حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

7 روزه حجم مبناي لابسا داده نميشه . خبري از گره هم نيست /:.weirdsmiley.:/
    روند ثشرق رو بانك دي با حمايتهاي بيخودش خراب كرد . اينم با بقيه گروه اصلاح ميكرد . الان حركت كل گروه روانتر بود /:.mellowsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20670

خاک بر سر آ.س.پ هیچکی دوسش نداره (-: ولی ثشرق و ثتران میرن که صف بشن اول ثتران بعد ثشرق تا 3 درصد مثبت

بازی ا.س. پ هم تا اخر وقت شروع میشه:D فقط اگه ثتران کم نیاره
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20670

خوب گویا ثتران کم اورد...برای امروز دیگه به گروه ساختمان امیدی نیست
        ///

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

خاک بر سر آ.س.پ هیچکی دوسش نداره (-: ولی ثشرق و ثتران میرن که صف بشن اول ثتران بعد ثشرق تا 3 درصد مثبت
          احتمالا بخاطر كارنامه درخشان بورس24 در مورد پست بانك باشه . بس كه هر روز براش يه افزايش سرمايه ثبت كردن و يه نوسان گرفتن :.thumbsdownsmileyan
          نام آس پ هم با بورس 24 و افزايش سرمايه چند صدي گر خورده :D

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20670

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
            احتمالا بخاطر كارنامه درخشان بورس24 در مورد پست بانك باشه . بس كه هر روز براش يه افزايش سرمايه ثبت كردن و يه نوسان گرفتن :.thumbsdownsmileyan
            نام آس پ هم با بورس 24 و افزايش سرمايه چند صدي گر خورده :D

ثتران دوباره داره بر میگیرده .....آ.س.پ رو خوب دارن میخرن ......یعنی دارن جمع میکنن ....بالا نمیخرن .........

ثشرق برای نوسان خرید شد....
            ///

نظر

• javadmaster
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 39

سلام اقا میثم شما در مورد لابسا از موجودی انبار میگید و اینکه این موجودی توی سال 93 فروش بره ولی هر شرکتی تقریبا با یه مقدار ثابت موجودی توی انبارش میمونه فکرکنم لحاظ کردن این ها توی سود اشتباه باشه اینطور نیست؟

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20670

در اصل توسط javadmaster پست شده است View Post
                سلام اقا میثم شما در مورد لابسا از موجودی انبار میگید و اینکه این موجودی توی سال 93 فروش بره ولی هر شرکتی تقریبا با یه مقدار ثابت موجودی توی انبارش میمونه فکرکنم لحاظ کردن این ها توی سود اشتباه باشه اینطور نیست؟
                موجودی 5 میلیارد - 6 میلیارد -7 میلیارد.....فقط 25 میلیارد لباس شویی موجودی داره !!
                ======

از گروه ساختمان با ضرر خارج شدم ........یه عده جو گیر ریختن تو این گروه ......نمیشه کوتاه مدتش رو پیش بینی کرد.......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/31, 10:38.
                ///

نظر

• وقت شناس
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 160

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  موجودی 5 میلیارد - 6 میلیارد -7 میلیارد.....فقط 25 میلیارد لباس شویی موجودی داره !!
                  ======

از گروه ساختمان با ضرر خارج شدم ........یه عده جو گیر ریختن تو این گروه ......نمیشه کوتاه مدتش رو پیش بینی کرد.......
                  با سلام
                  این گروه چند وقتیه که به سقف و کف داره واکنش نشون میده!!! حالا یا کف رو باید بشکونه یا سقف رو!!! مثلا کف ثشرق شده 310 تومن! اینایی که اینجا میفروشن نمیدونم چند میخوان بخرن!!!/.:blinksmiley.:/
                  مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20670

---------

نرخ خوراک گویا 10 سنت- 265 تومن مصوب شده

--------
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/31, 11:11.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20670

سه ماهه معاملات منم قفل شده ... اگر سودی کنیم دوبلش رو در معاملات بعدی از دست میدیم......(قابل توجه بد خواها خوشحال باشن)/.:biggrinsmiley.:/

بمپنا دو روز پیش اومدم بخرم >>>یه مشورت گرفتیم گفتن به من ، من باشم نمیخرم ......خلاصه منصرف شدیم ......شرازو شنبه اومدیم دقایق اخر بیشتر بخریم ...سرعت جی پی ار اس کم بود انلاینم قطع شد ....نتونستم بخرم ........
                      امروز هم که نگو .....در کسری از ثانیه رنج منفی در ثشرق و ا.س.پ زدم و خدافظی از گروه ساختمان .......

