دوستان کفرا را دریابید....
فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postما هم جمیع بررسی های بنیادیمون در مورد سهم مثبت بود اما تنها دلیل عدم ورودمون در دو کلمه خلاصه میشد:
صبا تامین.............................این حقوقی با یک سنت پسندیده معمولا نمیذاره سهماش از اون حالتی که انتظار داره خارج شن..........در یک حالت سهم میتونه اوج بگیره اونم کوتاه اومدن و تغییر رویه صبا تامینه و در غیر این صورت در اولین مقاومت سهم از +4 تا -4 .....به همین سادگی...
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postبنده به دوستان کفرا را پیشنهاد می کنم . لطفا دوستان بدون غرض شروع به تحلیل سهم کنند .
آلارم خرید سهم با مثبت شدن macd در روز چهارشنبه هم صادر شده .
نسبت p/e اين سهم56/4 است كه در صنعت كاني هاي غيرفلزي پايين ترين مقدار را داراست. شركت در 6 ماهه حدود 60% پوشش بودجه داشته است و از نظر تكنيكال نيز پس از شكست مقاومت 340 ،مقاومت 355 در سطح 38% فيبو را پيش رو دارد. گمان من علت درجا زدن اين سهم عدم اراده صبا تامين به عنوان سهامدار عمده آن است. به عقيده شما سهم جاي تعديل مثبت را دارد؟ حركت صعودي سهام در ميان مدت را تا چه قيمت هايي متصور هستيد؟هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
نسبت p/e اين سهم56/4 است كه در صنعت كاني هاي غيرفلزي پايين ترين مقدار را داراست. شركت در 6 ماهه حدود 60% پوشش بودجه داشته است و از نظر تكنيكال نيز پس از شكست مقاومت 340 ،مقاومت 355 در سطح 38% فيبو را پيش رو دارد. گمان من علت درجا زدن اين سهم عدم اراده صبا تامين به عنوان سهامدار عمده آن است. به عقيده شما سهم جاي تعديل مثبت را دارد؟ حركت صعودي سهام در ميان مدت را تا چه قيمت هايي متصور هستيد؟
تقسیم سود بسیار بالا و در حد 90% در 2 سال گذشته و برترین برند موجود در صنعت نسوز کشور .
حمایت اعتلای البرز
قیمت تمام شده بالای 400 تومان اعتلای البرز و سبد سهم آشنا پتانسیل رشد سهم تا قیمت های حداقل 4200 را فراهم نموده است
نظر
-
نگاهی به کفرا :
بررسی سهم در تایم هفتگی از حرکت سهم در یک کانال تقریبا خنثی حکایت میکنه . از طرفی خط روند میان مدتی سهم از اعتبار بالایی برخورداره که چندبار مانع افت قیمت شده . اتفاقی که اینبار در محدوده 310-320 تومان شاهدش بودیم . از طرفی ثبیت قیمت بالای رتریس 50% حکایت از حرکت سهم به سمت خط روند نزولی و محدوده مقاومتی 380 تومان داره . از طرفی قیمت در کف کانال قرار داره و میشه خرید رو با حد ضرر 308 تومان توجیح پذیر دونست . مقاومت های سهم هم همانطور که ذکر شد به ترتیب 354 تومان و 380 تومان هست .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postنگاهی به کفرا :
بررسی سهم در تایم هفتگی از حرکت سهم در یک کانال تقریبا خنثی حکایت میکنه . از طرفی خط روند میان مدتی سهم از اعتبار بالایی برخورداره که چندبار مانع افت قیمت شده . اتفاقی که اینبار در محدوده 310-320 تومان شاهدش بودیم . از طرفی ثبیت قیمت بالای رتریس 50% حکایت از حرکت سهم به سمت خط روند نزولی و محدوده مقاومتی 380 تومان داره . از طرفی قیمت در کف کانال قرار داره و میشه خرید رو با حد ضرر 308 تومان توجیح پذیر دونست . مقاومت های سهم هم همانطور که ذکر شد به ترتیب 354 تومان و 380 تومان هست .
دوست عزیز تشکر و سپاس فراوان از تحلیل زیبا و قشنگ شما
من اعتقاد دارم سهمی با این P/e و این پوشش مناسب سود و عملکرد قابل اعتماد در 3 سال گذشته از اوراق مشارکت و سود بانکی بسیار بهتر است .
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postدوست عزیز تشکر و سپاس فراوان از تحلیل زیبا و قشنگ شما
من اعتقاد دارم سهمی با این P/e و این پوشش مناسب سود و عملکرد قابل اعتماد در 3 سال گذشته از اوراق مشارکت و سود بانکی بسیار بهتر است .
و این اصلا برای سهم خوب نیست"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postدوست عزیز کفرا فروشنده حقوقی داره 2 تا 3 تا
و این اصلا برای سهم خوب نیست
بنده که هر روز خریدار سهم هستم و اطلاعات موثقی هم از سهم دارم چرا این حقوقی ها را نمی بینیم :(:(:(:(
حدود یک ماه پیش بانک رفاه حدود 650000 سهم کفرا داشت که به طرز غیر حرفه ای و روزی 100000 سهم روی منفی فروخت و سهم را پایین کشید ولی روی الان یک دانه هم ندارد تنها حقوقی این مدت همین کد بود که تمام شد .
شرمنده اینجور می گویم ولی لطفا در اطلاع رسانی خود دقت کنید در ضمن اطلاع دقیق تری از سهم و تعداد موجودی کدهای مختلف خواستید بصورت پیغام خصوصی در خدمتیم
جهت اطلاع دوستان آمار خرید و فروش حقوقی ها را از 1390/8/21 ذکر میکنم برگرفته از سایت tsetmc :
21 آبانماه : 22664 ، خریدار حقوقی 0.28% خریدار حقیقی 99.72 % ، فروشنده 100% حقیقی
22 آبانماه : 85850، خریدار حقوقی 2.34% خریدار حقیقی 97.66% ، فروشنده 100% حقیقی
23 آبانماه : 26465 ، خریدار حقوقی 27.82% خریدار حقیقی 62.17 % ، فروشنده 100% حقیقی
25 آبانماه : 26222 ، خریدار حقیقی 100% ، فروشنده 100% حقیقیآخرین ویرایش توسط بابااتی؛ 2011/11/20, 00:53.
نظر
-
خب همانطوری که به مقاومت 354 اشاره شد امروز به خوبی شاهد افزایش میزان عرضه ها در تلورانس فوق بودیم باید دید سهم با این گردنه چیکار میکنه و آیا خریداران حاضر به حمایت هستند یا فعلا در منفی جمع میکنندفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
نظر