حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m-ha
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 176

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
    بورس عربستان شدیدا صعودی چند وقت و جالبه تورم منفی تر

مسیولین ما میگن بورس باعث تورم!!!
    غلط میکنه هر کی میگه بورس باعث تورمه.چطور رمز ارزها و بورس اونها ارزش ترلیون دلاری دارند و تورمشون نزدیکه صفره.بعد سهمای چند سِنتی ما باعث تورمه/:.mellowsmiley.:/ هر وقتی یه چیزی رو به خورد مردم میدن.یه روز برجام یه روز اه دلار 10 تومن اومد پایین ووو........ همه اینا پیشخور شده ....بورس باید جایی برای تجمیع سرمایه ها و رونق تولید باشه#:-S...لعنت بر دشمن شادها

نظر

• liverno
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1742

27645 $$$$$$$$$$$$$$$$$$

نظر

• سرجوخه
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 241

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
        27645 $$$$$$$$$$$$$$$$$$
        با سلام و درود
        تحلیل شما در مورد فسازان همان تحلیل قبلی هست؟
        با توجه به آخرین گزارش ماهانه نکته جدیدی هست که به آن اشاره کنید؟
        با تشکر

نظر

• liverno
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1742

وپترو هم بزودی حرذکت میکند

نظر

• siwan
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 520

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            اینم وعده ای که قبل همه دادم:D

منتها .....فردا فرصت کم کردن ضرره :D

من فردا با تمام قوا خواهم فروخت!!!!

===

باید برم حمایت کگاز و دشیمی :D
            میثم خان
            چطوری
            فکر کنم از 92 مطالبت رو میخونم
            گارت درسته
            خیلی تو پاچم کردیا!!
            اولا تحلیل بنیادی بلند نبودم رو دستت میخریدم
            معمولا هم تو پاچم میرفت
            ولی بالاخرا خوت بهم انگیزه دادی برم تحلیل کردن رو یاد بگیرم
            چند سال پیش تو یکی از پست هات گفتی الان نوسان روزانه پولم 20 میلیون تومنه و من چقدر ارزو کردم یه روزی مثل تو پولدار بشم
            بگذریم که بخاطر یاد گرفتن تحلیل بنیادی و خرید درست سهام الان نوسان روزانه پول خودم 400 یا 500 میلیونه
            ولی در کل خواستم بگم کارت رو خیلی قبول دارم
            و مدتیه برام سواله که تو که دارویی کار میکنی
            چطور بهترین سهم دارویی ها رو ندیدی و فقط میگی دتماد دشیمی
            نکنه افت کردی پسر
            دارویی ها یه سهم دارن پدیده امسال بورس میشه
            دقت کن شرایط یکیشون خیلی با بقیه فرق داره
            سجاد محمدی
            علاقه مند به دانش اقتصاد
            تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

در اصل توسط احـد پست شده است View Post
              این مثبت دستوری بدرد خودشون میخوره وقتی بازار منفیه پایانی منفی 5میخوره ودر مثبت اینجوری صف خرید کشکی کسی حجم مبنا نمیده انوقت پایانیها بزور مثبت 1یا 2ولی 5نمیشه در واقع قطره قطره جمع میگنیم با ملاقه پس میدیم!!!!
              احد آقا شما یادمه اگه اشتباه نکنم شما بودید سال ۹۰ بود فک کنم منم خیلی جوون بودم ۲۲ سالم بود تازه وارد بورس شده بودم خیلی تو ضرر بودم یادمه کد بورسیمو من رو گرفتید و یکم ضرر هامو کم کردید من تقریبا ورشکست شده بودم اگه شما بودید می‌خوام بگم خیلی مردی من ازتون ممنونم
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20670

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
                میثم خان
                چطوری
                فکر کنم از 92 مطالبت رو میخونم
                گارت درسته
                خیلی تو پاچم کردیا!!
                اولا تحلیل بنیادی بلند نبودم رو دستت میخریدم
                معمولا هم تو پاچم میرفت
                ولی بالاخرا خوت بهم انگیزه دادی برم تحلیل کردن رو یاد بگیرم
                چند سال پیش تو یکی از پست هات گفتی الان نوسان روزانه پولم 20 میلیون تومنه و من چقدر ارزو کردم یه روزی مثل تو پولدار بشم
                بگذریم که بخاطر یاد گرفتن تحلیل بنیادی و خرید درست سهام الان نوسان روزانه پول خودم 400 یا 500 میلیونه
                ولی در کل خواستم بگم کارت رو خیلی قبول دارم
                و مدتیه برام سواله که تو که دارویی کار میکنی
                چطور بهترین سهم دارویی ها رو ندیدی و فقط میگی دتماد دشیمی
                نکنه افت کردی پسر
                دارویی ها یه سهم دارن پدیده امسال بورس میشه
                دقت کن شرایط یکیشون خیلی با بقیه فرق داره

درود....بعیده قوی تر از دشیمی داشته باشیم ..

