سلام
وبانک در صورت عبور از 300 تا 360 میره..الانم اگه دارید توصیه به نگه داری میشه
ونیکی نمیدونم چون بررسیش نکردم ولی هدف اول سهم 180 بود که رسید
وتوسم نگه داری
فاراک 100% نگه داری
وکار نمیدونم بررسیش نکردم
همراه نگه داری
فاسمین نگه داری
وصنهعت و بکامم توصیه به خرید میکنم...البته تو بورکسم زمانیکه وصنعت 113 تومن بود و بکام 180 تومن توصیه به خرید کرده بودم ولی خوب اهداف این دو سهم خیلی بالاست
موفق باشید
ما هم غشان خريديم
فقط مساله اينجاس كه رتبه ي نقد شوندگيش خيلي پايينه!!
ارزش كل معاملات امروز غشان حدود 18 ميليون تومان شد كه فكر كنم اين رقم در برابر سرمايه دوستان خيلي ناچيزه و فقط براي سرمايه هاي كمتر از 10 ميليون تومان آن هم تنها 20 درصد از آن، خريد اين سهم مجاز است. (البته اين ديدگاه كاملا شخصي است و ممكنه بقيه دوستان نظر ديگه اي داشته باشند)
سهم هم از لحاظ تكنيكال و هم بنيادي سيگنال خريد دارد (و همچنين رانتامنتال) اما مساله نقد شوندگي پايين سهم، كمي خطرناك به نظر مي رسد.
البته اين مساله را با معاملات با حجم هاي بالا ميتوان اصلاح كرد كه نيازمند يك حركت دسته جمعي است. دقيقا مانند كاري كه آقاي رستمي با كطبس كردند.
سلام مجدد خدمت اقای پناهی عزیز
ممنون بابت نظری که لطف کردین دادین
ونیکی تصمیم به فروش در روز دوشنبه به امید خدا دارم فقط میخوام مطمین بشم که فرصت خرید میده یا نه نکنه باهاش برم مجمع که تا همین الانم داشتمش خیلی تحملش کردم
وبانکم که نگهداری میکنم مثل فاراک دست بهش نمیزنم
وتوسم متاسفانه حرکت اخر وقت امروزش سوال برنگیز شد اومد روی 133
همراه و فاسمینم که مثل سوپاپ اطمینان سبدم شده هر جا تصمیم اشتباه میگیرم مثل نفروختن فاراک و تحقیر شدن وبانک اون دو تا جبران میکنن
امروز بین ولغدر و غشان ولغدر و انتخاب کردم چون هنوز اماده خرید باسه سبد میان مدت و بلند مدت نشدم فکر میکنید رنج 91 تا 92 ولغدر برای ورود مناسب بوده با توجه به بازگشایی ولساپا به دید تا هفته اینده
یه سوال دیگه که خیلی فکرم و مشغول کرده پناهی عزیز با توجه به نزدیکی به اخر سال و نقد شدن مردم فکر میکنی فرصت خریدی مثل هفته گدشته در اخر این هفته یا اوایل هفته بعد اتفاق میوفته یا نه ؟
ورود به سهم های مثل کچاد و وساپا یا خزامیا در روز بازگشایی (اگر قبل عید باشه ) و نبود خساپا رو چطور میبینی ؟
در مورد بکام هم گه گفتی من بورکسم نبودم اما دورا دور راجع به اون شنیدم همینطور لکما ولی چون سهمهای ب زیان انباشته بودن و با وجود یه تجهیزاتی مادر مرده مثل فاراک که با هر بادی میلرزه گفتم وارد نشم که ریسک سبد پایین باشه
شرمنده اگر سوالای زیادی میپرسم چون واقعا تجارب شما و علم شما بزرگواران تاپیک باعث تصمیم گیری بهتر استفاده کنندگان این تاپیک میشه بازم ممنون
خوش اومدی آقا محسن
امروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
بوک مارک ها