درصد سود سالیانه مورد انتظار شما....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

پاسخ : درصد سود سالیانه مورد انتظار شما....

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    با سلام خدمت شاهین جان
    اقا شاهین 6 ماه ،100درصد فکر نمیکنید عدد بالایی باشه و آیا باعث انحراف دوستان (بویژه دوستان عزیزی که تازه شروع کرده اند )در هدف گذاری نمیشود؟@};-
    درود

فرضيه اي است
    همون سالي ٥٠ الي ١٠٠ بهترين بازده بورس است...
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• Mesbah68
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 346

aliagha................سلام بر هموطن یا بهتره بگم استاد بزرگوار و والا منش ....اگر رخصت فرماید بنده سر تا پا خطا موضوعی رو بیان کنم: استاد شما در کامنت های خیلی خیلی پر بار شفاف و شایدم دلسوزانتون که مطمئنا بدون هر شکی فقط از سر خیر خواهی هست نه بغض و تخلیه فشارهای روحی روانی طوری قلم فرسایی میفرماید که خواننده با خودش میگه بابا این دیگه چه تحلیلگر اینده بینی که برای رشد سهم های ملت داره اشک شوق و شعف میریزه و برای هر تحلیل بنیادی و تکنیکال یه صحفه متن و نمودار رو کرده و برای موفقیت دیگران کلی ارزش قائله و در راهنمایی و کمک به باقی کاربران از هیچ لطف و کمکی دریغ نمیکنه و ذره ای به سود دیگران رشک نمیورزه و مال دیگران رو مثل مال خودش محترم میشماره واقعا که این لفظ اقا خیلی خیلی به شما میاد البته اگه...........فکر کنم این اگه رو دوستان خواننده خودشون پیدا کنند ابرومندانه تر باشه برای شان و منظلت اخلاقی شما

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2938

درود بر حیدر عزیز و سایر دوستان
        قریب 6 ماه میشه که تدوین یک برنامه مدون یک ساله برای بورس، فکرم رو حسابی درگیر کرده
        حتی با مشغله ای که دارم میخواستم که یک تاپیک هم بزنم ولی خوشبختانه آقا حیدر زحمت این مهم را کشیده اند.
        با کسب اجازه از ایشان اولین مطلبم در خصوص برنامه ریزی رو با دوستان به اشتراک میگذارم
        ریشه برنامه ریزی برای بنده بر میگرده به چرخه مرحوم دمینگ
        روایتی هست که میگویند چرخه دمینگ باعث شکوفایی اقتصاد و خصوصا صنعت ژاپن بعد از جنگ دوم جهانی شده
        مستحضر هستید که همان چرخه PDCA (Plan- Do – Check – Act)
        در راستای انجام گام اول یعنی تدوین برنامه اندک کارهایی هم کردم و از برنامه ریزی هفتگی، ماهانه و سالانه
        نتایجی هم بدست آمده
        ولی هرچه جلو تر میروم برای برنامه ریزی نیاز به اطلاعت دقیقتری هست.
        از جمله آنها پیش بینی بازار سرمایه در سال آینده- که خود کار ساده ای نیست- دوستان شاید نظراتی را ارائه میکنند. ولی استدلال محکمی در پی آن نمیاورند
        مثلا علی آقای گل اشاره دارند به ترکیدن حباب و احتمال رشد 50 تا 60 درصدی

نکته ای که آقای محلوجی اشاره داشتند مربوط میشود به سود مرکب. البته دقیقش میشه دوسال و یک ماه و دو هفته
        خیلی از افراد که وارد بورس میشوند باید به این موضوع توجه داشته باشند که
        انباشتن سود بر سرمایه و بکار گیری آن در بازار مثبت، نتایج بهتری را رقم میزند
        با شکل زیر شروع میکنم
        در جدول و نمودار یک ملاحظه میکنید که با سرمایه گذاری 50 میلیون تومان و کسب بازدهی 10 درصد هر ماهه، سرمایه شما در انتهای ماه دوازدهم به چه میزان افزایش میابد. و البته تفاوت آن با محاسبه عادی سود که بانکها میپردازند را ملاحظه میکنید.
        اگر بازده شما در ماه به 20 درصد برسد اتفاقی میافتد که در جدول و نمودار شماره 2 به نمایش گذاشته شده است. تفاوت سود عادی و مرکب را دقت بفرمایید.
        در جدول شماره 3 فرضیه آقای محلوجی به نمایش گذاشته شده است یعنی دریافت بازده 100 درصدی در 6 ماه یا 24 هفته
        با این فرض ملاحظه میکنید که کافی است به صورت هفتگی تنها 3 درصد بازده داشته باشید تا در انتهای 6 ماه به سود 103 درصدی برسید.
        اغوا کننده است نه؟
        ولی خوب به همین سادگی هم نیست
        ولی با سرمایه 50 میلیونی و کمتر از آن امکان این مهم بیشتر میشود.
        فکرش را بکنید تنها نیاز است که در یک هفته یک معامله 4.5 درصدی بکنید تا با کسر 1.5 درصد حق کارگزاری و ...
        به هدف مورد نظر برسید.
        فکر نمیکنید با چنین محاسباتی است که یک عده خود را به نوسانهای 5 درصدی روی سهم های فرابورس قانع کرده اند؟
        خوب البته همانطور که گفتم این روش ساده نیست.
        دوست دارم شما دوستان نیز مشارکت بکنید و معایب آن را ذکر کنید.
        و یا اگر این استراتژی را ممکن میدانید دلایل خود را ذکر کنید
        در ادامه اگر آقا حیدر عزیز اجازه دادند عملکرد خودم در 6 ماه گذشته را هم طی نموداری خدمت عزیزان ارائه میکنم
        سلامت باشید و پرسود

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11251

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
          سلام دوستان. قطعا دوران رشد شارپی تموم شده و احتمالا اونطرف سال مقداری از ضررای دوستان البته اون هم تو سهام بنیادی و دی پی اس دار جبران میشه. حالا اونایی که به امید آینده سهمای با زیان انباشته سنگین یا حبابی خریدن هم منتظر بمونن یا خودش میاد یا نامه اش!! :D (با این حبابایی که این یکی دو ماهه ترکید پشت دست خیلیا داغ شد و احتمالا شبا کابوسشو میبینن!) فک می کنم سال بعد بورس بتونه 50-60% بازدهی داشته باشه. معمولا تو این شرایط گرفتن سود نقدی با عمده سرمایه از مجمع و سهامداری و در حد 10-20% واسه نوسانگیری بازدهی بیشتری میده. در ضمن تقریبا تنها صنایعی که از نرخ های جهانی عقب موندن دارو و سیمان هست! موفق باشید :)

ضمنا یه نکته دیگه سود تخمینی بازار سهام 50هزار میلیاردتومن و ارزش بازار 370هزارمیلیارد که البته این سود کلش هم قرار نیست تقسیم بشه! ;) تو بعضی سهما هنوز خیلی باید شیون و ناله بشنویم. نمونش همونی که امروز تعدیل منفی داد واسه اولین پیش بینی!!
          باسلام خدمت دوستان عزیز تاپیک بسیار زیبایی است
          علی اقا گروه ساختمانی را فراموش کردید با این همه دارایی!!!
          ....................................
          به نظر بنده سال بعد دربعضی از سهم های بازار می توان سودهای 200-300درصدی یافت
          ولیکن بازار دربیشتر نمادها زیر80درصد رشد خواهد داشت

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11251

ایا می دانستید اگر با 20میلیون تومان سالی 100درصد سود کنید
            پس از6سال سرمایه شما بالای 1میلیارد خواهد بود

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              باسلام خدمت دوستان عزیز تاپیک بسیار زیبایی است
              علی اقا گروه ساختمانی را فراموش کردید با این همه دارایی!!!
              ....................................
              به نظر بنده سال بعد دربعضی از سهم های بازار می توان سودهای 200-300درصدی یافت
              ولیکن بازار دربیشتر نمادها زیر80درصد رشد خواهد داشت
              دارایی برای دو ماه پیش بود اون ممه رو لولو برد:D
              دارایی که مولد نباشد ،بودن یانبودن آن فرقی نمیکند
              ساختمانی با پی به ای بالای 6 فرصت فروش مسلم است
              وساخت-ثشرق و .ثفارس..
              آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/03/13, 20:02.

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                درود بر حیدر عزیز و سایر دوستان
                قریب 6 ماه میشه که تدوین یک برنامه مدون یک ساله برای بورس، فکرم رو حسابی درگیر کرده
                حتی با مشغله ای که دارم میخواستم که یک تاپیک هم بزنم ولی خوشبختانه آقا حیدر زحمت این مهم را کشیده اند.
                با کسب اجازه از ایشان اولین مطلبم در خصوص برنامه ریزی رو با دوستان به اشتراک میگذارم
                ریشه برنامه ریزی برای بنده بر میگرده به چرخه مرحوم دمینگ
                روایتی هست که میگویند چرخه دمینگ باعث شکوفایی اقتصاد و خصوصا صنعت ژاپن بعد از جنگ دوم جهانی شده
                مستحضر هستید که همان چرخه PDCA (Plan- Do – Check – Act)
                در راستای انجام گام اول یعنی تدوین برنامه اندک کارهایی هم کردم و از برنامه ریزی هفتگی، ماهانه و سالانه
                نتایجی هم بدست آمده
                ولی هرچه جلو تر میروم برای برنامه ریزی نیاز به اطلاعت دقیقتری هست.
                از جمله آنها پیش بینی بازار سرمایه در سال آینده- که خود کار ساده ای نیست- دوستان شاید نظراتی را ارائه میکنند. ولی استدلال محکمی در پی آن نمیاورند
                مثلا علی آقای گل اشاره دارند به ترکیدن حباب و احتمال رشد 50 تا 60 درصدی

نکته ای که آقای محلوجی اشاره داشتند مربوط میشود به سود مرکب. البته دقیقش میشه دوسال و یک ماه و دو هفته
                خیلی از افراد که وارد بورس میشوند باید به این موضوع توجه داشته باشند که
                انباشتن سود بر سرمایه و بکار گیری آن در بازار مثبت، نتایج بهتری را رقم میزند
                با شکل زیر شروع میکنم
                در جدول و نمودار یک ملاحظه میکنید که با سرمایه گذاری 50 میلیون تومان و کسب بازدهی 10 درصد هر ماهه، سرمایه شما در انتهای ماه دوازدهم به چه میزان افزایش میابد. و البته تفاوت آن با محاسبه عادی سود که بانکها میپردازند را ملاحظه میکنید.
                اگر بازده شما در ماه به 20 درصد برسد اتفاقی میافتد که در جدول و نمودار شماره 2 به نمایش گذاشته شده است. تفاوت سود عادی و مرکب را دقت بفرمایید.
                در جدول شماره 3 فرضیه آقای محلوجی به نمایش گذاشته شده است یعنی دریافت بازده 100 درصدی در 6 ماه یا 24 هفته
                با این فرض ملاحظه میکنید که کافی است به صورت هفتگی تنها 3 درصد بازده داشته باشید تا در انتهای 6 ماه به سود 103 درصدی برسید.
                اغوا کننده است نه؟
                ولی خوب به همین سادگی هم نیست
                ولی با سرمایه 50 میلیونی و کمتر از آن امکان این مهم بیشتر میشود.
                فکرش را بکنید تنها نیاز است که در یک هفته یک معامله 4.5 درصدی بکنید تا با کسر 1.5 درصد حق کارگزاری و ...
                به هدف مورد نظر برسید.
                فکر نمیکنید با چنین محاسباتی است که یک عده خود را به نوسانهای 5 درصدی روی سهم های فرابورس قانع کرده اند؟
                خوب البته همانطور که گفتم این روش ساده نیست.
                دوست دارم شما دوستان نیز مشارکت بکنید و معایب آن را ذکر کنید.
                و یا اگر این استراتژی را ممکن میدانید دلایل خود را ذکر کنید
                در ادامه اگر آقا حیدر عزیز اجازه دادند عملکرد خودم در 6 ماه گذشته را هم طی نموداری خدمت عزیزان ارائه میکنم
                سلامت باشید و پرسود

[IMG]htt
                با سلام
                استفاده کردیم
                هر آنچه صلاح میدونید درج کنید
                بحث علمی پیش بره عالیست برخی دوستان همینطور عدد میگند که به نظرم این نشان دهنده ی عدم تدوین برنامه سرمایه گذاری است
                از دوستان خواهشمندم مباحث دقیقی درج کنند،اهداف کوتاه مدت ،بلند مدت
                ممنون

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

دارایی برای دو ماه پیش بود اون ممه رو لولو برددارایی که مولد نباشد ،بودن یانبودن آن فرقی نمیکن
                  دساختمانی با پی به ای بالای 6 فرصت فروش مسلم است
                  وساخت-ثشرق و .ثفارس..

[/SIZE][/QUOTE]
                  دوست عزیز جمله شما بنده را یاد جمله جالی در همین زمان در سال گذشته می اندازدکاربری در همین سایت می گفتشبندر400تومانی با7تومان سود فرصت فروش می باشد!!!!!!!!!!!!(البته ان موقع شبندر بسته بود)

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

نمیدونم جه کسی در موردشبندر 400 تومانی فرصت فروش اعلام کرده !
                    ربط ساختمونی به شبندر رو متوجه نشدم
                    البته تا ماه گذشته سایپا و خکاوه مرحوم میخواستند جا پای شبندر بگذارند حالا ساختمونی شد؟حتما ماه دیگه هم بانکی میشه خخخخ
                    بحث به موضوع تایپیک مرتبط نیست از دوستان معذرت میخوام

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11251

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                      نمیدونم جه کسی در موردشبندر 400 تومانی فرصت فروش اعلام کرده !
                      ربط ساختمونی به شبندر رو متوجه نشدم
                      البته تا ماه گذشته سایپا و خکاوه مرحوم میخواستند جا پای شبندر بگذارند حالا ساختمونی شد؟حتما ماه دیگه هم بانکی میشه خخخخ
                      بحث به موضوع تایپیک مرتبط نیست از دوستان معذرت میخوام
                      باشما موافقم
                      بنده با این پست این بحث را تمام می کنم
                      در مورد این که چه کسی شبندر400تومانی را فرصت فروش اعلام کرد کاری ندارم
                      ارتباط ساختمانی ها با شبندر را نیز اواخر سال اتی بازار درک خواهد کرد
                      در هر صورت زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد

موفق باشید

نظر

• Mehdi1400
                        ستاره دار(19)
                        • Jul 2013
                        • 2938

با سلام خدمت دوستان
                        پیرو پست 48:
                        استقبال شدید شما عزیزان باعث شد که بحث را ادامه بدم /:.winksmiley02.:/
                        از شوخی که بگذریم، پیش بینیم در رابطه با عدم استقبال، محقق شد. ولی ما که کم نمیاریم
                        اصولا برنامه ریزی در روح کلی جامعه ما مهجور است. از صدر تا ذیل
                        تک صداها نیز به جایی نمیرسد. اما کثرت همیشه نشانه صحت نیست
                        اینکه خیلی ها، تقریبا بدون برنامه در کارها وارد میشوند، پیش میروند، سقوط میکنند یا صعود میکنند و ....
                        دلیل نمیشود که من و شما هم برنامه تنظیم نکنیم

عملکرد سال 92 از شهریور تا پایان سال به شرح نمودار زیر تقدیم حضورتان
                        توضیحاتی هم دارد که به وقتش خدمتتان معروض خواهم داشت
                        ارتباط آن با تاپیک هم قبلا عرض کردم
                        یکی از روشهای تعیین انتظار شما از بازار و از جمله جدی ترین آنها، عملکرد گذشته شما است
                        امیدوارم دوستان هم برای استفاده من و دیگر عزیزان عملکرد خود را گزارش کنند تا با نتایج خوبی برسیم

خواهم گفت که همین نمودار ساده چه درسهایی را برایم به ارمغان آورده
                        در خاتمه
                        سال نو خوبی را برای شما آرزو دارم
                        سلامت و پر سود و البته با برنامه تر از سالهای دیگر باشید

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          سلام دوستان. قطعا دوران رشد شارپی تموم شده و احتمالا اونطرف سال مقداری از ضررای دوستان البته اون هم تو سهام بنیادی و دی پی اس دار جبران میشه. حالا اونایی که به امید آینده سهمای با زیان انباشته سنگین یا حبابی خریدن هم منتظر بمونن یا خودش میاد یا نامه اش!! :D (با این حبابایی که این یکی دو ماهه ترکید پشت دست خیلیا داغ شد و احتمالا شبا کابوسشو میبینن!) فک می کنم سال بعد بورس بتونه 50-60% بازدهی داشته باشه. معمولا تو این شرایط گرفتن سود نقدی با عمده سرمایه از مجمع و سهامداری و در حد 10-20% واسه نوسانگیری بازدهی بیشتری میده. در ضمن تقریبا تنها صنایعی که از نرخ های جهانی عقب موندن دارو و سیمان هست! موفق باشید :)

