🔹محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی: گزینه های نهایی رهبری ۲ نفر هستند و هر دو از پذیرش این سمت استنکاف می کنند./ عصرایران@AkhbareFori | [Link](https://www.khabarfoori.com/)
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
جان واسشون شیرین تر از ایدئولوژی هاشونه لابد!در اصل توسط djdream پست شده است View Post🔹محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی: گزینه های نهایی رهبری ۲ نفر هستند و هر دو از پذیرش این سمت استنکاف می کنند./ عصرایران@AkhbareFori | [Link](https://www.khabarfoori.com/)
شاید ترامپ همینها رو میگفت باور نمیکنید چه کسانی از رژیم از من مصونیت و پناهندگی خواستن! 😎ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 2👎 1نظر
-
این ها عرفان رو با مذهب اشتباه گرفتن..............این وجه روحی ماورایی من با آنچه شما مذهبی ها تصور میکنید تفاوت محتوایی عظیمی در ساختار و شکل و محتوا دارد و حتی ما در نقطه مقابل هم قرار میگیریم از صدر تا ذیل چرا که برعکس تصور رایج همه راه ها به خدا ختم نمیشود خصوصا راه هایی که به اسم او در ادیان و مذاهب برای فریب رهگذران عامی نامگذاری کرده اند!!
عرفان راهیست که ادم های متفکر و خردمندی که معنا گرا هستند پیش می گیرند و اون یکی راه مختص بی خردان یا کم خردان
می گم یه سوالی.......... شما به تناسخ معتقد ایید ؟نابودی و محو شر بوسیله شری از جنس خود جزوی از برنامه الهی بوده که مقدمه ای خواهد بود بر طلوع خورشید آگاهی از دل این نبرد تاریکی ، حتی ترامپ هم شاید نداند که خود مهره بازی بازیگر بزرگی در پس پرده این عالم هست اگرچه بعد از به خطا رفتن گلوله ای که به سمت او نشانه رفته بود فهمید که برای کار مهمی باید زنده بماند !
👏 1نظر
-
چه خبره!! 😲
امروز 50 جنگنده با بیش از 100 بمب از جمله بمب های سنگر شکن مخفیگاه ویژه خامنه ای زیر مجتمع رهبری که برای فرماندهی در دوران جنگ طراحی شده بود و محل مخفی شدن بسیاری از سران رژیم بود را به طور سهمگینی بمباران و نابود کردند.
مشخصه باید منتظر اعلام کشته شدن افراد کلیدی بسیار زیادی باشیم 😏
دیروز هم یک ویدئو از بمباران ورزشگاه بعثت و محل مخفی شدن نیروهای سرکوبگر دیدم که چطور با همون اسلحه هایی که مردم را در خیابان به گلوله بستند، با موتور و پیاده ، وحشت زده فرار میکردند در حالیکه بعضی همان لباسهای سیاه و برخی کاور لباس نیروهای هلال احمر را پوشیده بودند اما همان اسلحه ها در دستشان بود!
واقعا ناراحت کننده بود که زنده بودند و فرار میکردند این کسانی که فقط برای مردم بیدفاع ایران حیدر بودند و برای دیگران موشما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 9👎 2😂 1نظر
-
جناب کیوان،دروددر اصل توسط کیوان پست شده است View Post
درود ،
سالها قبل من اندکی در باب آگاهی و معرفت روحی در همین فروم صحبتهایی کرده بودم و معمولا چیزی نمیگویم مگر انکه شرایطش فراهم شود و حتما در آینده نزدیک که سیاست از زندگی اجتماعی و اقتصادی ما به خانه خودش کوچ کرد و کلمات و مفاهیم از آلودگی های هم دین و هم سیاست زدوده شد صحبت بسیار خواهم کرد
شما هیچ شناخت از من نداری به جز تکیه کلامهای انتقادی سیاست زده ام در اینجا که متاثر از بعد انسانی ثابت و فاکتورهای اقتصادی و سیاسی جامعه ای هست که در آن زندگی میکنم که البته خودم هم نخواستم و لزومی ندیدم که بیش از این خودم را برای دیگران معرفی کنم ولی در واقع من یک کاراکتر به شدت معنوی گرا هستم که از اولین لحظات درک و فهمم از تفکر در همان کودکی در حال پرسش از عالم بیرون و درون و نگاه عمیق تر به لایه های ابعاد هستی فراتر و ورای بعد این جهانی بوده ام
این وجه روحی ماورایی من با آنچه شما مذهبی ها تصور میکنید تفاوت محتوایی عظیمی در ساختار و شکل و محتوا دارد و حتی ما در نقطه مقابل هم قرار میگیریم از صدر تا ذیل چرا که برعکس تصور رایج همه راه ها به خدا ختم نمیشود خصوصا راه هایی که به اسم او در ادیان و مذاهب برای فریب رهگذران عامی نامگذاری کرده اند!!
