باربد جان در کل آیا نسبت خاصی باید بین حق با خود سهم باشه تا اون رو ارزنده دونست مثلا تفاوت قیمتی معادل چند درصد باید داشته باشه تا بگیم حق ارزنده شده؟
حق بازی در کنار سهامداری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postباربد جان در کل آیا نسبت خاصی باید بین حق با خود سهم باشه تا اون رو ارزنده دونست مثلا تفاوت قیمتی معادل چند درصد باید داشته باشه تا بگیم حق ارزنده شده؟
در کل حق تقدم سهام همون خود سهامه با یک فر ایند کمی پیچیده تر
مثلا اگر میگویند حق فولاد برای حقوقی ها خوبه در نتیجه مطمینا خود سهم خوبه اما نکته اینه در خرید حق استفاده نشده برای یک حقوقی هیچ محدودیتی نیست و اگر شرکت x بخواهد 500 میلیون حق را یکجا بخرد بعد از واریز 100 تومن قیمت اسمی گویا 500 میلیون سهم را خرید بدون مراحل بلوک و یا رقابت و یا تغییر قیمت
سعی میکنم امشب و در چند مبحث جدا کمی این مسیله را شفاف بیان کنم
نظر
-
در حالتی میتوان حق بازی را در غالب معاملات اتی سهم دانست
وقتی شخصی اقدام به خرید یک حق تقدم میکند گویا دارد خود سهم را برای 3 تا 4 ماه بعد میخرد
پس باید تصویر روشنی از سهم تصویر کند که به واقعیت نزدیک باشد
در این بین خواب 3 تا 4 ماهه سرمایه مستلزم این است که بین حق و سهم یک حد نصاب درصدی فاصله ایجاد گردد
مثلا وقتی فاصله بین سهمی با حقش را وقتی به تاریخ مجمع کمتر از 3 ماه مانده است تصویر میکنیم
باید ببینیم شرکت به حق سود میدهد یا خیر در اکثر این موارد به حق سود تعلق نمیگیرد چرا که فرصت مقتضی برای مراحل بعدی افزایش سرمایه وجود ندارد
در این حالت سود تقسیمی بر اساس سرمایه قدیم محاسبه و در مجمع برابر تصمیم هیت مدیره قرار است تقسیم شود
در نتیجه این سود از قیمت حق کم می شود
پس اگر سهمی مثلا در مجمع قرار است 50 تومن سود تقسیم کند قیمت حق میشود قیمت سهم با کسر 150
اما نکته اینه در این بین ریسک خواب سرمایه باید از این مبلغ باز هم کاسته شود
پس گاها 5 تا20 درصد قیمت از سهم فاصله بیشتر میگیرد
نظر
-
در قسمت بعدی باید دید قصد شرکت از این افزایش سرمایه چه بوده و و تاثیر این عمل در سود اوری شرکت چیست
عموما در بانکها افزایش سرمایه با افزایش سود اوری برای بانک همراه است که به شخصه شرکت در افزایش سرمایه بانکها را در قیمتهای مناسب همیشه توام با سود دانسته و میدانم
تاکید میکنم با قیمت مناسب
مثلا سهامداری که با وپست 1100 تومنی وارد افزایش سرمایه می شود و سهامداری که وپست 500 تومنی خریده است حد سود و ضرر یکسان ندارند
پس نقطه ورود بسیار مهم است
نظر
-
ایا فسربح فردا منفی کامل (تاکید میکنم منفی کامل یه ریالم بالاتر نمییییییییییخرم اگر داد داد نداد نوش جونشون) فرصت خرید میدهد؟
باید صبور بودددددددددددددد خدایا خرج زندگی کمرمون رو شکسته این فروشندگان نازنین رو از ما نگیییییربه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postایا فسربح فردا منفی کامل (تاکید میکنم منفی کامل یه ریالم بالاتر نمییییییییییخرم اگر داد داد نداد نوش جونشون) فرصت خرید میدهد؟
باید صبور بودددددددددددددد خدایا خرج زندگی کمرمون رو شکسته این فروشندگان نازنین رو از ما نگیییییر
113 تا میخوای حقشو بخری
100 تومنم بریزی
سهمت میوفته 213
اما شاید برای لحظه ای هم اون قیمت را نبینه
البته این یه حسه شاید اشتباه باشه
به هر حال خودمم میشینم کنارت تنها نباشی;)
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postایا فسربح فردا منفی کامل (تاکید میکنم منفی کامل یه ریالم بالاتر نمییییییییییخرم اگر داد داد نداد نوش جونشون) فرصت خرید میدهد؟
باید صبور بودددددددددددددد خدایا خرج زندگی کمرمون رو شکسته این فروشندگان نازنین رو از ما نگیییییر
حرفای اون روزم رو هم که باز باور نکردی
ولی اون قیمتی که گفتم شوخی نبود.
این سهم زیاد زیر 300 نمیمونه
رو این قیمتا مفته
البته برا رسیدن به اون قیمتی که گفتم حداقل 1 سال کار داره
حق فسرب هم حداقل 40 -50درصدی میشه ازش گرفت(با قیمتهای امروز)
نظر
-
با سلام خدمت باربد عزیز-حدود 26000 حق تقدم فسرب با تمام شده 1580 دارم به نظر شما 1000 ریال را واریز کنم یا بعنوان حق تقدم استفاده نشده برایم به فروش برسانند؟اگر باید 1000 ریال را واریز نمایم چگونه اطلاعات کسب کنم؟لطف کنید اگر شماره ای از شرکت دارید که پاسخگو باشد به بنده اطلاع دهید.
نظر
-
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postبا سلام خدمت باربد عزیز-حدود 26000 حق تقدم فسرب با تمام شده 1580 دارم به نظر شما 1000 ریال را واریز کنم یا بعنوان حق تقدم استفاده نشده برایم به فروش برسانند؟اگر باید 1000 ریال را واریز نمایم چگونه اطلاعات کسب کنم؟لطف کنید اگر شماره ای از شرکت دارید که پاسخگو باشد به بنده اطلاع دهید.
با توجه به پایان مهلت حق ها شما فرصت پایین اوردن میانگین را ندارید
ولی ظرف امروز و فردا می توانید وجه را واریز کنید
اما در صورت عدم فرصت کافی برای واریز وجه
راههای دیگیر وجود دارد که از اطلاع رسانی در مکان عمومی معذورم
اگر مایل بودید در پیام خصوصی عرض میکنم
02188543092
اینم امور سهامه میتونید تماس بگیرید
نظر
-
-
در اصل توسط bijan askari پست شده است View Postپس از تماس با شرکت اعلام شد که:
مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام فسرب 1 ماه تمدید شد.
احتمالا نماد از فردا یا پس فردا بازگشایی می شود
امیدوارم دوستانی که با تحلیل وارد این حق شده اند سود کافی را ببرند
به دوستان اکیدا توصیه میکنم سهمهای خود را فروشنده نباشند
نظر
نظر