی درمیامد میدید تلپ , توپ افتاده تو دروازه .
          به نظرم یکی هم آخر سر بهش نگقت آخر انسان احمق اگر آنکسی که کل طول بازی برایش لب میزدی , اراده و قدرتی و یا عنایتی به شما داشت شما را در مسیر توپی که منجر به گل اول شد قرار نمیداد, که حالا بخواهد در پنالتی هاجبران کند یا شمار ا قهرمان کند ....
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35706

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
            تبریک میگویم به ذوب آهن ....اولین بار بود که از برد اصفهانی ها خوشحال شدم :)
            .

من به شخصه خیلی خوشحالم که استقلال نتوانست جام بگیرد ....نه به خاطر تیم استقلال , تنها به علت ضایع شدن سید مهدی رحمتی که امیدوارم دیگر این اواخر دوران بازیگریش فهمیده باشد یک من ماست چقدر کره میدهد ...
            و باز هم صد مرتبه آفرین به هوش و ذکاوت و شعور کیروش که اسیر جو رسانه و غیره نشد و رحمتی را به تیم ملی راه نداد !
            .

به نظر من در پنالتی ها غیر قابل بخشش رفتار میکرد ....بجای اینکه به بازی تمرکز کند که چه شخصی میزند , چپ پاست یا راست ...کجا بازی میکرد ....چه سابقه ایی در ذهنش دارد ...
            آقا پشت میکرد به همه و مردم , ورد و حاجت و جادو جنبل میکرد, نه یکبار و دو بار و در همه ضربات این کار را تکرار میکرد....و خوشبختانه تا برمیگشت و چشمش از سیاهی درمیامد میدید تلپ , توپ افتاده تو دروازه .
            به نظرم یکی هم آخر سر بهش نگقت آخر انسان احمق اگر آنکسی که کل طول بازی برایش لب میزدی , اراده و قدرتی و یا عنایتی به شما داشت شما را در مسیر توپی که منجر به گل اول شد قرار نمیداد, که حالا بخواهد در پنالتی هاجبران کند یا شمار ا قهرمان کند ....
            پیامک امروز :

اگر پنالتی ها بیشتر از 5 تا میشد، رحمتی یک ختم قرآن را تمام کرده بود !

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35706

منصوریان سرمربی استقلال شد

علیرضا منصوریان به آرزویی که پارسال از آن یاد کرده بود رسید و سرانجام به طور رسمی سرمربی تیم فوتبال استقلال شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا منصوریان بعد از نشست هیات مدیره استقلال به عنوان سرمربی جدید این تیم مشخص شد.

هیات مدیره باشگاه استقلال بعد از نشست امروز در محل وزارت ورزش و جوانان تصمیم به جدایی پرویز مظلومی گرفته و سرمربی فصل گذشته نفت تهران را به عنوان سرمربی جدید استقلال انتخاب کردند.

منصوریان سال گذشته تا آستانه پیوستن به استقلال پیش رفت ولی مخالفت مسئولان باشگاه نفت تهران باعث شد تا منصوریان نتواند به نیمکت آبی‌پوشان برسد. وی سال گذشته عنوان کرد یکی از آرزوهایش مربیگری در استقلال است که در نهایت به این هدف دست پیدا کرد.

نظر

در حال کار...
              X