البته قرار نیست من در اینجا ادعایی مطرح یا در مورد آن به گفتگو بنشینم.ولی لازمه بدانید در دایره خویشاوندان و دوستان که اکثرا صاحب تفکر و اندیشه هستند مرا نه با ادعاهایم ، که با تجربیات منحصر به فرد و اثبات شده و صادقانه ام میشناسند چون من خودم نسبت به آگاهی هایم بسیار سختگیرانه و با ماهیت استدلالی و راستی آزمایی برخورد میکنم تا مطمئن شوم خیال و توهم و تعصب مانع از درک صحیح مشاهدات وادراک و آگاهی هایم نمیشود مگر به شکل اثبات عینی و مستند و قابل رهگیری
ذوق و شادی من از سقوط و محو این رژیم پلید و اجزا و ارکانش هم علاوه بر شادی است که یک ایران دارد ، بخشی از وجودم بعنوان یک ایرانی و صاحب این کالبد در کنار یک خواست ملی هست اما این برای من بخشی از اثبات همان شهود و ارتباطات و آگاهی های روحی ام است از چیدمان الهی در پس پرده که عینا پله پله در حال وقوع است و من به دلیل اساراتم در زمان از آن ناامید شده بودم!
همین بس که بگویم ؛
نابودی و محو شر بوسیله شری از جنس خود جزوی از برنامه الهی بوده که مقدمه ای خواهد بود بر طلوع خورشید آگاهی از دل این نبرد تاریکی ، حتی ترامپ هم شاید نداند که خود مهره بازی بازیگر بزرگی در پس پرده این عالم هست اگرچه بعد از به خطا رفتن گلوله ای که به سمت او نشانه رفته بود فهمید که برای کار مهمی باید زنده بماند !
از نحوه ی نگارشتون و مفهوم هایی که شرح دادید مشخصه که انسانی فرهیخته و دارای تحصیلات و مطالعات عالی هستید.
درود بر شما
ارادتمندبازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
👍 9😂 2🙏 1نظر
-
-
👌👍👏در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post
این ها عرفان رو با مذهب اشتباه گرفتن..............
عرفان راهیست که ادم های متفکر و خردمندی که معنا گرا هستند پیش می گیرند و اون یکی راه مختص بی خردان یا کم خردان
به زندگی های متعدد دیگر بله ولی نه در قالب تناسخ ، من بهش میگم تسلسلدر اصل توسط Lotuus پست شده است View Postمی گم یه سوالی.......... شما به تناسخ معتقد ایید ؟
تناسخ در تعریف و شکل ساختاری اش ایراد دارد.
اصلا و اصولا نه رشد و کمال روحی و نه عدالت از دیدگاه خداوندی بدون رندگی های بیشمار ممکن نیست و نه حتی از دیدگاه فرا ابعادی به عالم نگریستن
ابتدا باید بتوانیم ساختار را درک کنم، من تا حد زیادی ساختار 4 بعدی مسلط بر این جهان 3 بعدی را از نظر ذهنی درک میکنم اما توضیحش بخصوص با کلمات خیلی دشوار است و شاید با ابزارهای نمایش 3 بعدی اگر روزی میسر شد بتوانم این ساختار را شبیه سازی کنم.
