تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام خان حانان
    ستاره‌دار(4)
    • Sep 2020
    • 778

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    بهرام خان. رییس جمهور بعدی رو که از اصول گرایان نسبتا تندرو خواهد بود، شورای نگهبان تعیین خواهد کرد!
    البته تشریفات این کار هم با حضور حداقلی رای دهندگان که همان بخش همیشه در صحنه طرفدار نظام در هر شرایط! هستند رقم خواهد زد.
    البته که همه کاندیداها از یک کنار از این شعارهای بهبود بورس و فلان + شعارهایی که میخواهند همه مشکلات را در کمتر از صد روز حل کنند خواهند داد...همگی شعار میدهند! ولی بجز همان تعداد حداقلی (که در انتخابات مجلس هم شرکت کردند) ما بقی نظاره گر خواهند بود.
    اگر شرایط همین باشد که هست و اتفاق خاصی نیفتد دورنما اینگونه است...
    نوشته اصلی توسط *** بهرام خان ***
    وقتی وزیر اقتصاد می آید و می گوید :طی روزهای آتی شاهد رشد بازار خواهیم بود تا انشالله در آستانه عید نوروز بتوانیم سبب خوشحالی مردم عزیز باشیم ( این یعنی عمق نفوذ بازار سرمایه در بین مردم , که از چشم کاندیداها پنهان نیست .. )

حال تصور کنید کاندیداهای ریاست جمهوری چه خواهند گفت ؟!

هنوز معتقدم بازار سرمایه رئیس جمهور را تعیین خواهد کرد ...
    فعالان بازار سرمایه به کسی رای خواهند داد که شعارش تک رقمی کردن بهره ی بانکی باشد ...

بهرام خان. رییس جمهور بعدی رو که از اصول گرایان نسبتا تندرو خواهد بود، شورای نگهبان تعیین خواهد کرد!
    البته تشریفات این کار هم با حضور حداقلی رای دهندگان که همان بخش همیشه در صحنه طرفدار نظام در هر شرایط! هستند رقم خواهد زد.
    البته که همه کاندیداها از یک کنار از این شعارهای بهبود بورس و فلان + شعارهایی که میخواهند همه مشکلات را در کمتر از صد روز حل کنند خواهند داد...همگی شعار میدهند! ولی بجز همان تعداد حداقلی (که در انتخابات مجلس هم شرکت کردند) ما بقی نظاره گر خواهند بود.
    اگر شرایط همین باشد که هست و اتفاق خاصی نیفتد دورنما اینگونه است...

نظر

• بهرام خان حانان
      ستاره‌دار(4)
      • Sep 2020
      • 778

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

نوشته اصلی توسط che guevara
      ای مزدور جلاد ، ای بهرام انیرانی

در این سرزمین اهورایی که گروگان اهریمن گشته

چرا صدای تبر قطع نمی شود ، چرا صدای افتادن ؟

تا کی به سوگ سرو ها بنشینیم ؟ تا کی به سوگ صنوبر ها ؟

در این ملک کهن مگر چند

سرو و صنوبر هست ؟

که دندان برنده تبر از شکستنشان سیر نمی شود ؟

دیری نیست همین جا

دژخیمان شب پرست سرو ها را یکان یکان فرو افکندند و حقارت خویش را جشن گرفتند .

فروهر ها را میگویم ، مختاری و پوینده و سعیدی سیر جانی را می گویم

و باز هم صدای تبر ، باز هم صدای کفتاران بی صفتی که در انتظار افتادن سروی و صنوبری بی تابی می کنند .

تاواریش چگوارا ...

طبق معمول ماهانه یک بار آفتابی می شوید و آن یک بارهم , با تهمت و افترا شروع می کنید! و با توهین و هتاکی خاتمه می دهید !!

بنده هم برای شهیدان راه آزادی فروهرها و مختاری و پوینده وشهید دکتر حسین فاطمی ( وزیر امور خارجه ) عزادار هستم و قبور این عزیزان را همیشه در امامزاده طاهر زیارت می کنم .

اما اگر منظورتان از سرو و صنوبر ,
      روح الله زم و علی جوانمردی است , باید بگویم در چیدن علف های هرز , ذره ای شک و شبهه نباید داشته باشیم ...

