چرااااااا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
-
-
در زمان فعلی یکی از محرکهای خیلی مهم برای حرکت سهم میزان سود نقدی می باشد.
طی تماسی که با شرکت داشتم شرکت سود تقریبا 100 تومانی برای تقسیم در مجمع در نظر گرفته ولی نمیخواهد این موضوع را شفاف به بازار اعلام کنند.
بنده هر کاری کردم نتوانستم کارشناس امور سهام شرکت را در این مورد که این میزان تقسیم سود باید از طریق کدال و در زمان کنونی به اطلاع سهامداران رسانده شود قانع کنم.
از دوستان تقاضا دارم از شرکت ( سعی کنید از طریق مدیر امور سهام - مالی) و سازمان بورس پیگیر شفافیت این موضوع باشند.
اگه این موضوع شفاف بشه یعنی شکربن سهمی است با سود 250 تومن و تقسیم سود 40 درصد.
تلفن شرکت 88791648 88907281-88
سعی کنید با مدیر امور مالی- سهام صحبت کنید
نظر
-
در اصل توسط ائلشن پست شده است View Postدر زمان فعلی یکی از محرکهای خیلی مهم برای حرکت سهم میزان سود نقدی می باشد.
طی تماسی که با شرکت داشتم شرکت سود تقریبا 100 تومانی برای تقسیم در مجمع در نظر گرفته ولی نمیخواهد این موضوع را شفاف به بازار اعلام کنند.
بنده هر کاری کردم نتوانستم کارشناس امور سهام شرکت را در این مورد که این میزان تقسیم سود باید از طریق کدال و در زمان کنونی به اطلاع سهامداران رسانده شود قانع کنم.
از دوستان تقاضا دارم از شرکت ( سعی کنید از طریق مدیر امور سهام - مالی) و سازمان بورس پیگیر شفافیت این موضوع باشند.
اگه این موضوع شفاف بشه یعنی شکربن سهمی است با سود 250 تومن و تقسیم سود 40 درصد.
تلفن شرکت 88791648 88907281-88
سعی کنید با مدیر امور مالی- سهام صحبت کنید
نظر
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postدوست عزیز شرکت اعلام کرده 50 درصد سود تلفیقی رو تو مجمع توزیع میکنه یعنی فعلا 126 تومن . هفته دیگه هم پسهند برای تعدیل میبنده و سود تلفیقی میره رو 270 تومن و ماه دیگه هم آگهی فروش زمین کربن میاد و سود تلفیقی میره رو ..... و نصفشو قراره بدن . یه چیزی میگم نخندید شاید سهمی 350 تومن تو مجمع سود بدند و سهم اون موقع 1400 باشه. یا حق
میشه بفرمائین کجا 50 درصد اعلام کرده؟
نظر
-
"شکربن" از تعدیل "پسهند" منتفع شد
شرکت کربن ایران با سرمایه ای بالغ بر 25 میلیارد تومان پیش بینی حسابرسی شده درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 بر اساس عملکرد واقعی دوره 6 ماهه را منتشر کرده است.
این شرکت برای هر سهم در سال مالی 92 مبلغ 949 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با اطلاعیه قبلی ( مبلغ 927 ریال) نزدیک به 2.5 درصد افزایش داشته است.
"شکربن" اعلام کرده از 949ريال EPS پيش بيني شده مبلغ 401 ريال بابت درآمد سرمايه گذاري در سهام شرکتهاي دوده صنعتي پارس و صنايع لاستيکي سهند است و مبلغ 548 ريال بابت عمليات شرکت ميباشد که در دوره شش ماهه نخست مبلغ 339ريال(معادل 36 درصد) از آن را پوشش داده است.
شایان ذکر است شرکت دلائل تغيير را با توجه به تعديل پيش بيني درامد هرسهم شرکت صنايع لاستيکي سهند (از مبلغ 2855 ریال به مبلغ 3051 ریال) اعلام نموده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر