گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
    از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 16:00 روز دوشنبه مورخ 1395/04/21 درمحل قانوني شرکت واقع در خيابان نلسون ماندلا ، بلوار گلشهر ، شماره 34 برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :

تطابق اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه سازمان بورس

سایر موارد
    توضیحات:
    ساير موارد که در صلاحيت مجمع مي باشد.

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

تعدیل منفی 88 درصدی در بودجه سال 96

با عنايت به قطعيت معاملعه فروش سرمايه گذاري در سهام بيمه پارسيان، لذا سود ناشي از فروش سهام مذکور در بودجه تعديلي سال 1395 لحاظ گرديد.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

بدون حضور خریداران بالقوه

تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰

بلوک "خگستر"روی میز فروش ماند

با بی نتیجه ماندن این عرضه که از سوی ایران خودرو و با قیمت پایه هر سهم 700 تومان انجام شد، روند معاملات سهام "خگستر" که تا اواسط معاملات امروز تمایل به

رشد قیمت داشت تغییر کرد تا سهم وارد دامنه نوسان منفی قیمت ها شود.

بلوک 16 درصدی سهام گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو در حالی برای عرضه طی معاملات روز جاری آگهی شده بود که به دلیل عدم حضور خریدار، این بلوک روی

میز فروش باقی ماند.
        به گزارش بورس نیوز، نماد معاملاتی عرضه عمده سهام "خگستر" در حالی در جریان معاملات امروز مجاز شد که این بلوک شامل 240 میلیون

سهم بود و به دلیل عدم حضور خریدار، عرضه مذکور بدون نتیجه باقی ماند.
        با بی نتیجه ماندن این عرضه که از سوی ایران خودرو و با قیمت پایه هر سهم 700 تومان

انجام شد، روند معاملات سهام "خگستر" که تا اواسط معاملات امروز تمایل به رشد قیمت داشت تغییر کرد تا سهم وارد دامنه نوسان منفی قیمت ها شود.
        نکته قابل

توجه این است که به نظر می رسد تفاوت حدود 80 درصدی قیمت سهم روی تابلوی معاملات خرد با قیمت پایه تعیین شده برای بلوک این سهم در عدم حضور خریدار

بی تأثیر نبوده؛ چراکه انتظار می رفت تا زمان انجام این عرضه بلوکی، قیمت سهم روی تابلوی معاملات خرد به قیمت بلوک آن نزدیک شود و با توجه به اینکه این اتفاق

نیفتاد، جذابیت های لازم برای خریداران این بلوک ایجاد نشد تا در نهایت "خودرو" در عرضه بلوکی سهام زیرمجموعه خود ناکام بماند.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مدیر عامل خگستر در مجمع سالیانه خیلی واضح در پاسخ به این سوال که

آیا تو این قیمت (3600 ریال) خگستر ارزشمند است یا نه؟

گفت:
          اگر مجاز بودم تمام دارایی ام را می فروختم و خگستر می خریدم.

منبع:
          خودم شنیدم.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

مدیر عامل خگستر در مجمع سالیانه خیلی واضح در پاسخ به این سوال که

آیا تو این قیمت (3600 ریال) خگستر ارزشمند است یا نه؟

گفت:
            اگر مجاز بودم تمام دارایی ام را می فروختم و خگستر می خریدم.

منبع:
            خودم شنیدم.
            آقا محمد حسین سلام
            خودتون شنیدید که مدیر عامل خگستر این حرفو زده که من یه مقدار (یعنی نصف بیشتر سرمایه ام) رو خگستر بخرم و بذارم بمونه؟
            به نظر خودتون آیا خگستر ارزش خرید داره؟

نظر

• amirhossein
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 74

این سهم دو تا چهره داره ( مثه اکثر مردم این سرزمین)
              یه چهره تمیز و مرتب و درست و حسابی (صورت مالی اصلی) یه چهره درب و داغون و فلک زده ( صورت مالی تلفیقی)
              براساس صورت مالی اصلی شرکت قیمت های بالای 500 هم برای سهم کمه و با توجه به صورت مالی تلفیقی شرکت به اکراه میشه 100 تومان اونو ارزش گذاری کرد.
              این سهم بازیهای خاص خودشو داره و با آگاهی باید وارد آن شد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                آقا محمد حسین سلام
                خودتون شنیدید که مدیر عامل خگستر این حرفو زده که من یه مقدار (یعنی نصف بیشتر سرمایه ام) رو خگستر بخرم و بذارم بمونه؟
                به نظر خودتون آیا خگستر ارزش خرید داره؟
                سلام
                بله خودم شنیدم از آقای جلالی (اگر اشتباه نکنم.) که این را گفت... گفت خانه و زندگی ام را می فروختم و سهام خگستر می خریدم...

بنیادش عالی است.

کافی است فروش ها انجام شود... به خصوص فروش وپارس توسط گروه ایران خودرو... یا همین فروش بیمه ی پارسیان... یا فروش سهام خود خگستر توسط خودرو... در این صورت اوضاع بنیادی نماد بهتر هم می شود...

کافی است مشکل لیزینگ های ناکارآمد درست شود...
                ورشکستگی شان اعلام و حساب کتابشان راست و درست شود...

و خیلی چیز های دیگر...

ولی من خودم دیگر نیمی از سبدم را بنیادی نمی خرم... اصلا شاید دیگر در زندگی ام خرید بنیادی نکنم (دست کم در بازار خراب خرید بنیادی نکنم...)
                هر بار خرید بنیادی بزرگی کردم آن قدر صبر کردم که حالم گرفته شد و با زیان بد فروختم...
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

سلام
                  بله خودم شنیدم از آقای جلالی (اگر اشتباه نکنم.) که این را گفت... گفت خانه و زندگی ام را می فروختم و سهام خگستر می خریدم...

