کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب باربد بعضي از جملات شما شايد براي خيليها نامفهوم باشه يكي اينكه چرا تا ساعت 12 شنبه احتمالا منظور شما اينه كه پايان ساعت كاري روز شنبه كاربران ببينند كه سبد شما چه شرايطي را + يا - در ساعات معامله داشته و جمله بعدي شما كه فرموديد از روز شنبه اين سبد به سبدها اضافه بشه يعني منظور شما اينه كه هركي خواست از سهام سبد شما اقدام به خريد بكنه و در جمله بعدي كه فرموديد من هم بتوانم مثل بقيه اعضا به كارم ادامه بدم يعني از اين پس فقط به معرفي سبد سهام خود و تغيير و تحولاتي كه ميدهيد اقدام ميكنيد .در هر صورت آنچه مسلمه اينه كه شما قطعا سهمي را ميخريد كه اطلاعات كامل از آن بدست آورده باشيد اگر اينطور كه بنده تصور كردم باشه شما فكر نميكنيد در آن شرايط ممكنه قدرت گروه براي حمايت از سهام پيشنهادي كمتر بشه چرا كه وقتي همه قدرت گروه روي يك سهم منعكس بشه بسيار بيشتر از چند سهم تاثيرگذارتره
سلام اقای بنان
من نفهمیدم شما الان جزو مخالف ها بودی یا موافق ها
اقا من یک پیشنهاد دارم
من اگر دوستان صلاح بدونند
سبدم را برای 2 یا سه تا از مدیران ارسال میکنم
و انها بصورت امانت تا ساعت 12 شنبه نگه میدارند
و این سهمها را اس ام اس نمیکنم تا شاعبه پیش نیاد
واز روز شنبه این سبد به سبد ها اضافه بشه
اینجوری هم من میتونم مثل بقیه اعضا به کارم ادامه بدهم
عم در معاملات شخصیم و معاملات گروه خللی پیش نمیاد
دوستانی که با این نظر موافقند پایین پست بنده را تایید کنند
و دوستان مخالف هم انتقادشان را بنویسند
البته این یک پیشنهاده فقط
اقا من یک پیشنهاد دارم
من اگر دوستان صلاح بدونند
سبدم را برای 2 یا سه تا از مدیران ارسال میکنم
و انها بصورت امانت تا ساعت 12 شنبه نگه میدارند
و این سهمها را اس ام اس نمیکنم تا شاعبه پیش نیاد
واز روز شنبه این سبد به سبد ها اضافه بشه
اینجوری هم من میتونم مثل بقیه اعضا به کارم ادامه بدهم
عم در معاملات شخصیم و معاملات گروه خللی پیش نمیاد
دوستانی که با این نظر موافقند پایین پست بنده را تایید کنند
و دوستان مخالف هم انتقادشان را بنویسند
البته این یک پیشنهاده فقط
باربد جان جسارتا بنده با این حرف شما کاملا مخالف هستم
ببینید..شما میگید چون ممکن گفتن من باعث بشه سهم مثبت بشه و بسقیه خرید کنند من جمعه شب اعلام نمی کنم و شنبه میگم..خوب بازهم در اصل قضیه تفاوتی ایجاد نمیشه ..اونهایی که دنبال نظر شخص شما باشند یک شنبه اقدام بخرید میکنند و سهم بازهم مثبت میشه... پس در نتیجه در اصل قضیه هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه
نکته بعدی اینکه .... یک چیزی در بازا است به اسم غول سرمایه ... یعنی ما هرچقدر هم تریدر خوبی باشیم و تیمی روی سهم کار کنیم اگر تحلیل و حرکتمان اشتباه باشه اون اقا/خانم غول وارد سهم میشه و روند را اصلاح میکنه..مثلا اگه سهم الکی رفته باشه بالا با 2 3 تا عرضه سهم را منفی میکنه... پس اصل قضیه درست تحلیل کردن و خوب سیگنال گرفتن است .. شما وقتی خوب تحلیل میکنی و مثلا بقیه هم پشت شما خرید میکنند و سهم به خوبی رشد میکنه نشون میده که حرکت و تحلیل درست بوده ..حالا اسم ان را هرچی میخواهند بزارند..مسلما قدرت اون اقا/خانم غول خیلی خیلی بیشتر از حرکت های گروهی سایت ها است .پس مثبت شدن و رشد سهم به معنی اینکه ما هم با روند درست همراه شده ایم
