کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صرفا جهت اطلاع
خگستر هر سال سه ماهه پوشش خوبی میده چون شرکت سرمایه گذاریست و بیشتر سودشو در سه ماهه اول از تقسیم سود زیر مجموعه هاش بدست میاره. یعنی مثل شرکتهای تولیدی نیست که اگه سه ماهی خوبی بدن سایر ماهها هم گزارششون خوب باشه
تحلیل شرکتهای سرمایه گذاری با سایر شرکتها تومنی دوزار توفیق داره
سهمو هر جور می خواین حساب کنین...3 ماهه یا 9 ماهه فرقی نمیکنه....بنظرم بحث رویه ارزشه سهم خگستر اصلا مسخرست و سهم داره راهه خودشو میره....هر کی فکر می کرد میارزه تا حالا با این سهم مونده و هر کی بدونه تحلیل بود الان رفته پیه سهامه با ارزش تر(البته اگه پیدا بشه)*الان بنظرم بهتره سره خودمونو با بررسی جعبه سیاهش سمنده 1.5 میلیارد سهمی گرم کنیم ...سهمی که با داشتنه فقط این چهار سهم :(البته کلی سهمه ریزو درشته دیگه هم داره)
805 میلیون خاور با قیمته کنونی 106 و بعده قرارداده BRT آماده رشد تا ؟؟؟
912 میلیون پارسیان با قیمته کنونی274 و با توجه به رشد گروه تا؟؟؟؟
420 میلیون ورنا با قیمته کنونی 131 و با فروشه بلوکه 1 میلیاردی ایران خودرو قیمته بعدی ؟؟؟
508 میلیون ایران خودرو با قیمت کنونی 169 و آماده رشد برایه؟؟؟
بنظرتون اگه بیاد بورس چند قیمت میخوره؟
جایه علامت سوالها رو اگه با توجه به شرایط بازار حدث زد اون وقته که دیگه دنباله فرقه سوده اعلامی 3 ماهه و 9 ماهه برایه سرمایه گذاریها و غیره نیستیم...در ضمن اگه کسی جامونده لطفا یا هر چه زودتر سوار شه یا بره کنار چون قطاره خگستر با این حرفا توقف نداره(دبیده میان مدت بالایه 350 و بلند مدتو نگیم بهتره دوستان قلبشون ضعیفه)
با سلام به همگی دوستان امیدوارم اخره هفته خوبی داشته باشید.
میبینم انتظارها به سر اومده و گزارش 3 ماهه رو کدال نشسته که اومدن خوده گزارش خوبه و سهامداران رو اگاه میکنه از شرایط بنیادی شرکت.عیوب بعدیش اینه که با اومدن گزارش هرکی برای خود نتیجه گیری و تحلیل و تفسیره خودش رو دارد.
این درسته که خگستر با توجه به ماهیت سرمایگذاری بودن پوشش سود خود را از تقسیم سود شرکتهای پرتفوی خود اعلام که مهمترینشان بانک پارسیان و بیمه پارسیان میباشد.
نتیجه گیری ذهنیات من.خگستر 91 در 3 ماهه اول با سود 711 ریال و 351 خسابرسی نشده ریال 49 درصد پوشش داشته ودر سال 92 با در 3 ماهه اول با سود 511 و با 377 ریال حسابرسی نشده 74 درصد پوشش داشته.دیگر همه واقف هستند که خگستر یک مسیره رو به پیشرفت رو از 3 سال پیش در روند سود سازی در پیش گرفته اگر سود امسال رو به فرض هم 711 ریال در نظر میگرفتیم با پوشش 377 ریالی 26 ریال نسبت به پارسال با سود 711 ریال بیشتر پوشش داده نتیجه اینکه امسال خگستر بالای 85 تومان سود اعلام خواهد کرد.این هم در نظر داشته باشید که امسال شرکتهای قطعاتی پرتفوی خگستر با تغییره شرایط بازار و ریزش دلار و درصورت توافقات هسته ای سود ده خواهند شود و تاز فروش بلوک ورنا هم امسال سمند سود خوبی گیرش خواهد اومد.
در اخر یک خبر دیگه اینکه خوساز از زیر مجمو عه های خگستر هم 144 ریال سود اعلام کرده
به نظر دوستان خگستر با این قیمت ها گزینه مناسبی برای خرید هست؟
ارزش سهم خیلی بیشتر از این قیمت هاست،navسهم 407 تومان است،من مقداری دارم و منتظر زمانه مناسب برای اضافه کردن هستم.به نظر تکنیکال فعلا زمان رشدش نرسیده
رو 240 یک مقاومت داره،اما اگر جو گروه خودرو و بانکی مثبت باشد خواهد شکست
با سلام
درسته که بیشتر دارایی خگستر در حال حاضر سهم بانک پارسیانه اما شرکتهای قطعه سازی خودرو و لیزینگ ایران خودرو بیمه خودرو و چندین شرکت دیگه از شرکت های غیر بورسی و سهامی خاص خگستر که نیروی ذخیره خگستر هستند که با برطرف شدن رکود تحمیل شده به صنعت خودرو این شرکتها از محرکهای قوی خگستر خواهندبود.
