کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا ميثم نظرت درباره گزارش قصفها چيه امسال بهش اميدي هست يا نه؟
چغندر رو برای ادامه سال 326 تومن در نظر گرفته .... قیمت خرید تصیمینی 240 تومنه....240-326
===============================
به گزارش ایرنا، برداشت محصول چغندر قند از 15مهر ماه آغاز و تا اواخر آبان ماه در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد. 'رستم غیبی' روز یکشنبه با بیان افزایش 20 درصدی سطح زیر کشت چغندرقند در سال زراعی جاری در مقایسه با سال گذشته، گفت: عیار محصول تولیدی در استان در مقایسه با دیگر استان ها، بالاتر است. وی عیار متوسط قند این محصول را در چهارمحال وبختیاری 18 اعلام کرد و افزود: کارخانه قند نیز برای عیار 16 به ازای هر کیلوگرم چغندرقند به همراه پاداش و کرایه حمل، 2 هزار و 700 ریال پرداخت می کند. غیبی بیشترین سطح زیر کشت چغندرقند در شهرستان های چهارمحال و بختیاری را شهرستانهای کیار، شهرکرد، فارسان و اردل اعلام کرد. رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری کشت پائیزه چغندرقند را از برنامه های وزارت جهادکشاورزی با توجه به خشکسالی های سال های گذشته عنوان کرد.
====================================
قیمت تضمینی چغندر 240
قیمت با احتساب حمل : 270 تومن..
====================================
از ظرفی قیمت شکر هنوز در نیومده ...قصفها 2350 گرفته ..احتمالا شکر 2450 یا 2470 تومن تصویب بشه قیمتش.......
که 40 هزار تن شکر دیگه باید بفروشه که 100 تومن بالاترش میشه 4 میلیارد سود بیشتر میسازه که میشه حدود 20 تومن
===============================
در 6 ماهه چغندر رو215 خریده ....تازه این جغندرم از خوزستان بر زده اورده دیگه..از 5 کیلومتریش که نیاوردن!! البته شاید عیار پایین بوده
برا ادامه سال 326 تومن گرفته .........که به نظر من بالا در نظر گرفته !!
===========================
تکنیکالی رفت بالای 490 که خوب بود....ولی با این گزارش و تعدیل منفی احتمالا بیاد زیر 490 .......... گزارش و تعدیل منفی کارش رو خراب کرد .....حاشیه سود شرکت 6 درصد شده!!
امید به همه شرکت ها همیشه هست....من از همین قصفها ببینید چه سودی بکشم... اخرین دفعه 434 خریدم 466 فروختم
راستی در موردحسینا انتقاد میکردن یه ماه پیش به ما...الان کجاست؟
دجابر :سه ماه اول >>س.د 115 میلیارد ریال
سه ماهه دوم سود >>178 میلیارد ریال
هر چند من انتظار بیشتری ازش داشتم...ولی خوب افزایش نرخ هم از مهرماه گرفتن!!و 6 ماه بعدی بهتر میتونه عمل کنه..البته از نظر تولید من انتظار تولید بیشتری داشتم با توجه به سه ماهه......
لبوتان امروز با صف ببنده و بالاش بمونه..تکنیکالی بیست درصد میده .......بنیادی تا 6 ماهه خبر خاصی نداره ....سود ناخالص افزایش داشته ولی هزینه عمومی افزایش داشته و 6 ماهه امسال کمتر از پارسال شده..
احتمالا تا 3 ماه اینده 20 درصد بازدهی بده .........کی بیام سراغش برای اضافه کردن معلوم نیست...20 درصد هم کم نیست تو سه ماه:D اونم با این گزارش های درپیت شرکت ها
تا یکی دو هفته یا حداکثر 1 ماه اینده اگه تو همین قیمت ها بمونه خوبه
اگه زیر 3055 نیاد تا دوسه ماه دیگه >> یه هدف بلند مدت 5000 تومن هم میشه داد از نظر من ........:D حالا اساتید تکنیکال نظر بدن
با سلام وخسته نباشید
در مورد باهنر باتوجه به گزارش 6 ماهه نظرتون چیه؟ با تشکر
فباهنر در ۱۲ ماهه سودشو رو میکنه...وضعیت فروش و تولیدش خوبه...مبلغ فروش هم رشد خوبی داشته...فقط این هزینه های مالیش زیاد شده...
فباهنر نمیدونم چه سیاستی در کار که سهم رو نمیخوان بلند کنند....وگرنه بالای ۶۰۰ هم میبینه...ولی نمیخوان...
سبدتون شلوغه به نظرم ولی سهامش بدک نیست
سبدت میان مدت به بالاست...
دوستان یه ماه دیگه خدمت تموم میشه الان اگه به سوال دوستان کامل پاسخ نمیدم دسترسی به اینترنت ندارم...یا فرصت سر زدن به سایت و ندارم.
===============
فردا بازار سرش به گروه خودرو گرمه....ببینیم میتونیم فردا سهم مورد نظرمون رو بخریم ...اگه خریدم ....میگم معرفی کنن..چون خودم پای معاملات نیستم....
نمودارش بسیار زیباست....قرینه کنی به اهداف بالا میرسی... و تاریخ و تکرار میکنه:D
سهم مورد نظر غبشهر بود.....من خودم نخریدم.....روندش صعودی شد ولی اهسته و پیوسته بالا میره....نه هیجانی.......هفته پیش نمودارش رو گذاشته بودم....و گفتم من عاشق این نمودارهام.....خیر سرمون اومدیم معرفی نکنیم که صفش زیاد نباشه...از همون اول صف بود...تا قبل 9 هم گفته بودم تو صف بشینن که بعدش گفتم لغو کنن....و برن سیستم بخرن سیستم تا نزدیکی های صف رفت ....
که خریدار های هوشمند پشت سهم هست وانگشت نما نمیکنه سهمو....
نظر