چه شغلیه بابا این بورس لعنتی .......نه میشه ول کرد و رفت ..نه میشه سود کرد (-: خلاصه بخت ما بسته شده لامصب دست به طلا میزنیم مس میشه ....سکارون تا وقتی من داشتم کسی نگاش نمیکرد...همین که دادم رفت یه کله تا امروز مثبت خورده ....

شپاس تا وقتی من داشتم اینقدر فروشنده داشت که از فرابورسی بودنش حول میکردن الان که ما میخوایم بخریم یه فروشنده ترسو نداره ......پتایر اینقدر فروشنده داشت که جرات نمیکردیم بخریم ......الان فروشنده نداره ......

خلاصه اینکه معاملات منم قفل شده .....خسته شدم دیگه .....تحلیل اشتباه نیست >> بدشانسی میارم ......یعنی باز بحث قسمت. و روزیه ......

ی مقدار بد شانسی میاریم این روزا .........

ابسال بهترین سهم سبدمه الان که حجم نمیدن یه 7-8 روزه !!! از اون ور موقع پایین اومدن میلیونی میفروختن !!! شانسه من دارم !!

اومدیم شمال : 24 ساعت یه بند داره بارون میاد نمیشه بریم ...بازی و از خونه بیرون بریم....:D ما هم بریم بیرون فایده نداره ...چون کسی نیست ...بزنیم:D

الان دوست دارم لپ تابمو بکوبم به دیوار پودر بشه ....ولی به جاش خوش شانس میبودم .....:D
                      ....
                      به هر حال این هم خواست خداست دیگه ....نخواد خودمون رو هم بکشیم به جایی نمیرسیم....

شنبه این آواتارمون رو عوض کنیم شاید ...درست شد معاملاتم....شیری که بشینه زیر درخت و از جاش تکون نخوره..شکار نمیاد طرفش...زین پس در انتخاب اواتار بیشتر دقت کنیم ....:(
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/31, 18:48.
                      ///

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

میثم جان فکر کنم طلسمت کزده باشن

گفتم بیا همراه سفته بازا تمحرکه بخریم . مسخرمون کردی :D
                        بمپنام امروز فروختیم . اگه اومد پایین دوباره میخریم . نیومد که پریده
                        Sent from my GT-N7100

نظر

• علی نظامی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 1033

ای نامرد سکاروناتو فروختی /:.offtopic.:/من واسه بابام کلی خریدم از همون روز داره میره بالا :.thumbsupsmileyanim

بابا یه کم بیشتر صبر کن چه کاریه هی بخری بفروشی.

توصیه میکنم این آهنگ طاقت بیار رفیق قمیشی رو وقتی خواستی سهمی بفروشی حداقل یه بار گوش کنی:D
                          آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/03/31, 20:05.

نظر

• abstract
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1506

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                            ای نامرد سکاروناتو فروختی /:.offtopic.:/من واسه بابام کلی خریدم از همون روز داره میره بالا :.thumbsupsmileyanim

بابا یه کم بیشتر صبر کن چه کاریه هی بخری بفروشی.