باربد جان جسارتا بنده با این حرف شما کاملا مخالف هستم
ببینید..شما میگید چون ممکن گفتن من باعث بشه سهم مثبت بشه و بسقیه خرید کنند من جمعه شب اعلام نمی کنم و شنبه میگم..خوب بازهم در اصل قضیه تفاوتی ایجاد نمیشه ..اونهایی که دنبال نظر شخص شما باشند یک شنبه اقدام بخرید میکنند و سهم بازهم مثبت میشه... پس در نتیجه در اصل قضیه هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه
نکته بعدی اینکه .... یک چیزی در بازا است به اسم غول سرمایه ... یعنی ما هرچقدر هم تریدر خوبی باشیم و تیمی روی سهم کار کنیم اگر تحلیل و حرکتمان اشتباه باشه اون اقا/خانم غول وارد سهم میشه و روند را اصلاح میکنه..مثلا اگه سهم الکی رفته باشه بالا با 2 3 تا عرضه سهم را منفی میکنه... پس اصل قضیه درست تحلیل کردن و خوب سیگنال گرفتن است .. شما وقتی خوب تحلیل میکنی و مثلا بقیه هم پشت شما خرید میکنند و سهم به خوبی رشد میکنه نشون میده که حرکت و تحلیل درست بوده ..حالا اسم ان را هرچی میخواهند بزارند..مسلما قدرت اون اقا/خانم غول خیلی خیلی بیشتر از حرکت های گروهی سایت ها است .پس مثبت شدن و رشد سهم به معنی اینکه ما هم با روند درست همراه شده ایم
باتشکر
mtzجان بحث من این نیست بحث من اینه من خودمم باید بتونم ترید کنم
ولی وقتی سهمی را در سبد قرار میدم و این سهم فاکتورهای رشد را گرفته
قبل از خرید خود من صف خرید میشه و من خودم جا میمونم
در اینکه اگر روند سهمی را اشتباه حدس بزنیم ضرر میکنم و میکنیم شکی نیست
و اینکه میگم شنبه ظهر
چونخودم میتونم خریدم را انجام بدهم و سهم هم میتونه جهتش را انتخاب کنه و گاها اگر زیر حد ضرر اومده دیگه دوستان وارد سهم نشوند و این موضوع را تغییر میده
مثلا شما چکاوه 400 تا 418 را نگاه کن من طوری خرید کردم که سهم را بتونم بخرم اما اگر عنوان میشد مثل الان که علنی شده حتی حجم هم پر نمیشد
باربد جان نمیشه شب ساعت 11 اعلان بشه چون مطمئنم روز یکشنیه اول وقت صف میشه حتی خیلی از بچه های گروه نمی تونند بخرند اگر شنیه یک ساعت قبل اتمام بازار باشه دوستان میتونند روند را از صبح ببینند و اگر خواستند بچه های گروه خرید را انجام بدهند و شما هم وقت داری خریداتون را تکمیل کنید از طرفی یک ساعت یرای بچه های خودمون وقت هست چون مطمئنم یچه های سایت های دیگه هم سایت رو ورق میزنند و چه بسا با این کار اطلا وفتی نمونه واسه خرید یک شنیه دوستانمون مثلا بکام که یادتونه یک ساعت وقت دادید به بچه ها که خریداشون تکمیل کنند بعد صف شد با تشکر
من هم با کاربرmtz موافقم.
ضمن اینکه نظر من اینه که سبد مسابقه رو نباید با حرکت گروهی یا... قاطی کرد و اگر عنوان میشه که خود فرد بتونه در روز شنبه بخره در اینصورت اگر فکر میکنه با اعلام سبد مسابقه اون سهم صف خرید میشه اول اینکه در مورد سهم های کوچیک این موضوع ممکنه رخ میده در ثانی میتونه روز چهارشنبه اون سهم رو بخره اگر فکر میکنه صف میشه.