برعکس تصور عامیانه خصوصی دینی مذهبی اینجا مبدا پیدایش هرکدام ما با تولد نیست و ما به جهان پس از مرگ نمی رویم بلکه ما از جهان پیش از تولد بوده ایم، آمده ایم و باز میگردیم .
در ساختاری که زمان و گذشته و آینده مفهومی ندارد ، ترتیب زندگی ها بی ارتباط با گذر تاریخی زمان و بر حسب میزان رشد هر نفر ( روحی) انجام میشه یعنی شاید من در زندگی بعدی لزوما در آینده متولد نشوم و به زمانی در گذشته بروم و همه اینها وقتی قابل درک میشود که بدانیم ما فقط در یک خط زمانی مستقیم در حرکت نیستیم ، در بی نهایت خطوط زمانی متداخل و در تعددی از گذشته ها و آینده ها حرکت میکنیم ، یه چیزی تو مایه های دنیاهای موازی ولی نه دقیقا به همان شکل!
این پروسه برگشت مجدد به زندگی علت مفهومی دارد نه عقوبتی ، یک مثال میزنم تا مساله قابل درک باشه
مثلا فردی به دلیل شکست عشقی، از درک معنای زندگی تهی میشود و خودکشی میکند، فارغ از عوارض و جنبه های منفی روحی این کار ، آن روح ناچارا در چرخه ای از زندگی های دیگر با داستانهایی دیگر قرار خواهد گفت که باز منجر به خودکشی میشود و آنقدر تکرار میشود تا زندگی را درک کند، مثلا اینبار در یک زندگی دیگر دچار ورشکستگی مالی میشود ، موضوع فقط انتخاب زندگی به جای خودکشی است که در اینصورت این درس و باگ روحی او رفع میشود.
البته روند کار برای افرادی از قبیل خامنه ای ها که باعث و بانی نابودی انبوهی از زندگی ها و انباشتی از نفرین و لعنت در طول زندگی خودشان شده اند متفاوت هست و شاید در چرخه عظیم استحاله روحی که وارد شده از هستی تبدیل به نیستی شود و بزرگترین امتیاز و هدیه خداوندی ، یعنی بودن و هستی را از دست بدهد.
( دوستانی که حوصله این مباحث را ندارند به خوبی خودشون ببخشند برای لحظاتی مجبور شدم برم بالای منبر ! 😁 )
.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/03/06, 16:55.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 7نظر
-
-
دقیقا این بازی که تمام شد می توانیم برای دور بعد بازی مثلا زمان و عهد باستان را انتخاب کنیم..............در ساختاری که زمان و گذشته و آینده مفهومی ندارد ، ترتیب زندگی ها بی ارتباط با گذر تاریخی زمان و بر حسب میزان رشد هر نفر ( روحی) انجام میشه یعنی شاید من در زندگی بعدی لزوما در آینده متولد نشوم و به زمانی در گذشته بروم و همه اینها وقتی قابل درک میشود که بدانیم ما فقط در یک خط زمانی مستقیم در حرکت نیستیم ، در بی نهایت خطوط زمانی متداخل و در تعددی از گذشته ها و آینده ها حرکت میکنیم ، یه چیزی تو مایه های دنیاهای موازی ولی نه دقیقا به همان شکل!
من فکر کنم بازی قبلی یک عرزشی حزب الهی شاسگول بودم...........چیزیه ای گنگی را به یاد می آورم............ از این گاو هایی بودم که الان خودم فحششان می دهم............فکر می کنم رفتم یه جایی خودم رو فدا کردم در راه اعتقادم...............
در مورد خودکشی که فرمودی به نظر و عقیده خودم کسی که خود کشی کند ب می گردد به ( هیچ ) بودن و از صفر کلوین باید دوباره شروع کند
از هیچ.............
