در اصل توسط 6500400 پست شده است
View Post
حق بازی در کنار سهامداری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخودش از حقش بهتره
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمیدونم خرید تو این بازار دل شیر می خواد
اما به سرود ح تو قیمت 1350 تا 1380 یک نگاهی داشته باشیددر اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقا باربد حق سرود فردا منفی شد بفروشم؟یا نگهش دارم؟حد ضرر چند در نظر بگیرم؟در اصل توسط باربد پست شده است View Postاگر منفی دادند بخرید
بزودی سیمانیها یک یکی برای تعدیل میبندند
امشب گزارش اکثر سیمانیها با تعدیل بالای 30 درصد روی کدال اومد
سیمان شاهرود 36 درصد تعدیل مثبت داده
میانگین خرید من 130 تومن
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postجناب باربد عزیز : به قول شما خودش از حقش بهتر است . یعنی اگر مهلت حق تقدم تمام شود خود سهم شروع به رشد میکند و حداقل تا 200 و یا 220 میرود و اگر ان تاریخ تقدم استفاده نشده معامله شود و اگر سهم 220 باشد ان وقت حق تقدم 120 تومان معامله میشود که در حال حاضر 80 تومان است پس یعنی حق تقدم 50 درصد سود داده است. (( این تحلیل فقط یک احتمال است ))
ببین دوست من وقتی در یک حق تقدم خریدار و فروشنده در یک قیمت واحد به توافق میرسند یعنی این حق نه پایین خاصی داره و نه بالای خاصی
و وقتی حجم معاملات بالایی روی یک قیمت صورت میگیره
یعنی به رشد نجومی استفاده نشده هم امیدی نیست
اما بعد از طی شدن همه این مراحل اونوقت شاید بازی برگرده ....
در کل این سهم مثل ارینه بلند مدت سود عالی
البته همه اینها نظر شخصیه و هیچ قانونی نداره شاید هم اینگونه نشد;)
نظر
-
باربد جان امروز دیح هم باز شد
نظرت چیه؟
در مورد خود سهم چی؟آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2011/07/18, 10:32.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postباربد جان امروز دیح هم باز شد
نظرت چیه؟
در مورد خود سهم چی؟
از انجا که برای حق با کمبود مهلت مواجخشده اند
برای فروش ان باید سهم را بالاببرن تا حق خریدار داشته باشه
تنها مشکلش اینه فروشنده زیاد داره
بعید میدونم زیر 130 بیاد
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postبا یک نگاه اجمالی متوجه میشید این سهم پایین خاصی نداره
از انجا که برای حق با کمبود مهلت مواجخشده اند
برای فروش ان باید سهم را بالاببرن تا حق خریدار داشته باشه
تنها مشکلش اینه فروشنده زیاد داره
بعید میدونم زیر 130 بیادوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام جناب باربد اول از همه یه تشکر بابت صداقت در گفتار شما که از سود بردن دیگران لذت می برین یه تشکر ویژه هم بابت فسربح که من سود خوبی ازش بردم .من توی پذیره نویسی بانک دی حدود 100000 سهم خریدم میخوام بدونم الان میتونم حق تقدمم رو بفروشم و آیا اصلا صلاح میدونین این کارو کنم یا مابه تفاوت رو بدم تبدیل به سهم کنم ؟
نظر
-
-
در اصل توسط tiktak پست شده است View Postسلام جناب باربد اول از همه یه تشکر بابت صداقت در گفتار شما که از سود بردن دیگران لذت می برین یه تشکر ویژه هم بابت فسربح که من سود خوبی ازش بردم .من توی پذیره نویسی بانک دی حدود 100000 سهم خریدم میخوام بدونم الان میتونم حق تقدمم رو بفروشم و آیا اصلا صلاح میدونین این کارو کنم یا مابه تفاوت رو بدم تبدیل به سهم کنم ؟
در ثانی اگر خواستید حقت را بفروشی یک پیام خصوصی بده خودم در خدمتم
اما جدای از این حرفها
شما تا پایان مهلت فرصت دارید
و الان برای فروش کمی زوده
اگر قراره حقها را بفروشی میتونید در قیمت بهتر از 30 تومن انها را به بازار عرضه کنید
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postحق را در منفي بخريم يا خود سهم را؟ ...خود سهم منفي وحقش مثبته
چون هر دو 5 درصد نوسان دارند
ولی برای فروش حق ها باید به سهم یک رشد بدهند
من فکر میکنم روی منفی کال فردا و شاید پس فردا خرید اقایان تکمیل بشه
فقط فرقش اینه با هر 5 درصد سهم فاصله حق با سهم بیشتر میشه که این مهمه
نظر
نظر