تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • diesel29
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 126

اقای نظری عزیز سلام صبح بخیر
    با توجه به مجمع ونیکی تاریخ 18 و تصمیم به خروج با توجه به شرایط پیش امده فکر میکنید خروج روز دوشنبه فرصت میدهد یا ناظر نماد میبنده ؟
    راجع به وکار اظهار نظری راجع به افزایش یا نگهداری سهام ندارید ؟
    من وکار و با توجه به ورود بانک پاسارگاد + ثابت بودن قیمت سهام در بازخ طولانی + افزایش سرمایه + راه اندازی صندوق وابسته به شاخص در قیمت 408 به دید میان مدت وارد شدم نظرتون با توجه به بسته تحول بانکی نسبت به سهم و قیمت کنونی چیه ؟
    برای امروز و به دید نواسان سهم ولغدر رو مناسب میبینید؟
    هر چی تو دلم بود یه جا پرسیدم
    [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
      اقای نظری عزیز سلام صبح بخیر
      با توجه به مجمع ونیکی تاریخ 18 و تصمیم به خروج با توجه به شرایط پیش امده فکر میکنید خروج روز دوشنبه فرصت میدهد یا ناظر نماد میبنده ؟
      راجع به وکار اظهار نظری راجع به افزایش یا نگهداری سهام ندارید ؟
      من وکار و با توجه به ورود بانک پاسارگاد + ثابت بودن قیمت سهام در بازخ طولانی + افزایش سرمایه + راه اندازی صندوق وابسته به شاخص در قیمت 408 به دید میان مدت وارد شدم نظرتون با توجه به بسته تحول بانکی نسبت به سهم و قیمت کنونی چیه ؟
      برای امروز و به دید نواسان سهم ولغدر رو مناسب میبینید؟
      هر چی تو دلم بود یه جا پرسیدم
      دوست عزيزم فكر نميكنم دوشنبه فرصت فروش بدهد فردا بهتر است از سهم خارج شويد باز هم براي اطمينان بيشتر به گزارش وضعيت بازار امروز در آي آر بورس مراجعه نماييد
      وكار را فعلا توصيه نميكنم مگر مجوز افزايش سرمايه منتشر شود و با ديد ميان مدت سهم را خريداري نماييد بسته پولي بانك مركزي به نظر بنده تاثير منفي بر بانكيها ندارد با توجه به رشد تقدينگي و تورم موجود و عدم پويايي بازار هاي موازي بانكيها همچنان سوداوري خود را حفظ خواهند كرد
      خريد ولغدر با هدف قيمتي 100 تومان گزينه مناسبي ميباشد اين سهم تا شب مجمع در فروردين ماه به راحتي قيمتهاي 110 تومان را نيز خواهد ديد
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در حال خريد كمي غشان براي دوستان

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

نظري جان شپنا بخريم 560 خوبه؟
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• diesel29
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 126

نظری عزیز غشان مجمعش کیه ؟ امروز همین قیمت مورد تاییده ؟

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Post
              جناب پناهی عزیز
              ضمن عرض خوش آمدگویی خدمت باسعادت شما
              میخواستم درموردصدراوآبستن حوداث پیش روی آن نیزنظردهید.
              ممنون
              ممنون دوست عزیز...

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              محسن عزیز 200 تا 210 تومن مهمترین سطوح حمایت سهمه اگر از 200 تومن برگرده که هیچ قیمتهای بالاتری برای سهم متصورم چون دقیقا با تکنیکال همخونی داره ولی اگر 200 تومن رو به پائین رد کن فاتحه ه ه ه ه ه ... ولی من فکر نمیکنم بتونه 200 رو به پائین رد کنه و تو این منفی بازار برمیگرده.چون به صعود فاراک هم خیلی امیدوارم

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                نظري جان شپنا بخريم 560 خوبه؟
                شپنا عاليه دوست من با تعديل خوبي در سود 90 روبرو ميباشد هدف سهم تا مجمع 650-700 تومنه فقط بايد كمي صبر داشته باشيد

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

نظری عزیز غشان مجمعش کیه ؟ امروز همین قیمت مورد تاییده ؟
                  مجمعش كه فكر ميكنم در مرداد ماه باشه خريد در قيمتهاي فعلي نيز كوتاه مدت فكر ميكنم 10 درصدي داشته باشه خود بنده در حال خريدم