این خگستر هم با این حجم معاملات فکر کنم کم کم باید بره برای خاطره شدن این قیمتها که فرصت ورود پرحجم میده.کف سهمو در 205 تومان میتونیم کف قیمتی حساب کنیم که خط روند نزولی شکسته و با احتساب بنیادی خوب که همون پوشش سود سه ماهه شرکت می باشد میتوان گارد صعودی را غالب روی سهم بدونیم و امیدوار به شکستن 240 در هفته آتی .بنظر خرید اولین پله برای روز شنبه میتونه خوب باشه و پله بعدی بعد از شکست مقاومت 240 یا روی خط روند حمایتی 205 تومان عبور از 240 رشد سهم و نزول به زیر 205 هم که ......
NAV سهم=ارزش پرتفوی بورسی +حقوق صاحبان سهام/تعداد سهم=6001 ریال
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
این خگستر هم با این حجم معاملات فکر کنم کم کم باید بره برای خاطره شدن این قیمتها که فرصت ورود پرحجم میده.کف سهمو در 205 تومان میتونیم کف قیمتی حساب کنیم که خط روند نزولی شکسته و با احتساب بنیادی خوب که همون پوشش سود سه ماهه شرکت می باشد میتوان گارد صعودی را غالب روی سهم بدونیم و امیدوار به شکستن 240 در هفته آتی .بنظر خرید اولین پله برای روز شنبه میتونه خوب باشه و پله بعدی بعد از شکست مقاومت 240 یا روی خط روند حمایتی 205 تومان عبور از 240 رشد سهم و نزول به زیر 205 هم که ......
NAV سهم=ارزش پرتفوی بورسی +حقوق صاحبان سهام/تعداد سهم=6001 ریال
دوست عزیز محاسباتت اشتباست
برای محاسبه ناو مازاد یا کسری ارزش روز پرتفوی بورسی نسبت به بهای تمام شده رو با حقوق صاحبان سهام جمع میکنن تقسیم بر تعداد سهام که میشه 400 تومن
برای محاسبه ناو مازاد یا کسری ارزش روز پرتفوی بورسی نسبت به بهای تمام شده رو با حقوق صاحبان سهام جمع میکنن تقسیم بر تعداد سهام که میشه 400 تومن
البته باید این نکته را در نظر گرفت که بهتر است ارزش تمامی شرکتهای زیر مجموعه( اعم از بورسی و غیر بورسی ) را محاسبه و تفاوت مبلغ محاسبه شده با بهای تمام شده سرمایه گذاری در فمولی که شما عنوان نمودید لحاظ کرد.بعنوان مثال یکی از شرکتهای زیرمجموعه خگستر ،سرمایه گذاری سمند است که خودش یک شرکت سرمایه گذاری است و ارزش روز پرتفوی این شرکت می تواند NAV خگستر را بالا ببرد.با ابن تعریف بعید می دانم NAV خگستر کمتر از 600 باشد.و نکته مهمتر روند دو به رشد زیر مجموعه های این شرکت است که این باعث افزایش روزانه NAV این شرکت نیز می شود.
دوست من یا من اشتباه میکنم یا شما یه قسمتی رو در این فرمول جا انداختید.
(جمع حقوق صاحبان سهام + اختلاف ارزش روز و بهای تمام شده سرمایه گذاریها + ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاریها ) تقسیم بر ( تعداد سهام شرکت)= ناو
بهای تمام شده + دخیره یا افزایش کاهش میشه همون =ارزش بازار
حالا عددی هم مینویسم تا دوباره یاداوری بشه:
جمع حقوق صاحبان سهام :4,456,832 میلیون ریال
ارزش بازار=4,545,732 میلیون ریال
اختلاف ارزش روز یا همون دخیره :1558308 میلیون ریال
بهای تمام شده دارایی=2987424 میلیون ریال
اختلاف ارزش بازار+ بهای تمام شده =ارزش بازار(فکر کنم شما اختلاف ارزش روز را از بهای تمام شده کم میکنید که کل دارایی اون که فیمت سهمو تعیین میکنه حذف میشه)
4456832+454732/ تعداد سهام =6001
شاید من دارم اشتباه میکنم اگر بقیه دوستان هم نطری دارن ممنون میشیم تو بحث شرکت کنن
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر