پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمن نگاشم نکردم
راستی چقدر طول کشید
سه سوت<:-p<:-p<:-pبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط ali.n پست شده است View Postسه سوت<:-p<:-p<:-p
الان هنوز فردایی نیومده ولی از همین الان بگم
من نمیگم این سهم بالا نداره
میگم گرون عرضه شد
بالا داره خوبم داره
جوری بالا میره که شما هوس میکنی بری تو صف خرید
اونوقته که........
کلا غدیر عرضه هاش بازیگر حرفه ای میخواد
چون من اماتور بودم ترسیدم وارد بازی بشم
سهمی که بالا 80 میلیونش را شرکت...... خریده
سهمی که با پی به ای 8 به بازار بیاد
سهمی که تو بازار منفی سه سوت بخرندش
کمی به نظرتون مشکوک نیست
بازم میگم بالا داره چون حیثیت غدیر وسطه اما...
راستی 3 روز کاری بیشتر معامله نمیشه حواستون باشه
یا حق
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postبه نظرم عزیزی خواسته بازار گرمی کنه بعیده فردا 1250 معامله بشه من یکی که نمیخرم مگر مجانی بده !! :d به نظرم بین 950 تا 1050 سقفش باشه بالاتر از اون نباید خرید گیرم که همش فروش بره پس فردا باید کسی باشه که بخواد اینو بخره یا نه؟؟؟؟؟؟؟ محدودیتی هم وجود ننداره پس عمدتا همه مشتری های سهم روز اول میخرن به جز چند مورد حقوقی اونم فکر نمیکنم زورشون اینقدر باشه همه سهم رو بخرن
تحلیل من اینه که گرون خریدن به ضرر همه مونه هرکسی مختاره خودش تصمیم بگیره;)
امروز زاگرس در عرض 7 دقیقه و 52 ثانیه به فروش رفت در حالی که همراه با 112 میلیون سهم البته با قیمت تقریبا 3.5 برابر در 31 دقیقه به فروش رفتبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
هرچند که نمیشه به این بازار اطمینان کرد ولی 60 تایی به واسطه اینکه سه روزه دیگه انتخاب هیات مدیره است و احتمالا رقابت برای خرید شکل میگیره از کارگزاری گرفتم .البته این تعداد بخاطر این بود که دوستان یا بهتره بگم نادوستان دیروز سفارشهاشون رو کنسل کرده بودن و کارگزاری مونده بود و 360 تایی سهم که همین تعداد رو دیروز جهت کار راه اندازی سفارش دادم امروز هم فقط کارگزاری به کسانی سهم داد که دیروز سفارشاشو تایید کردن و جالبه تمام کسانی که دیروز کنسل کردن امروز تو صف برای خرید بودن و من مونده بودم که اینا تا دیروز کارگزاری رو متهم به گرون خریدن کرده بودن و امروز بازم با 1250.....
والا من دیگه از کار این بازار و کار سهامداراش سر در نمی یارماگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
ظاهرا زاگرس بسته شده برای مجمع ......
عجب بابا .....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
سلام به علت شناوری پایین-کمتر از 10%-طبق قانون باید تو بازار دوم معامله بشه و صندقهاهم نمی تونن خرید انجام بدن...دلیل بازگشایی تو ساعت 10 همین مشکل بود که واقعا مدیریت جهانی رو هر روز بهتر داریم میشناسیم-خارج از ایران برای 100 سال و 200سال آینده کشور برنامه ریزی و استراتژی می بندن...این احمقها حتی از پس یه عرضه اولیه ام بر نمیان...
نظر
-
نظر