ضمنا یه نکته دیگه سود تخمینی بازار سهام 50هزار میلیاردتومن و ارزش بازار 370هزارمیلیارد که البته این سود کلش هم قرار نیست تقسیم بشه! ;) تو بعضی سهما هنوز خیلی باید شیون و ناله بشنویم. نمونش همونی که امروز تعدیل منفی داد واسه اولین پیش بینی!!
                          دارو را خیلی تبلیغ است زیر قیمت جهانی است ..در حالیکه این قمیت دارو بالای جهانی هم هست
                          مثلا قرصهای ایرانی قیممت 3سال قبل دلار1000با الان دلار3000مقایسه کنید ...بسیار بیشتر از3برابر شده است
                          لذا اگر دارو قرار بود مزیت اقتصادی باشد 4سال قبل هم بود و رشد دلار دلیل بر مزیت الان نمی شود...اینطور نیست گفته شود دلار سه برابر شد دارو جا ماند...
                          الان قمیت همه داروهای داروخانه بیش از سه برابر شد
                          قاچاق دارو هم در مورد داروهای خارجی است یعنی دولت با ارز1226 یا2500بعدا دارو خرید داد دارو خانه اینها قاچاق میشد....که الان قمیتش بالا رفت و یکی شد قاچاقی نیست
                          مگر می شود ویتامین سی یا ب کمپلکس ایرانی با قیمت یک سوم خارجی همان کیفیت را داشته باشد؟
                          اما سیمان هر کشوری قیمت خاص خود دراد چون هزنیه حمل نقل زیاد است حدود نصف قمیت جهانی است البته با بالا رفتن قمیت قیمت گاز مازوتش هم بالا می رود...
                          با اجرای تحول و بالا رفتن گازوئیل هزنیه حمل نقل زیاد می شود سیمان تولید تهران اصفهان نمی تواند برود عراق چون اندازه نصف قیمتش می رود روی خود قیمتش... در واقع اگر قیمت سیمان عراق200هزار تومان باشد سیمان در تهران نمی تواند بالای 150برود....
                          الان قیمت پتروها بالا رفت خوراکشان بالا رفت قیمت معادن بالا رفت بهره مالکانه بسته شد ...سیمان بالا رود با تحول بالا می رود
                          منتها سیمانیها امسال بد کلکی زدند اول سال به بهانه تحول افزایش نرخ گرفتند بعد دولت جدید تحول را انداخت سال بعد ..این شائبه سبب شد اینها پی بر ای بگیرند در حالیکه همیشه پی بر ای 4 داشتند
                          ولی دارو اگر دلار تک نرخی شود امسال می تواند قیمتش تثبیت شود و رشد کند پی بر ای هم کم دارد...این امر نیمه دوم سال ممکن است
                          یک هفته قبل بود دلر سف فرو ش بود نوشتم این صف فروش بماند باید باقی بازار پی بر ای3بگیرد چون دلر پی بر ای زیر 5داشت انموقع....
                          بازار فعلا حواسش به تک نرخی شدن ارز در اخر سال نیست یک سری سهام در همه گروهها است تعدیل خوب یدارند با این امر
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            ایا می دانستید اگر با 20میلیون تومان سالی 100درصد سود کنید
                            پس از6سال سرمایه شما بالای 1میلیارد خواهد بود
                            بهتر است بگویید اگر یک ملیارد بیاورید دو تا50درصد ضرر کنید خانه یک ملیاردیتان می شود 200میلیون تومان در واقع از ونک تا شاه عبد العظیم باید عقب بنشینید:D
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

اگر کسی ماهانه 4% سود بخواهد سپرده بانکی کوتاه مدت 2% می دهد و 1.5% مالیات و حق کارگزار را هم ندارد.ضمنا اصل سرمایه هم همیشه در دسترس می باشد.اما اگر کسی هفته ای 6% می خواهد باید به فکر سقوط آزاد سهام و بازار هم باشد که یک دفعه ممکن است بین 20تا 25% در یک هفته ضرر کند.در بین اساتید محترمی که در این تالار تشریف دارند کسی بوده که درسال92 که به نوعی بهار بورس بوده هفته ای 6% سود کرده باشد؟(البته من خودم در سال92،میانگین ماهی5% سود کرده ام)

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

به نظرم با صحبتهای نوروزی رئیس جمهور که به ثبات بازارها تاکید کرد به احتمال زیاد نظر دولت رشد آهسته و آروم بورس در سالهای بعد هست. به طور متوسط در حد 10-20% بیشتر از سود بانکی. لینک زیر هم نکات جالبی داره: http://www.arman-ati.com/?cid=CMSContent&content=13014

نظر

در حال کار...
                                X