حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20670

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    میثم جان کزغال ۳ سال دیگه برا هرسهم چقدر سود میده ؟

سه سال دیگه این موقع پیش بینی من سود ۱۳۰۰ الی۱۵۰۰ تومنیه برای کزغال... باpe: 7 تارگت سهم ۱۰۰۰۰ تومن

با مفروضات زیر
    بیلت رو ۴۳۰ گرفتم و دلار رو ۴۲۰۰۰ تومن

بدترین عدد رو برا بیلت گرفتم...

اگر بیلت رو ۵۰۰ دلار بگیریم شاید۱۶۰۰ تومن سود بسازه

در هر حال حداقل تارگت سه سال بعد ۱۰ هزار تومنه

بازم بستگی داره دلار چند بشه

که محاله ک اینی ما میگیم نشه:D
    ما همیشه دست پایین میگیریم

شاید دلار سه سال دیگه ۵۰ بود ولی من میگم جهنم و ضرر تورم ایران رو ۲۰ درصد بزنم!!

البته درتوافق حساب میکنیم:D قیمت دلارو!!

توافق نشه ک سال دیگه ۵۰ س
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/07, 15:45.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20670

آبشده نقدی ? 5,076 خرید ?
      حباب آبشده با دلار : 99,995➖
      گرم طلا : 1,171,799
      انس طلا : 1811.92
      دلار تهران : 27,350
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20670

اگر بر اساس امار و رشد نقدینگی اردیبهشت خرداد تیر!!!

بخوایم جلو بریم دلار باید ۳۶۰۰۰ تومن باشه سال دیگه این موقع!!
        ولی بنده قبلا گفتم ۳۰۰۰۰ رو رد میکنیم سال دیگه برج ۵ ب بعد

یعنی بدترین و محتاطانه ترین حالتو میگیرم!!

توافقم بشه سی هست:D و سی رو رد کردیم....این موقع...قطعا
        ///

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          سه سال دیگه این موقع پیش بینی من سود ۱۳۰۰ الی۱۵۰۰ تومنیه برای کزغال... باpe: 7 تارگت سهم ۱۰۰۰۰ تومن

با مفروضات زیر
          بیلت رو ۴۳۰ گرفتم و دلار رو ۴۲۰۰۰ تومن

بدترین عدد رو برا بیلت گرفتم...

اگر بیلت رو ۵۰۰ دلار بگیریم شاید۱۶۰۰ تومن سود بسازه

در هر حال حداقل تارگت سه سال بعد ۱۰ هزار تومنه

بازم بستگی داره دلار چند بشه

که محاله ک اینی ما میگیم نشه:D
          ما همیشه دست پایین میگیریم

شاید دلار سه سال دیگه ۵۰ بود ولی من میگم جهنم و ضرر تورم ایران رو ۲۰ درصد بزنم!!

البته درتوافق حساب میکنیم:D قیمت دلارو!!

توافق نشه ک سال دیگه ۵۰ س

اجازه بدید محاسبات کزغال را اینجوری بنویسیم

امروز قیمت حدود 3800 تومن
          امسال سود 400 تومن مجمع
          سال بعد سود 800 تومن
          سال 1402 هم سود حداقل 900 تومن تا 1000 تومن
          تا اینجای کار تا سال 1402 حداقل 2000 تومن فقط سود گرفتیم
          سال 1403 هم سود حدود 1400 تومن که قیمت حداقل 10 هزار تومن میشه اینها بدون پروژه لانگوال دوم هست.
          حالا امروز 3800 خرید کنید و 2000 تومن هم سود گرفتیم که واسمون 1800 تمام میشه و قیمت سهم حداقل شده 10 هزار تومن با فرض دلار 40000 تومن یعنی پول شده 5 برابر
          اگر امروز دلار بخریم 27 تومن و تا سال 1403 صبر کنیم که دلار به 40 تومن برسه کلا 50 درصد سود می کنیم در حالی که کزغال شده 5 برابر یعنی 400 درصد یعنی 8 برابر دلار

طبق معمول این نظر شخصی من است و ممکنه درست نباشه دوستان خودشان بررسی کنند.