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

سلام به ساتید ارجمند اقای پناهی و نظری
                    من وصف دوست عزیز اقای نظری رو بسیار شنیدم و سعادت اشنایی با ایشون و متاسفانه نداشتم
                    مطمین هستم با حضور حضزت عالی و اقای پناهی این سایت و مخصوصا این تاپیک از نظر علمی بسیار پر بار تر میشود و چراغ راهنمایی برای دوستانی که مثل من شاید تازه وارد بازار شده باشند و استفاده از اطلاعات دوستان و اموزش از دوستان و تجاربشان باعث سودمندی در بورس و یادگیری یک حرفه جدید میباشد
                    اقای پناهی و نظری عزیز با توجه به ورود من در زمان سبز بازار و تشکیل سبد سهام و متاسفانه تجربه کم در انتخاب زمان فروش مناسب مدیریت خوبی بر سبد خودم نتونستم انجام بدم میخواستم از راهنمایی شما اساتید استفاده کنم که فروش کدوم سهم رو پیشنهاد میدید یا نگهداری کدوم به صلاح میباشد
                    وبانک 278 خرید متاسفانه بدلیل نشانختن جو بازار در قیمت 295 روز بازگشایی فروخته نشد
                    ونیکی 181
                    وتوسم 134 مجمعم باهاش رفتم سودشم گرفتم
                    فاراک 216 متاسفانه بدلیل عدم اشنایی در شناخت جو حاکم بر گروه تجهیزاتی در روز بازگشایی در قیمت 240 فروخته نشد
                    وکار408
                    همراه 3500
                    فاسمین 990
                    خودم تصمیم دارم با توجه به نزدیکی به مجمع ونیکی در روز 18 اسفند 2 روز قبل از مجمع سهم رو بفروشم و با توجه به فرصت خرید موحود در اسفند ماه نسبت به ورود به یک سهم با p/e پایین و dps بالا مثل خودروییها (خزامیا و خساپا ) در قیمت مناسب اقدام کنم
                    و نسبت به نگهداری همراه و فاسمین نیز ادامه بدم
                    خوشحال میشم با توجه به مسایل عنوان شده و سیاست اتخاذ شده د رشرایط فعلی در مورد سبد اینجانب اظهار نظر بفرمایید
                    اقای نظری و پناهی عزیز یه سوال دیگه با توجه شرایط داخلی و ازاد سازی یارانه ها و بسته پولی جدید و شرایط حاکم بر خاورمیانه و اعتراضات در امریکا و احتمال ادامه روند رکود اقتصادی ایا این شرایط بورس کنونی یه فرصت خرید مثل اسفندهای گذشته میباشد یا الارم ترک بازار؟
                    و با توجه به مسایل عنوان شده بهترین شرایط و معقول ترین حرکت برای سرمایه گذاری 40 میلیونی رو چه چیزی پیشنهاد میکنید سکه شمش یا بورس و یا صندوقهای سرمایه گذاری مشترک ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                    ببخشید که اگر زیاده گویی کردم
                    سلام
                    وبانک در صورت عبور از 300 تا 360 میره..الانم اگه دارید توصیه به نگه داری میشه
                    ونیکی نمیدونم چون بررسیش نکردم ولی هدف اول سهم 180 بود که رسید
                    وتوسم نگه داری
                    فاراک 100% نگه داری
                    وکار نمیدونم بررسیش نکردم
                    همراه نگه داری
                    فاسمین نگه داری

وصنهعت و بکامم توصیه به خرید میکنم...البته تو بورکسم زمانیکه وصنعت 113 تومن بود و بکام 180 تومن توصیه به خرید کرده بودم ولی خوب اهداف این دو سهم خیلی بالاست
                    موفق باشید

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

ما هم غشان خريديم
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

فقط مساله اينجاس كه رتبه ي نقد شوندگيش خيلي پايينه!!
                        ارزش كل معاملات امروز غشان حدود 18 ميليون تومان شد كه فكر كنم اين رقم در برابر سرمايه دوستان خيلي ناچيزه و فقط براي سرمايه هاي كمتر از 10 ميليون تومان آن هم تنها 20 درصد از آن، خريد اين سهم مجاز است. (البته اين ديدگاه كاملا شخصي است و ممكنه بقيه دوستان نظر ديگه اي داشته باشند)

سهم هم از لحاظ تكنيكال و هم بنيادي سيگنال خريد دارد (و همچنين رانتامنتال) اما مساله نقد شوندگي پايين سهم، كمي خطرناك به نظر مي رسد.

البته اين مساله را با معاملات با حجم هاي بالا ميتوان اصلاح كرد كه نيازمند يك حركت دسته جمعي است. دقيقا مانند كاري كه آقاي رستمي با كطبس كردند.
                        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• diesel29
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 126

سلام
                          وبانک در صورت عبور از 300 تا 360 میره..الانم اگه دارید توصیه به نگه داری میشه
                          ونیکی نمیدونم چون بررسیش نکردم ولی هدف اول سهم 180 بود که رسید
                          وتوسم نگه داری
                          فاراک 100% نگه داری
                          وکار نمیدونم بررسیش نکردم
                          همراه نگه داری
                          فاسمین نگه داری

