درخواست های سهامداران بازار بورس تهران از ریس جمهور آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

درخواست های سهامداران بازار بورس تهران از ریس جمهور آینده

با سلام و احترام:

با پیشنهاد چند تن از کاربران سایت معزز بورسی کمیته ای جهت انتقال مطالب این تاپیک به حوزه های انتخابیه هر یک از هشت کاندیدای محترم ریاست جمهوری تشکیل شد و لذا مطالب و خواسته های شما طی روزهای آتی مکتوب به حوزه ها ارسال خواهد شد تا به دست نمایندگان رسانده شود.مطالب بدون اسم و نام کاربری مکتوب میشود و تنها خود مطلب ارسال خواهد شد.
    لطفا خواسته های خود را به صورت کلی مطرح نمایید و نه موارد خاص و خیلی شخصی....
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

بنده در خواست دارم ریس جمهور آتی کشور یک مشاور ویژه بورسی از فردی متخصص و نزدیک به بازار داشته باشند تا ایشان را در زمینه مشکلات سهامداران و اشکالات حاکم بر بازار و روند معاملات و بی انظباتی های عرضه های اولیه و انواع معاملات نا مشروع و....آگاه سازند.

نظر

• amir110
      عضو عادی
      • May 2013
      • 44

با تشکر از پیشنهاد خوب اقای سعید پور احمدی امیدوارم با کمک مدیران این سایت وزین این پینشهاد بخوبی بازتاب داذه شود

نظر

• نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2122

سلام مدیریت بورس کار بچه بازی نیست مدیر باتجربه و تخصص میخواهد . وقتی مدیر زیر 30سال را سرکارمیگذارند خوب بایستی کارشناسان انها نیز زیر 30سال باشند تا تبعیت کنند .ازپشت میزتحصیل امده میخواهدهدایت اقتصادکشوررا نماید !!که سرمایه ها ازدلالی ببورس وتولید وافزایش سرمایه گذاری اید ایا بااین تفکر میشود ؟؟؟ پاسخ ..............

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
          سلام مدیریت بورس کار بچه بازی نیست مدیر باتجربه و تخصص میخواهد . وقتی مدیر زیر 30سال را سرکارمیگذارند خوب بایستی کارشناسان انها نیز زیر 30سال باشند تا تبعیت کنند .ازپشت میزتحصیل امده میخواهدهدایت اقتصادکشوررا نماید !!که سرمایه ها ازدلالی ببورس وتولید وافزایش سرمایه گذاری اید ایا بااین تفکر میشود ؟؟؟ پاسخ ..............
          ممنون نیکا جان---البته بحث شایسته سالاری به نظر شما با سم ربط داره؟؟من نظر مخالف دارم اتفاقا ما باید دنبال استعدادها و باهوش ها برای مدیریت ها باشیم.به نظرم یه آدم باهوش میتونه هم به زیر دست ها سود برسونه هم اینکه اونها رو به تبعیت همراه با رضایت واداره....
          به شخصه استعداد و زکاوت مدیریتی وفنی خاص اون موضوع رو بر تحصیلات هم ارجع میدونم......

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

من از دولت تدبير و اميد درخواست دارم يه خونه تكوني اساسي تو بورس كنه
            واقعا بايد سليقه كاري حذف بشه
            نمي شه كه سهام و ببندن هر وقت دوست داشتن باز كنن نمونه اش زياده باعث بي اعتمادي مي شه
            بانك آرين و آريا
            خريدهاي وكالتي شتران بخاطر كارهاي..... مسولين بورس و ضرر سهامدران ضعيف
            خريد و فروش ..... سهامهاي بورس و كالا و فرابورس و........
            و........
            www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
            X