Honesty is the best policy

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

برای کمینا هم محاسبات مشابه دارم

قیمت امروز حق کمینا 900 تومنه یعنی تمام شدش میشه 1000 تومن

اگر طرح تا سال 1402 به ظرفیت کامل برسه که البته شرکت میگه شهریور امسال راه میفته ولی ما فرض کنیم تا سال 1402 را بیفته
            امسال سود 100 تومن مجمع
            سال 1401 هم 100 تومن مجمع
            سال 1402 که طرح کامل شده حداقل 350 تومن
            یعنی تا اینجای کار 550 تومن سود گرفتیم یعنی سهم واسمون 450 تومن تمام شده

حالا سال 1403 با دلار 40 تومن سود حداقل 400 الی 420 تومن میشه که پی به ای 10 به این سهم بدیم قیمت میشه حداقل 4000 تومن یعنی یه سهم 450 تومن تمام شده و حالا 4000 تومن یعنی حدود 9 برابر به عبارت دیگه 800 درصد سود تا سال 1403 که نسبت به 50 درصد سود دلار که اگر از 27 تومن امروز به 40 تومن برسه 50 درصد رشد خواهد داشت ولی کمینا حدود 800 درصد رشد یعنی 16 برابر دلار رشد خواهد داشت

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

محاسبات مشابه برای کگاز

این هم طرح توسعه قراره شهریور راه بیفته ظرفیت 3 برابر میشه

اگر طرح تا سال 1403 راه بیفته هرچند شرکت گفته شهریور راه میفته ولی فرض کنیم تا ظرفیت کامل بشه به سالر 1403 برسیم

امروز سهم را 2200 می خرید

امسال حداقل 120 سود می گیریم

سال 1401 هم طرح نصفه و نیمه را بیفته حدود 350 تومن سود می گیریم

سال 1402 تا آخر سال دیگه طرح تکمیل بشه حدود 450 الی 500 سود می گیریم

سال 1403 که دلار 40 تومن بشه سود شرکت به راحتی 650 الی 750 میشه پی به ای 10 بگیره قیمت 7000 تومن
              ************************************************** *******************
              حالا حساب کنیم امروز 2200 سهم را خریدید
              حدود 1000 تومن تا سال 1402 سود گرفتیم یعنی سهم 1200 تومن تمام شده و قیمت در سال 1403 به 7000 تومن رسیده یعنی حدود 5.5 برابر به عبارت دیگه 450 درصد که نسبت به 50 درصد دلار حدود 9 برابر
              ************************************************** *******************************

نظر

• ushita
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 876

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                اجازه بدید محاسبات کزغال را اینجوری بنویسیم

امروز قیمت حدود 3800 تومن
                امسال سود 400 تومن مجمع
                سال بعد سود 800 تومن
                سال 1402 هم سود حداقل 900 تومن تا 1000 تومن
                تا اینجای کار تا سال 1402 حداقل 2000 تومن فقط سود گرفتیم
                سال 1403 هم سود حدود 1400 تومن که قیمت حداقل 10 هزار تومن میشه اینها بدون پروژه لانگوال دوم هست.
                حالا امروز 3800 خرید کنید و 2000 تومن هم سود گرفتیم که واسمون 1800 تمام میشه و قیمت سهم حداقل شده 10 هزار تومن با فرض دلار 40000 تومن یعنی پول شده 5 برابر
                اگر امروز دلار بخریم 27 تومن و تا سال 1403 صبر کنیم که دلار به 40 تومن برسه کلا 50 درصد سود می کنیم در حالی که کزغال شده 5 برابر یعنی 400 درصد یعنی 8 برابر دلار

خودتان می گوید دلار 50 درصد بازدهی خواهد داشت بعد می گید کزعال 8 برابر دلار بازدعی دارد ؟ اینجوری که باید بازدهی ریالی کزغال 16 برابر باشه نه 10 برابر یا بهتر بگیم نهایت بازدهی دلاریش 200 درصد هست نه 400 درصد !!

