روانشناسی بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رضا اسدی
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 61

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
    سلام جناب باربد.استاد منوچهري مدرس دانشگاه آزاد رشته هاي مهندسي صنايع.سوالي داشتيد در خدمتم.تلفن آموزشگاه را هم گذاشته ام.من به قولم عمل كردم.
    با سلام
    اگر لطف کنید سرفصل دوره اموزشی را اینجا بزارید ممنون میشم
    یک مورد دیگه سوابق بورسی جناب اقای منوچهری چی هستش؟

نظر

• mehran89
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 190

در اصل توسط Artarya پست شده است View Post
      با سلام
      اگر لطف کنید سرفصل دوره اموزشی را اینجا بزارید ممنون میشم
      یک مورد دیگه سوابق بورسی جناب اقای منوچهری چی هستش؟
      سلام گلم من امروز نديدمشون.در اسرع وقت مي پرسم و براتون مي زارم.اينو بدونين استاد عالي رتبه اي هستند.
      [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

در اصل توسط mehran89 پست شده است
        قابل توجه همشهريان اراكي
        اولين دوره كلاس هاي تحليل گر بورس در اراك برگزار شد.
        .................................................. .................................................. .................................................. ..
        آقا حجت من میگم برا این تبلیغات اگه از بچه ها پول بگیری دیگه نیاز نیست به حرف خیلی ها گوش کنی و سهام ها رو جابه جا کنی و از این به بعد حق کارهایی رو که برا بچه ها می کنی می تونی بالا تر ببرین
        :d ;)
        (چون میدونم جنبه شوخیت در حد لالیگاست گفتم یک شوخی هم با شما داشته باشم؛جسارت نشه)
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/24, 16:15.
        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

جناب مهران لطفا در صورتی که قصد تبلیغات در سایت دارید، با مدیر کل سایت مکاتبه نمایید. پستهای آخر شما بر همین اساس حذف میگردد.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• آرتمیس
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 283

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
            واقعا از نظر شما فرقی نمیکنه کی به شما تدریس کنه و بار علمی و عملیش در چه حد باشه؟:-/
            درورد بر باربد گرامی
            آخه در این قبیل دوره ها به تنها چیزی که توجه نمیشه بار علمی و عملیشه و به چیزی که بیشتر بها داده میشه بار مالیشه!!!;)
            آخرین ویرایش توسط آرتمیس؛ 2011/07/24, 23:46.
            [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
            [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• BOURSY
              مدیر سایت
              • Nov 2010
              • 249

با سلام
              جهت ادامه یافتن روند منطقی تاپیکها از دوستان محترم خواهشمندیم در این تاپیک و سایر تاپیکها نوشتاری همسو با نام تاپیک مرقوم فرمایید
              متشکریم

نظر

• mehran89
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 190

دوستان به اطلاع مي رسانم اين تاپيك از اسمش پيداست كه محيط چه تاپيك هايي مي باشد.لطفا جو سازي نكنيد.:)
                [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• mehran89
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 190

دارايي تان را در بورس بشناسيد.

رويا:زيباترين دارايي شما در بورس
                  هدف:واقعي ترين دارايي شما در بورس
                  زمان:ارزشمندترين دارايي شما در بورس
                  اطلاعات:قدرتمندترين دارايي شما در بورس

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

در بازار های مالی شناخت کلی از فرایند کلی بازار میتونه کمک اساسی به معاملات کنه
                    گاها تاثیرات متعددی که بر یک شرکت و یک معامله تاثیر گذاره هر چقدر با جدیت بررسی بشه میتونه ضریب خطا را به شدت پایین بیاره
                    بررسی خرید و فروشها (نه تبعیت از ان) توسط حقوقی های با تجربه و تاثیر گذار میتونه در روند عمومی سهمها کمک به سزایی کنه
                    آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/08/05, 01:50.