دشیمی صد درصد دلاریه....بقیه دارو سازا ۳۰ درصد نهایتا۵۰ درصد دلارین.........بقیش موادبسته بندی....که قبلا رشد کرده...

بعد دشیمی دبالک.... شاید خوب باشه
                ///

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  درود....بعیده قوی تر از دشیمی داشته باشیم ..

دشیمی صد درصد دلاریه....بقیه دارو سازا ۳۰ درصد نهایتا۵۰ درصد دلارین.........بقیش موادبسته بندی....که قبلا رشد کرده...

بعد دشیمی دبالک.... شاید خوب باشه

آقا میثم و سایر دوستان عزیز

ببینید ما چرا باید به خودمان بیش از اندازه زحمت بدیم

وقتی سهامی هستند که از تمام داستان های نرخ خوراک ، قیمت گذاری دستوری و .... آزاد هستند و اتفاقا الان هم دارند درجا می زنن یا منفی هستند چرا روی اینها تمرکز نکنیم ؟

من خودم از گروه پتروشیمی در سبدم سهم دارم ولی علاوه بر اینها :

گروه شیشه : کگاز کمینا که دارند حسابی پایین میان فقط باید آمار طرح ها را و زمان بهره برداری را بدانیم

گروه زغال سنگ : کزغال ( فقط زمان اتمام اورهال را بدانیم ) کطبس

به نظرم اگر همین ها را متمرکز بشیم و آمار دقیق پیدا کنیم اصلا نیاز به خرید و فروش نیست

شخصا خیلی دنبال کمینا و طرح توسعه بودم

خوب اگر بدانیم که طرح داره افتتاح میشه واقعا از کمینا مفت تر داریم ؟کمینا که با طرح توسعه و دلار 28 تومن به راحتی 230 تومن می سازه الان حق تقدم 700 تومنه یعنی 100 تومن واریز بشه میشه 800 تومن و با سود 230 تومن الان پی به ای سه و نیم داره !!!

فقط ببینیم طرح توسعه به کجا رسیده

چرا در بازار دنبال سهام دیگه باشیم ؟

مثلا چرا غکورش بخریم ( غکورش ارزنده است به نظرم ) و بعد منتظر بمونیم که حالا اگر دولت ارز 4200 را برداشت چند درصد افزایش نرخ میده به غکورش ؟

برخی سهام دیگه هم همینه تقریبا

مثلا دشیمی خیلی عالیه من هم می دونم عالیه همه می دونیم سهم خوبیه ولی الان با حاشیه سود بالای 50 درصد و حدود 55 درصد کار می کنه حالا ارز 4200 را بردارن واقعا حاشیه سود همان خواهد بود؟ قطعا خیر

پس من باید برای دشیمی روی حاشیه سود 30 درصد حساب کنم . اونوقت سود دشیمی بعد از حذف ارز 4200 چند میشه ؟ حالا چه عددی واسه پی به ای بهش بدیم ؟؟ آیا در این حالت دشیمی یه سهم خوب خواهد بود یا یک سهم عالی ؟ من میگم دشیمی خوبه ولی عالی نیست که بخواهم سهام دیگه را فدای دشیمی کنم ( خودم قبلا دشیمی داشتم و فروختم )
                  ************************************************** ***************

نتیجه :

به نظرم روی سهامی مانند :
                  کگاز
                  کمینا
                  کزغال
                  کطبس

تمرکز کنیم و آمار طرح را پیدا کنیم بهتره

Honesty is the best policy

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11251

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                    آقا میثم و سایر دوستان عزیز

ببینید ما چرا باید به خودمان بیش از اندازه زحمت بدیم

وقتی سهامی هستند که از تمام داستان های نرخ خوراک ، قیمت گذاری دستوری و .... آزاد هستند و اتفاقا الان هم دارند درجا می زنن یا منفی هستند چرا روی اینها تمرکز نکنیم ؟

من خودم از گروه پتروشیمی در سبدم سهم دارم ولی علاوه بر اینها :

گروه شیشه : کگاز کمینا که دارند حسابی پایین میان فقط باید آمار طرح ها را و زمان بهره برداری را بدانیم

گروه زغال سنگ : کزغال ( فقط زمان اتمام اورهال را بدانیم ) کطبس

به نظرم اگر همین ها را متمرکز بشیم و آمار دقیق پیدا کنیم اصلا نیاز به خرید و فروش نیست

شخصا خیلی دنبال کمینا و طرح توسعه بودم

خوب اگر بدانیم که طرح داره افتتاح میشه واقعا از کمینا مفت تر داریم ؟کمینا که با طرح توسعه و دلار 28 تومن به راحتی 230 تومن می سازه الان حق تقدم 700 تومنه یعنی 100 تومن واریز بشه میشه 800 تومن و با سود 230 تومن الان پی به ای سه و نیم داره !!!