بعد دوتا موضوع

یک اینکه هر کسی سهم بخره باید پول وارد شرکت کنه و این موضوع باید در نظر گرفته بشود

دو سود سال جاری دست بالاس که 400 باشه و تمامش هم تقسیم بشه با توجه به پروژه های که شرکت درگیرش هست / سال های بعد هم هنوز طرح راه اندازی نشده که سود شرکت دوبل بشه اونم وقتی هنوز دلار پایین و قیمت شمش هم ثابت / پس میشه گفت سود سال 1401 نهایت 500 الی 600 تومان

در نهایت در سه سال اینده اگر دلار 50 درصد رشد کنه قطعا قیمت شمش هم همینقدر رشد خواهد داشت چرا که قیمت های جهانی همگی در اوج هستند نه کف قیمتی پس سود کزعال هم فقط به واسطه افزایش فروش بیشتر میشه که مستلزم هزینه های جدید و راه اندازی طرح جدید هست.

در نهایت مشخص که بازدهی سهام از دلار قطعا بیشتر خواهد بود ولی سهام دلار محور که قیمت هاش در اوج هست اگر بد بینانه هم نگاه کنیم می توانند دچار رکود جهانی بشوند که هم تولید پایین بیاد و هم قیمت های جهانی سقوط کنند / اونجا کزعال نهایت سودش همین 400 باشه به جای 800 تومان که جذاب نخواهد بود

در خوش بینانه ترین حالت هم میشود بازدهی 100 درصدی دلاری را در نظر گرفت چراکه هر چه سود کزعال بالاتر بره بازار p/e فعلی رو کاهش میده - نمیشه کزغال مارکتش بشه 40 هزار میلیارد با فروش 4 هزار میلیاردی

به نظر این بازدهی رویایی دلاری در سهامی اتفاق می افتد که امروز با 20 درصد ظرفیت داره کار میکنه و بیشتر از ثبات دلار نفع میبره تا رشد دلار - همیشه در 4 سال اول دولت ها کنترل دلار دستور کار هست / این دولت که کارش راحتره چراکه همین امروز دلار پیش خور اومده بالا و منابع بیشتری دستشه
                معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                  خودتان می گوید دلار 50 درصد بازدهی خواهد داشت بعد می گید کزعال 8 برابر دلار بازدعی دارد ؟ اینجوری که باید بازدهی ریالی کزغال 16 برابر باشه نه 10 برابر یا بهتر بگیم نهایت بازدهی دلاریش 200 درصد هست نه 400 درصد !!

بعد دوتا موضوع

یک اینکه هر کسی سهم بخره باید پول وارد شرکت کنه و این موضوع باید در نظر گرفته بشود

دو سود سال جاری دست بالاس که 400 باشه و تمامش هم تقسیم بشه با توجه به پروژه های که شرکت درگیرش هست / سال های بعد هم هنوز طرح راه اندازی نشده که سود شرکت دوبل بشه اونم وقتی هنوز دلار پایین و قیمت شمش هم ثابت / پس میشه گفت سود سال 1401 نهایت 500 الی 600 تومان

در نهایت در سه سال اینده اگر دلار 50 درصد رشد کنه قطعا قیمت شمش هم همینقدر رشد خواهد داشت چرا که قیمت های جهانی همگی در اوج هستند نه کف قیمتی پس سود کزعال هم فقط به واسطه افزایش فروش بیشتر میشه که مستلزم هزینه های جدید و راه اندازی طرح جدید هست.

در نهایت مشخص که بازدهی سهام از دلار قطعا بیشتر خواهد بود ولی سهام دلار محور که قیمت هاش در اوج هست اگر بد بینانه هم نگاه کنیم می توانند دچار رکود جهانی بشوند که هم تولید پایین بیاد و هم قیمت های جهانی سقوط کنند / اونجا کزعال نهایت سودش همین 400 باشه به جای 800 تومان که جذاب نخواهد بود

در خوش بینانه ترین حالت هم میشود بازدهی 100 درصدی دلاری را در نظر گرفت چراکه هر چه سود کزعال بالاتر بره بازار p/e فعلی رو کاهش میده - نمیشه کزغال مارکتش بشه 40 هزار میلیارد با فروش 4 هزار میلیاردی

