کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازی ثاصفا قشنگ شد
در مچینگ دوم صف فروش سوری چیدن
که قبل از ساعت 12:30 کنسل میکنن و شنبه هم در مچینگ اول صف فروش سوری میزارن و بعد سهمو از پایین جمع میکنن تا صف خرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازی جمع کردن سهم امروز هم ادامه داشت
فردا ممکنه مجدد در مچ اول صف فروش بزارن و دوباره جمعش کنن فعلا بازیگر مطمئن از یکه تاز بودن رنج نمیکشه تا صف خرید کنه
تا اینکه یکی روی دستش بلند بشه
به نظر من نمیتونه زیاد سهمو بازی بده و بازار میاد پشت سهم
خدا خواست و ما توانستیم
سهم روی روند پرقدرت صعودی در حرکت است حرکت بالای ابرهای ایچیمو تایید کننده روند صعودی است
خدا خواست و ما توانستیم
نظر