کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام، به نظر من رفتار بازار کاملا طبیعی و درسته، خب دلار داره میریزه داره میره زیر ۲۹ تومن معلومه شاخص بورس که عمدتا حول سهام دلاری میچرخه میریزه. مگه اینکه ما بخوایم واقعیت رو باور نکنیم که خب این مشکل ماست نه بازار، بازار راهش خودش رو میره و به ما کاری نداره فارغ از اینکه ما متعصب باشیم یا خیر. بازار تعصبی نداره
قیمت سهام دلاری داره با دلار زیر ۲۰ تومن قیمت میخوره
مدیر کل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت ابلاغیه قیمت گذاری دستوری فولاد را تکذیب کرد
امیری، مدیر کل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت:
?این موضوع اصلا ابلاغ نشده است و یک دستورالعمل زمانی ابلاغیه، مصوبه و لازم الاجراست که با امضای مقام عالی رتبه ( وزیر صنعت، معدن وتجارت) و یا با امضا و توافق ستاد تنظیم بازار همراه باشد.
?این موضوع حدود یک سال و نیم است که در حال بررسی است و بارها درباره آن جلسات مختلفی تشکیل شده، پیشنهادهایی مطرح می شود اما فقط در حد پیشنهاد است و برای اجرایی شدن باید از هفت خان رد شود که هنوز حتی از یک خان هم رد نشده است.
?دستورالعملی که در فضای مجازی منتشر شده یک پیشنهاد خام بوده که در جلسه ای مطرح شده و فقط در حد صحبت بوده است/همفکران
@BourseNews
فعلا فکر کنم تا 10 میلیون بیاد یه کف بزنه خوبه که ما هم میخریم .
اگر واقعا قراره بایدن دربیاد سکه و طلا ریسک داره و بورس هم ریسک داره پس چرا امروز سهام ریالی خریدن ؟
اگر قراره ترامپ در بیاد که بورس و طلا عالی هستند برای رشد اما چرا نزولی هستند ؟
سوالی هست که نشان میده بورس یه نوسان بزنه و بعد بره تو فاز استراحت تا انتخابات و برخی سهام فرصت فروش یده / برخی سهام فرصت خرید
در کل باید مراقب باشیم رکب نخوریم
افت و خیز دلار و طلا هیچ ربطی به انتخابات امریکا نداره، یه سری از این هیجانات استفاده میکنن از مردم نوسان میگیرن فقط.
دلار مشخصا با پارامترهای اقتصادی امروز همون حدود ۲۶ الی ۲۷ هستش و احتمالا زیر ۲۵ نیاد، سکه زیر ۱۳ تومن هم واقعا ارزش خرید داره واسه همین فکر میکنم زیر ۱۳ تومن خیلی دوامی نداشته باشه.
بعد از انتخابات آمریکا هم نهایتا یه نوسان دیگه از ملت همیشه در صحنه بگیرن و بعدش دلار زیر ۳۰ تومن تا پایان سال تثبیت بشه.
نظر