جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOSSEINY
    عضو عادی
    • Feb 2015
    • 172

پاسخ : جــــو بــــازار

یکی از دوستانم میگفت چند روز قبل کدبورسی گرفتم و امروز معامله کردم ( کمتر از یکماه )

اخرین اطلاعی که دارم قرار بود تا یکماه حق معامله سهام بازار نداشته باشند و صرفا صندوق ها و عرضه های اولیه

دستور العمل جدیدی اومده ؟

جدیدا کسی کد بورسی گرفته؟

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
      با سلامی مجدد...@};-@};-

شرمنده از اینکه کمی دیر پاسخ سئوالتون رو میدهم دو ساعتی بیرون منزل بودم...
      حقیقتش پیشبینی و یا پاسخ به سئوال شما کمی برام سخت به نظر میاد!! اما اگر ما میزان نقدینگی در گردش بورس را به شکل یک ظرف مرتبط حاوی سیالات فرض کنیم!! بنا بر قانون ارشمیدس یا شناوری که بیان می کند: "به جسم شناور در سیال نیرویی به سمت نقاط کم فشار سیال برابر با وزن سیال جابجا شده وارد می شود! برای مثال هنگامی که یک جعبه چوبی وارد یک ظرف آب می شود از سمت سیال به جسم نیرو وارد می شودیا به عبارتی دیگر جسم شناور به اندازه زون و حجم خود آب به بیرون ظرف جابجا میکند!! از این اصل ساده شاید بتوان این نتیجه را گرفت : " حجم پولی که از محل عرضه اولیه شستا در بدو ورودش به بازار جابه جا شده و خارج میگردد باید به میزان همان حجم پول همزمان وارد ظرف نقدینگی موجود و درگردش بازار شود تا بازار به تعادل برسد!! سئوال: حجم پول چند هزار میلیارد تومانی را که قرار است دولت با فروش شستا از بورس در یک روز خارج کند آیا به نظر شما به میزان همین حجم نقدینگی توسط مردم در همان روز میتواند وارد بورس شود!!؟ آیا به نظر شما امکان وقوع چنین واقعه ای میسر است!!؟ حال فرض کنیم این حجم پول ظرف مدت زمان یک هفته یا بیشتر وارد گردش بازار شود بعد از گذشت این زمان میتوان گفت بازار به تعادل خود قبل از ورود شستا رسیده است! اما در غیر اینصورت بازار نا متعادل و متطلاطم خواهد بود البته این نظر شخصی بنده است و صد البته ممکنه کاملآ اشتباه باشه بنده نیز مانند شما سهامدار هستم و با سبدی متشکل از حداقل 25 سهم در این بازار فعالیت دارم ... یا حق

توضیحاتتون خیلی شبیه درس سیالاتمون بود
      منم از سیالات خوشم نمیاد./.:biggrinsmiley.:/
      حالا ببینیم تا چهارشنبه چی پیش میاد.
      هر کاری دوستان با تجربه سایت انجام دادن من هم انجام خواهم داد.

دوستان یه سوال؟؟؟؟
      از دوستان کسی سهم چکارن رو داشته؟؟؟
      یکی از دوستام میگن که یکی از دوستاش داشته و پولش برگشت خورده.
      من گفتم که معاملات دیروز گویا باطل شده. میگن که نه این دیروز نخریده و از قبل داشته سهم رو
      و الان که سهم بسته شده پولش واریز شده به حسابش.
      اما واسه من اینجوری نشده.
      کسی دیگه داشته ببینیم جریان چیه؟؟؟

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        این تاریخ عضویت من توی سایت هم شده برام یه داستان. تا حالا واسه چند نفر این قضیه رو توضیح دادم. /.:biggrinsmiley.:/
        من سال 93 زمانی که مشغول خوندن واسه کنکور ارشد بودم دو میلیون تومان پول داشتم.
        یکی از هم رشته ای های من که توی دانشگاه محل کار خواهرم (دانشگاه صنعتی شیراز) ارشد عمران (رشته من) رو میخوندن
        و من از اون طریق با ایشون آشنا شدم که بورس کار می کردن.
        و گفتن که سودهای خوبی هم می کنن توی بورس. من ازشون خواستم که پول من رو هم بگیرن و واسم ببرن توی بورس
        و سودش و 50-50 بهم بدن. اما ایشون گفتن به هیچ وجه قبول نمی کنن.
        منم رفتم توی نت در مورد بورس سرچ کنم و اینکه چطوری می تونم وارد بورس بشم.
        البته ایشون گفتن که برم کارگزاری مفید و اونجا اقدام کنم برای گرفتن کد بورسی.
        اونجا که رفتم یه سری فرم هایی بود گرفتم آوردم خونه که پر کنم و ببرم. چون حساب بانک ملت میخواست و من نداشتم.
        از سرچ کردن توی نت هم با سایت بورسی آشنا شدم و ثبت نام کردم.
        بعدش اومدم اینجا از دوستان راهنمایی خواستم. یکی یه سری فایل آموزشی واسه من فرستاد.
        اموزش های استاد گلشاهیان بود. آموزش فارکس بود. عملا گمراه شدم.
        و هیچی از آموزش ها متوجه نشدم و وارد بورس هم نشدم و دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه و بعدش هم سراغ کارهای دیگه.
        و الان دیگه سرمایه ام مثل سال 93 دو تومن نبود. بیشتر بود.
        تا اینکه یه بار با یکی دیگه از همرشته ای هام تلفنی صحبت می کردم گفت که رفته توی بورس
        گفتم عه چجوریه و اینا... گفتم منم سال 93 میخواستم برم بلد نبودم و اینا
        اون قشنگ و درست حسابی راهنماییم کردن. اون زمان اسفند 97 بود. و من کد بورسی گرفتم
        و عرضه اولیه ومعلم هم فرداش عرضه شد گرفتم. یه دونه دیگه هم عرضه شد یادم نمیاد چی بود. اونم گرفتم.
        بعدش گفتم همون سهمی که خودتون خریدین به منم بگین.
        ذوب خریده بودن و پکویر. منم سه تومن ذوب خریدم. تو بیست روز 500 تومن اومد روش. دیدم عهههههه چه خوبه
        و بیشتر و بیشتر پول وارد کردم و دیگه تقریبا از اردیبهشت سال 98 به طور جدی وارد بورس شدم/.:biggrinsmiley.:/
        ببخشید این همه با جزئیات گفتم. هر کاری می کنم با جزئیات نگم نمیشه.

