اس ام اس اومده ، برای عرضه اولیه چهارشنبه پول واریز کن همین حالا ، ممکنه درگاه های بانکی مختل بشن
شاید من بخوام سهم بفروشم عرضه اولیه بخرم ، چرا نگران اینن که حتما باید واریز کنم
==============
جناب حسنی دوست داشتی
متشکرم که بنده را منتقد عاقل و فرهیخته و در عین حال طناز و خوشمزه می دانید (
ارجاع به صفحه )
درک می کنم وقتی بازار خلاف منطق شخصی خودمان حرکت می کنه ، همگی آشفته میشیم شروع می کنیم به
نالیدن
1- یکی خودش را خطاکار میدونه و از دیگران راهکار خروج برون رفت از مشکل رو می پرسه (دنبال راه حل
جدید میگرده)
2- یکی مسولین و مقررات رو سبب مشکل می دونه شروع میکنه به مطالبه گری به شیوه ای که بلده (شیوه ها مختلفه)
3- یکی هم مردم را نادان و مقصر میدونه ! میگه اگر مردم نادان نبودن میومدن این سهمی رو که من خریدم (که چقدرم عالی هست ) می خریدن و منفی نمیشد ، مشکل از همین مردم ناآگاه و نا مطلع هست ، ملت هم خودت می گویی دیگه ، ناآگاه هستن درخواست مسدودی میدن ( در کل همه اش ناله است و نالیدن

)
چی داشتم می گفتم ؟
آها ، نگران نباش جناب حسنی دوست داشتنی ، زمستون میگذره بهار میاد ، گوجه باغی و آلوچه میاد ( همشون سبزن )
دارایکم هم سبز میشه ، قول و تضمین از من داشته باش (البته اگر خدایی نکرده مث این کریپتوها خاطره نشه)
===============
راستی جناب حسنی دارایکم از سقف تاریخیش رد میشه دیگه ان شاء الله ؟ منکرش نیستم ، چیز خوبیه ، ولی شما هم تا نزدیکای سقف قبلی نگهش می دارین ؟
پ.ن : بازگشتت رو به فال نیک می گیرم ، سری قبل هم از بن در اومدی بازار مثبت شد و رشد کرد ، فروردین پارسال هم که کلا بن نبودی بازار کلا مثبت بود ، بیا و با ملت مهربان تر برخورد کن
مردم داری خیلی خوب و مهمه (همه ی این مردم که می بینی در هرجایگاهی ، همه مخلوق خدا هستن ، خدا دوسشون داره )

بوک مارک ها