منی گم تا به حال حس نزدی بودن به اتمام بازی فعلی بهتون دست داده ؟ و به نظر شما وقتی این بازی فعلیمان تمام شود موقع در آمدن از این بدن و بازی این عمر چند دهه ایی را در خارج از این عالم چگونه می بینیم ؟
در حد چند ساعت ؟ یا مثلا فوقش چند روز ؟ یعنی این عمر چند دهه اییه اینجا در آن سو و با حساب زمان آن سو برایمان چقدر گذشته است ؟
البته روند کار برای افرادی از قبیل خامنه ای ها که باعث و بانی نابودی انبوهی از زندگی ها و انباشتی از نفرین و لعنت در طول زندگی خودشان شده اند متفاوت هست و شاید در چرخه عظیم استحاله روحی که وارد شده از هستی تبدیل به نیستی شود.
اون باید بره جای تمام افرادی که در زندگی شان نقش داشته و باعاث اذیت شدنشان شده جای اونها قرار بگیره..........دونه به دونه تک به تک در همه کشور ها هر کی بوده...............و حتی آیندگانی که خواهند آمد ولی هنوز درگیر و متاثر از شری هستند که این ها بوجود آورده اند...............
این تجربه گران مرگ تقریبی یا تجربه نزدیک به مرگ را ایا دیده ایید و تا چه حدی بهشون باور دارید ؟
می دانی ..............من فکر می کنم در عوالم قبلی من خودم از الاغ ها و گوساله هایی بودم که با حماقت هایم به این ها و قدرتشان کمک کرده ام.............
👍 3نظر
-
من یکی که اصلا استرس ندارم. اتفاقا خیلی هم به آینده خوشبینم😊در اصل توسط شاهان پست شده است View Postروزهای پر استرسی رو میگذرونیم
از انفجار گرفته تا نامشخص بودن آینده
6 سال آب خوش ندیدیم تو بورس و ب تمام معنا باختیم
بشخصه فکر میکردم این ها حداقل ی عقل کمی دارن ک کوتاه بیان تا جنگ نشه و فول سهم و اعتبارم
امیدم ب این هست ک تکلیف این قضیه هسته ای و تهدیدات و .... برای همیشه تموم بشه و یک جهش حسابی در بورس داشته باشیم
تا (الان) ب تاسیسات و شرکت ها و زیرساخت صدمه وارد نشه و این خیلی مهمه
بازار بورس هم فکر نمیکنم امسال دیگه باز بشه
👍 3🥰 2👏 1نظر
-
میشه اساتید چند دلیل موجه برای بمباران مدرسه و کشته شدن دانش آموزان بیاورند ؟
کمبود عقل .و شعور دارند ؟
پول و مهمات اضافی دارند ؟
به دنبال هیاهو و بدنامی در رسانه ها و در بین مردم دنیا هستند ؟
منطقی به قضیه نگاه شود احتمالا این دلیل بیشتر محتمل است ،
اون موشکی که به سمت لانچر شلیک شده قدرت تمایز اینکه اون لانچر در مدرسه شلیک می کرده و یا در مسجد براش تعریف نشده بوده.
البته به فرض اینکه مدرسه توسط شلیک نیروهای متخاصم هدف قرار گرفته باشد.
لانچری که در مسجد مخفی میشه شلیک میکنه ، تکلیفش از نظر شما حزبل های دوازده سیلندر چیه ؟
اگر ذره ای عقل و شعور و انصاف داشتید از خر شیطان کاسبی روس و انگلیس پایین می آمدید ، به حقوق حقه مردم احترام می گذااشتید ، اجازه می دادید در یک رفراندوم و انتخابات آزاد نوع حکومت را تعیین بکنند ،
آنقدر پست فطرت هستید که حتی به خسته شدن آمریکا و ادامه غارتها و پر کردن بانکهای انگلیس و روس به شیوه اوسکول ها ، حتی با نرخ دلار سه میلیون تومنی هم دلبسته اید.
فقط پست فطرت ها می توانند به شیرینی حکومت و تداوم غارت بر روی گرده یک ملت داغدار و گرفتار در قحطی و فلاکت زده فکر بکنند.