از تاواریش ترامپ تان چه خبر ؟!

.................................................. ..........................................
      متن زیر را بخوان و مجددا شعری بسرای ...

شاه در ملاقات با كرومیت روزولت مامور سیا و عامل كودتای 28مرداد جنین می‌گوید: من تاج وتختم را مدیون خدا، ملتم، ارتشم و شخص شما هستم...و درباره نحوه برخورد با مصدق و یارانش برای مصدق 3 سال و برای ریاحی 2 سال زندان در نظر می‌گیرد و در ادامه چنین می‌گوید: فقط یك استثنا وجود دارد و او دكتر حسین فاطمی است... او پس از دستگیری اعدام خواهد شد.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

گزارش تکان‌دهنده یک جنایت در جنگل چیتگر!

1️⃣ این صدای استاد مصطفی خوشنویس است که با اشک، حسرت و سوزِ دل این گزارش را از مرگ درختانی که چند دهه شاهد رشدش بود، ارایه می‌دهد. مصطفی خوشنویس، عضو هیات علمی در بخش تحقیقات جنگل و یک پژوهشگر نامدار در این حوزه است. چگونه شهرداری تهران از سکوت من و تو سوء‌استفاده کرده و چنین جنایتی را رقم زده است؟

2️⃣ فقط کافی است به درآمد بیش از هزارمیلیاردتومانی شهرداری تهران از قطع درختان در فضای سبز شهر دقت کنیم؛ درختانی که به گزارش اداره کل منابع‌طبیعی استان تهران، دست‌کم ۱۶هزار پایه از آنها به عمد در طول سه سال اخیر با قطع آبیاری، خشکانده شده‌اند! چرا؟

3️⃣ آیا می‌دانید شمار امضا‌کنندگان کارزار عزل زاکانی از ۱۵۶ هزار نفر هم گذشت؟ دم شما مردم مسوولیت‌پذیر و مطالبه‌گر گررررم ... لطفاً همچنان و باقدرت ادامه دهید و لینک زیر را برای آنهایی بفرستید که از این فرصت بی‌خبرند:

.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          سلام ...

به نظرم موج 5 اصلی و بزرگ در تابستان خاتمه یافت
          ( در ایران برخلاف کشورهای پیشرفته , موج 5 را عموم مردم می سازند , به همین علت بزرگترین موج در ایران موج 5 است ... ))

امواج اصلاحی می تواند 3 تا 4 سال ادامه داشته باشد ( در صورت توافق و بازگشت به برجام )

اگر توافقی صورت نگیرد , موج 1 اصلی از سوپرموج دیگری آغاز خواهد شد که سوخت این موج دلار 65,000 تومانی خواهد بود ...

تحلیل تکنیکال دلار و هدف 65,000 تومانی ( در صورت عدم توافق )

درود بر babak3755 ...

قبل از پاسخ به سوال شما , سکوت بیش از 5 ساله ی شما در سایت بورسی برایم جالب بود و دانستن علت این سکوت طولانی مدت هم می تواند حالب تر باشد ...

خدمت شما عرض کنم , سیکل اول از 1369 شروع شد تا 1383 ( 14 سال )

سیکل دوم از 1387 شروع شد تا 1399 ( 12 سال )

دقیق تر بخواهیم بیان کنیم , متوسط زمان هر 5 موجی اصلی در بورس تهران حدود 13 سال زمان برده است ...

یعنی در 30 سال گذشته 2 موج اصلی 5 موجی در شاخص کل به اتمام رسیده است ...

توضیحات تکمیلی در تصویر ....

کم کم باید آماده بشیم برای سوپر سایکل جدید ...

سوخت این سوپر سایکل جدید ۲ عامل است :

۱. دلار ۶۵۰۰۰ تومانی

۲. ظهور مجدد ترامپ

.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

خوانندگان و دوستان و رفقا ...

مدتی بحث انتخاباتی داشتیم .( درست یا غلط )

بورس و اقتصاد به سیاست وصل هست و کتمان نمیشه کرد ...

همین ۳ سال دوره ی رئیسی با پوست و گوشت و استخوانمان متوجه شدیم ...

فعلا خطر پایداری چی ها و جنگ و حتی تجزیه ایران تا حدودی برطرف شده ....

