حالا بالاخره تمدید شده یا نه؟
حق بازی در کنار سهامداری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
همین الان با سهام شرکت صحبت کردم دقیقا اینو گفت: مهلت واریز 100 تومان قطعا تا 30/8 خواهد بود اما ممکن است طی این 1ماه امکان معامله وجود نداشته باشد و نماد بسته باشد. البته گفت در حال رایزنی با بورس هستیم تا طی چند روز آینده مجددا نماد بازگشایی شود.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postهمین الان با سهام شرکت صحبت کردم دقیقا اینو گفت: مهلت واریز 100 تومان قطعا تا 30/8 خواهد بود اما ممکن است طی این 1ماه امکان معامله وجود نداشته باشد و نماد بسته باشد. البته گفت در حال رایزنی با بورس هستیم تا طی چند روز آینده مجددا نماد بازگشایی شود.
که یک ماه تمدید شده ولی قابلیت معامله نداره
بازم یک قانون یک شبه
اصلا یکی نیست بگه تمدید یعنی چی؟
شما تمدید کردید که بشه معامله کرد
وقتی بسته باشه چه فرقی میکنه
تمدید بشه یا نه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاین اولین باره من از امور یک سهام یک شرکت این را میشنوم
که یک ماه تمدید شده ولی قابلیت معامله نداره
بازم یک قانون یک شبه
اصلا یکی نیست بگه تمدید یعنی چی؟
شما تمدید کردید که بشه معامله کرد
وقتی بسته باشه چه فرقی میکنه
تمدید بشه یا نهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postهمین الان با سهام شرکت صحبت کردم دقیقا اینو گفت: مهلت واریز 100 تومان قطعا تا 30/8 خواهد بود اما ممکن است طی این 1ماه امکان معامله وجود نداشته باشد و نماد بسته باشد. البته گفت در حال رایزنی با بورس هستیم تا طی چند روز آینده مجددا نماد بازگشایی شود.
اگر با فارسی محاوره ای آشنا باشید معنی "ایشالا" در چنین مواقعی را خوب می دانید.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
من خودم هنوز شبیه علامت سوالم! اما به نظر من باید پیگیری کنیم. من خودم ید طولایی در شکایت دارم این بار هم اگر باز نکنند از طریق سامانه شکایات این کار رو انجام میدم. پیشنهاد می کنم بقیه دوستان هم پیگیر باشند.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
جالبه
اگر این حق تمدید بشه و قابل معامله نباشه
انوقت روزی 100 بار دعا میکنید
کاش اصلا تمدید نمیشد
یک ماه پولت بلوکه میشه
یک ماه تا دو ماه بعدش طول میکشه تا استفاده نشده بیاد
یک ماه طول میکشه تا بفروشنش
بعد یک ماه طول میکشه تا به سهم تبدیل بشه
بعدشم معلوم نیست اصلا اوضاع چی بشه
البته تا اینجا رفتیم تو سال 91
عید همگی مبارک
بازم باید ببینیم اینبار چه خوابی دیدند
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postمن خودم هنوز شبیه علامت سوالم! اما به نظر من باید پیگیری کنیم. من خودم ید طولایی در شکایت دارم این بار هم اگر باز نکنند از طریق سامانه شکایات این کار رو انجام میدم. پیشنهاد می کنم بقیه دوستان هم پیگیر باشند.هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
تمدیدش اومد:
حالا قابل معامله هم هست یا نه خدا می دونه!!!!
نظر
-
در اصل توسط mkamyab پست شده است View Postتمدیدش اومد:
حالا قابل معامله هم هست یا نه خدا می دونه!!!!
پس قاعدتا از دو روز دیگه باید دوباره باز شه
دقیقا مثل فسرب
اینم باید با صف خرید باز بشه احتمالا
نظر
نظر