خیلی عالی.
        ان شا الله توی بورس به تمام اهداف مالی تان برسید.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          خیلی عالی.
          ان شا الله توی بورس به تمام اهداف مالی تان برسید.
          متشکرم. شما هم موفق باشید. در تمامی مراحل زندگی تون.
          خسته نباشید جناب abdolhossein
          من داستان زندگیم رو پاک کردم. خلاصه نوشتم
          شما ریپلی زدین. :D
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• ebiman
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 2071

? مهناز صادقی در برنامه پایش شبکه یک:

بورس ایران وارد طلایی‌ترین دوران خود شده و انتظار دارم شاخص کل بورس تا ۲ سال و نیم آینده از ۸ میلیون واحد گذر کرده، اهداف بالاتری داشته باشد!
            سلام

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

ملت همیشه در صحنه مجددا با یه عرضه اولیه جدید ،مجددا جوگیر شدن!!!

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

مشاهده قیمت ها اکثراٌ تفاوت داره

اجازه خرید و فروش تو بازار فرابورس قطع

آخه این چه هسته ای هست!!!

این چه مسخره بازیه آدم یه سهمی رو خروج میزنه سهم دیگه قیمت مناسب بخره امان از اینکه سیستمها قطعه و هیچ کاری نمیشه کرد!!!/:.zzzzzz.:/

به جای صدور بخشنامه های بیخودی یه فکری به حال زیر ساخت بکنید!!کارمزد میگیرید که هزینه کنید نه پس انداز کنید!!!
                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

میخوای خرید بزنی میگه هسته معاملات قطع است. پس اینایی که دارند خرید می کنند چجوریه ؟! جل الخالق!
                  سلام

نظر

• رامین حیاتی
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1321

فشار عرضه ها امروز زیاده طوری که هسته معاملات رو ترکونده
                    برای عرضه اولیه کارگزاری اعلام کرده 1/400 حدودا سرمایه لازمه که خب طبق تجربیات قبلی معمولا نصف این مبلغ بیشتر سهم به هرکس نمیرسه پس شنبه 23/1 یه موج خرید دربازار داریم برای جا ماندگان
                    بعدم نکته خنده دار اینه که سهام در مثبت وصف خریده سهام دار با چه منطقی سهم رو به صف فروش میکشه که عرضه اولیه بخره خدا داند /:.smilingsmiley.:/
                    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

❌ متاسفانه هسته و tse دچار اختلال شدید..
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

به نظر من یکی از مهمترین عوامل اختلال در روند بازار خود سازمان و ناظر هستش!!! بابا شما به بهانه 20 درصد سهم را می بندید. به بهانه 50 درصد سهم را می بندید! حجم مبنا را بالا می برید! به استناد ماده 19نحوه انجام معاملات سهام را می بندید! هر روز هسته معاملات اشکال دارد یا عمدا اشکالدارش می کنید ! ........... خلاصه به دنبال هر روشی هستید سهام رشد نکنند . واقعا درک این موضوع اینقدر براتون سخته ! نقدینگی زیادی در اقتصاد ما وجود دارد و هر بار میزنه یک بخش اقتصاد را می ترکونه! الان بعد چندین سال نوبت رسیده به بازار سهام بگذارید ملت شادباشن . والله!