بلوچ ها به جای آنکه دست به تفنگ ببرند با رای بالای ۹۰ درصدی به پزشکیان حرف خودشان را منتقل کردند ...

سنی مذهب های تالش و کردستان و کرمانشاه هم همین طور ....

جلیلی بالا می‌آمد و ترامپ خطر جنگ داخلی و پاره پاره شدن ایران بالا می رفت ...

ختم بحث ها و جدل های سیاسی از طرف اینجانب همین لحظه اعلام میشه و از فردا می رویم سراغ تحلیل سهام پرپتانسیل و خوش تکنیکال...

اگر سخنان بنده در ایام انتخاباتی برای برخی دوستان ناخوشایند بوده عذر بنده را پذیرا باشید ....
            .

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 1969

در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است View Post
              چرچیل سیاستمدار و نویسنده ی بریتانیایی (۱۸۷۴-۱۹۶۵) در کتاب خاطرات خود می نویسد: زمانیکه پسر بچه ای یازده ساله بودم، روزی سه نفر از بچه های قلدر مدرسه جلو من را گرفتند و کتک مفصلی به من زدند و پول من را هم به زور از من گرفتند، وقتی به خانه رفتم با چشمانی گریان قضیه را برای پدرم شرح دادم، پدرم نگاهی تحقیر آمیز به من کرد و گفت:

''من از تو بیشتر از اینها انتظار داشتم. واقعا که مایه ی شرم است که از سه پسر بچه ی پاپتی و نادان کتک بخوری. فکر میکردم پسر من باید زرنگ تر از اینها باشد. ولی ظاهرا اشتباه می کردم. بعد هم سری تکان داد و گفت این مشکل خودته باید خودت حلش کنی''.

چرچیل می نویسد، وقتی پدرم حمایتش را از من دریغ کرد تصمیم گرفتم خودم راهی پیدا کنم، اول گفتم یکی یکی می توانم از پس شان بر بیایم ،آنها را تنها گیر می آورم و حسابشان را میرسم.

اما بعد گفتم نه، آنها دوباره با هم متحد میشوند و باز من را کتک می زنند، ناگهان فکری به خاطرم رسید. سه بسته شکلات خریدم و با خودم به مدرسه بردم، وقتی مدرسه تعطیل شد به آرامی پشت سر آنها حرکت کردم، آنها متوجه من نبودند. سر یک کوچه ی خلوت صدا زدم '' هی بچه ها صبر کنید'' بعد رفتم کنار آنها ایستادم و شکلاتها را از جیبم بیرون آوردم و به هر کدام یک بسته دادم.

آنها اول با تردید به من نگاه کردند و بعد شکلاتها را از من گرفتند و تشکر کردند. من گفتم "چطوره با هم دوست باشیم؟!" بعد قدم زنان با هم به طرف خانه رفتیم.

معلوم بود که کار من آنها را خجالت زده کرده. پس از آن ما هر روز با هم به مدرسه می رفتیم و با هم برمی گشتیم. به واسطه ی دوستی من و آنها تا پایان سال همه از من حساب می بردند و از ترس دوستهای قلدرم هیچکس جرأت نمی کرد با من بحث کند. روزی قضیه را به پدرم گفتم. پدرم لبخندی زد و دست من را به گرمی فشرد و گفت:

''آفرین نظرم نسبت به تو عوض شد
              اگر آن روز من به تو کمک کرده بودم
              تو چه داشتی؟
              یک پدر پیر غمگین و سه تا دشمن جوان
              عصبانی و انتقام جو
              اما امروز تو چه داری؟!

یک پدر پیر خوشحال و سه تا دوست
              جوان و قدرتمند
              :D
              ماشالا
              ایشالا
              بهرام خان
              گالیورخان دیگه پیر وکور شده
              نمیتونه تحلیل بزنه
              این غدیس مادر مرده یه تحلیل بزن
              قیلی تو ضرریم
              ببین چیکار کنیم
              میگم شوما نمیری سینه بزنی
              همش که اینجایی
              [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                باتشکراززحمات شما داستان سرکاریه جواب پادشاه را نداد ؟که وزیرهم سئوال کرد . کدام پادشاه بود که راهنما نداشت ؟و ......

