با سلام به نظرم حق فملی از شنبه حرکتشو شروع میکنه...من خودم هنوز نخریدم...خوبی بارید جان؟چه خبر...حواست به وبهمن قثابت قشکر و فاذر255 تومنی باشه....
حق بازی در کنار سهامداری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط hamed1 پست شده است View Postسلام بر جناب باربد
خود سهم فملي بهتره يا حقش و روند آتي سهم رو چگونه مي بينيد با توجه به رشد جهاني مس و اوضاع سياسي داخل؟
حق سهم تابعی از خود سهمه پس فملی و حقش نیز در یک مسیر و ان هم صعودی خواهند بود
اما نکته مهم اینه در یک بازه زمانی نوساناتی هم میدهند که میتوان ار انها کمال بهره را برد
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخودش از حقش بهترهدر اصل توسط 6500400 پست شده است View Postجناب باربد عزیز : به قول شما خودش از حقش بهتر است . یعنی اگر مهلت حق تقدم تمام شود خود سهم شروع به رشد میکند و حداقل تا 200 و یا 220 میرود و اگر ان تاریخ تقدم استفاده نشده معامله شود و اگر سهم 220 باشد ان وقت حق تقدم 120 تومان معامله میشود که در حال حاضر 80 تومان است پس یعنی حق تقدم 50 درصد سود داده است. (( این تحلیل فقط یک احتمال است ))در اصل توسط باربد پست شده است View Postببخشید کمی جواب شما دیر شد
ببین دوست من وقتی در یک حق تقدم خریدار و فروشنده در یک قیمت واحد به توافق میرسند یعنی این حق نه پایین خاصی داره و نه بالای خاصی
و وقتی حجم معاملات بالایی روی یک قیمت صورت میگیره
یعنی به رشد نجومی استفاده نشده هم امیدی نیست
اما بعد از طی شدن همه این مراحل اونوقت شاید بازی برگرده ....
در کل این سهم مثل ارینه بلند مدت سود عالی
البته همه اینها نظر شخصیه و هیچ قانونی نداره شاید هم اینگونه نشد;)
انتظار یک نوسان کوتاه مدت را از فردا از این سهم دارم
نظر
-
در اصل توسط hamid_jey پست شده است View Postسلام جناب باربد
نظرتون در مورد وپست چيه؟
ممنون
اما در اصل خود سهم
سهم خوبیه
اما مشکلاتی داره
اولینش اینه همه چیز این سهم به افزایش سرمایه اش وابسته شده این افزایش سرمایه هم کم کم داره ....
به دلیل رشد نجومی که سهم کرد اکثرا سهامداران عمده فعال در قیمتهای بالا سهم را فروختند و سهم خالی از حامی درست شد
پی به ای سهم کمی بالا رفته
از طرفی سهامدار خسته زیاد داره که این سهم را در روال صعود اذیت میکنه
اما بعد از همه این گفته این سهم در بلند مدت رشدی کنه که هیچ کسی باور نکنه
با تمام وجود شرکت ر افزایش سرمایه را توصیه مینم
نظر
-
سلام باربد جان نظرت در مورد حق غدیر چیه؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
باربد جان با سلام
مجمع وساپا برگزار شد وگويا براي اكثر سهامداران راضي كننده نبود چون از سود 75 تومني فقط 25 تومن تعلق گرفت البته هيئت مديره قول داده تا آخر سال با باقي سود افزايش سرمايه بدهد ..نظر شما در مورد آينده سهم چيست ..بعد از بازگشائي به نظر شما صف فروش خواهد شد و افت احتماي قيمت را تا چند ميدانيد ..البته گويا سهامدار عمده قول حمايت از سهم را داده است .....با تشكر
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postباربد جان با سلام
مجمع وساپا برگزار شد وگويا براي اكثر سهامداران راضي كننده نبود چون از سود 75 تومني فقط 25 تومن تعلق گرفت البته هيئت مديره قول داده تا آخر سال با باقي سود افزايش سرمايه بدهد ..نظر شما در مورد آينده سهم چيست ..بعد از بازگشائي به نظر شما صف فروش خواهد شد و افت احتماي قيمت را تا چند ميدانيد ..البته گويا سهامدار عمده قول حمايت از سهم را داده است .....با تشكر
همون موقع هم گفتم بازی وساپا بعد مجمع تازه شروع میشه
وساپا شاید و تنها شاید بعد از مجمع کمی افت کنه که طبیعیه
من نمیدونم چرا برای دوستانی که سهم را دارند تقسیم سود مجمع اینقدر مهمه
مگر غیر از اینه که مثلا شما با 275 میرفتی مجمع و 70 سود میگرفتی و سهمت 200 باز میشد
خوب این سود مجمع از قیمت سهم کم میشه حالا سهمی که 25 تومن سود داده این کسر قیمت کمتره
یعنی در ظاهر این امر چیز بدیه ولی من نمیدونم چرا خلاف اکثر بازار فکر میکنم
من یادمه چند روز قبل مجمع به دوستان گفتم اگر من باشم روز قبل مجمع میفروشم و بعد مجمع شاید دوباره وارد بشم
دلیلش را هم گفته بودم
حالاسعی میکنم تو همون تاپیک مفصل موضوع را باز کنم
نظر
نظر