وصنهعت و بکامم توصیه به خرید میکنم...البته تو بورکسم زمانیکه وصنعت 113 تومن بود و بکام 180 تومن توصیه به خرید کرده بودم ولی خوب اهداف این دو سهم خیلی بالاست
                          موفق باشید
                          سلام مجدد خدمت اقای پناهی عزیز
                          ممنون بابت نظری که لطف کردین دادین
                          ونیکی تصمیم به فروش در روز دوشنبه به امید خدا دارم فقط میخوام مطمین بشم که فرصت خرید میده یا نه نکنه باهاش برم مجمع که تا همین الانم داشتمش خیلی تحملش کردم
                          وبانکم که نگهداری میکنم مثل فاراک دست بهش نمیزنم
                          وتوسم متاسفانه حرکت اخر وقت امروزش سوال برنگیز شد اومد روی 133
                          همراه و فاسمینم که مثل سوپاپ اطمینان سبدم شده هر جا تصمیم اشتباه میگیرم مثل نفروختن فاراک و تحقیر شدن وبانک اون دو تا جبران میکنن
                          امروز بین ولغدر و غشان ولغدر و انتخاب کردم چون هنوز اماده خرید باسه سبد میان مدت و بلند مدت نشدم فکر میکنید رنج 91 تا 92 ولغدر برای ورود مناسب بوده با توجه به بازگشایی ولساپا به دید تا هفته اینده
                          یه سوال دیگه که خیلی فکرم و مشغول کرده پناهی عزیز با توجه به نزدیکی به اخر سال و نقد شدن مردم فکر میکنی فرصت خریدی مثل هفته گدشته در اخر این هفته یا اوایل هفته بعد اتفاق میوفته یا نه ؟
                          ورود به سهم های مثل کچاد و وساپا یا خزامیا در روز بازگشایی (اگر قبل عید باشه ) و نبود خساپا رو چطور میبینی ؟
                          در مورد بکام هم گه گفتی من بورکسم نبودم اما دورا دور راجع به اون شنیدم همینطور لکما ولی چون سهمهای ب زیان انباشته بودن و با وجود یه تجهیزاتی مادر مرده مثل فاراک که با هر بادی میلرزه گفتم وارد نشم که ریسک سبد پایین باشه
                          شرمنده اگر سوالای زیادی میپرسم چون واقعا تجارب شما و علم شما بزرگواران تاپیک باعث تصمیم گیری بهتر استفاده کنندگان این تاپیک میشه بازم ممنون

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

سلام مجدد خدمت اقای پناهی عزیز
                            ممنون بابت نظری که لطف کردین دادین
                            ونیکی تصمیم به فروش در روز دوشنبه به امید خدا دارم فقط میخوام مطمین بشم که فرصت خرید میده یا نه نکنه باهاش برم مجمع که تا همین الانم داشتمش خیلی تحملش کردم
                            وبانکم که نگهداری میکنم مثل فاراک دست بهش نمیزنم
                            وتوسم متاسفانه حرکت اخر وقت امروزش سوال برنگیز شد اومد روی 133
                            همراه و فاسمینم که مثل سوپاپ اطمینان سبدم شده هر جا تصمیم اشتباه میگیرم مثل نفروختن فاراک و تحقیر شدن وبانک اون دو تا جبران میکنن
                            امروز بین ولغدر و غشان ولغدر و انتخاب کردم چون هنوز اماده خرید باسه سبد میان مدت و بلند مدت نشدم فکر میکنید رنج 91 تا 92 ولغدر برای ورود مناسب بوده با توجه به بازگشایی ولساپا به دید تا هفته اینده
                            یه سوال دیگه که خیلی فکرم و مشغول کرده پناهی عزیز با توجه به نزدیکی به اخر سال و نقد شدن مردم فکر میکنی فرصت خریدی مثل هفته گدشته در اخر این هفته یا اوایل هفته بعد اتفاق میوفته یا نه ؟
                            ورود به سهم های مثل کچاد و وساپا یا خزامیا در روز بازگشایی (اگر قبل عید باشه ) و نبود خساپا رو چطور میبینی ؟
                            در مورد بکام هم گه گفتی من بورکسم نبودم اما دورا دور راجع به اون شنیدم همینطور لکما ولی چون سهمهای ب زیان انباشته بودن و با وجود یه تجهیزاتی مادر مرده مثل فاراک که با هر بادی میلرزه گفتم وارد نشم که ریسک سبد پایین باشه
                            شرمنده اگر سوالای زیادی میپرسم چون واقعا تجارب شما و علم شما بزرگواران تاپیک باعث تصمیم گیری بهتر استفاده کنندگان این تاپیک میشه بازم ممنون
                            مشکلی تو خرید تو این قیمتها نیست خیلی ام خوبه ولی بعد از خرید اگر 89 تومنو دید بفروشید و نگهش ندارید

نظر

• Zambrotta
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 111

ممنون دوست عزیز...

جناب پناهی عزیز

راجب صدرا نظری ندادید ها

نظر

• hitm@n
                                عضو عادی