به نظر این بازدهی رویایی دلاری در سهامی اتفاق می افتد که امروز با 20 درصد ظرفیت داره کار میکنه و بیشتر از ثبات دلار نفع میبره تا رشد دلار - همیشه در 4 سال اول دولت ها کنترل دلار دستور کار هست / این دولت که کارش راحتره چراکه همین امروز دلار پیش خور اومده بالا و منابع بیشتری دستشه
                  دوست عزیز
                  من عرض کردم دلار ۵۰ درصد رشد کنه
                  کزغال ۴۰۰ درصد رشد کنه
                  اونوقت ۴۰۰ درصد میشود ۸ برابر ۵۰ درصد
                  در ضمن سود امسال به دلیل اورهال ۴۰۰ تومنه حداقل
                  اورهال اگر نبود ، امسال راحت راحت ۶۵۰ تومن می ساخت . سال آینده که دیگه اورهال نیست . چون اورهال حداکثر آبان امسال تمام میشه. سود سال آینده حداقل ۸۰۰ تومن است.
                  در ضمن قیمت شمش الان ۶۵۰ دلاره و من ۵۰۰ دلار فرض کردم که میانگین قیمت در سال های گذشته بوده یعنی ۱۵۰ دلار کمتر از قیمت امروز
                  مطالبی که عرض کردم اولا نظر شخصی من است . به علاوه اگر تصمیم دارید پاسخ بدید ، لطفا قبلش مطالب را با دقت بیشتر مطالعه فرمایید.
                  من قصد به چالش کشیدن شما را ندارم . مثلا راحع به فلوله از ماه ها پیش حضرتعالی مطالبی را مرقوم فرمودید که من انتقادات جدی به تحلیل شما داشته و دارم و اشکالاتی به تحلیل شما وارد است ولی چون قصد ایجاد چالش نداشتم ، سعی کردم وارد مجادله با شما نشم.
                  ********،
                  شما تحلیل خودتان را دارید من هم تحلیل خودم. بنابرلین نیازی به چالش و مجادله نیست.
                  ارادتمندم.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20670

همین الان ۳۰۰ تا نماد هستن ک peبالای ۱۰ دارن

کزغال اورهال نداشت و میخواست با peبالای ۹ معامله بشه ۶۰۰۰ تومنم بهتون نمیدادن...

بگذریم..

من خودم الان در لاک دفاعیم...:)

و دوباره قدرت ریسکم کم شده..چون نمیخوام سودهای این دو ماه رو دود کنم...:D

اخزا ۰۰۴ سالی ۲۶ درصد میده متوسط:) سه ساله!

ولی خوب مملکت تورمش بالاست..وگرنه دیوانه نبودیم ریسک کنیم و در بورس ایران بمانیم.....:)

ماهی دو درصد رو میگرفتیم ومیکشیدیم کنار:D

ولی خوب مملکت مملکت دلالانه...:D نمیزارن اسوده باشیم...

سال اینده همین موقع مشخص میشه قیمت دلار چنده:D

صبر کنید این گاگول ها یارانه پنهانم حذف کنن:D

یارو یارانه میداده و وضع اینه!!

وای ب حالی یارانه حذف بشه...با ۵۰ لیتر سهمیه بنزین حتما هم ارزونی میاد..

یک جوری گند بزنن ....
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/07, 22:12.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20670

