کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
ونفت هم دست کم نگیرید ...ونفت جای دیگری گفتم سنگین خریدن ..باید ببرن بالا که بتونن خالی کنن .....وگرنه باید برن غاز بچرونن..حالا یه جاهایی مثل 270 هم استپ کرد ...مهم نیست ..
قبلا چند بار برا ونفت نمودار زدم ....که روند صعودیست ....:D
تو همین تاپیک یکی اومد گفت ونفت تا 160 میریزه ولی خوب دیگه گفتیم نظره ...چیزی نگیم :D
این توپولی باید حجم درست و حسابی بخوره بالای 10 میل
ميثم خان شمواد و شپلي آيا روي هم تاثير ميگذارند از نظر قيمتي؟
حمايت شمواد روي چنده الان؟
شاید کلهم از این دو سهم خارج شم ..یک سهم بهتر پیدا شده که فک کنم تا صبح باید بشیم محاسبه کنم ...اگه به جمع بندی رسیدم ..............باید تک سهمی بخرم ...........جلو ضرر (عقب موندن از سهام دیگه) رو هر جا بگیری منفعته.من فقط دنبال بازدهی سریعم ...
باید ببینیم اصلاح میکنه یا نه فردا....نکرد دیگه جا موندیم:Dوای خدای من ........
شاید کلهم از این دو سهم خارج شم ..یک سهم بهتر پیدا شده که فک کنم تا صبح باید بشیم محاسبه کنم ...اگه به جمع بندی رسیدم ..............باید تک سهمی بخرم ...........جلو ضرر (عقب موندن از سهام دیگه) رو هر جا بگیری منفعته.من فقط دنبال بازدهی سریعم ...
باید ببینیم اصلاح میکنه یا نه فردا....نکرد دیگه جا موندیم:Dوای خدای من ........
====
اون سهمه چیه میثم جان؟
راستی قاسم چند درصد میده؟ 20 میده این چند روز؟
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
چرا از شپلي و شمواد خارج ميشيد؟
شمواد رو ديگه دوست نداري نكنه؟
سيستم رو چه كنيم راستي
سیستم فعلا سهامداری ....فردا ببنیم کسی سیستم منفی فروشنده هست ..بعید میدونم دیگه ....زهر فروشنده در سیستم گرفته شد امروز.
من فردا خودم نیستم دیگه ولی میسپارم سیستم کسی منفی داد بخره .......
شمواد هم صبر میکنیم تا 1 ماه اینده ...ببینیم هی میگن تا مجمع فلان قیمت چند میشه اخرش.....ببینیم هی به ما میگن سهامداری کن جواب میده یا ما راه خودمون رو بریم
مداران باز بشه گروه رو تحت تاثیر قرار میده ....سیستم فردا منفی خریدرایم ...گفتم گه وقتی پایین میشه خرید چرا بالا..البته اگه دادن...بعید میدونم فردا سیستم منفی باشه..اگه بود چه بهتر.
نظر