نکاتی از کتاب تحلیل بنیادی آقای شهدایی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

نکاتی از کتاب تحلیل بنیادی آقای شهدایی

با سلام
    بنده کتاب تحلیل بنیادی آقای شهدایی رو دارم و مطالعه کرده ام..به نظرم کتاب خوب و ارزنده ای میاد..در این تاپیک سعی دارم تا به مرور نکاتی مفیدی از این کتاب رو برای دوستان بزارم تا کمکی باشه برای افزایش سطح دانش و اطلاعات علاقه مندان به فعالیت در بورس

دوستانی که نظر و یا پیشنهادی دارند خوشحال می شویم که بشنویم.
  • Hamidkhann
    Banned
    • Dec 2012
    • 476

کار خیلی خوبیه. بسم اله منتظریم

نظر

• behnam1480
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 432

مطالبی که به رنگ آبی وقرمز و بصورت Bold نوشته میشه نقل قول مستقیم از کتاب و سایر مطالب که بصورت معمولی نوشته می شود..نظر اینجانب و یا دیگران است.
      آخرین ویرایش توسط behnam1480؛ 2013/02/22, 21:40.

نظر

• behnam1480
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 432

پیشگفتار
        " بررسی بازار بورس و تشخیص به موقع زمان خرید و فروش یک سهم همیشه به عنوان مشکل بزرگ برای کسانی که در این بازار مشغول فعالیت هستند مطرح است و در همین راستا با توجه به نوظهور بودن بازار سرمایه ایران(البته علی رغم تاریخ 38 ساله آن) به جهت عدم تعمیق علمی آن، بعضا موجب بروز بحرانهای مقطعی در بورس ایران گردیده است و باید باور داشت که در این کارزار بازندگان اصلی همان سهامداران جزیی می باشند که به جهت عدم توانایی بررسی علمی بازار به اقداماتی نسنجیده مبادرت ورزیده اند که نتیجه آن تقویت ناامنی و رشد ریسک در بازار سرمایه ایران گردیده است...
        در هر حال هر بحرانی از این دست موجب خروج کثیری از سهامداران کوچک می گردد و این امر را نمی توان حتی در درازمدت به نفع سهامداران برنده بازار تلقی نمود... "

نظر

• behnam1480
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 432

بیو گرافی از نویسنده کتاب تحلیل بنیادی::

سید محمد علی شهدایی که عمدتا در بازار سرمایه با نام کوچک اش "بهروز" شناخته می شود در سال 1349 متولد شد. وی که به عنوان یک حسابدار خبره و برجسته مشهور است همواره به ساز و کار بازار های مالی و حل معمای بازار گرایشی خاص داشته است. معمایی که با خواندن مقالات و کتابهای خشک مالی و اقتصادی هرگز ابزاری را به عنوان یک معامله گر موفق برای وی فراهم نساخت تا آنکه خود مستقیما به هزارتوی بورس وارد شد و ماحصل آن سه کتاب ارزشمند با نگرشی کاملا کاربردی است که مشابه آن در بازار تالیفات مالی و اقتصادی کشور به سختی یافت می شود.

صدها تحلیل بنیادی، مصاحبه، سخنرانی و برنامه های زنده رادیویی در کارنامه درخشان وی ثبت شده است. این امر موجب گردیده تا از وی به عنوان کارشناسی مستقل و منتقد و یک تحلیلگر مالی - اقتصادی برجسته و شناخته شده در سطح بازار سرمایه ایران یاد شود.

از جمله فعالیت های فعلی وی می توان به مواردی چون عضویت در انجمن حسابداران خبره ایران، انجمن مشاوران مدیریت ایران، عضو هیئت موسس گروه مدیران مالی و سرمایه گذاری ایران و نایب رئیس هیئت مدیره کانون سهامدارن حقیقی ایران اشاره کرد که با درنظر گرفتن بیست سال سابقه اجرایی در شرکتهای خصوصی و ارتباطات مناسب با فایننسرهای بین المللی چندان عجیب نیست که اکنون به امر مشاوره در موضوعات مالی سرمایه گذاری اشتغال داشته باشد.

اعتقادات برجسته اش التزام به بازی برنده – برنده را گوشزد می کند. بهروز شهدایی که با بورس بازی مخالف است می گوید: "چطور ممکن است از شکست دیگران خود را موفق بدانیم. برای یک معامله منصفانه به جای توسل به رانت اطلاعاتی در بازار فقط کافی است پیرامون خود را کمی دورتر و عمیق تر ببینیم، آنگاه به طور منصفانه ای یک گام از دیگران پیش تر خواهیم بود».

نظر

• فرید
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 160

سلام
            کار بسیار خوب و مفیدی را شروع کرده اید خاصه اینکه مباحث اینچنینی فارغ از تحلیلهای سهام روزانه دید بهتر و عمیقتری را به بازار سرمایه برای خوانندگان به ارمغان خواهد آورد.
            آیا بنا دارید این کتاب و یا احیانا کتابهای دیگر از این دست را معرفی کنید؟

نظر

• behnam1480
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 432

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
              سلام
              کار بسیار خوب و مفیدی را شروع کرده اید خاصه اینکه مباحث اینچنینی فارغ از تحلیلهای سهام روزانه دید بهتر و عمیقتری را به بازار سرمایه برای خوانندگان به ارمغان خواهد آورد.
              آیا بنا دارید این کتاب و یا احیانا کتابهای دیگر از این دست را معرفی کنید؟
              چرا که نه ...در صورتی که فرصت کنم کتابهای و منابعی که برایم مفید بوده و استفاده کردم رو به دوستان هم معرفی می کنم ولی بیشتر هدفم کمک به افزایش سطح دانش علاقه مندان است چون..متاسفانه کشور ما در همه فعالیتها از بی دانشی رنج می بره و عمده معضلات هم از همینجا شروع میشه یعنی سطح سواد و دانش

نظر

• hamid4194
                عضو جدید
                • Apr 2015
                • 1

پاسخ : نکاتی از کتاب تحلیل بنیادی آقای شهدایی

به نام خدا
                دوستان من این کتاب رو خوندم کتاب مفیدی هستش یکی دو نکته رو هر چقدر وقت گذاشتم نتونستم متوجه بشم صفحه۱۴۱ کتاب در مورد نسبت انحراف درامد متعلقه به هر سهم توضیح داده که d eps شده ۱.۲۰۷۶۱ تا اینجا درست ولی من نمیدونم این۲۰.۷ درصد از کجا اومده؟

نظر

در حال کار...
                X