جلسات هفتگی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سقراط
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 159

    #1

    جلسات هفتگی

    با تعدادی از فعالان بورس فعال در سطح شهر زنجان قرار گذاشته شده که به صورت هفتگی جلسه ای به منظور بررسی گروهی بازار سرمایه و سهام شرکتهای بورس اوراق بهادار تشکیل بدهیم.

    به امید خدا برنامه ها و هدف گذاری های خوبی برای این جلسات در نظر است که از جمله آنها تشکیل کارگروههای تحلیلگران بنیادی و تکنیکال و کلاسهای آموزشی و برگزاری مسابقات پرتفوی سهام است.

    هر هفته بررسی روند بازار و اتفاقات مهم و تاثیر گذار بر آن به همراه تحلیل سهام انجام خواهد شد.

    همه کارها و فعالیتها به صورت گروهی و با همفکری تمام شرکت کنندگان صورت خواهد گرفت.

    تا آنجایی که بنده اطلاع دارم (و با چند نفر از آنها از نزدیک آشنا هستم) تحلیلگران بنیادی و تکنیکالیست مجرب و خوبی در سطح زنجان حضور و فعالیت دارند.

    از همه علاقه مندان تقاضا دارم اعلام آمادگی خودشان را برای شرکت در جلسات با پیام خصوصی به اینجانب اطلاع دهند.

    با تشکر
    <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
    << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
    روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

    #2
    خيلي خوب ميشد تو شهر ما هم چنين جلساتي برگزار ميشد. اگر كساني هم در شهر اراك هستند كه مايل به چينين جلساتي بودند اينجا اعلام كنند. ببينيم چند نفري مي شويم.؟!
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

    نظر

    در حال کار...
    X