در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
بازرگاني و توليدي مرجان كار ( كمرجان )
Collapse
X
-
مرجان کار
می گویند شرکت مرجان کار با تعدیل مثبت عایدی در سال مالی جاری همراه شده است برخی شنیده ها از تعدیل به میزان 30% در این شرکت حکایت دارد
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
امپراطور جان یک کمی هم فکر ما کاربران را بکنید ناراحتی قلبی و اعصابها همه داغون
اگه خدای ناکرده شبی نصفه شبی انلاین بشیم با این آواتار شما که حتما سکته می کنیم
برای فان بوده :dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
با سلام
ای بابا شما دیگه چرا rojan خانوم امپراتور که شب روز نداره همیشه ترسناکه
امپراطور جان نگو این حرفها را شما که ترس ندارید تازه میخواهی اقا مهندس هم بشی و به دوستانت یک سهم special معرفی کنی
یادتان که نرفته
راستی اکر کمرجان فرصت خرید بدهد من هستم .آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
میگویند وقتی اشتباه میکنید خودتان را ببخشید وقتی کمرجان رو فروختم روی 530 بعد از ان همه انتظار و صبر حتی کارمو (فروختم 532.3 نشستم 505 ) هنوز باور نکردم :( بخشش بمانداینو میگم واسه انها که دارندو زود تصمیم نگیرند سهمهای خوب با شناور کم را مرافبت بیشتری در فروش کنیم
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postرکورد زد امروز کمرجان 9.00.28 ثانیه اخرین معامله
صف مستحکمی که داره همش این نیست و خیلی ها از ترس سنگین شدن صف کمین نشسته بودن که فرصت نداد ..ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postامپراتور جان امروز خواستن صف رو تحریک کنن به عقب نشینی ... و فروشنده ها رو بیارن جلو که نشد ...سهامدار از سهمش مطمئنه و سهم هدف بالایی داره ... به نظرم باید نقطه مقاومت و حمایت جدید سهم که ممکنه به وجود بیاد شناخت تا تصمیم جدید و درستی گرفت ... البته من دوست دارم حرکت خودشو که شروع کرده مثل بکاب تموم کنه
همین که دست من رو میخونین معلومه بازیگر خوبی هستین من امروز نخواستم وارد صف بشم زیاد چند تایی هم کم زیاد کردم برای تحریک فروشنده که واقعا سهامدار قرص و محکم ایستاد
رشد بالاتر از بکاب براش انتظار دارم در ضمن بکاب بازیش تموم نشدهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
نظر