اینجا مدیر نداره؟ خواننده خودش قضاوت کنه من میسپارم به زمان تا دوستان متوجه بشن اینجا مافیا نمیزارن حرف راستو بزنی با ایدی های مختلف حمله میکنن
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postانس صعودی شد دلارم ۹۰ رد کرد هرچی دارید بفروشید طلا و دلار بخرید ضررهاتون جبران میشهدر اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
از قدیم گفتن با روندها نجنگید و هروقت جلوی ضرر را بگیرید منفعته....خودتونم میدونید چی میگم اما دستور دارید ملتو گمراه کنید
خواننده باید عاقل باشد زمان مشخص میکنهدر اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postهدف صندوق عیار اخر امسال حداقل ۵۰ هزار
امروز ۱۱ مرداد عیار ۲۱هزار خیلی ها میگن حبابه ....
یادگاری باش
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
هفته قبل این ده درصد کردم ۷۰ درصد امروز فول طلا و عیار شدم
میانگین عیار ۲۰۲۰۰
میانگین طلا ۵۲ هزار
امروز ۱۱ مرداد ۴۰۴
همه میگن سهام افت کرده سهام بخرید اما بنده میگم سهام با این وضع مملکت مفتشم نمیارزه دارایی امن فقط طلا....
چندماه دیگه میارمش بالا تا مشخص بشه اونایی که سهام میگن تو کفه برد کردن یا بنده ...
توصیه بخرید و فروش نیستدر اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
افراد مثلا دلسوز بشناسید ...
مواظب باشید با طناب اینا تو چاه نرید...
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postکسی که سهام میخره یعنی روزی ۶ درصد داره ضرر میکنه ۳درصد سود طلا از دست میده ۳ درصدم سرمایش از بین میره اما مافیا نمیزارن مردم اگاه شوند دستور دارن ملتو گمراه کنن
البته پنگوعن خان😄 سابقه طولانی در راهنما به راست زدن و به چپ پیچیدن دارن
تا بوده اینطوری بوده که سهامی که مثبت بودن رو پریروز خریده و تا منفی میشدن دیروزش فروخته!
الانم کم و بیش همون کارو داره میکنه
اما
اما
اما، حرکات محیرالعقول امروزشون برا من قابل رمزگشایی نیست (هنوز)،
وقتایی که برا سهام سوپر بالن بوق میزد، خو فهم رفتارش ساده بود، میخواس سهم توو پاچه کنه، ازین کارا زیاد هم کرده، زیااااد!
تا جایی که دیگه یادم نمیاد غیر این هم کاری کرده باشه اینجا اساسا
اما چی عایدش میشه که ملت سهام مفتشونو بفروشن، و براش هوچی گری راه بندازه و به این و اون بپره که شما دست نشانده مافیایین و نمیذارین من پنگوئن ملتو هدایت کنم، جا به جا کردن رکوردهای خودشه!!!
شاید بعدا معلوم شد پی چی بوده
شایدم نباید اساسا دنبال دلیل معقول برا این رفتارا گشت و صرفا یه اختلال روان-بدنی باشه و صرفا نیاز به مراجعه به پزشک! یا شاید روان-پزشک! نمیدونم.
به هر حال همچون همیشه، اصرار🐧 به ارزنده بودن یه دارایی به چش من، یه سیگنال فروش قویه
و اصرارش به فروش سهام هم، دلیلی مضاعف به دودستی چسبیدن به مالم!
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
🙏 2نظر
-
واقعاً اینها هدفشون چیه؟خودنمایی تو دنیای مجازی,از پشت یک آیدی،بدون حتی عکس از خودشان ،مگه غرور برانگیز است ؟
اینجور که این آقای شکلات آیدین با سرعت نور قبل صعود خریده بود و با شروع ریزش،روز قبلش فروخته بود،حتی رباتهای الگوریتم بازارگردانان خبره هم قادر به انجامش نبودند و نیستند.آیدین الان باید ۱۰میلیارد درصد تو سود باشد،و با سودش میتواند ۵۰تا کارخانه آیدین سازی بخرد...
نظر
نظر