نظر

• hamed89
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 617

یکم بیشتر در مورد حجم معاملات صحبت میکنید
                      فکر کنم استاد این مباحث باشی باربد

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                        یکم بیشتر در مورد حجم معاملات صحبت میکنید
                        فکر کنم استاد این مباحث باشی باربد
                        حجم معاملات در بازار های ایران که حجم مبنا رعایت میشه
                        نمایانگر خیلی چیز هاست
                        فقط نکته مبهمش اینه شما بتونی تشخیص بدهی یک سهم را دارند خوب میخرند یا خوب میفروشند
                        اگر در یک سهم شما پتانسیل های اولیه را بررسی و تایید کرده باشید
                        و برای الگوی خود یک خط روند قیمتی لحاظ کنید
                        هر چه حجم معاملات در بالای ان خط به سمت بالا فزونی یابد نشان از عبور از ان محدوده و رشد دوباره سهم دارد و بلعکس
                        مثلا در نماد فرضی وساپا
                        در دو روز معاملاتی گذشته شاهد رشد قیمتی به همراه رشد حجم معاملات بودیم که با شیب به سمت مثبت کامل و نهایتا صف خرید رفت که می توان از ان به عنوان عبور پر حجم از مقاومت نام برد

نظر

• mohseni1353
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1010

باربد جان از کجا متوجه میشید حقوقی داره رو سهم میخره چون معمولا حقوقی ها واسه اینکه شناسایی نسوند با کد شخصی میخرند البته روز بعد اگر با کد حقوقی بخرن متوجه میشیم ولی در مورد کد حقیقی این امکانش نیست شاید رو یک سهم فعال باشن اما هیچ رد پایی به جا نذارن

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                            باربد جان از کجا متوجه میشید حقوقی داره رو سهم میخره چون معمولا حقوقی ها واسه اینکه شناسایی نسوند با کد شخصی میخرند البته روز بعد اگر با کد حقوقی بخرن متوجه میشیم ولی در مورد کد حقیقی این امکانش نیست شاید رو یک سهم فعال باشن اما هیچ رد پایی به جا نذارن
                            اصولا کد های زیر یک درصد را به طور محسوس نمیشه پیگیری کرد
                            اما دوستانی که در کارگزاری هستند میتوانند در خرید و فروش وابستگی این کد ها را متوجه شوند

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

مدتی بود روال سایت به بحثهای حرفه ای تحلیلی گرایش پیدا کرده بود
                              که باعث جذب شدید مخاطب شده
                              اما متاسفانه اخیرا شاهد برخی خود طرف کشی ها و تبلیغات جهت دار هستیم
                              که گاها انرزی تحلیل کردن را از دوستان تحلیلگر می گیره
                              اگر کمی واقع بین باشیم
                              میبینیم تحلیل گر کسی است که بتونه روند بازار را از روزهای قبل ببینه
                              نه در روز معامله
                              دوست دارم به دور از هر تنشی سایت را به فضای تحلیلی با کمک دوستان باز گردانم
                              از عزیزان واقعا چند خواهش را دارم
                              اولا در بحثهای تحلیلی جدا از بحث تخریب بقیه شرکت نمایند
                              از دوستان خواهش دارم از به رخ کشی سایت های دیگر در این سایت جدا خود داری کنند
                              (همگان میدانند بنده در برخی سایتهای دیگر هم مطلب زده و میزنم اما یاد ندارم تا امروز تبلیغی از سایت مزبور کرده باشم)

از مدیریت تقاضا دارم به جای حذف پستهای جنجالی با عواملین برخورد جدی کنند
                              حتی اگر اون عامل خود من باشم

از دوستانی که که با این نظر موافقم در خواست تایید این پست را دارم
                              میکوشیم برای محیطی پر بار

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

بنده از هر گونه بحث علمی در راستای ارتقای سطح علمی سایت استقبال میکنم

نظر

در حال کار...
                                X