بنیادش عالی است.

کافی است فروش ها انجام شود... به خصوص فروش وپارس توسط گروه ایران خودرو... یا همین فروش بیمه ی پارسیان... یا فروش سهام خود خگستر توسط خودرو... در این صورت اوضاع بنیادی نماد بهتر هم می شود...

کافی است مشکل لیزینگ های ناکارآمد درست شود...
                  ورشکستگی شان اعلام و حساب کتابشان راست و درست شود...

و خیلی چیز های دیگر...

ولی من خودم دیگر نیمی از سبدم را بنیادی نمی خرم... اصلا شاید دیگر در زندگی ام خرید بنیادی نکنم (دست کم در بازار خراب خرید بنیادی نکنم...)
                  هر بار خرید بنیادی بزرگی کردم آن قدر صبر کردم که حالم گرفته شد و با زیان بد فروختم...
                  بنیادی و غیر بنیادی در بورس ایران فرقی نمی کند من پارسال نگاهم بنیادی بود و امسال نگاهم این است که تفاوتی ندارد ، سهم را باید به وقتش خرید و تشخیص این وقت یه کمی سخت است ولی بنده در سه ما اخیر در تشخیص موقعیت ها بسیار پیشرفت کرده ام ولی هنوز در ابتدای راه هستم.
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

خگستر با شرایط فعلی قابلیت رشد تا محدوده های 700 تومان رو داره در میان مدت یکی از تکنیکالی ترین سهام های بازار همینه
                    [IMG][/IMG]

لینک تصویر
                    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

همبستگی خگستر و خودرو
                        ====================

احتمالش هست که بتواند مانند 400 روز پیش شود. (روز کاری / میله)

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/17, 00:28.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

همبستگی خگستر و خودرو
                          ====================

احتمالش هست که بتواند مانند 400 روز پیش شود. (روز کاری / میله)

550 تومن ؟

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            550 تومن ؟
                            سلام
                            بستگی دارد.
                            دو تا آستانه دارد. یکی 2500 ریال به عنوان آستانه زیان و یکی 2700 (تا 2750) ریال به عنوان آستانه خرید و حرکت قدرتمند. (عددها نسبی است و من آستانه زیان و آستانه خرید را با نشانگرهایم می سنجم)

من خیلی خوش بینم که خگستر بتواند در آینده ی نزدیک 2750 ریال را با قدرت بشکند. ولی اگر نتواند و احیانا بخواهد بیاید زیر 2500 ریال، چنانچه نشانگرهایش خراب شوند و احتمال رشد کوتاه مدت برایم منتفی شود، مانند دفعات پیش دوباره می فروشم.
                            (بنده از 3700 ریال تا اینجا مدام در کف قیمتی خگستر خریده ام و پس از اینکه نتوانسته حرکت خوبی داشته فروخته ام. در حقیقت می شود گفت از 3800-3700 ریال تا اینجا با خگستر هستم! البته بدون زیان یا با زیان کم.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

فردا در محدوده 310 تا 320 تومن با مقاومت های مهمی از جمله مقاومت خط روند نزولی 20 ماهه و چند مقاومت دیگر روبرو میشه.
                              دو حالت داره یا روی سهم عرضه هایی صورت خواهد گرفت یا بدون عرضه و با صف خرید این مقاومت شکسته میشه اگر عرضه هایی روی سهم باشه بگمان من نباید زیاد نگران بود چون ممکنه یا در همان روز باز خریداران دوباره میدان رو بدست بگیرن و ببرن صف خرید یا اینکه با اندکی نوسان منفی و مثبت در چند روز این مقاومت شکسته بشه و خگستر از روند نزولی خارج شه.
                              من فکر میکنم بعد از این سهامداری روی خگستر بیشتر سود بده تا نوسانگیری البته با رعایت حد ضرر.
                              نکته قابل توجه در روند خگستر محدوده 350 تا 430 تومن می باشد که کلی مقاومت در هر دو تومن داره انگار میدان مین هست.انتظار نمیره این محدوده رو با صف خرید هر روز طی کنه در این محدوده پرنوسان ظاهر خواهد شد.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                فردا در محدوده 310 تا 320 تومن با مقاومت های مهمی از جمله مقاومت خط روند نزولی 20 ماهه و چند مقاومت دیگر روبرو میشه.
                                دو حالت داره یا روی سهم عرضه هایی صورت خواهد گرفت یا بدون عرضه و با صف خرید این مقاومت شکسته میشه اگر عرضه هایی روی سهم باشه بگمان من نباید زیاد نگران بود چون ممکنه یا در همان روز باز خریداران دوباره میدان رو بدست بگیرن و ببرن صف خرید یا اینکه با اندکی نوسان منفی و مثبت در چند روز این مقاومت شکسته بشه و خگستر از روند نزولی خارج شه.
                                من فکر میکنم بعد از این سهامداری روی خگستر بیشتر سود بده تا نوسانگیری البته با رعایت حد ضرر.
                                نکته قابل توجه در روند خگستر محدوده 350 تا 430 تومن می باشد که کلی مقاومت در هر دو تومن داره انگار میدان مین هست.انتظار نمیره این محدوده رو با صف خرید هر روز طی کنه در این محدوده پرنوسان ظاهر خواهد شد.
                                نگران نباشید پول وقتی بیاد داخل گروه خاصی از بورس فقط خگستر نیست که از مقاومت رد میشه

نظر

در حال کار...
                                X