فقط ببینیم طرح توسعه به کجا رسیده

چرا در بازار دنبال سهام دیگه باشیم ؟

مثلا چرا غکورش بخریم ( غکورش ارزنده است به نظرم ) و بعد منتظر بمونیم که حالا اگر دولت ارز 4200 را برداشت چند درصد افزایش نرخ میده به غکورش ؟

برخی سهام دیگه هم همینه تقریبا

مثلا دشیمی خیلی عالیه من هم می دونم عالیه همه می دونیم سهم خوبیه ولی الان با حاشیه سود بالای 50 درصد و حدود 55 درصد کار می کنه حالا ارز 4200 را بردارن واقعا حاشیه سود همان خواهد بود؟ قطعا خیر

پس من باید برای دشیمی روی حاشیه سود 30 درصد حساب کنم . اونوقت سود دشیمی بعد از حذف ارز 4200 چند میشه ؟ حالا چه عددی واسه پی به ای بهش بدیم ؟؟ آیا در این حالت دشیمی یه سهم خوب خواهد بود یا یک سهم عالی ؟ من میگم دشیمی خوبه ولی عالی نیست که بخواهم سهام دیگه را فدای دشیمی کنم ( خودم قبلا دشیمی داشتم و فروختم )
                    ************************************************** ***************

نتیجه :

به نظرم روی سهامی مانند :
                    کگاز
                    کمینا
                    کزغال
                    کطبس

تمرکز کنیم و آمار طرح را پیدا کنیم بهتره

درود بر اراد عزیز

در دیدگاهتون مهم ترین نکته بحث زمان هست که به نظر در نظرگرفته نشده

تجربه شخصی درمورد طرح توسعه این هست که تا زمان رسیدن به ظرفیت مدنظر نسبتا فاصله طولانی ایجاد میشه و لذا درکوتاه مدت بازار وزنی برای اون قائل نیست

درنمونه های اخیر زیاد دیدیم .... شصدف طرج توسعه را ابتدای مرداد شفاف سازی کرد اما باگذشت تقریبا 4ماه و افزایش نرخ ها هنوز فروش تغییرمعناداری نداشته

کگاز هم که درگزارش6ماهه تردیدهای زیادی را به وجود آورد وباسرمایه چدیدش کلا14تومن در3ماهه دوم پوشش داد!..

درمورد طرج توسعه اش هم که صحبت از استارت از اواخرسال هست وعملا امسال برای سهم تمام شده هست ...درمورد این سهم باید دید بعد طرح توسعه

حاشیه سود به چه سمتی میره و طبیعتا انتظار این که سریع به ظرفیت مدنظر ذکرشده برسیم بعید هست

درمورد کمینا گزارشات ماهانه شرکت در دسترس نیست تا تغییرات در بازه کوتاه قابل رویت باشه

از طرفی طرح توسعه ذکرشده تا پایان سال به بهره برداری میرسه که درعمل فعلا برای امسال تاثیر ملموسی شاهد نخواهیم بود

در مورد کزغال سهم باگزارش صعیف مهرماه عملا سال جاری را ازدست داده و چندان نمیتونیم حداقل

تا پایان سال انتظار خاصی ازاین سهم داشته باشیم .... از طرفی نرخ های فروش هم این مدت کاهشی بوده و حاشیه سودشرکت دستخوش تغییر شده

سهم ... سهم ارزنده ای است اما از دیدگاه بازار فعلا تا پایان سال بعید هست اتفاق معناداری در شرکت بیفته

ونهایتا3-4ماه بدون اورهال تولید کل سود امسال به مقدار سال قبل درحالت ایده ال برسه

در مورد دشیمی طبق رویه فروش فعلی تا اخرسال فروش شرکت دوبل سال قبل میشه

طبیعتا دلایل این اتفاقات جهش های نرخ فروش وتغییرات ارزی هست

اما اگر قیاس کنیم میبینیم که سهم سودی که امسال میسازه بیشتر از دوبرابر سال قبل هست لذا با تغییرات ارز شرکت بازهم حاشیه سود روندصعودی داشته

