اشتباهات بورسي شما؟!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : اشتباهات بورسي شما؟!!!

اینی که اینجا می نویسم شاید غیر قابل باور باشه ولی واقعا صحت داره.دوستی دارم که زمانی از مدیران ارشد یکی از شرکت های خودروسازی بود،اهل بورس و بورس بازی هم نبود ،یه روز در اوایل تیرماه سال گذشته به من زنگ زد و گفت ،آقای... به من گفته هر چی پول داری بیار توی بورس ،یک ماه سهام داری کن و بعد پولت رو ببر بیرون.فقط یک ماه سهام داری کن.گفت چندین بار هم به من گفت فقط یک ماه!!!
    این رفیق ما گفت من که سهام ندارم اما فکر می کنی چقدر حرف های آقای ... صحت داره؟بنده هم که 5+ سبز رنگ ،زینت بخش هر روزه صفحه پورتفوم بود گفتم چرند گفته !!!
    و یک ماه بعد شد آن چه که نباید می شد:D
    حالا هر وقت می بینمش می گه ،تو و داماد و پسرم ،گفتید آقای ...چرند گفته ،الان حالتون چطوره؟/:.wacsmiley.:/
    چقدر از سودها یی رو که می تونستیم سیو کنیم رو به باد دادیم رفت/:.negaran.:/

نظر

• milad20soltan
      ستاره دار (۱)
      • Mar 2014
      • 121

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
      اینی که اینجا می نویسم شاید غیر قابل باور باشه ولی واقعا صحت داره.دوستی دارم که زمانی از مدیران ارشد یکی از شرکت های خودروسازی بود،اهل بورس و بورس بازی هم نبود ،یه روز در اوایل تیرماه سال گذشته به من زنگ زد و گفت ،آقای... به من گفته هر چی پول داری بیار توی بورس ،یک ماه سهام داری کن و بعد پولت رو ببر بیرون.فقط یک ماه سهام داری کن.گفت چندین بار هم به من گفت فقط یک ماه!!!
      این رفیق ما گفت من که سهام ندارم اما فکر می کنی چقدر حرف های آقای ... صحت داره؟بنده هم که 5+ سبز رنگ ،زینت بخش هر روزه صفحه پورتفوم بود گفتم چرند گفته !!!
      و یک ماه بعد شد آن چه که نباید می شد:D
      حالا هر وقت می بینمش می گه ،تو و داماد و پسرم ،گفتید آقای ...چرند گفته ،الان حالتون چطوره؟/:.wacsmiley.:/
      چقدر از سودها یی رو که می تونستیم سیو کنیم رو به باد دادیم رفت/:.negaran.:/
      کاملادرسته امروز ادم یاد مرداد99میندازه انگارشاخص دوملیون تازه بازار میخوادبریزه
      [CENTER][B][U][COLOR=#00ff00][RIGHT][FONT=Tahoma]شکست پلي براي پيروزيست[/FONT][/RIGHT][/COLOR][/U][/B][/CENTER]

نظر

• cbo44
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 129

من به شخصه تمامی اشتباهات ممکن رو امتحان کردم/:.grlim:./
        ولی خدا رو شکر طبعا عقلم سر جاش بود که چیزی نفروشم و زیر بار قرض و وام و نزول نرم
        ولی اشتباهات (همه زیان هام حدود 20 درصد سرمایم بوده):
        1-گرفتن چاقوی در حال سقوط خرید چند سهم در روند نزولی بدون توجه به نقاط حمایت
        2-خرید سهم با p/e بالای 15
        3-میانگین کم کردن از سهمی مثل حریل در قیمت های 600-700 تومان
        ولی خب به خودم حق میدم که تحت تاثیر جو اون زمان و تحلیلگر های دوزاری و... اشتباه کرده باشم.اصلا اشتباه جزوی از ذات ادمه.
        آخرین ویرایش توسط cbo44؛ 2021/04/03, 22:28.

نظر

در حال کار...
        X