زندگی‌های زیر سوال نرفته

چند روز پیش رفته بودم منزل یکی از خویشاوندان. حدود ۴۵ دقیقه‌ای که در منزل آن‌ها بودیم، بدون اغراق، ۳۰ دقیقه در مورد کیفیت تلویزیون‌شان صحبت کرد. آن‌قدر گفت که یواش یواش متقاعد می‌شدم که شرکت سامسونگ کره‌ی جنوبی، این دستگاه را با قطعات سفارشی و کیفیت ویژه، برای این آقا تولید و ارسال کرده است.

یک نفر دیگر، در مورد اتومبیلش چنین نظری دارد. دیگری فرزند خود را باهوش‌ترین کودک، و جزو نوابغ می‌داند. یکی محل زندگی خود را همسان محله‌های هالیوود می‌پندارد. این لیست تمامی ندارد و حتی به داشته‌های انتزاعی و هویت جمعی هم سرایت کرده است. قومی خود را، قوم برگزیده می‌انگارد.

آن دیگری زبان خود را شیرین‌ترین زبان دنیا می‌داند. "هنر نزد ایرانیان است و بس"، یکی از همین افاضات است.
                نژاد من، قبیله‌ی من، آیین و سنت‌های من، باورهای من، برداشت‌های من، نگرش‌‌های من، همگی بهترین و کامل‌ترین است.

از بین این لیست، تعصب و دگم‌اندیشی مضرترین نوع خودبزرگ‌بینی است که بیش از سایر موارد، به شکل‌گیری ساختار مدنی و همزیستی مسالت‌آمیز، آسیب می‌زند. نمی‌دانم این جمله را کجا خوانده‌ام، ولی به آن ارزش قائل هستم:

"خودخواهی آن نیست که آنگونه که دوست داری زندگی کنی، بلکه آن است که از دیگران بخواهی تا مطابق میل شما زندگی کنند"

این هسته‌ی مرکزی تعصب و خودخواهی است.

در شرایط حاد و افراطی، انسان حاضر است اموال و دارایی خود را از دست بدهد، پُست و مقام خود را از دست بدهد و حتی گاهی حاضر است جان خود را از دست بدهد، ولی باورهای خود را از دست ندهد.

متاسفانه این خصیصه جزو بدآموزی­‌هایی است که در طول تاریخ، در ذهن انسان نهادینه شده است.

ما به اشتباه، باورهای خود را همچون وجود خود می‌دانیم و هرکس بخواهد آن را زیر سئوال ببرد، شدیداً در مقابل­ش می­‌ایستیم. تا زمانی که بر این منوال عمل می­‌کنیم، طبیعی است که حاضر نخواهیم شد از مواضع خود ذره­‌ای عقب بنشینیم.

کسی که جمود فکری دارد، هرگز نمی­‌تواند با ذهن باز، مواضع دیگران را تحلیل و قضاوت کند.

بدیهی است که صحبت با چنین فردی در زمنیه­‌ی ضرورت نگاهِ نو به هستی و همچنین در مورد لزوم بازنگری در باورها، بی­‌فایده خواهد بود. حتی به صورت موقت هم که شده فرد نمی­‌تواند دست از آموخته­‌های خود بردارد و برای یک لحظه هم که شده بدون پیش­داوری، به حرف طرف مقابل گوش بدهد.

سماجت و لجبازی در حوزه­‌ی مسائل فکری بسیار خطرناک است.

تا زمانی که منافذ ذهنی خود را بر هر چه واقعیت است ببندیم، هرگونه بحث و گفتگو بی­فایده خواهد بود.

حال آن‌که انسان حقیقت­‌جو، در چارچوب دانسته­‌های خود گیر نمی­‌افتد و بر عقاید و باورهای خود اصرار نمی­‌ورزد. هراندازه که فرد نسبت به یافته­‌های خود متعصب­‌تر باشد، به همان میزان احتمال سازگاری او با دیگران، کمتر خواهد بود.

اولین و در عین حال سخت­‌ترین آگاهی این است که بدانیم «متداول» بودن یک فکر و یا یک رفتار در جامعه، دلیل بر «درستی» آن فکر یا رفتار نمی­‌باشد.