جز معدودشرکت های کوچک بازار هست که هرماه با افزایش نرخ درگریدی از محصولات رکوردهای فروش را جابه جا میکنه

لذا در مقطع فعلی با نگاه به 6ماه اتی ومجامع سال اینده جز جذاب ترین هاست

ارادت ...صرفا نظرات شخصی بیان شد

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20670

من همون مبلغی که دشیمی دارم...کگازم به همون اندازه دارم

کگازم فروشی نیست...طرح حاضر و امادست....
                      ///

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        درود بر اراد عزیز

در دیدگاهتون مهم ترین نکته بحث زمان هست که به نظر در نظرگرفته نشده

تجربه شخصی درمورد طرح توسعه این هست که تا زمان رسیدن به ظرفیت مدنظر نسبتا فاصله طولانی ایجاد میشه و لذا درکوتاه مدت بازار وزنی برای اون قائل نیست

درنمونه های اخیر زیاد دیدیم .... شصدف طرج توسعه را ابتدای مرداد شفاف سازی کرد اما باگذشت تقریبا 4ماه و افزایش نرخ ها هنوز فروش تغییرمعناداری نداشته

کگاز هم که درگزارش6ماهه تردیدهای زیادی را به وجود آورد وباسرمایه چدیدش کلا14تومن در3ماهه دوم پوشش داد!..

درمورد طرج توسعه اش هم که صحبت از استارت از اواخرسال هست وعملا امسال برای سهم تمام شده هست ...درمورد این سهم باید دید بعد طرح توسعه

حاشیه سود به چه سمتی میره و طبیعتا انتظار این که سریع به ظرفیت مدنظر ذکرشده برسیم بعید هست

درمورد کمینا گزارشات ماهانه شرکت در دسترس نیست تا تغییرات در بازه کوتاه قابل رویت باشه

از طرفی طرح توسعه ذکرشده تا پایان سال به بهره برداری میرسه که درعمل فعلا برای امسال تاثیر ملموسی شاهد نخواهیم بود

در مورد کزغال سهم باگزارش صعیف مهرماه عملا سال جاری را ازدست داده و چندان نمیتونیم حداقل

تا پایان سال انتظار خاصی ازاین سهم داشته باشیم .... از طرفی نرخ های فروش هم این مدت کاهشی بوده و حاشیه سودشرکت دستخوش تغییر شده

سهم ... سهم ارزنده ای است اما از دیدگاه بازار فعلا تا پایان سال بعید هست اتفاق معناداری در شرکت بیفته

ونهایتا3-4ماه بدون اورهال تولید کل سود امسال به مقدار سال قبل درحالت ایده ال برسه

در مورد دشیمی طبق رویه فروش فعلی تا اخرسال فروش شرکت دوبل سال قبل میشه

طبیعتا دلایل این اتفاقات جهش های نرخ فروش وتغییرات ارزی هست

اما اگر قیاس کنیم میبینیم که سهم سودی که امسال میسازه بیشتر از دوبرابر سال قبل هست لذا با تغییرات ارز شرکت بازهم حاشیه سود روندصعودی داشته

جز معدودشرکت های کوچک بازار هست که هرماه با افزایش نرخ درگریدی از محصولات رکوردهای فروش را جابه جا میکنه

لذا در مقطع فعلی با نگاه به 6ماه اتی ومجامع سال اینده جز جذاب ترین هاست

ارادت ...صرفا نظرات شخصی بیان شد

با سلام و تشکر

رسیدن به سود بیشتر در نتیجه همین تحلیل ها و تبادل نظر هاست و من از این تبادل نظرها استقبال می کنم.

نظر من پتانسیل سود در درازمدت بود

همین دشیمی ، به نظر سال بعد حدود 480 تومن تا 550 بسازه یعنی متوسط 500 تومن الان پی به ای تقریبا 5 که ارزنده است

اگر مجمع امسال 60 درصد سود بده یعنی حدود 300 تومن حداکثر سود گرفتیم واسمون 2200 تمام میشه و سال بعد هم 500 سود یعنی پی به ای تقریبا 4.5

حال کطبس:

امسال 800
                        سال یعد حدود 1000 تومن

ارزش مارکت هردو تقریبا مشابه است
                        کطبس یه افزایش سرمایه هم داره

تقسیم سود شرکت 60 درصد باشه امسال حداقل 400 سود می گیریم یعنی واسمون 4300 تمام میشه که با سود سال بعد پی به ای 4.3

تا اینجا شرایط تقریبا یکسانه ولی

واکنش سریع و آنی نسبت به رشد دلار

مصون بودن از قیمت گذاری دستوری

افزایش سرمایه سنگین

از مزیتهای نسبی کطبس در مقابل دشیمی هست به نظرم.
                        Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20670

وزیر امور خارجه به کرونا مبتلا شد

?تست کرونای «امیرعبداللهیان» وزیر خارجه کشورمان امروز مثبت شد.