نظر

• رامین حیاتی
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1321

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                          به نظر من یکی از مهمترین عوامل اختلال در روند بازار خود سازمان و ناظر هستش!!! بابا شما به بهانه 20 درصد سهم را می بندید. به بهانه 50 درصد سهم را می بندید! حجم مبنا را بالا می برید! به استناد ماده 19نحوه انجام معاملات سهام را می بندید! هر روز هسته معاملات اشکال دارد یا عمدا اشکالدارش می کنید ! ........... خلاصه به دنبال هر روشی هستید سهام رشد نکنند . واقعا درک این موضوع اینقدر براتون سخته ! نقدینگی زیادی در اقتصاد ما وجود دارد و هر بار میزنه یک بخش اقتصاد را می ترکونه! الان بعد چندین سال نوبت رسیده به بازار سهام بگذارید ملت شادباشن . والله!
                          یکی از جاهایی که ضرری به اقتصاد وزندگی مردم نمیزنه همین بورسه تازه باعث رشد وشکوفایی اقتصاد هم میشه
                          ولی مشکل اینجاست خیلی ها نمیدونن اینجا کجاست ودارن چیکار میکنن اصلا /:.yead.:/
                          همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• HOSSEINY
                            عضو عادی
                            • Feb 2015
                            • 172

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            اینطور که من برداشت می کنم،متولیان بازار سرمایه ما را به چشم یک طعمه لذیذ نگاه می کنند!
                            حس خوبی به این وضع ندارم!
                            توقف های بی علت!
                            گیر دادن های بی مورد!
                            قوانین خلق الساعه ای!
                            یک جایی باید بتونیم اعتراض کنیم!
                            ما گوشت قربانی برای این آقایون نیستیم!
                            اینکه شما بیاین کسری بودجه رو از جیب ما تامین کنین و به برنامه هاتون برسین و عشق و حالتون رو بکنین و قوانینی خلق کنید یا موانعی ایجاد کنید مورد پذیرش سهامدار نیست!
                            نمیشه پول خلق کنید و بعد بخواین سهام رشد نکنن!
                            دارین زرنگ بازی در میارین! هم میخواین پول ملت اینجا حبس بشه، هم میخواین پول توی بازارای موازی نره،هم میخواین ما اینجا سود نکنیم، و هم میخواین سهام خودتون رو الی ماشاالله به خورد ما بدین!
                            .......
                            با زبان بین و ساده و خودمانی نوشتم! تا شما بی دانش ترین بی دانشان! که هر 24 ساعت برای ما یک خواب می بینید بتونین بخونین!
                            دوستان نسبت به این رویه حتما باید اعتراض کنن....بازار بره بالا یا نره باید به این روندی که پیش گرفتن و با سرمایه ملت مثل "ملک طلق" برخورد می کنن باید اعتراض بشه...
                            بدون تعارف متولی بازار میخواد پول ما اینجا حبس باشه،در بازارهای موازی نره،روی افزایش تورم تاثیر نذاره، ما از اینجا سودی نبریم و پولی بیرون نره، و رشدی هم عاید سرمایه مون نشه....و بتونه کسری بودجه و واگذاری ها رو با پول ما تسهیل کنه!
                            اما این ره که آقای متولی بازار تو میروی به ترکستان که سهل است....به افغانستان هم نیست!
                            امروز به این نتیجه رسیدم سازمان به اشتباه بخشنامه داد که تازه واردها یکماه نتوانند معاملعه کنند خیلی قدیمی ها رو یکماه ممنوع المعامله کنید

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4718

در اصل توسط HOSSEINY پست شده است View Post
                              امروز به این نتیجه رسیدم سازمان به اشتباه بخشنامه داد که تازه واردها یکماه نتوانند معاملعه کنند خیلی قدیمی ها رو یکماه ممنوع المعامله کنید
                              با سلام
                              من با سخنان جناب zorba صد در صد موافقم . لطفا شفاف بفرمایید منظور شما چیست تا ما بیشتر متوجه بشویم!
                              بازار سرمایه نباید هر روز یک قانون و بخشنامه جدیدی را تجربه کند . حساس ترین بازار همین بازار سهام است که می تواند با یک خبر با یک اطلاعیه و یک بخشنامه با زندگی و سرمایه خیلی ها بازی کند . این بازار باید باثبات ترین بازار در خصوص قوانین و چارچوبها باشد . نمیشه که با تصمیمات لحظه ای ناظر سهام بسته و باز بشوند .اینها باید دنبال منشا و دلایل اصلی استقبال کنونی مردم از بازار بورس بروند نه اینکه سهامدارها را تنبیه کنند با گیرهای الکی !!!

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

سلام و صبح به خیر خدمت همه دوستان عزیزان

کسی میدونه این سامانه نامک چی هست؟!!!

هر روز صبح بیدار میشیم یه اطلاعیه جدید دارن بخدا گیچ شدیم!!!

به اطلاع كارگزاران و معامله گران محترم مي رساند، با عنايت به اصلاح نحوه ارسال دسته سفارش در سامانه نامك، ارسال دسته سفارش در تمامي بازارهاي بورس اوراق بهادار تهران توسط كارگزاران از طرق سامانه نامك از امروز سه شنبه مورخ 1399/01/19 از ساعت 8:30 دقيقه امكان پذير مي باشد. مقتضي است كارگزاران و معامله گران محترم اين موضوع را مدنظر قرار دهند. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X