راستی اون اس شونصدها کجار رفتند ؟
سوخو ها ؟
...؟
دست کم دو هزار میلیارد دلار دزدیده شده از منابع مردم ایران طی این 47 سال ننگ و نکبت کجا رفت ؟
مردم ایران باید خیلی خوش شانس باشند ، به آتیش کشیدن خاور میانه ، نفت صدو پنجاه و یا دویست دلاری ، طلای 6700 دلاری، که از چند سال قبل هم به خوبی پیش بینی و روز به روز احتمال وقوع آن هویدا تر می شد ، آخرین ماموریت ابر دیوثهای تاریخ باشد.آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2026/03/06, 19:10.
👍 9👏 3نظر
-
-
در مقام مقایسه در آن بی زمانی در حد چند ساعت یا حتی چند دقیقه برای پروژه عملی از یک واحد درسی هیجان انگیز ، شبیه یک بازی کامپیوتری گروهی!در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post
... منی گم تا به حال حس نزدی بودن به اتمام بازی فعلی بهتون دست داده ؟ و به نظر شما وقتی این بازی فعلیمان تمام شود موقع در آمدن از این بدن و بازی این عمر چند دهه ایی را در خارج از این عالم چگونه می بینیم ؟
در حد چند ساعت ؟ یا مثلا فوقش چند روز ؟ یعنی این عمر چند دهه اییه اینجا در آن سو و با حساب زمان آن سو برایمان چقدر گذشته است ؟
میدونم که این صحبتها برای خیلی ها از چارچوب منطق و علم خارج میشه و در خوشبینانه ترین حالت در شبه علم قرار میدن، تا حدودی هم حق دارن چون داده های غلط و گمراه کننده زیادی وجود داره،
دوستان و دشمنان می توانند این فراآگاهی منو در قالب نظریه یا اطلاعات عمومی در نظر بگیرند، 😋
این آگاهی نقطه مقابل علم نیست، مکمل اون هست که من خودم چه در زمینه رشته تحصیلی ام و چه شغلی همیشه مشتاق به کسب بیشتر و بهتر بودم و هستم ولی برای دیدن وسیع تر و ادراک عمیق تر نیاز به عبور از دیوارهای محدود فکری، چه علمی چه عقیدتی هست.
بله دقیقا اینگونه است ، البته در ابتدا چنین افرادی مرگ خود را باور نمیکنند چون عملا مرگ برای روح رخ نداده و آن حالات و صفات تکبر و وابستگی شدید به قدرت چنان در تار و پود روحی آنها رسوخ کرده که ابتدا مدت طولانی را سرگردان در همین ارتعاش باقی میمانند ( که متاسفانه در اینجور مواقع سراغ افرادی مثل من که توانایی ارتباط روحی دارم می آیند و مزاحمت بسیار ایجاد میکنند!) ، برخی تا صدها سال زمینی ، تازه بعد از آن پروسه که درک میکنند هیچ تاثیری نمی توانند بر اجزای این جهان مادی بگذارند وارد پروسه عقوبت و مکافات عمل میشوند ، به جای تک تک افرادی که ظلم کردند، کل احساسات و انزجار و خشم و غم کامل هرکدام را و هر فردی که به آن افراد متصل بوده و متاثر شده را با عمق جان روح خود درک و لمس میکنند و با هر تاثیر از شدت شرم آب میشوند ،در اصل توسط Lotuus پست شده است View Postاون باید بره جای تمام افرادی که در زندگی شان نقش داشته و باعاث اذیت شدنشان شده جای اونها قرار بگیره..........دونه به دونه تک به تک در همه کشور ها هر کی بوده...............و حتی آیندگانی که خواهند آمد ولی هنوز درگیر و متاثر از شری هستند که این ها بوجود آورده اند...............
برای همین گفتم وقتی این حجم ظلمت و خطا در مقیاس علیه یک ملت است یعنی به زمان ما شاید میلیاردها سال طول بکشد تا عمق کامل تمام آن دردها بر تمام آن افراد در کل حکومت جاری ساخته با همان کیفیت درک و حس کند و با چنین حجمی از شرم به مانند اینست که سلول به سلول روحش از هم می پاشد و استحاله میشود و شاید از حیث هستی به نیستی کامل رود.