توصیه میکنم این آهنگ طاقت بیار رفیق قمیشی رو وقتی خواستی سهمی بفروشی حداقل یه بار گوش کنی:D

اين داش ميثم همونقد كه خوب تحليل ميكنه . همونقدم تريدهاش افتضاحه :D

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

شنبه این آواتارمون رو عوض کنیم شاید ...درست شد معاملاتم....شیری که بشینه زیر درخت و از جاش تکون نخوره..شکار نمیاد طرفش...زین پس در انتخاب اواتار بیشتر دقت کنیم ....:(
                              سلام بر جناب میثم
                              سال نو مبارک
                              تا اونجا که من میدانم سال قبل چند بار آهو تا کنار دندان این جناب شیر آمد و مزمزه هم جناب شیر کرد اما ترسید آهو مشکل دار بوده باشد /:.ph34r-smiley.:/(آهو بنداز و دررویی باشد )
                              امیدوارم امسال این جناب شیر که شکار گر ماهری است حداقل آهو هایی که گردن زیر دندان ایشان می گذارند را یک گازی بزند /:.yead.:/
                              شاد باشی و پرسود@};-

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20670

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                                سلام بر جناب میثم
                                سال نو مبارک
                                تا اونجا که من میدانم سال قبل چند بار آهو تا کنار دندان این جناب شیر آمد و مزمزه هم جناب شیر کرد اما ترسید آهو مشکل دار بوده باشد /:.ph34r-smiley.:/(آهو بنداز و دررویی باشد )
                                امیدوارم امسال این جناب شیر که شکار گر ماهری است حداقل آهو هایی که گردن زیر دندان ایشان می گذارند را یک گازی بزند /:.yead.:/
                                شاد باشی و پرسود@};-
                                سلام....
                                سال نو شما هم مبارک
                                شما هم انصافا سهم های خوبی پیدا میکنی ......من تک سهمی و دو سهمی کار میکنم ...نمیتونم خیلی ریسک کنم....خاذین رو هم میخواستم ولی در رفت ........انتظار نداشتم خاذین 200 رو رد کنه قبل سال 92 ولی خوب زیرش رو گرفتن و شکی در اون نیست.

خاذین روی کاغذ با بالا بردن حاشیه سود ، سود خوبی میسازه ولی از کاغذ تا واقعیت مثل خواب و بیداریه .....
                                12 ماهه ی 92 خاذین رو ببینیم اگه بالای 22 میلیارد سود ساخت بعدش من وارد میشم .......
                                سهام خودرویی به من تا حالا حال نداده ......

در مورد در رفتن اهو من از 12 ماه پیش شاید فقط خودم 10-15 روز کاری در بازار بودم پای معاملات ...بیشتر پست هام بعد از بازار بوده .....

خلاصه در بورس هر روز یک تجربه جدید کسب میکنیم ......

اخرین تجربه این بود که با فکر خسته و بدن خسته و اینترنت کم سرعت و مکان نامناسب نمیشه تمرکز داشت و تصمیمات اشتباه میگیریم .......

سال خوب و پر سودی داشته باشید .....

غیر سهام خودرویی ی چند تا سهم دیگه هم پیدا کن حالا بازدهیش هم کمتر بود اشکالی نداره چون من واقعا فرصتش رو ندارم و البته فعلا امیدی به کسب بازدهی بالا ندارم ..چون برای بورس باید واقعا وقت گذاشت.......بعدش انتظار سود های شیرین رو داشت.....روزی یکی دو ساعت من الان کمه...فقط قیمت ها رو بخوایم مرور کنیم و اخبار رو بخونیم 2 ساعت میشه... روزی 5 -6 ساعت اقلا باید وقت گذاشت.

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                                سلام آقا میثم. حاشیه سود ارفع چرا اینقدر کمه؟ یعنی ممکنه یه دفعه دو برابر بشه؟$-)

خودم فک میکنم خیلی به صرفه نیس حاشیه سودش 10درصد باقی بمونه :)

در مورد ارفع به نظرم حاشیه سودش بیشتر باشه ....البته تحقیقی نکردم .....وله به نظرم بیشتر .....
                                احتمال اینکه سال 94 ظرفیت تولیدش هم بیشتر بشه در حد 200 هزار تن دیگه زیاده ....فعلا 450 تومن براش بسه تا گزارش 3 ماهه بده بعد سودش رو میتونیم پیدا کنیم ...و معمای ارفع حل میشه..:D البته الان هم میشه حاشیه سودش رو پیدا کرد ....باید شرکت های از جنس ارفع رو رو گزارش هاشو بررسی کرد..که حسش نیست الان برای من
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/01, 14:55.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X