?امیرعبداللهیان در حال حاضر در قرنطینه به سر می‌برد.

#کرونا
                          @TasnimNews
                          ///

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

خبر خوش محسن رضایی لو رفت/ کارت رفاهی‌ ۲۰۰ هزار تومانی در راه است

?معاون #اقتصادی رئیس جمهور گفته است: آذر ماه اخبار خوبی برای مردم داریم. مجموعه دولت نیز همواره از کمک به معیشت خانوار گفته‌اند. محسن رضایی نیز از طرفداران افزایش مبلغ یارانه‌هاست.
                            ?از ماه‌ها قبل رئیس‌جمهور دولت سیزدهم وعده اعطای کارت رفاهی در آذر امسال را وعده داده است.
                            ?آنطور که رئیس جمهور وعده داده به ۵ دهک اول جامعه کارت رفاهی پرداخت می‌شود. بر این اساس به ازای هر یک از اعضای خانوار در سه دهک اول ۲۰۰ هزار تومان و دو دهک بعدی ۱۵۰ هزار تومان اعتبار ماهانه قرض‌الحسنه با کارمزد دو درصد تخصیص یابد.
                            ?یعنی خانوار پنج نفره‌ای که در سه دهک اول باشد یک کارت اعتباری دریافت می‌کند که هر ماه یک میلیون تومان شارژ می‌شود. اگر همین خانواده پنج نفره در دهک چهار و پنج باشد، کارت اعتباری که می‌گیرد ماهانه ۷۵۰ تومان اعتبار دارد.
                            ?در این برنامه آمده که طرح اعطای کارت اعتباری معیشت خانوار از آذر امسال اجرایی می‌شود./تجارت نیوز
                            کارت اعتباری مرتبط با دلار 4200 بود و عملا با چنین مقدمه ای استارت حذف 4200 در نیمه دوم سال شروع میشه

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20670

بیچاره ما/ مردم
                              دویست تومن میدن ...
                              دومیلیون میگیرن

انشالا ک کارت رفاهی رفاه بیاره/:.coolsmiley02:./

+++

چه تورمی بیاد ۵-۷ سال بعد

پخش کنید پولا رو در جامعه..پخش کنید...

اقتصادم خونده خیر سرش... :D

+++

برویم بخابیم ک هیچی این مملکت درست بشو نیست...

مساله رو نمیخوامباز کنم ولی یارانه دادن دیوانگیه....

شب خوش:D
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/01, 23:44.
                              ///

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

این یارانه را حتی اگر بدهند بخش کوچکی از کاهش شدید حقوق ناشی از تورم را جبران خواهد کرد. اگر افزایش حقوق تورم زا هست چرا در کشورهایی که حقوق و دستمزد چندین برابر ایران هست تورم ندارن! چرا کشورهای عربی که یارانه نقدی سنگین به مردم میدن تورم ندارن!
                                نه دوستان ریشه تورم افزایش نقدینگی هست نه حقوق و دستمزد و یارانه و ... که شاید یک پنجم دنیا هم نباشه.
                                یادمون نرفته یکسری اقتصاددان میگفتن رشد بورس هم تورم زا هست! اینها همه مسائل انحرافی و به حاشیه راندن اصل موضوع هست.
                                همه چیز ۱۰ برابر شده حالا حقوق دستمزد بخواد چند برابر بشه تورم زا میشه!!!
                                ریشه تورم برا این هست که دولت درآمد خارجی واقعی نداره و مجبور هست پول چاپ کنه به عبارتی تورم را عمدا ایجاد میکنه. وگرنه ارزش پول ثابت بمونه که نیاز به افزایش حقوق و یارانه و ... نیست.
                                الان حقوق دستمزد دلاری در ایران طی سال های اخیر کاهش داشته یا افزایش؟ یارانه دلاری کاهش داشته یا افزایش؟ پس وقتی یکی میخواد کمی از کاهش شدید حقوق و دستمزد را جبران کنه اسمش نمیشه افزایش بلکه در واقع جبران بخشی از کاهش هست.
                                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/11/02, 03:24.

نظر

در حال کار...
                                X