اگر موارد دروغ و شیادان در این تجربیات را که نسبت به حقیقی هایش خیلی کمتر هستند را حذف کنم بله آنها واقعی هستند اما با ایرادی بزرگ!در اصل توسط Lotuus پست شده است View Postاین تجربه گران مرگ تقریبی یا تجربه نزدیک به مرگ را ایا دیده ایید و تا چه حدی بهشون باور دارید ؟
می دانی ..............من فکر می کنم در عوالم قبلی من خودم از الاغ ها و گوساله هایی بودم که با حماقت هایم به این ها و قدرتشان کمک کرده ام.............
چون در تجربه نزدیک به مرگ ارتباط روح با ذهن هرگز قطع نشده و مرگ قطعی ( نه مرگ پزشکی ) رخ نداده مشاهدات فرد تجربه گر به شدت متاثر از بینش و باورهایش در زندگی فعلی قرار میگیرد و افکار ، اعتقادات و ذهنیتی که از پیش برای خودش ساخته و شکل داده مانند یک عینک و فیلتری که روی ان قرار دارد روی مشاهداتش تاثیر میگذارد.
مثلا فردی معتقد شیعه ، هویت مراقب یا استاد روحی خود را به صورت فلان امام میبیند ، یک مسیحی همانرا عیسی مسیح میبیند ، یک روستایی آنرا فرشته و یک خداناباور یک توپ نور ، ذهن آنها که پر است از باور های آموزش داده شده و تربیت شده زمینی که بر مشاهدات روحی اش تفسیر میشود
نمونه آن در برنامه حکومتی مذهبی زندگی پس از زندگی شبکه چهار بسیار مشهود بود و انگشت شمار افراد با تجربه خالص و مفید آنهم با سانسور شدید در این برنامه حضور داشتند و متاسفانه دست اندرکاران این برنامه به سرعت آنرا به محلی برای دروغپردازی و استفاده از شیادان و دروغگویان برای پیشبرد اهداف پلید مذهبی و حکومتی خودشان کردند
بهتره که دیگه بیش از این بحث را ادامه ندم و همینجا ببندمش ولی در پایان دو نکته مهم را لازم هست که بگم :
نکته اول ، برای کسانی که به زندگی های پیشین باور دارند، اصلا مهم نیست قبلا کی بودید و چه کردید که اگر بود به فراموشی اجباری وادار نمیشدیم، اینکه الان در یک زندگی جدید قرار دارید یعنی بزرگترین موهبت و فرصت، فقط باید از زندگی حال بهترین استفاده را کرد و فقط همین هست که مهم هست
نکته دوم ، اکثر باورمندان معنوی خصوصا افراد دینی و مذهبی در بزرگترین مسیر اشتباه گرفتار شده اند و آن تلاش آنها برای خداشناسی و معرفی خدا به دیگران است!
چطور میتوانند خدا را به دیگران بشناسانند در حالیکه هیچ شناختی از مفهوم واقعی خدا ندارند!
اینجا هیچکس برای یافتن و پیدا کردن خدا و خداشناسی متولد نشده و اصولا هرکه میگوید قصدش تبلیغ و معرفی خداوند است یعنی خودش در ابتدایی ترین مرحله شناخت قرار دارد.
فلسفه وجودی این زندگی و داستانهای متعدد و متداخل ما انسانها فقط برای خودشناسی است
شناخت خدا در عوامل بالاتر و پس از طی دوره این خودشناسی هاست که کامل میشود.
اینجا فقط دو وظیفه اصلی وجود دارد :
زندگی کنید و وجوه آشکار و پنهان و واقعی خودتان را بشناسید.
( بعضی ها بالاخره جایی اینو میفهمن ، بعضی ها هم با کتک باید فهموند! 😂 )ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 4🤔 1🙏 1نظر

نظر