کلا من با هر نوع تفاوت قائل شدن بین کاربران در مورد نوع اعلام سبد مسابقه مخالفم.
یک نکته هم اینکه اگر اینگونه بشه و سهم ها بعد از معاملات روز شنبه در سایت بیاد حساسیت روی اون سهم ها میره بالا و اونهایی که قصد خرید اون سهم هارو هم ندارن به شک میافتن و میخرن!!(افراد تازه کار)هرچند قطعا اون سهم ها بررسی های لازم روشون انجام شده و خوبند.
به نظر خیلی سخت بشه سهم های خیلی بزرگ رو تو خرید گروهی جا داد. چون هدف از خرید گروهی، حرکت دادن اون سهم و کف سازی معتبر برای سهم هستش که بشه به صورت پله ای تو گام های بعدی حمایتش کرد. کاری که من تا حالا دیدم (البته تا امروز فعلا اس ام اس خرید گروهی به من نیومدهb-)/:)) به درستی و به بهترین نحو این کار انجام شده و تمامی دوستان سودهای خیلی خوبی بردند که حاصل کار بررسی تیمی و حرکت هماهنگ لیدر ها با گروه هستش.
به نظر میاد میشه سهم خرید گروهی رو از سهم های مسابقه تا حدی( که بعضی وقت ها مقدور نیست!) جدا کرد.
تغییر اعلام از 4شنبه به شنبه تنها میتونه باعث شیفت حجم خرید گروه از شنبه به 1 شنبه بشه.
البته به حق جناب باربد هم حق دارند که قبل از اعلام خرید گروهی و با توجه به اشتیاق بالا گروه 0:-) ممکنه خودشون و لیدرها نتونند از سهمی که حاصل معرفی خودشون هستش بخرند!
شاید خرید پله ای (یه پله اضافه تر) لیدرها روز قبل و اعلام گروهی اون و بعد خرید گروه چاره ساز باشه.
یعنی تلفیق اعلام یک روز بعد و خرید پله ای ( پله کم) لیدرها در روز قبل! جهت خرید گروهی آن سهم در روز بعد.
(یه کم پیچیده شد!:d)
سلام اقای بنان
من نفهمیدم شما الان جزو مخالف ها بودی یا موافق ها
[سلام بر همه دوستان
من فکر میکنم هر کسی حقشه که اول به فکر خودش باشه بعد دیگران.وقتی باربد عزیز با این روش کار در فروم نمی تونن به کار خودشون برسن پس بهتره که ما هم بپذیریم .چون دیدم کسی تایید نکرد اینو نوشتم.
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
[سلام بر همه دوستان
من فکر میکنم هر کسی حقشه که اول به فکر خودش باشه بعد دیگران.وقتی باربد عزیز با این روش کار در فروم نمی تونن به کار خودشون برسن پس بهتره که ما هم بپذیریم .چون دیدم کسی تایید نکرد اینو نوشتم.
سلام دوستان
دنبال تاپیک کبافق میگشتم که بیارم بالا دیدم همچی تاپیکی هم هست که سهام مسابقه رو بررسی میکنه و من قبلا ندیده بودم این گفتگو رو به نظرم این گفتگو از گفتگوی نوسان گیری که من ایچاد کردم خیلی سر تره و میتونیم با این گفتگو تو سود خوبی باشیم چون سهامی که برای مسابقه پیشنهاد میشه همگی انتطار رشد سهم معرفی شدشون رو دارن ولی باید بررسی بشه (-: حیف بود این تاپیک خاک بخوره (-:
سهام خوبی تو مسابقه معرفی میشه حیفه که تو مسابقه شرکت کنیم و ازش سودی نبریم (-:
شاید این گفتگو نتیجش این بشه که خریدهای گروهی (یعنی خرید های مشابه و اینکه همه تو سبدمون یه سهمی رو ) داشته باشیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته من الان مطالب قبلی و یه نگاهی کردم قبل اینکه من نظر بدم مثل اینکه اینکار عملی شده بود قبلا :pیعنی خرید های گروهی
به نظرم سهام ها بررسی بشن و هر کی خودش تصمیم بگیره بهتره و بحثی دیگه پیش نمیاد
نظر