فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

با سلام خدمت دوستان
    این تاپیک جهت بررسی ها و سوال و پاسخ در مورد شرکت فراورده هاي نسوزايران ایجاد شده است.

ابتدا یک سری اطلاعات پایه عرض کنم خدمت دوستان
    این شرکت دارای محصولاتی است که همواره مشتری برای آن مهیاست زیرا محصولات بلافاصله در اختیار فولادی ها و سیمانی ها قرار می گیرد. به خصوص آجرهای نسوزی که برای توبید شمش فولاد مورد استفاده می گیرد بازار مطمئنی پیش روی شرکت قرار داده است.از سوی دیگر وضعیت شرکت از نظر سهم بازار نسوز مناسب است. با توجه به طرح های فولادی در دست اجرا آینده شرکت کاملا تضمین شده است.
    نوع فعالیت شرکت یعنی تولید خاک به آجر ارزش افزوده مناسبی را عاید شرکت می کند.
    اما حدود 70درصد شرکت متعلق به شستاست که صدر با مالکیت 60 درصدی سهمادار عمده آن است که شرکت را اداره می کند و رویکرد بازارگردانی اصلا ندارد. وجود این سهامداران قدرتمند باعث شده هر سال حداکثر سود توزیع گردد اما ضعف سهم در این است که سهامدار عمده حمایت مناسب از سهم انجام نمی دهد اگر نه با این رشد سودآوری و وضعیت مناسب قیمت می بایست بالاتر باشد (گوش این سهامدار عمده رو باید یکم بکشیم!:))
    دیگر این که مطمئنا سود با چند مرحله تعدیل همراه خواهد بود (مانند پارسال)
    اگر از وضعیت شرکت خبری کسب کنم حتما اطلاع رسانی خواهم نمود
    آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2011/08/31, 11:36.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
  • MTZ
    Banned
    • Jul 2025
    • 670

از لحاظ تکینکی مهمترین مقاوتمت سهم باند 397-405 تومان است که این بار هم در این منطقه صف خرید سهم عرضه شد.اما به نظر شخصی خودم این بار با حمایت را در این محدوده شاهد خواهیم بود.اگر سهم 400 رابشکونه تشکیل الگوی فنجان میده که هدفی در محدوده 516 تومان خواهد داشت

نظر

• تام آی
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 168

با توجه به احتمال افزایش قیمت محصولات کفرا، به احتمال زیاد روند صعودی تو کوتاه مدت خواهد داشت

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

با توجه به اینکه نرخ فولاد افزایش یافت باید منتظر گران شدن صنایع مرتبط به اون هم باشیم
        من یک هفته ای هست کفرا رو زیر نظر دارم
        بنظرم شنبه حرکتش با قدرت شروع میشه
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• arashvet
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 341

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
          با توجه به اینکه نرخ فولاد افزایش یافت باید منتظر گران شدن صنایع مرتبط به اون هم باشیم
          سلام،ببخشید جناب مصطفی گران شدن فولاد چه ربطی به کفرا دارد و از چه طریق تاثیر می پذیرد؟لطفا توضیح دهید
          با تشکر

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
            سلام،ببخشید جناب مصطفی گران شدن فولاد چه ربطی به کفرا دارد و از چه طریق تاثیر می پذیرد؟لطفا توضیح دهید
            با تشکر
            تولیدات این صنایع در فولاد سازی مصرف زیادی داره
            با افزایش قیمت فولاد،فشار چانه زنی تامین کنندگان مواد اولیه به تولید کنندگان فولاد برای افزایش نرخ زیاد میشه
            این فقط یه احتماله
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

البته مصطفی جان پتانسیل کفرا بالای
              اما چند نکته منفی هم داره
              اول اینکه صبا با کد شخصی فعلا فروشنده بوده
              دوم اینکه برای عبور از 410 حجم بالایی نیاز داره که معامله شه
              سوم اینکه این سهم در سقف قرار داره
              و در اخر اینکه این سهم تا اینجا هم رشد زیادی کرده
              اما در کل سهم خوبیه
              راستی مصطفی جان از این 900 میلیون پیش پرداخت سال 89 برای دریافت مواد اولیه امسال خبری داری

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                البته مصطفی جان پتانسیل کفرا بالای
                اما چند نکته منفی هم داره
                اول اینکه صبا با کد شخصی فعلا فروشنده بوده
                دوم اینکه برای عبور از 410 حجم بالایی نیاز داره که معامله شه
                سوم اینکه این سهم در سقف قرار داره
                و در اخر اینکه این سهم تا اینجا هم رشد زیادی کرده
                اما در کل سهم خوبیه
                راستی مصطفی جان از این 900 میلیون پیش پرداخت سال 89 برای دریافت مواد اولیه امسال خبری داری
                من به این حرکت فقط به دید نوسان نگاه میکنم
                در مورد حرفات هم کاملا موافقم
                نه متاسفانه خبری ندارم...

