کاشت موی طبیعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...سلام خواهرم امن عزیز....برای ابرو سیر بجوشونید عصاره اشو بگیرید بر روی موضع بمالید ایشالله فرجی شد در میاد...این شکلکا چرا از کار افتاده.....
    دوست بنده خدای من این کارا رو انجام داده اما جواب نگرفته.....شاید بشه خانم ماهرو رو بهش معرفی کنیم بره ببینه میشه براش کاری کنه یا دیگه کار از کار گذشته
    to continue, please follow me on my page

نظر

• Karampor
      عضو عادی
      • May 2011
      • 41

چه کسانی کاندیدای کاشت مو به روش fut هستند؟

قسمت اول

از آنجایی که روش FUT اساس و بنیاد کاشت مو می باشد و بیشترین تارهای مو را می شود از این روش برداشت کرد؛این روش برای کسانی انجام می شود که بیشترین وسعت طاسی رو داشته باشند.

نواری که از پشت سر برداشته می شود

دراین روش یک نوار یک و نیم تا دو سانت عرض و به طول 10 تا 25 سانت (بسته به نیاز فرد) از پشت سر - جایی که موها حساسیت به هورمون جنسی ندارند- برداشته می شود و توسط میکروسکوپ فولیکول های یک ریشه ؛دو ریشه و سه ریشه تقسیم و به قسمتی که نیاز است انتقال می دهیم.

مرحله جدا سازی ریشه های مو
      در این عمل بخیه ای ایجاد می شود که کاملا ظریف بوده و زیر موهای دیگر پوشیده شده و دیده نمی شود.

در روش fut موها کوتاه نمی شود.....

بقیه مطالب این روش در پست های آینده توضیح داده می شود...
      آخرین ویرایش توسط Karampor؛ 2011/05/14, 18:01.

نظر

• Karampor
        عضو عادی
        • May 2011
        • 41

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
        دوست بنده خدای من این کارا رو انجام داده اما جواب نگرفته.....شاید بشه خانم ماهرو رو بهش معرفی کنیم بره ببینه میشه براش کاری کنه یا دیگه کار از کار گذشته
        آمن عزیز...روش کاشت ابرو رو در پست های آینده نیز توضیح خواهم داد

سرفراز باشید

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
          همه دوستام شاهدن که من الان به دنبال روشی هستم که رشد موهام کم بشه
          آرایشگرم میگه چرا اینقدر زود زود میای ؟! من گفتم بده میخوام پول تو جیبت بوکونم .... ( با لهجه اصفهانی بخوانید )
          مهردادم که همه دیدن موهاش از من پر پشت تره .....
          تاپیک خوبیه از خانم کرم پور تشکر میکنم ....
          توصیه هم میکنم دوستان زیاد به طاسی سر آقایون گیر ندن کمی هم به ریزش گیسوان بانوان رسیدگی نمایند .
          با کمال احترام
          از طرف مهرداد و خودم
          ...خدا وکیلی من با این جفت چشام موهای رضا رو دیدم...خودش که شبیه همفری بوگارته مو داره ما به رضا میگیم رضا چل گیس...موهاا لخت و بلندددهمچین دشمن کور کن...خوب ما هم به حولو قوه الهی موها مثل کمربند سبز شمال یه دست اااههه...رضا الان ریزش مو تو خانما بیداد میکنه بخاطر مسایل هورمونی و کم کار تیرویی د فقر اهن ووو...
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط ماهرو کرم پور پست شده است View Post
            آمن عزیز...روش کاشت ابرو رو در پست های آینده نیز توضیح خواهم داد

سرفراز باشید
            ...دخترم ...میخوای این روش کشت ابرو رو جلوتر توضیح بده...مثل اینکه متقاضیش بیشتره....:d:d:d
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• samin
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 130

وای چه وحشتناک:(
              به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

ماهرو جان نمی خوای بقیه مطالب بخش کاشت مو رو بگی....حالا فکر نکنی من مو ندارم....اینقدر موهام زیاده که هر ماه مجبورم برم آرایشگاه و 40 هزارتومن پول زبون بسته رو بدم که از داخلش کم بشه...x-(
                برای دیگران می گم بنویس دیگه عزیزم
                .............:d
                to continue, please follow me on my page

نظر

• hamed89
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 617

بیایید این موهای زیبای من و بکنید جاش پول بدید بهم..پول میخوام

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                    بیایید این موهای زیبای من و بکنید جاش پول بدید بهم..پول میخوام
                    ميگم آقا حامد ياد اون تبليغ بانکه افتادم که مي گفت به تعداد موهاي سرتون اسکناس 1000 ريالي جايزه مي ديم =)) ، نامردا راه دور زدن ملت رو هم ياد گرفتن ، اومديم طرفي که برنده شده کچل يا کم مو بود ، حالا بايد چکار کنه اگه برنده بشه !!!!!! @-)
                    راستي يادم رفت ، بابا آقا حامد مو زيبا ;)

نظر

• hamed89
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 617

در اصل توسط babi_chartoon پست شده است View Post
                      ميگم آقا حامد ياد اون تبليغ بانکه افتادم که مي گفت به تعداد موهاي سرتون اسکناس 1000 ريالي جايزه مي ديم =)) ، نامردا راه دور زدن ملت رو هم ياد گرفتن ، اومديم طرفي که برنده شده کچل يا کم مو بود ، حالا بايد چکار کنه اگه برنده بشه !!!!!! @-)
                      راستي يادم رفت ، بابا آقا حامد مو زيبا ;)
                      مخلص اق بابی ..اره اون زمان که تبلیغ میشد منم میگفتم طرف کچل باشه چیکار میکنند!!البته از قصد به کچلا میدند..اون وقت که باید رفت سراغ ماهرو تا مو بکاره..هر چی بیشتر بکاره بیشتر میگیری

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                        مخلص اق بابی ..اره اون زمان که تبلیغ میشد منم میگفتم طرف کچل باشه چیکار میکنند!!البته از قصد به کچلا میدند..اون وقت که باید رفت سراغ ماهرو تا مو بکاره..هر چی بیشتر بکاره بیشتر میگیری
                        ما بيشتر آقا حامد :"> سايتيم به مولا
                        حامد جان خو اين جوري که از اين جيب به اون جيب ميشه =p~ هر چي پول از اين ور بگيره بايد به جراح بده ، تازشم اول بايد پوله رو خرج کنه ، بعد زورشو بده به التماس ;) تازه اگه يه چيزي سر نزاره شانس اورده =))
                        ولييييييييييييييييي چه چيزززززززززززززززززززي : به جاش خوش تيپ مي شه نه :d

نظر

در حال کار...
                        X