سبزه فردایی ۲۷۵۰۰
                      ///

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                        دوست عزیز
                        من عرض کردم دلار ۵۰ درصد رشد کنه
                        کزغال ۴۰۰ درصد رشد کنه
                        اونوقت ۴۰۰ درصد میشود ۸ برابر ۵۰ درصد
                        در ضمن سود امسال به دلیل اورهال ۴۰۰ تومنه حداقل
                        اورهال اگر نبود ، امسال راحت راحت ۶۵۰ تومن می ساخت . سال آینده که دیگه اورهال نیست . چون اورهال حداکثر آبان امسال تمام میشه. سود سال آینده حداقل ۸۰۰ تومن است.
                        در ضمن قیمت شمش الان ۶۵۰ دلاره و من ۵۰۰ دلار فرض کردم که میانگین قیمت در سال های گذشته بوده یعنی ۱۵۰ دلار کمتر از قیمت امروز
                        مطالبی که عرض کردم اولا نظر شخصی من است . به علاوه اگر تصمیم دارید پاسخ بدید ، لطفا قبلش مطالب را با دقت بیشتر مطالعه فرمایید.
                        من قصد به چالش کشیدن شما را ندارم . مثلا راحع به فلوله از ماه ها پیش حضرتعالی مطالبی را مرقوم فرمودید که من انتقادات جدی به تحلیل شما داشته و دارم و اشکالاتی به تحلیل شما وارد است ولی چون قصد ایجاد چالش نداشتم ، سعی کردم وارد مجادله با شما نشم.
                        ********،
                        شما تحلیل خودتان را دارید من هم تحلیل خودم. بنابرلین نیازی به چالش و مجادله نیست.
                        ارادتمندم.

درود

یاد گرفتیم که با همکارهای بسیار محترم در فضای بازار سرمایه بحث و چالش داشته باشیم تا از دلش گنج پیدا بشه / نه من نوعی خدای تحلیل هستم و مبرا از اشتباه نه بزرگتر از من مثل شما دوست عزیز و میثم خان و ...

به هر حال نوع نگاه ها در بازار سرمایه تفاوت داره و همین تنوع که قشنگش کرده/ اگر نبود که به قولی بچه ها گفتنی نه میشد سهم بخری نه میشد بفروشی

بنده از به بحث کشیده شدن تحلیل هام نارحت که نمیشم بلکه خوشحال میشم و نقد رو باعث پیشرفت می دونم

اگر به تحلیل شما نقد وارد کردم بگذارید به نوع نگاه و اتفاقاتی که دیده میشه / اون بحث بازدهی هم بنده منظورم این هست که امثال ما که در بازار فعالیت میکنیم باید بگیم اگر امروز 1 میلیون دلار پول داریم - 3 سال دیگه چند میلیون دلار داریم تا بگیم سود کردیم- برای همین عرض کردم بازدهی کزغال دلاری 400 درصد نیست و با فرمون خودتون نهایت 200 درصد یا 3 برابر که باز بسیار عالیست

ولی خب در دنیا کسب بازدهی دلاری یک امتیاز ویژه محسوب میشه / بنده نوعی یک زمانی بیت کوین خریدم 100 میلیون و امروز یک و خورده ایی ولی بازدهی دلاری بنده که بیت کوین خریم 7 هزار دلار امروز 850 درصده

یا خگستری که مارکتش 500 میلیارد بود با دلار 4 تومانی و امروز مارکتش 12 همت شده درواقع بازدهی ریالیش 24 برابر هست ولی دلاریش 3.4 برابر هست و به نسبت بیت کوین عقبیم

خلاصه اگر جسارتی شد عذر خواهیم میکنم

شاد و سلامت باشید
                        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20670

امروز باید ببینیم واکنش دلار چیه با توجه به اخباری ک از اژانس میاد

شاید همین هفته تا اهر هفته دلار رفت بالای 28000laughingsmiley

حالا جرات داری سهم بفروش:D:D:D:D

بفروش تا شنبه ببینمت:D:D
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20670

کزغال کسی بیاد بالای 4000 همه رو بهش میفروشم/:.yead.:/ حالا جرات دارید بیاید بالا :D
                            ///

نظر

• سرجوخه
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 241

سلام میثم جان
                              حق کگاز روی چه قیمتی بخریم.

نظر

• baran
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 704

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                کزغال کسی بیاد بالای 4000 همه رو بهش میفروشم/:.yead.:/ حالا جرات دارید بیاید بالا :D
                                lميثم چرا بخودت ظلم ميكني ...................حيف نيست سهم حداقل 7000 توماني سال ديگه همين موقع را 4000 بفروشي

نظر

در حال کار...
                                X