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

ما هم جمیع بررسی های بنیادیمون در مورد سهم مثبت بود اما تنها دلیل عدم ورودمون در دو کلمه خلاصه میشد:

صبا تامین.............................این حقوقی با یک سنت پسندیده معمولا نمیذاره سهماش از اون حالتی که انتظار داره خارج شن..........در یک حالت سهم میتونه اوج بگیره اونم کوتاه اومدن و تغییر رویه صبا تامینه و در غیر این صورت در اولین مقاومت سهم از +4 تا -4 .....به همین سادگی...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

تولیدات این صنایع در فولاد سازی مصرف زیادی داره
                    با افزایش قیمت فولاد،فشار چانه زنی تامین کنندگان مواد اولیه به تولید کنندگان فولاد برای افزایش نرخ زیاد میشه
                    این فقط یه احتماله
                    مصطفی جان جسارتا بنده هم در تکمیل موضوع مواردی اضافه می کنم
                    برای بررسی قدرت چانه زنی تامین کنندگان و خریداران در هر زنجیره ارزش فاکتورهای بسیاری دخیله که مهمترین اونها عبارتنداز:
                    1- اندازه تامین کننده/خریدار
                    2- قدرت مالی تامین کننده/خریدار
                    3- میزان انحصار و هزینه های سوئیچینگ برای تامین کننده/خریدار
                    4- میزان ضروری بودن مواد تامینی برای خریدار و......
                    در این صنعت، اندازه خریداران (فولادی ها و حتی سیمانی ها) بسیار بزرگت تر از نسوز ها می باشد. در کنار این قدرت مالی آنها نیز قابل مقایسه نیست اما مساله مهمتر بحث انحصار و هزینه سوئیچینگه که برای فولادی ها بسیار بالاست زیرا مجبور به استفاده از آجرهای تولیدی این شرکت ها برای کوره های خود می باشند و از طرفی اگر بخواهند از یک تامین کننده به دیگری سوئیچ کنند با هزینه های قابل توجهی روبرو خواهند بود. اما این مساله دوجانبه است زیرا فولادی ها بعنوان اصلی ترین خریدار محصولات نسوز، تقریبا نقشی انحصاری را در میان خریداران ایفا می کنند.
                    با توجه به جمیع عوامل به نظر بنده قدرت تامین کنندگان به اندازه ای نیست که بتوانند برای تغییر نرخ فروش محصولات خود با خریداران به چانه زنی بپردازند

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

این سهم سهم خوبیه
                      رشد هم میکنه و باید بکنه
                      اما یکی از قوانین من کمترین ریسکه که این سهم نداره
                      یعنی حتی اگر بالا بره بازم با ریسکه
                      اما به شخصه اگر 410 را رد کنه تا 480 به راحتی میره
                      و فردا هم شاید از 470 تا 410 در 2 تا 3 روز نوسان بده
                      همه چیز به صبا و کدهای شخصیش بستگی داره
                      آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/09/02, 16:02.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                        ما هم جمیع بررسی های بنیادیمون در مورد سهم مثبت بود اما تنها دلیل عدم ورودمون در دو کلمه خلاصه میشد:

صبا تامین.............................این حقوقی با یک سنت پسندیده معمولا نمیذاره سهماش از اون حالتی که انتظار داره خارج شن..........در یک حالت سهم میتونه اوج بگیره اونم کوتاه اومدن و تغییر رویه صبا تامینه و در غیر این صورت در اولین مقاومت سهم از +4 تا -4 .....به همین سادگی...
                        مهران جان، در مورد سهم هایی که خود شستا و هلدینگ های زیر مجموعش در اونها سهام مدیریتی دارند وظیفه صبا فقط خرید و فروش برای خود هلدینگ مربوطست و کمتر در قیمت دست کاری می کنه. البته من اطلاع ندارم دقیقا روی این سهم چقدر تا بحال کارشکنی کرده! ماکه هیچ وقت از کاراشون سر در نیوردیم:-/