همچنین زیاد بودن تعداد طرفداران یک سبک زندگی، دلیلی بر حقانیت آن نیست. ایستادن در مقابل جمع و مرعوب اجماع نشدن، اولین ویژگی یک انسان آزاده است و طبعاً جسارت و شجاعت می­‌خواهد. افلاطون می­‌گوید: «زندگی­‌ای كه يك بار زير سوال نرفته باشد، اصلاً ارزش زيستن ندارد».
                .

نظر

• بهرام خان حانان
                  ستاره‌دار(4)
                  • Sep 2020
                  • 778

ماشالا
                  ایشالا
                  بهرام خان
                  گالیورخان دیگه پیر وکور شده
                  نمیتونه تحلیل بزنه
                  این غدیس مادر مرده یه تحلیل بزن
                  قیلی تو ضرریم
                  ببین چیکار کنیم
                  میگم شوما نمیری سینه بزنی
                  همش که اینجایی
                  درود

تا مثلث را نشکند هیچ جا نخواهد رفت فقط
                  درجا.....

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 1969

در اصل توسط بهرام خان خانان پست شده است View Post
                    درود

تا مثلث را نشکند هیچ جا نخواهد رفت فقط
                    درجا.....

چاکر بهرام خان رفیق 13 ساله
                    دستت درد نکنه
                    ایشالا دستت برسه سینه زری

بهرام خان اون ایدی ابی ات بهرام نامدار
                    چی شده مسدودت کردند
                    اگه حبس هستی ندا بده
                    این موتورم

دارایی باقی مانده ملا بعداز فراخوان عمومی 1399

جرات نمیکنیم سوارش هم بشیم:D

گرو بذارم
                    از حبس درت بیارم
                    [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• بهرام خان حانان
                      ستاره‌دار(4)
                      • Sep 2020
                      • 778

با خودمون تکرار کنیم:
                      میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد
                      میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد
                      میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد
                      میشه بدون حسادت، به دست آورد،
                      میشه بدون چاپلوسی، ارتقاء شغلی گرفت
                      میشه بدون چشم‌داشت، کمک کرد
                      میشه بدون عصبانیت، حرف زد
                      بله همین‌طوره، میشه بدون آسیب به دیگران هم زندگی کرد...

نظر

• بهرام خان حانان
                        ستاره‌دار(4)
                        • Sep 2020
                        • 778

نوشته اصلی توسط PERSiA
                        درود بر بهرام خان

اقا بهرام لطف می کنید تحلیلی از سهم قندی #قلرست انجام بدید

تقریباً اکثر قندی ها، در این بازار منفی امروز صف خرید شدند جز قلرست

سپاسگزار میشم

درود ...

مقاومت
                        یک کلام !

روند طبیعی بود ...

ما به صف خرید نشدن قلرست می گوییم به مقاومت خورد ...

مقاومت هم قدر بود ، طبق چارت زیر ...

جالبه
                        دیشب کلوند را نگاه می کردم اون هم شبیه قلرست روی مقاومت بود ...

قلرست برای صعود باید بالای ۱۹۳۰
                        تثبیت بشه ....

نظر

• Mehrsana
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1191

خوانندگان و دوستان و رفقا ...

مدتی بحث انتخاباتی داشتیم .( درست یا غلط )

بورس و اقتصاد به سیاست وصل هست و کتمان نمیشه کرد ...

همین ۳ سال دوره ی رئیسی با پوست و گوشت و استخوانمان متوجه شدیم ...

فعلا خطر پایداری چی ها و جنگ و حتی تجزیه ایران تا حدودی برطرف شده ....

بلوچ ها به جای آنکه دست به تفنگ ببرند با رای بالای ۹۰ درصدی به پزشکیان حرف خودشان را منتقل کردند ...

سنی مذهب های تالش و کردستان و کرمانشاه هم همین طور ....

جلیلی بالا می‌آمد و ترامپ خطر جنگ داخلی و پاره پاره شدن ایران بالا می رفت ...

ختم بحث ها و جدل های سیاسی از طرف اینجانب همین لحظه اعلام میشه و از فردا می رویم سراغ تحلیل سهام پرپتانسیل و خوش تکنیکال...

اگر سخنان بنده در ایام انتخاباتی برای برخی دوستان ناخوشایند بوده عذر بنده را پذیرا باشید ....

