محسن و بابک و راشین عزیز واقعا" از اینکه باری چشممان به نوشته های شما منور میگردد خوشحال شدم....واز همه مهمتر شیفته مرام و اعتقاد شما هستم و برایتان آرزوی موفقت دارم
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postمدتي را در سايت بوركس خدمت عزيزان و دوستان و سروران خود بوديم زين پس در اين مكان و با لطف دوستان و مديران سايت به راه خود ادامه ميدهيم
شاد و سبز باشيد
خیلی خوشحالم که باردیگرمیتوانم ازمطالب گرانبهای شما استادبزرگ استفاده کنم
جناب محسن نظری و بابک پناهی وراشین خانم هرسه استاد بزرگ ازاستورهای بورس هستند خیلی خوشنودم خوشامدیدوتبریک.
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم الان بازار بيشتر به جاي ديد فاندامنتال بر روي اين سهم به جو گروه نگاه ميكند سود سال 90 قطعا با توجه به عدم تكرار درامدهاي فروش سهام پرتفوي شركت پاينتر از ميزان فعلي خواهد بود مگر اينكه با فروش ساير شركتهاي زير مجموعه بتواند بخشي از اين كاهش را جبران كند فعلا چشم بازار بر چند محور است افزايش سرمايه و سود فعلي و ميزان تقسيم ان در مجمع. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
با سلام و درود خدمت جناب نظری عزیز.
محسن جان می خواستم نظرتونو در مورد ***خصدرا*** بدونم ...مقداری این سهمو با میانگین 287 داریم و به دنبال خرید مجدد سهم برای پایین اوردن میانگین خرید هستم به نظر شما افت سهم تا چه قیمتی ادامه داره؟ آیا خرید سهمو با دید میان مدت توصیه میکنید؟
با سپاسریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postاگر سود تقسيمي آتي خساپا بياد تو دل وساپا! چه تاثيري روش ميذاره؟
دومين ابهام هزينه هاي پرداختي خريد اقساطي سايپا خواهد بود كه هنوز به طور دقيق به همان دليلي كه بالا گفتم مشخص نميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا سلام و درود خدمت جناب نظری عزیز.
محسن جان می خواستم نظرتونو در مورد ***خصدرا*** بدونم ...مقداری این سهمو با میانگین 287 داریم و به دنبال خرید مجدد سهم برای پایین اوردن میانگین خرید هستم به نظر شما افت سهم تا چه قیمتی ادامه داره؟ آیا خرید سهمو با دید میان مدت توصیه میکنید؟
با سپاسبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
به به ببین کی اومده اینجا
عمو محسن خوش آمدی گرچه ما هم خودمون مهمونیم اینجا .....
اقا از دست اون سایت ناراحت نباش ....
همون دولتیها همه کاره اند اونجا و از دست کسی کاری بر نمیاد ......
موفق باشید .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
اقای نظری لطفا در صورت امکان نظرتان را درمورد بازگشایی زامیاد بفرمایید
سبز و پر سود باشیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postبه به ببین کی اومده اینجا
عمو محسن خوش آمدی گرچه ما هم خودمون مهمونیم اینجا .....
اقا از دست اون سایت ناراحت نباش ....
همون دولتیها همه کاره اند اونجا و از دست کسی کاری بر نمیاد ......
موفق باشید .به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
سلام محسن جان خوبی ؟آیدی آرسن لوپن هستم دلم بلات تنگیده بود که اینجا پیدات کردم خیلی خوشحالیدم . محسن این ولغدرهارو چی کا کنیم؟گزارش سال بعدش رو نداد؟if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves
نظر
-
درود و سلام بر جناب نظری عزیز و پناهی بزرگوار
بابک عزیز که از دوستان قدیم بنده هستند و مدتی در فروم بورسیان افتخار همکاری با ایشون رو داشتم و از مردان نیک روزگار هستند و جناب نظری رو هم دورا دور وصف علم و بزرگواری و بلند نظری ایشون رو شنیده بودم ........
خیلی خوشحالم که در خدمت هر دو بزرگوار هستیم ،از طرف خودم و تیم مدیریت و تمامی دوستان حاضر درسایت به شما عزیزان خیر مقدم میگم و آرزوی روزهای خوش و به یاد ماندنی در این فروم برایتان دارم.
موفق و موید باشیدسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط Pooya پست شده است View Postسلام محسن جان خوبی ؟آیدی آرسن لوپن هستم دلم بلات تنگیده بود که اینجا پیدات کردم خیلی خوشحالیدم . محسن این ولغدرهارو چی کا کنیم؟گزارش سال بعدش رو نداد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postدرود و سلام بر جناب نظری عزیز و پناهی بزرگوار
بابک عزیز که از دوستان قدیم بنده هستند و مدتی در فروم بورسیان افتخار همکاری با ایشون رو داشتم و از مردان نیک روزگار هستند و جناب نظری رو هم دورا دور وصف علم و بزرگواری و بلند نظری ایشون رو شنیده بودم ........
خیلی خوشحالم که در خدمت هر دو بزرگوار هستیم ،از طرف خودم و تیم مدیریت و تمامی دوستان حاضر درسایت به شما عزیزان خیر مقدم میگم و آرزوی روزهای خوش و به یاد ماندنی در این فروم برایتان دارم.
موفق و موید باشیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر