سلام باربد جان. نظر شما راجب حق ثشاهد چی هست؟ امروز باز شد
حق بازی در کنار سهامداری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
باربد جان اولین سیگنال فروش وتوکاح توی سیستم من 141 هست نظرت چیه ؟ میتونه درست باشه؟
با توجه به اینکه خود وتوکا از میانگین قیمت خودش در 226 گذشته و سقف آن هم 250تومان هست حقش توانایی رسیدن به این قیمت را داردفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
[COLOR="blue"]حق تقدم ثشاهد امروز حدود 5 ميل معامله شد كه اكثرا در قيمت 100 تومان بود در حالي كه سهمش در قيمتهاي 212 تا 218 تومان معامله ميشد كه نشانگر اين بود كه فروشنده ايي در سهمش ندارد و توجه كنيد كه امروز دومين روز از باز گشايي نماد حق تقدم بود كه چنين معامله شد به نظر اينگونه ميايد كه كف قيمتي براي حق تقدم همين 100 تومان باشد. ومنا...التوفيق[/COLOR]
نظر
-
ثشاهد
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمن 100 تومن مد نظرم بود که باز نشد
باربد عزیز
قیمت ح ثشاهد بنظرم نسبت به سهم خریدنی آمد اما مسئله ای توجه مراجلب کرد تصمیم گرفتم باشما مطرح کنم تا نظرتان را بدانم با توجه به اعلامیه مهلت حق تقدم که فکر کنم تا15/8/90هست واین نکته که سهم هنوز به مجمع سالیانه نرفته واحتمال دارد درماه آینده مجمع ان باشد(تاریخش را نمیدانم حدس میزنم با توجه به پایان سال مالی) و با درنظر گرفتن این احتمال که به حق ها سود مجمع تعلق نگیرد یه مقدار قیمت حق تند هست خواستم نظرتان رابدانم .سپاس وبدرود
نظر
-
در اصل توسط arya89 پست شده است View Postدرود
باربد عزیز
قیمت ح ثشاهد بنظرم نسبت به سهم خریدنی آمد اما مسئله ای توجه مراجلب کرد تصمیم گرفتم باشما مطرح کنم تا نظرتان را بدانم با توجه به اعلامیه مهلت حق تقدم که فکر کنم تا15/8/90هست واین نکته که سهم هنوز به مجمع سالیانه نرفته واحتمال دارد درماه آینده مجمع ان باشد(تاریخش را نمیدانم حدس میزنم با توجه به پایان سال مالی) و با درنظر گرفتن این احتمال که به حق ها سود مجمع تعلق نگیرد یه مقدار قیمت حق تند هست خواستم نظرتان رابدانم .سپاس وبدرود
اما فروش حق تقدم برای سهامدار این سهم قبل از مجمع
الان با قیمت زیر 90 توجیه نداره
و این امر باعث میشه این حق فعلا در محدوده 90 تا 100 نوسانی باشه و با افزایش قیمت خود سهم این فاصله ایجاد بشه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postبله دقیقا این مسیله مشهوده
اما فروش حق تقدم برای سهامدار این سهم قبل از مجمع
الان با قیمت زیر 90 توجیه نداره
و این امر باعث میشه این حق فعلا در محدوده 90 تا 100 نوسانی باشه و با افزایش قیمت خود سهم این فاصله ایجاد بشه
ممنون از پاسخ سریعتون وسپاس از لطفتون .بدرود
نظر
-
نظر