خبرگزاری رویترز به نقل از ۵ منبع آگاه در ایران که نامشان را اعلام نکرده، گزارش داد علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در خردادماه پس از آگاهی از احتمال مشارکت بسیار پایین مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری تصمیم گرفت مسعود پزشکیان را به عنوان چهره‌ای قابل اعتماد وارد رقابت‌ کند.

در این گزارش که امروز پنجشنبه ۲۸ تیر منتشر شده، آمده که در جلسه مقامات اطلاعاتی ایران با رهبر جمهوری اسلامی در اردیبهشت‌ماه‌، نهادهای امنیتی به خامنه‌ای گزارش داده بودند که «به دلیل مشکلات اقتصادی و سرکوب آزادی‌های اجتماعی، بیشتر ایرانیان قصد دارند انتخابات را تحریم کنند و میزان مشارکت در انتخابات، ۱۳ درصد خواهد بود.»

رویترز افزود خامنه‌ای پس از اطلاع از بی‌میلی مشهود شهروندان نسبت به مشارکت در انتخابات، در اوایل خردادماه دست‌کم سه جلسه با تعدادی از مشاوران مورد اعتماد خود برگزار کرد.
                          پنج منبع آگاه به رویترز گفته‌اند: در همین زمان بود که خامنه‌ای تصمیم گرفت یک انتخابات دقیقاً برنامه‌ریزی شده را ترتیب دهد، زمینه را برای یک چهره میانه‌رویی کمتر شناخته شده اما مورد اعتماد، مانند مسعود پزشکیان، فراهم کند.
                          به گفته این منابع، خامنه‌ای شخصا از مسعود پزشکیان به‌عنوان جایگزین مطلوب ابراهیم رئیسی نام برد.
                          بنا بر این گزارش یکی از افراد که در مورد جلسات مطلع شده بود، گفت: «رهبر نگران بود که مشارکت کم به اعتبار نظام آسیب برساند و به حاضران دستور داد راهی برای هدایت انتخابات پیدا کنند.»
                          به گفته رویترز جلساتی به منظور مهندسی انتخابات در بیت علی خامنه‌ای تشکیل می‌شود که شامل گروهی معدود از مقامات ارشد و مشاوران امنیتی از جمله «علی اکبر ولایتی»، مشاور ارشد رهبر جمهوری اسلامی و دو فرمانده ارشد سپاه پاسداران بوده است.
                          در این گزارش با اشاره به حادثه سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی و همراهانش نوشته: «مرگ او برنامه‌های بسیاری از همفکران تندرویش که می‌خواستند او جانشین خامنه‌ای ۸۵ ساله شود را به هم زد و رقابت میان تندروها برای تأثیرگذاری بر انتخاب رهبر بعدی را به وجود آورد. »
                          به گفته پنج نفری که به طور دقیق در جریان برنامه و اهداف خامنه‌ای در جلسات بودند: «هدف خامنه‌ای، حفظ جمهوری اسلامی در میان نارضایتی‌های داخلی و افزایش تنش‌ها با غرب و اسرائیل بر سر غزه بود، که با دخالت متحدان تهران، حزب‌الله در لبنان و حوثی‌ها در یمن، تشدید شده است».
                          به گفته یکی از افراد مطلع از جلسات امنیتی برای مهندسی انتخابات، خامنه‌ای در جلسات با نزدیکان خود گفت: «ایران به رییس‌جمهوری نیاز دارد که بتواند اقشار مختلف جامعه را جذب کند، اما نظام حاکم شیعه را به چالش نکشد.»
                          در ادامه گزارش رویترز آمده است در جلسه دوم رهبر جمهوری اسلامی با نزدیکانش، چندین گزینه به عنوان رییس‌جمهوری آینده نظام مطرح شد اما این خامنه‌ای بود که پزشکیان را پیشنهاد داد. خامنه‌ای پیشنهاد کرد که پزشکیان به عنوان فردی که می‌تواند وحدت بین کسانی که در قدرت هستند را تقویت کند، فاصله بین نظام روحانیت و مردم را کاهش دهد، و روند انتخاب رهبر بعدی را هموار سازد، معرفی شود.

در ادامه گزارش آمده که «انتظار نمی‌رود رئیس‌جمهور جدید تغییر عمده‌ای در سیاست هسته‌ای یا خارجی ایران یا حمایت از شبه‌نظامیان در منطقه ایجاد کند، اما او به شدت در انتخاب جانشین خامنه‌ای، که تصمیمات کلان دولتی را می‌گیرد، نقش خواهد داشت.»
                          منابع مطلع گفته‌اند که «روحیه ملایم پزشکیان باعث آرامش ایرانیان ناراضی خواهد شد، ثبات داخلی را در میان فشارهای خارجی افزایش می‌دهد و به خامنه‌ای یک متحد مورد اعتماد در فرایند جانشینی می‌دهد.»
                          یک منبع منطقه‌ای نزدیک به محافل قدرت ایران گفته که انتخابات پزشکیان «مهندسی» شده بود تا تنش‌ها را پس از موجی از اعتراضات مردمی که با مرگ یک زن جوان در بازداشت در سال ۲۰۲۲ و محدودیت‌های سختگیرانه‌تر بر آزادی‌های اجتماعی که توسط رئیسی اعمال شده بود، کاهش دهد.
                          رویترز به نقل از دو منبع خود نوشته: «مرحله اولیه طرح خامنه‌ای زمانی آغاز شد که پزشکیان، که در آن زمان نماینده مجلس بود و توسط مقامات سابقی که با دفتر رهبر ارتباط داشتند، تشویق شده بود، برای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ثبت‌نام کند.»
                          این منابع همچنین گفته‌اند که «پزشکیان از تصمیمات پشت پرده بی‌خبر بود. یک منبع نزدیک به او گفت که حتی انتظار نداشت توسط شورای نگهبان، تأیید شود.»
                          به گفته پنج نفری که با این موضوع آشنا هستند، برنامه خامنه‌ای طوری طراحی شده بود که منصفانه و دموکراتیک به نظر برسد، بنابراین دو نامزد برجسته تندرو، مذاکره‌کننده سابق هسته‌ای سعید جلیلی و رئیس مجلس محمدباقر قالیباف، توسط شورای نگهبان تأیید شدند. این بدان معنا بود که آرای تندروها احتمالاً بین آن‌ها تقسیم می‌شود و این باعث می‌شود هر دوی آن‌ها به سختی بتوانند به دور دوم راه پیدا کنند.

انتخابات غیرمنتظره ریاست جمهوری چهاردهم در ایران در حالی برگزار شد که با وجود تلاش حکومت به بالا بردن میزان مشارکت، بیش از پنجاه درصد جامعه در انتخابات شرکت نکردند. در دور اول حدود چهل درصد و در دور دوم کمی کمتر از پنجاه درصد در انتخابات شرکت کردند.
                          پزشکیان، نامزد مورد حمایت اصلاح‌طلبان روز جمعه ۱۵ تیر در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری با کسب ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار رای، معادل ۵۳.۶ درصد آرا به عنوان رییس دولت معرفی شد.
                          دور نخست انتخابات نظام برای مشخص شدن جانشین ابراهیم رئیسی در روز هشتم تیر برگزار شد و هیچ یک از نامزدهای مورد تایید شورای نگهبان نتوانستند حائز اکثریت آرا شوند.
                          بیش از ۵۰ درصد شهروندان واجد شرایط در دور دوم و بیش از ۶۰ درصد آنان در دور نخست انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نکردند.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 1969

چاکر بهرام خان رفیق 13 ساله
                            دستت درد نکنه
                            ایشالا دستت برسه سینه زری

بهرام خان اون ایدی ابی ات بهرام نامدار
                            چی شده مسدودت کردند
                            اگه حبس هستی ندا بده
                            این موتورم

دارایی باقی مانده ملا بعداز فراخوان عمومی 1399

جرات نمیکنیم سوارش هم بشیم:D

گرو بذارم
                            از حبس درت بیارم
                            چاکریم
                            خرمشهر ازاد شد
                            بهرام خان نامدار آبی رنگ آزاد شد
                            خدا بهرام رو آزاد کرد
                            مثل خرمشهر:D
                            وگرنه با این کار و کرداراش حالا حالاها باید حبس انفرادی بود

نظر

• بهرام خان حانان
                              ستاره‌دار(4)
                              • Sep 2020
                              • 778

ریشه و رهبر اصلی انقلاب ۵۷ خود شاه بود ...