نظر

• محمد ساده
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 934

با سلام عرض ارات به همه دوستان...
                          یه نگاه اجمالی به کفرا(فراورده های نسوز ایران)کردم.
                          زمینه فعالیت:توزیع.خرید و فروش انواع مواد اولیه نسوز و انجان عملیات معدنی مربوطه(کلا دو محصول اصلی داره:آجر و مواد نسوز)
                          بودجه شرکت بسیار محتاطانه دیده شده(از دید من)...هزینه مالی شرکت بسار پایینه...حاشیه سود شرکت مناسب و حدود25%سایانه:با فراوری مواد اولیه+کاهش قیمت مواد اولیه+افزایش قیمت محصولات ودر کل بهینه شدن بهای تمام شده...جای رشد حاشیه سود خیلی بالاس...
                          چند ملک مناسب برای فروش داره=شرکت قصد همین کارم داره که سود غیر عملیاتی بسیار مناسبی و شناسایی میکنه که نقدینگی شرکت و متحول میکنه...
                          قابلیت رقابت با رقبای خارجی با:خرید دستگاه پرس ستگین1600 تنی مدرن+کوره بسته آجر+بهینخ کردن مصرف انرژی با راه اندازی سایت فراوری مواد اولیه...
                          فروش شرکت بالاتر تولید=تقاضای بالا(از3 4 سال پیش تولید سیمان از 35میلیون تن به حدود75 میلیون تن که تا110میلیون تن امسال فقط جای رشد داره(با تعمیرات دوره ای صنعت سیمان و استفاده ازفراورده های نسوز فروش تضمینی این صنعت آشکاره)همچنین با توسعه روز افزون صنعت فولاد کشور(غدیر ایرانیان مبارکه ارفع هرمزگان و....)این صنعتم افق بسیار مناسسبی داره....
                          از نکات منفی نسبی:مستهلک بودن برخی از تجهیزات ودر نتیجه انرژی بر بودن(حدودا سالی900میلیون گازو برق مصرفی انرژی داره ولی نکته اینجاس که حدود70% بهای تمام شده مربوط به مواد اولیه و حدود20% هزینه سربارو11% دستمزده.که با حاشیه سود مناسب شرکت وافزایش قیمت محصولات از این باب جای نگرانی نمی مونه از دید من...)
                          سهام شناوری سهم حدود40% که81% کل سهام شرکت دست صبا تامین(سهامدار عمده)
                          پ بر ایش 4.7 و با افزایش سرمایه68میلیاردی برای748 ریال سود اعلام کرده که تو3ماه31% پوشش داده(هم تعدیل و هم افزایش سرمایه مجدد نیز داره از دید من)
                          از بعد تکنیکالحدود410 نقطه مقاومت مهم که چند بار تست شده و قادر به گذر ازش نبوده و370 نقطه حمایت مهم...(در صورت عبور از 400 410 تا 500 مرحله اول کوتاه مدت و میان مدت تا 730 جای رشد داره)...
                          پیشاپیش از همفکری دوستان ممنونم...

نظر

• محمد ساده
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 934

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                            با سلام عرض ارات به همه دوستان...
                            یه نگاه اجمالی به کفرا(فراورده های نسوز ایران)کردم.
                            زمینه فعالیت:توزیع.خرید و فروش انواع مواد اولیه نسوز و انجان عملیات معدنی مربوطه(کلا دو محصول اصلی داره:آجر و مواد نسوز)
                            بودجه شرکت بسیار محتاطانه دیده شده(از دید من)...هزینه مالی شرکت بسار پایینه...حاشیه سود شرکت مناسب و حدود25%سایانه:با فراوری مواد اولیه+کاهش قیمت مواد اولیه+افزایش قیمت محصولات ودر کل بهینه شدن بهای تمام شده...جای رشد حاشیه سود خیلی بالاس...
                            چند ملک مناسب برای فروش داره=شرکت قصد همین کارم داره که سود غیر عملیاتی بسیار مناسبی و شناسایی میکنه که نقدینگی شرکت و متحول میکنه...
                            قابلیت رقابت با رقبای خارجی با:خرید دستگاه پرس ستگین1600 تنی مدرن+کوره بسته آجر+بهینخ کردن مصرف انرژی با راه اندازی سایت فراوری مواد اولیه...
                            فروش شرکت بالاتر تولید=تقاضای بالا(از3 4 سال پیش تولید سیمان از 35میلیون تن به حدود75 میلیون تن که تا110میلیون تن امسال فقط جای رشد داره(با تعمیرات دوره ای صنعت سیمان و استفاده ازفراورده های نسوز فروش تضمینی این صنعت آشکاره)همچنین با توسعه روز افزون صنعت فولاد کشور(غدیر ایرانیان مبارکه ارفع هرمزگان و....)این صنعتم افق بسیار مناسسبی داره....
                            از نکات منفی نسبی:مستهلک بودن برخی از تجهیزات ودر نتیجه انرژی بر بودن(حدودا سالی900میلیون گازو برق مصرفی انرژی داره ولی نکته اینجاس که حدود70% بهای تمام شده مربوط به مواد اولیه و حدود20% هزینه سربارو11% دستمزده.که با حاشیه سود مناسب شرکت وافزایش قیمت محصولات از این باب جای نگرانی نمی مونه از دید من...)
                            سهام شناوری سهم حدود40% که81% کل سهام شرکت دست صبا تامین(سهامدار عمده)
                            پ بر ایش 4.7 و با افزایش سرمایه68میلیاردی برای748 ریال سود اعلام کرده که تو3ماه31% پوشش داده(هم تعدیل و هم افزایش سرمایه مجدد نیز داره از دید من)
                            از بعد تکنیکالحدود410 نقطه مقاومت مهم که چند بار تست شده و قادر به گذر ازش نبوده و370 نقطه حمایت مهم...(در صورت عبور از 400 410 تا 500 مرحله اول کوتاه مدت و میان مدت تا 730 جای رشد داره)...
                            پیشاپیش از همفکری دوستان ممنونم...
                            البته به هیچ وجه پیشنهاد خرید نمی دم(شفاف سازی:خودم طی 2مرحله به تعداد اندک خرید داشتم و خرید اصلی و مرحله آخر و با برسی کاملتر انجام میدم).

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

اینم یک تحلیل تکنیکال از کفرا از استاد گرانقدرم جناب دکتر holy

نظر

در حال کار...
                              X