کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوشبختانه زمانی که سهم 3200 ریال بود ما این تاپیک را ایجاد کردیم که متهم به بازی نشیم حالا و امروز با اطلاعات جدید سهم رفت برای یک پرواز
بابااتی جان اون موقع که شما پیشنهاد خرید دادید بسیار کم ریسک بود و در منطقه مناسب قیمتی قرار داشت. بنده شاید بیشتر از بقیه دوستان با وضعیت شرکت آشنا باشم و وضعیت بنیادیش هم خدایی مناسبه و پی با ای هم بالا نیست تا اینجا همه درست. عرض بنده فقط به خاطر این بود که سهمادار عمده سعی خود را خواهد کرد که قیمت خیلی بالاتر از 400 نره و دلایل خاص خودش رو داره برای این کار
همین امر ریسک سرمایه گذاری در این قیمت ها رو افزایش می دهد و باعث میشه ریوارد به رسک سهم کاهش پیدا کنه
البته نوع معاملات امروز خود من رو هم غافلگیر کرد مخصوصا زمانی که از 405 تومان برگشت بازی
بابااتی جان اون موقع که شما پیشنهاد خرید دادید بسیار کم ریسک بود و در منطقه مناسب قیمتی قرار داشت. بنده شاید بیشتر از بقیه دوستان با وضعیت شرکت آشنا باشم و وضعیت بنیادیش هم خدایی مناسبه و پی با ای هم بالا نیست تا اینجا همه درست. عرض بنده فقط به خاطر این بود که سهمادار عمده سعی خود را خواهد کرد که قیمت خیلی بالاتر از 400 نره و دلایل خاص خودش رو داره برای این کار
همین امر ریسک سرمایه گذاری در این قیمت ها رو افزایش می دهد و باعث میشه ریوارد به رسک سهم کاهش پیدا کنه
البته نوع معاملات امروز خود من رو هم غافلگیر کرد مخصوصا زمانی که از 405 تومان برگشت بازی
دوست عزیز بنده هم با علم به عدم عرضه سهامدار عمده گفتم فرصت خرید را از دست ندهید .
همانطور که شاهد بودید امروز نه صدر تامین و نه صبا تامین که همیشه روی این قیمت ها عرضه کننده بودند عرضه نکردند .
توجه دوستان را به چراغ سبز صدر تامین به افزایش قیمت گروه کاشی در چند هفته گذشته جلب می کنم در هیچ کدام عرضه ای نداشته .
نظر