یک مغلطه مکرر طرفداران استبداد سابق این است که مخالفان شاه همگی ضد آزادی بودند و شاه نباید هم آزادی می‌داد. می‌گویم مغلطه چون با ارجاع به گزاره درست، به نتایج نادرست می‌رسد. اینکه جریان‌های چپ و بنیادگرا و التقاطی‌های این دو جملگی جریان‌های آزادی‌ستیزی بودند و محل نزاع‌شان با حکومت پهلوی دموکراسی و حقوق بشر نبود، کاملا درست است. اما پرسش این است که چطور این جریانات تمامیت‌خواه موفق شدند که مبدل به جریان اصلی بشوند؟ آن هم در کشوری که چندین دهه یک ملی‌گرایی مترقی همواره موثرترین نیروی سیاسی آن بود؟ بی‌تردید چنین موقعیتی برای نیروهای ضدملی و آزادی ستیز سرخ و سیاه، جز به یاری استبداد آریامهری پدید نمیامد. استبدادی که متاسفانه نه فقط نحله ملی‌گرایی دموکرات را تضعیف کرد، بلکه به دلیل فردی و غیرسیستمی بودنش سرنوشت نحله اقتدارگرای ملی‌گرایی را هم به احوال شخصی فرد مستبد گره زد. سرانجام هم استبداد آریامهری که پیشتر حتی نه منتقدین که متحدین صاحب نظر و شخصیتی از دکتر علی امینی تا ارتشبد فریدون جم را پذیرا نبود، برای مهار بحران به سراغ ملی‌گرایان دموکراتی رفت که پیشتر خود شانس توفیقشان را زایل کرده بود. اما با این حال اگرچه در میان آنها هم کسی چون دکتر کریم سنجابی، با ریسمان وهم و خودشیفتگی، خود و سازمانش را از چاله درآورده و به چاه مینداخت، اما دکتر غلامحسین صدیقی مانده بود که قبول مسئولیت کند و خردمندانه زنهار می‌داد که با خروج شاه، ارتش شاهنشاهی شده فرو می‌پاشد. اما شاهی که به هر دلیلی میل ماندن نداشت و سیستمی هم برای مهار بحران به جای نگذاشته بود، نپذیرفت. سرانجام این دکتر شاپور بختیار بود که دلیرانه در شرایطی نامساعد قبول مسئولیت کرد و یک تنه در مقابل موج ویرانگر پنجاه و هفتی‌ها ایستاد. یعنی یکی از همان مخالفانی که در دوران استبداد آریامهری از هرگونه نقش‌آفرینی سیاسی منع شده بود. اینک کسی که زمانی برای هزاران نفر در میتینگ جلالیه جبهه ملی سخنرانی کرده و مورد استقبال واقع شده بود، به سختی می‌توانست چند نفر هوادار برای حفظ کشور و دستاوردهای هر دو سویه ملی‌گرایان پیدا کند. بعدها بختیار به درستی گفت که چنانچه نه او به عنوان یک مصدقی یا سوسیال‌دموکرات، بلکه حتی اگر گروهی از وابستگان حکومت هم امکان تشکیل حزب منتقد و کسب فقط چند کرسی در مجلس شورای ملی را داشتند، کار کشور هرگز به اینجا نمی‌رسید. سخن حقی که بعدها حتی پرویز ثابتی، مقام امنیتی حکومت پهلوی هم تلویحا به آن اذعان کرد. و در واقع باید تاکید داشت که افراط‌گرایی‌های کمونیستی و مذهبی کمابیش به طور جهان‌شمولی در همه جوامع به ویژه در دوران جنگ سرد وجود داشتند. اینکه رژیم آریامهری تنها حکومتی بوده که چنین مفتضحانه بازنده منازعه قدرت با این جریانات معمولا حاشیه‌ای می‌شود، بیش از هرچیز ناشی از ضعف درونی آن بوده که می‌توان این ضعف را در یک تعبیر خلاصه کرد: استبداد فردی که با عطف به عنوانی که مستبد برای خود برگزیده بود، آن را استبداد آریامهری می‌نامم.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

تکنیکال خمهر :

قیمت سهم نصف شده از سقف 450 تومان سال قبل

بهترین محدوده ی خرید 222 تومان ...

خمهر 220 تومانی خوب هست ... خوب ...

.

نظر