در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
کاشت موی طبیعی
Collapse
X
-
to continue, please follow me on my page
-
چه کسانی کاندیدای کاشت مو به روش fut هستند؟
قسمت اول
از آنجایی که روش FUT اساس و بنیاد کاشت مو می باشد و بیشترین تارهای مو را می شود از این روش برداشت کرد؛این روش برای کسانی انجام می شود که بیشترین وسعت طاسی رو داشته باشند.
نواری که از پشت سر برداشته می شود
دراین روش یک نوار یک و نیم تا دو سانت عرض و به طول 10 تا 25 سانت (بسته به نیاز فرد) از پشت سر - جایی که موها حساسیت به هورمون جنسی ندارند- برداشته می شود و توسط میکروسکوپ فولیکول های یک ریشه ؛دو ریشه و سه ریشه تقسیم و به قسمتی که نیاز است انتقال می دهیم.
مرحله جدا سازی ریشه های مو
در این عمل بخیه ای ایجاد می شود که کاملا ظریف بوده و زیر موهای دیگر پوشیده شده و دیده نمی شود.
در روش fut موها کوتاه نمی شود.....
بقیه مطالب این روش در پست های آینده توضیح داده می شود...آخرین ویرایش توسط Karampor؛ 2011/05/14, 18:01.
نظر
-
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postهمه دوستام شاهدن که من الان به دنبال روشی هستم که رشد موهام کم بشه
آرایشگرم میگه چرا اینقدر زود زود میای ؟! من گفتم بده میخوام پول تو جیبت بوکونم .... ( با لهجه اصفهانی بخوانید )
مهردادم که همه دیدن موهاش از من پر پشت تره .....
تاپیک خوبیه از خانم کرم پور تشکر میکنم ....
توصیه هم میکنم دوستان زیاد به طاسی سر آقایون گیر ندن کمی هم به ریزش گیسوان بانوان رسیدگی نمایند .
با کمال احترام
از طرف مهرداد و خودم
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
ماهرو جان نمی خوای بقیه مطالب بخش کاشت مو رو بگی....حالا فکر نکنی من مو ندارم....اینقدر موهام زیاده که هر ماه مجبورم برم آرایشگاه و 40 هزارتومن پول زبون بسته رو بدم که از داخلش کم بشه...x-(
برای دیگران می گم بنویس دیگه عزیزم .............:dto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postبیایید این موهای زیبای من و بکنید جاش پول بدید بهم..پول میخوام، اومديم طرفي که برنده شده کچل يا کم مو بود ، حالا بايد چکار کنه اگه برنده بشه !!!!!! @-)
راستي يادم رفت ، بابا آقا حامد مو زيبا ;)
نظر
-
در اصل توسط babi_chartoon پست شده است View Postميگم آقا حامد ياد اون تبليغ بانکه افتادم که مي گفت به تعداد موهاي سرتون اسکناس 1000 ريالي جايزه مي ديم =)) ، نامردا راه دور زدن ملت رو هم ياد گرفتن، اومديم طرفي که برنده شده کچل يا کم مو بود ، حالا بايد چکار کنه اگه برنده بشه !!!!!! @-)
راستي يادم رفت ، بابا آقا حامد مو زيبا ;)
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postمخلص اق بابی ..اره اون زمان که تبلیغ میشد منم میگفتم طرف کچل باشه چیکار میکنند!!البته از قصد به کچلا میدند..اون وقت که باید رفت سراغ ماهرو تا مو بکاره..هر چی بیشتر بکاره بیشتر میگیری
حامد جان خو اين جوري که از اين جيب به اون جيب ميشه =p~ هر چي پول از اين ور بگيره بايد به جراح بده ، تازشم اول بايد پوله رو خرج کنه ، بعد زورشو بده به التماس ;) تازه اگه يه چيزي سر نزاره شانس اورده =))
ولييييييييييييييييي چه چيزززززززززززززززززززي : به جاش خوش تيپ مي شه نه :d
نظر
نظر